>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Expekt - opinie

P 0

pigment

Użytkownik
witam po raz pierwszy
zacząłem grac na expekt , wplacilem 600 zl , po tygodniu udalo mi dojsc do 1 200 zl , 700 zl wyplacilem , przelew zlozony przedwczoraj zobaczymy kiedy dojdzie i czy bede jakies problemy. Zostalo 500 zl na rachunku , narazie idzie dobrze i z tych 500 zl zrobilo sie na dzien dziejszy 1200 zl , zobaczymy jak pojdzie dalej bo po otrzymaniu kasy na konto zamierzam pusic nastepny przelew na 700 zl . Narazie jestem zadwolony z expekt , oby przelew przyszedl szybko i moje zadowolenie nie minelo

D 570

duff999

Użytkownik
postawiles na 1 seta przegral tego seta czyli zaklad rozliczony normalnie. Mecz poddany = mecz przegrany. Krecz nie podlega zwrotom. Tylko i wyłącznie zakłady na dokładny wynik i sumę gemów będą zwracane.

Otrzymane punkty reputacji: +1
kuki9 0

kuki9

Użytkownik
Ja moge powiedziec, na razie jestem zadowolony z Expekt-a,
niecaly miesiac temu wyplacalem 1200 zl i doszlo w 2 dni bez problemu
ostatnio nawet dostalem bonus 200 zl za udzial w konkursie betting cos tam, wzialem udzial 2 tygodnie po rozpoczeciu i skonczylem 2 tyg przed konce i udalo mi sie utrzymac w pierwszej 25 ???? , swego czasu bylem nawet 15 ????

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Sczerze powiedziawszy jest to jeden z moich ulubionych bukmacherów, w którym zawsze coś ugram, może przez to , że kolor strony jest miły dla oka ????
Ogólnie bukmacher ma sporo plusów, oferta live nie powala, ale zdecydowanie powiększyła się od ostatniego roku...
Miła obsługa Chat&#39;a.
Zero problemów z wypłatą (Przynajmniej mi się nie zdarzyło)

Ogólnie jeden z moich ulubionych buków internetowych.

K 0

katalina85

Użytkownik
Expekt...nie polecam
Bawię się w bukmacherkę od 3 lat, &quot;zwiedziłam&quot; BAH, Betclic i Sportingbet, ale nigdy nie spotkałam się z sytuacją podwójnego rozliczania zakładu, jak to miało miejsce w Expekt. Konkretnie chodzi o mecz Nacional-Naval, który rozgrywany był &quot;na raty&quot;. Expekt potraktował to przerwane bodajże w 54 min spotkanie początkowo po kursie 1,0, co nie ukrywam było mi na rękę i na moim koncie zawidniała kwota 190 zł. Niestety nie przewidziałam, że Expekt może rozliczyć ten mecz drugi raz...-91,5 zł do kieszeni buka. Regulamin jest nieścisły i mówi o takiej możliwości, jeżeli odwołane spotkanie odbędzie się w przeciągu 36 h. cyt &quot;Zdarzenie które jest przełożone na więcej niż 36 godzin, będzie wyłaczone z ważności i kurs na takie zdarzenie będzie wynosić jeden (1.0), chyba że będzie to przedstawione inaczej z przyczyn wynikających ze specyfiki zakładów bukmacherskich&quot;. Tylko co rozumieć jako przełożone? Jeżeli mecz został przełożony na dzień następny, następnie przerwany i dokończony po 36 h od terminu meczu to czy macie prawo rozliczać go podwójnie? Interpretacja prawa nie jest mocną stroną bukmacherów, no bo po co miałaby być? Liczy się zysk, a odpowiedzi na pytania użytkowników, a raczej klientów przerastają intelektualne możliwości pracowników supportu firmy Expekt. Kiedy zapytałam w supporcie jak to interpretować to dwukrotnie otrzymałam cytaty regulaminu. Nie polecam tego bukmachera, chyba, że lubicie ten dreszczyk niepewności...

duda 380

duda

Użytkownik
Mi rozliczyli podwójnie jeden kupon... Postawiłem triple i był tam też mecz Nacional - Naval który został przełożony, więc rozliczyli mi po kursie 1.0 (pozostałe 2 mecze weszły), teraz wchodzę patrzę że mecz został dograny w innym terminie no i proszę, po raz kolejny rozliczyli mi ten sam kupon jako wygrany. Ciekawe czy przy wypłacie nie będzie problemów...

