Ten buk to wielka porazka i kpina! Od poludnia nie mam mozliwosci grania
live, zwykle zaklady tez mam ograniczone i kazda proba nawet zaklad za 1 zl wymaga ich akceptacji. Poslalem pytanie z prosba o wytlumaczenie sytuacji. Dostalem takowy list:
"Witam serdecznie.
Dziekuje za kontakt,
Szanowny Kliencie, w zwiazku z naduzyciami zwiazanymi ze skladaniem zakladow
live zbyt pozno, to znaczy z wykorzystaniem lepszego przekazu
TV, Panska mozliwosc skladania zakladow
live zostala zablokowana.
W razie jakichkolwiek pytan badz niejasnosci prosimy o ponowny kontakt - sluzymy pomoca."
Akurat w tym buku na akceptacje zakladu
live czekam najdluzej-ponad 30sek-wiec moim zdaniem list wskazuje ze pracuja tam ludzie strasznie ulomni. Ale nic wyslalem maila z prosba o wykaz meczy, ktore niby oszuklalem. Dostalem wtedy maila:
"Szanowny Kliencie, ponizej zamieszczamy przykladowe mecze:
Panathinakos - PAOK
Roma - Alba"
hmm powiem wam ze nie przypominam abym gral ostatnio takie mecze. Nawet nie wiem w jakich rozgrywkach i dyscyplinach one mialy miejsce. Poprosilm wiec o sprecyzowanie daty spotkania zeby mogl do tego sie odniesc... i koniec na tym przestali ze mna konwersowac.
Jak cos wymysla podziele sie z wami. Moja rada jak na teraz wybierac kase z tego buka i uciekac jak najpredzej do konkurencji. Tylko u nich mam takie jazdy i kilka razy juz musialem ich skarzyc do EGBA, ktora 3-krotnie interweniowala.
hehhehe
Dobra mega kpina dostalem daty tych spotkani: 2008-12-04 oraz 2009-02-08 tylko dziwie sie, ze za mecz sprzed roku!!! Blokuja mi teraz konto na zaklady
live. Smiem tez nazwac siebie "glupim oszustem", bo jezeli faktycznie potrafilbym ich jakos oszukiwac, to czemu mam tak wielce ujemny bilans u tego buka.
Jako gracz z dluuuugoletnim doswiadczeniem i wysokimi miesiecznymi obrotami szczerze nie polecam tego BUKA!