S
1
sir_smoke_a_lot
Użytkownik
Cześć, udało się komuś z Was otrzymać zwrot postawionej kasy w ramach aktualnej promocji cashback? Czy ciągle proszą o dosłanie dokumentów, chociaż zostały one wysłane pare dni temu??
Mają problemy na przelewy24, w związku z zainteresowaniem. Weź sobie z historii rachunku Twojego konta wyciąg transakcji i wrzuć im na Moje konto -> Dokumenty i poproś agenta z Chatu o weryfikację polecenia wpłaty ???? Ja tak wczoraj robiłemcos sie dzieje z expektem? wplacilem kase poprzez p24, a jej nie ma i nie ma
czy to faktycznie przechodzi ???? ?Idź do sklepu i poproś fakturę za zakupy.
Mi to przeszło we WSZYSTKICH bukmacherach i kasynach do jakich wysyłałem.czy to faktycznie przechodzi ???? ?
w Expekcie od dawna już takie cos nie przechodzi, chcą albo skrena z konta albo rachunekMi to przeszło we WSZYSTKICH bukmacherach i kasynach do jakich wysyłałem.
Ja miałem weryfikację tylko dowodem w expekt,ale to było parę lat temu,więc nie wiem jak teraz jest.A co do weryfikacji fakturą to parę dni temu wysłałem do Berfred fakturę za ibuprom sztuk dwie i zweryfikowali mi konto w 5 min.w Expekcie od dawna już takie cos nie przechodzi, chcą albo skrena z konta albo rachunek
Tak, można. Od 15 zł ????Można wpłacać za pomocą paysafecard?
Wypłata na konto w Polsce idzie zazwyczaj 2 dni robocze np. jeśli wypłacisz kasę o dowolnej porze w poniedziałek to kase masz w środę, a jeśli w piątek to kase masz we wtorek.Panowie ile idze wypłata na konto bzwbk?