>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher Expekt - opinie

T 0

typerlbn

Użytkownik
a co do tej oferty... to jak w expekcie jest z handicapami, ilosciami goli itp. chodzi mi o to czy są tylko dla najwyzszych lig, czy np. w tureckiej i tych srednich tez mozna stawiac (chodzi o football)... oraz interesuje mnie jak bogatą mają oferte siatkówki? w sezonie jest cos oprocz ligi wloskiej i polskiej?

K 82

kupson141

Użytkownik
Żeby taki bukmacher pozwolił sobie na takie coś. To jest żenada! Już 2 mecze są w trakcie a oferty na pozostałe jak nie było tak nie ma! Pierwszy raz się spotkałem z takim czymś w Expekcie. Jestem zawiedziony ;/

andreoid 2

andreoid

Użytkownik
banda złodzieji i oszustów zleciłem wypłatę 500zł oni zablokowali mi konto nawet nie prosili o scan dowodu od razu zablokowali dlatego ze z tego bonusu w kasynie wygrałem nie polecam ich !!!!!!!!

B 2

batik

Użytkownik
banda złodzieji i oszustów zleciłem wypłatę 500zł oni zablokowali mi konto nawet nie prosili o scan dowodu od razu zablokowali dlatego ze z tego bonusu w kasynie wygrałem nie polecam ich !!!!!!!!

Człowieku czytałeś regulamin wg mnie własnie dlatego zablokowali Ci konto z powodu grania w kasynie a potem przelania kasy na zakłady i tam obracaniu pieniędzy napisz do supportu i napewno się wyjaśni jest to porządna firma i napewno nie okradną cię napisz tutaj jak sprawa się zakończyła pozdro

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Ja z tego bonusu jakoś grałem w kasynie nadwyżkę na zakłady i kasa wypłacona ????
Więc na pewno ci się wyjaśni.
Zaznaczam że kasa na drugi dzień bez żadnych skanów

B 0

barti

Użytkownik
Witam to mój pierwszy post na forum. Zamierzam wycofac kasę z Expekt. Mają u mnie 3 minusy:
- wymagany telefon stacjonarny przy rejestracji (wpisałem komórkowy, ale wiem, że mogą być problemy)
- bardzo późne umieszczanie zdarzeń na następny dzień, co mi bardzo utrudnia życie
- brak możliwości założenia kuponu akumulacyjnego ze zdarzeniem z następnego dnia np. z tego samego turnieju tenisowego!!!
Zatem mało wygodny w obsłudze buk!

andreoid 2

andreoid

Użytkownik
Człowieku czytałeś regulamin wg mnie własnie dlatego zablokowali Ci konto z powodu grania w kasynie a potem przelania kasy na zakłady i tam obracaniu pieniędzy napisz do supportu i napewno się wyjaśni jest to porządna firma i napewno nie okradną cię napisz tutaj jak sprawa się zakończyła pozdro
Wszystko się wyjaśniło konto odblokowane pieniądze wypłacone trzeba było scan dowodu i takie inne ale wszystko ok

B 0

barti

Użytkownik
Co ciekawe wkurzony na tego buka postawilem ryzykowny zaklad za cala kase jaka tam mialem czyli 100 zl....zeby sie od nich uwolnic i wygralem ???? Teraz moje konto u nich wynosi 450 zl. Stawialem na spotkania ATP New Heaven w akumulatorze. Sprobuje zatem wyplacic od nich kase zobaczymy czy sie uda ....

M 3

mistrzunio

Użytkownik
a co do kasyna to u nich z tym bonusem jest jak np. w betclicku:
czyli tak:wpłacam kasę(np. 20 euro) dostaje bonus 20 euro i mam na koncie 40euro,wypłacam 20 euro i zostaje 20 euro do gry(te bonusowe) i jak mam coś powyżej tego stanu to mogę już wypłacać?(bo wiadomo,że te 20 euro można wyciągnąc tylko jak obrócisz wielokrotnie)

morthond 0

morthond

Użytkownik
Dzisiaj jakieś cuda się dzieją, wylogowuje mnie przy próbach postawienia kuponu, albo w ogóle nie mogę się zalogować :-?

W porównaniu np. do BaH, strona Expekt działa fatalnie.

B 0

barti

Użytkownik
Złodzieje, Radwanska doznala kontuzji i wycofala sie ze spotkania a oni mi uznali, ze jakoby przegrala. Natomiast u inneo buka (bah albo bet 365) spotkanie anulowano. ZDECYDOWANIE ODRADZAM TEGO BUKA!

Do góry Bottom