>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Expekt - opinie

lucas 113

lucas

Administrator
Członek Załogi
Dołączył
04/2005
Posty
245
Miasto
Kiribati
W tym temacie czekamy na wasze opinie na temat bukmachera Expekt. Co Wam się w nim podoba, a co nie? Na co zwracać uwagę przy graniu itp. Ich mocne, a także słabe strony. Temat na pewno przydatny dla nowych graczy, którzy chcą rozpocząć grę u tego bukmachera.
Co sądzicie o Expekt?
 
D 0

dario

Użytkownik
Dołączył
11/2005
Posty
30
Z doswiadczenia powiem, że expekt najszybciej realizuje wypłaty (przelew bankowy) i najlepiej o tym informuje (mail).
 
W 0

wania

Użytkownik
Dołączył
06/2006
Posty
39
Mysle ze ten bukmacher jest dobry bardzo szybkie wyplaty i wplaty jestem z niego zadowolony
 
fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Dołączył
11/2005
Posty
1590
Miasto
Bie(L)any
Bardzo fajny buk moge polecic wypłata miala byc do dwoch dni na mb zlecilem wyplate w czwartek kolo 20 a dzis o 4 w nocy juz kasa była bardzo miły buk szybko rozlicza zakłady polecam.

poZDro
 
fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Dołączył
11/2005
Posty
1590
Miasto
Bie(L)any
No dzis patrze a tu nowa stronka mi sie podoba jest moim zdaniem bardzo szybka co jest plusem ;)Jeszcze bardziej jestem zadowolony ze sie tam przeniosłem.
 
pele69 3

pele69

Użytkownik
Dołączył
07/2006
Posty
143
Nom moja nowy design (z fran. dizajn ;-) ). Teraz juz troche lepiej stronka chodzi, jest bardziej przejżysta i po prostu lepiej wyglada. Ale i tak cos nie moge sie przekonac do expekta...
 
sidney 4

sidney

Użytkownik
Dołączył
11/2006
Posty
104
Miasto
Czestochowa :))
Plusy:
Emaile i sms-y z wynikami (mnie bardzo dobrze działaja, widze ze niektórym wręcz przeciwnie)
Oferta polskiej siatkówki
Dobre Kursy
Szybka wypłata
Strona polskojęzyczna... itp ????

Minusy:
Słaby, powolny support
Oferty NBA dokładają dopiero popołudniu, gdzie w nocy rozgrywaja sie mecze....
 
S 0

strogonoff

Użytkownik
Dołączył
08/2006
Posty
16
PROWIZJA
JESTEM W EXPEKCIE OD 3 DNI.NA 50 ZLOTYCH KTORE WPLACILEM ZAROBILEM PRZEZ TEN CZAS 400 ZLOTYCH.I GDY DZISIAJ CHCIALEM WYPLACIC NA KONTO INTELIGO 200 ZLOTYCH PO WPISANIU DANYCH POKAZAL SIE KOMUNIKAT ZE PROWIZJA ZA WYPLATE WYNOSI 60 ZLOTYCH............
 
yarpen 0

yarpen

Użytkownik
Dołączył
12/2006
Posty
54
Miasto
Konskie / Kraków
to dziwne... a nie pomyliles sie przy wypelnianiu formularza wypłaty? bo może przez przypadek złe państwo Ci się kliknęło ;) i dlatego pojawił Ci się taki komunikat...
 
S 0

strogonoff

Użytkownik
Dołączył
08/2006
Posty
16
Dzisiaj probowalem jeszcze raz dokonac podobnej transakcji,lecz zmniejszylem kwote wyplacano.I dalej wyskakuje mi 60 zlotych prowizji.



Proszę potwierdź następujacą wypłatę.
żądana kwota 100.00 PLN
prowizja za operację - 60.00 PLN
suma 40.00 PLN


Suma 40.00 PLN będzie przesłana na następujące konto:
Nazwa banku PKO BP
Adres PKO BP ul. Puławska 15 02-515 Warszawa
Kraj Polska
Numer konta - pełnych 26 cyfr rachunku **************************
Kod SWIFT Twojego banku
(jeżeli nie wiesz jaki jest kod SWIFT Twojego Banku, proszę skontaktuj się z jego placówką) BPKOPLPW

Chciałbym zrealizować wypłatę.



I co Wy na to? Czy moze ktos mi wytlumaczyc dlaczego tak jest?
 
S 0

strogonoff

Użytkownik
Dołączył
08/2006
Posty
16
A w przypadku zgloszenia checi wyplaty kwoty ponizej 60 złotych pojawia sie taki mily napis ????

BLAD:
Prowizja przekracza zgloszona sume.


A gdy chce wyplacic rowno 60 zlotych


Proszę potwierdź następujacą wypłatę.
żądana kwota 600.00 PLN
prowizja za operację - 60.00 PLN
suma 0.00 PLN


Suma 0.00 PLN będzie przesłana na następujące konto:
Nazwa banku PKO BP
Adres PKO BP ul. Puławska 15 02-515 Warszawa
Kraj Polska
Numer konta - pełnych 26 cyfr rachunku **************************
Kod SWIFT Twojego banku
(jeżeli nie wiesz jaki jest kod SWIFT Twojego Banku, proszę skontaktuj się z jego placówką
 
szary 0

szary

Użytkownik
Dołączył
02/2006
Posty
417
Miasto
Przysucha
Sprawdź w regulaminie bukmachera wysokość prowizji, jak tam nic nie znajdziesz to zagadaj do supportu.
 
S 0

sow4

Użytkownik
Dołączył
01/2007
Posty
2
witam. Mam identyczny problem jak strogonoff, nie wiem co jest grane. Zaraz napiszę do supportu... dodam że mam konto w mBanku.
 
bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Dołączył
04/2006
Posty
1255
Miasto
stad...
A w przypadku zgloszenia checi wyplaty kwoty ponizej 60 złotych pojawia sie taki mily napis ????

BLAD:
Prowizja przekracza zgloszona sume.


A gdy chce wyplacic rowno 60 zlotych


Proszę potwierdź następujacą wypłatę.
żądana kwota 600.00 PLN
prowizja za operację - 60.00 PLN
suma 0.00 PLN


Suma 0.00 PLN będzie przesłana na następujące konto:
Nazwa banku PKO BP
Adres PKO BP ul. Puławska 15 02-515 Warszawa
Kraj Polska
Numer konta - pełnych 26 cyfr rachunku **************************
Kod SWIFT Twojego banku
(jeżeli nie wiesz jaki jest kod SWIFT Twojego Banku, proszę skontaktuj się z jego placówką
Dokładnie miałem tak samo i pisałem do supportu, kazali mi wpisać PL przed numerem bankowym. Tylko nie pamiętam czy to pomogło :p Ale na 100% wypłacałem bez prowizji :p