al_capone
Gangster
Ja rozumiem, że informujecie. Jednakże prosiłbym o Wasze, osobiste opinie na temat bukmachera (tego, czy innego), a nie powtarzać opinie innych, które nie zawsze są adekwatne. Po co ktoś pisze opinie, skoro nie ma konta w danym bukmacherze, a tylko "slepo" powtarza co ktoś inny napisał?Ale my informujemy innych uzytkownikow na co maja zwracac uwage jak rejstruja sie w Expekcie w tym przypadku główna role na minus odgrywa polski support
Napisałeś, że ludzie z supportu to debile, nie warto z nimi dyskutować. Ok, ale napisz co masz dokładnie na myśli, możejakąś treść korespondencji pokażesz, która świadczy o braku kompetencji przez support? Zależy mi, aby pisać bardziej konkretniej i merytorycznie o negatywnych i pozytywnych rzeczach w firmach, a nie puste słowa i obelgi.
Czym więcej będziemy pisać o negatywnych rzeczach w firmach (tylko konkretnie z dowodami) tym większa szansa, że to się szybko zmieni. Bukmacherom też zależy na klientach i dobrej reputacji, czytają różne fora, więc należy jak najbardziej konstruktywnie dyskutować.
Mam nadzieje, że zrozumiecie o co mi chodzi...
Pozdro