josef39
Użytkownik
kolego na tak zadane pytanie odpowiedziałem twierdząco.Po prostu wpłać ,coś tam zagraj i wypłacisz na pewno bez problemu.Expekta przez Moneybookers pieniążki i je obrócę,
kolego na tak zadane pytanie odpowiedziałem twierdząco.Po prostu wpłać ,coś tam zagraj i wypłacisz na pewno bez problemu.Expekta przez Moneybookers pieniążki i je obrócę,
wlasnie dzis o godzinie 18.08 zlecilem wyplate i przed chwila pojawila sie na koncie mbJezeli ktos wyplacal w ostatnim czasie ile +/- ida wyplaty na MB? Nie ma problemu z wyplacaniem wiekszych sum?
Zobacz na meila, czy nie dostałeś informacji od nich na temat wypłaty. Po drugie jeśli nie masz oczekujących wypłat to pieniądze na pewno poszły i będą niedługo na koncie. Pieniądze najczęściej idą 2-3 dni, ale do 5 dni roboczych. Nie ma co panikować, kasa na pewno dojdzieSiema, zrobiłem w poniedziałek moją pierwszą wypłatę koło godziny 9 rano, minęły 2 dni a kasy na rachunku bankowym nie widać. Na koncie Expekt komunikat, że nie mam oczekujących wypłat, czy to zawsze tak wygląda i nie mam się czego bać czy coś jest nie tak (podkreślam, że to moja pierwsze wypłata więc pytanie może wydawać się idiotyczne)?
Znajdź mi bukmachera gdzie depozyt z MB trwa dłużej niż kilka sekund...Wpłacałem depozyt z MB - kilka sekund i gotowe!
Tak , dane konta bankowego muszą zgadzać się z danymi konta gracza ????Czy bedzie problem z wyplata kasy jezeli mam konto w Expect na siebie a chce wyplacic kase na konto bankowe taty ?
Dziękuję , problem już rozwiązany , zamykam temat , przepraszam za utrudnieniaWitam. Otóż wpłaciłem pieniądze na konto expect już tydzień temu a pieniędzy jeszcze nie ma tymbardziej , że wysłałem im potwierdzenie przelewu i napisali mi , że muszę czekać 48 godzin na odpowiedź , 48 godzin już dawno minęło a odpowiedzi nie dostałem , a gdy wchodzę na czat nie chcą mi pomóc , mówią , żebym czekał i czekał i bez końca tak . Co mam robić ? Proszę o pomoc.