justt
Użytkownik
ok, dzięki wielkie za informacje. z kontem nie będzie żadnego problemu, ale wolałem się upewnić.wypłate musisz robic na konto brata. Dane musza byc takie same. Jesli chodzi o weryfikacje to odemnie nigdy nic nie chcieli
pozdr
ok, dzięki wielkie za informacje. z kontem nie będzie żadnego problemu, ale wolałem się upewnić.wypłate musisz robic na konto brata. Dane musza byc takie same. Jesli chodzi o weryfikacje to odemnie nigdy nic nie chcieli
Tak, minimalny depozyt tym sposobem to 50pln.Czy jest możliwość wpłaty kartą paysafecard ?
A proszę mi powiedzieć , interesuje mnie metoda wpłaty poprzez Paysafecard/Ukash ale wcześniej nie dokonywałem depozytu via MB (nie posiadam MB/konta bankowego)Dodam tylko,że wpłacając do Expekt Paysafecard lub Ukash możemy wypłacić na swoje konto Moneybookers,o ile wcześniej choć raz dokonaliśmy tam depozytu via MB.
W jakim odstępie czasu może wypłacać pieniądze? Czy to jest coś w stylu wypłaci 8k, pieniądze przyjdą, wypłaci 8k, pieniądze przyjdą i tak 10 razy, czy może raz w miesiącu wypłaci 8k, za miesiąc kolejne 8k i tak przez 10 miesięcy, a może jeszcze inaczej?Podaj dane swojego konta bankowego
Min. kwota wypłaty 50.00 PLN
Max. kwota wypłaty 8000.00 PLN
Prowizja od wpłaty wynosi 0%
Jestem 240zł na minusie, teraz nieco zmieniłem taktyke, wpłaciłem 60zł, a obecnie z tego 60 mam 100zł. Czyli kiedy będę mógł wypłacić? Jak obrócę depozyt 1 raz czyli z tego 60 zrobi się 120? Czy jak z tych 300zł zrobi się 600zł? Nie wiem czy ja to dobrze zrozumiałem.musimy depozyt obrócić choć jeden raz dopiero później wypłata zostanie zrealizowana inaczej cofnięta lub zablokują nam konto.