krisbarca_92
Użytkownik
PKO BP BANKOWY PTE S.A.
ul. Puławska 15
02-515 Warszawa
to powinno starczyc, nie bedzie problemow z wyplata
ul. Puławska 15
02-515 Warszawa
to powinno starczyc, nie bedzie problemow z wyplata
W obrocie depozytem chodzi o sumę wartości zawieranych zakładów, nie jest ważne ile w międzyczasie z tego wygrasz. Jeśli miałeś taki warunek z depozytem o wartości 60PLN, to znaczy tyle, ze suma wartości zawartych przez Ciebie zakładów musi wynosić 60 PLN. Czy te zakłady będą wygrane to już nieistotne, po tym obrocie będziesz mógł po prostu wypłacić tyle ile w międzyczasie ugrasz.Jestem 240zł na minusie, teraz nieco zmieniłem taktyke, wpłaciłem 60zł, a obecnie z tego 60 mam 100zł. Czyli kiedy będę mógł wypłacić? Jak obrócę depozyt 1 raz czyli z tego 60 zrobi się 120? Czy jak z tych 300zł zrobi się 600zł? Nie wiem czy ja to dobrze zrozumiałem.
Wtedy wpada do Ciebie CBA i zgranie wszystkie ruchomości z Twojego domu.Ogarnij się człowieku z tymi idiotycznymi pytaniami.A jak wpłacę sobie 25zł zagram za 24,99zł i wygram 25,01zł po czym zagram za 25zł i wygram to już będę mógł sobie wypłacić? ???? Tak teoretycznie pytam na najprostszych przykładach.
Sorry, ale chcę po prostu wiedzieć, bo mam problemy z interpretacją tego punktu regulaminu.Wtedy wpada do Ciebie CBA i zgranie wszystkie ruchomości z Twojego domu.Ogarnij się człowieku z tymi idiotycznymi pytaniami.
Tak, pod warunkiem że nie odnosisz się do żadnej promocji.To może zapytam inaczej: jeśli wpłacam 25zł i typuje za 25zł po kursie 1.01 to już te 25zł obróciłem? Teraz dobrze zrozumiałem?
Czy jak wpłaciłem na buka z MB to mogę wypłacić na konto w banku?