K 0

katalina85

Użytkownik
Expekt...pozytywne zaskoczenie
Nie spodziewałam się tego...a jednak Expekt rozliczył mi ostatecznie mecz Nacional-Naval jak anulowany, myślałam, że decyzja bukmachera jest ostateczna i zawsze taką będzie, a tu miłe zaskoczenie. Nie chodzi o pieniądze, 91,5 zł mojego życia nie zmienią, ale o sam fakt chęci ponownej interpretacji regulaminu i rozpatrzenia mojej prośby. W dzisiejszych czasach strategia pozyskiwania klientów przez firmy bukmacherskie opiera się głównie na proponowaniu bonusów i korzystnych kursów, a zapomina się o podejściu do klienta, który w ciągu wielu lat grania u zaufanego buka to właśnie u niego &quot;zostawi&quot; niemałą kwotę...Expekt, jak wiadomo, ma jedne z najlepszych kursów na rynku i ciekawą ofertę startową oraz, jak się dzisiaj okazało, coraz bardziej ludzkie podejście do użytkownika. Bardzo pozytywne zaskoczenie.

K 2

kubay87

Użytkownik
Ostatnio bardzo Mnie rozdrażnił , zablokowalem konta wpisujac zle hasla. Pozniej wysylalem 3x kopie zdjec robione aparatem normalnym , i caly czas sa nie czytelne .. wiec odpuscilem . Dziwne bo wplacalem do Nich x razy i wtedy bylo ok . Eh

O 16

odlin

Użytkownik
Jestem bardzo zadowolony z gry w Expekcie :)
Szybkie wypłaty, czesto już na drugi dzień mam na koncie to co wypłacam. Ostatnio miałem sytuacje kiedy doszły do mnie w jeden dzień 3 przelewy od nich zlecone dzień wcześniej. To jest właśnie fajne, że nie ma problemów z wyplatami, bo bukmacher jest mega bogaty i nawet wypłata takiego 1000 zł to dla nich marne 250euro ktore co chwile ktos przepiernicza. ;]

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Witam. Mam pytanie. Obstawilem na Chele ze Schwankiem ze wygra caly mecz. Po pierwszym wygranym secie w 2 skreczowal. Czy expekt rozliczy mi ten kupon jako przegrany czy potraktuje to zdarznie po kursie 1.0?

S 0

seccol

Użytkownik
Oszukują
EXPEKT OSZUKUJE NA LIVE nie będę się tłumaczył, rozpisywał co, jak i dlaczego, TAKA JEST PRAWDA.
Życzę szczęścia grającym na LIVE żeby nie było zdziwienia.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
EXPEKT OSZUKUJE NA LIVE nie będę się tłumaczył, rozpisywał co, jak i dlaczego, TAKA JEST PRAWDA.
Życzę szczęścia grającym na LIVE żeby nie było zdziwienia.
Co za idiotyczny post:-|Niunia przegrała i teraz na forum żali się że live zły?Nie ma to jak kogoś oczernić, nie popierając tego żadnymi argumentami????
Potwierdzam i również ostrzegam. Podają wyniki live jak im wygodnie. NIE POLECAM.
Przecież każdy bukmacher zaznacza wyraźnie,że nie odpowiadają za wyświetlane wyniki,więc o co ci chodzi?Wiadomym jest,że expekt czasami nawala z wyświetlaniem poprawnych wyników,ale czy to taki problem opierać się na innym,bardziej wiarygodnym źródle,chociażby na live bet365?

Do góry Bottom