Witam, mam problem przy wyplacie gdyz na koncie mam 60zl a chce wyplacici 50zl i wyskakuje mi "BLAD:
Prowizja przekracza zgloszona sume." o co chodzi?
Jesli dzisiaj wyslalem przelewem pocztowym kase to moge im pokazac skan przelewu (druczek) i zaksieguja mi kase ? Czy bede musial czekac az oni zaksieguja na swoim koncie wplate ? I jak by co to do kogo mam napisac i dac im tego scana
Musisz przed numerem konta wpisać ''PL'' wtedy unikniesz prowizji.
Nie ma takiej mozliwosci musisz przelac pieniadze i po zaksiegowaniu mozesz grac.
Expekt nie pozwala na tego typu metode czyli skanow wplaty.
Ja sie dzzziwe ze BAH na to pozwala.
Czas realizacji przelewu bankowego to max 7 dni roboczych. Przez weekend banki nie pracują.
Jesli dzisiaj wyslalem przelewem pocztowym kase to moge im pokazac skan przelewu (druczek) i zaksieguja mi kase ? Czy bede musial czekac az oni zaksieguja na swoim koncie wplate ? I jak by co to do kogo mam napisac i dac im tego scana
Witam, mam problem przy wyplacie gdyz na koncie mam 60zl a chce wyplacici 50zl i wyskakuje mi "BLAD:
Prowizja przekracza zgloszona sume." o co chodzi?
,,Nie ma określonej liczby wypłat w miesiącu. Pierwsza w miesiącu jest zawsze darmowa, za kolejne są pobierane opłaty.''
Można wiedzieć ile wynosi ta opłata i czy każda 1 wypłata w nowym miesiącu jest darmowa?
Ja mam pytanie?? Ile wynoszą prowizje przy nastepnych wyplatach? ile trzeba najmniej wpalcic na start po zarejestrowniu, jak dlugo idzie rejestrowanie jakbym w poniedzialek sie zarejestrowal to kiedy bede juz mogl grac? prosze o odpowiedz moze byc na PW:spokodfhgfh: z góry dzięki
Rejestracja jest darmowa. Jeżeli chce pan zacząć grać minimum przelewem trzeba wpłacić 40zł
Rejestracja trwa chwile, do 3 minut. Po tym czasie otrzymujesz nr ID.
Więcej informacji: http://www.bukmacherskie.com
Witam
Rozumiem że Expekt nie pobiera żadnych prowizji przy wypłacie. A czy bank może pobrać prowizje za taka operacje jeżeli zgłoszę wypłatę na moje konto bankowe w PKO S.A?
Zna ktoś kod SWIFT tego banku?
Tak, mozesz wplacic/wyplacic tylko i wylacznie na adres email z ktorego wplacales do expekt. Czyli jezeli wplaciles z adresu email [email protected] to na ten adres mozesz wyplacic pieniadze, na zaden inny./
ja już pytałem, ale w złym dziale ???? otóż chodzi mi o to jaka musi być 2 i wszystkie kolejne wpłaty na konto gracza, bo za pierwszym razem to minimum 40zł a jak jest za kolejnymi razami ??? mogę wpłacić np. 10zł czy minimum 40zł