tak, ja korzystałem. Już dostałem bonusa.korzystal ktos z ostatniej promocji expekt? depozyt min 70zl , ta stawka na dowolne spotkanie i po 72 godz zwrot tej kasy?
tak, ja korzystałem. Już dostałem bonusa.korzystal ktos z ostatniej promocji expekt? depozyt min 70zl , ta stawka na dowolne spotkanie i po 72 godz zwrot tej kasy?
Co nie zmienia faktu,że według mnie najlepszy ,,Live" jest w BwinWitam mam pytanie, czy w expekcie w livebettingu mozna grac tylko single? u innych bukmacherów ( bet365, bwin ) mozna łaczyc typy ze spotkaniami innych meczow live. Na expekcie jest to niemozliwe?
sorry, ze pisze w tym miejscu, ale nie mam czasu przeszukiwac forum, potrzebuje szybkiej odpowiedzi.
Pytanie podstawowe to po jakiego grzyba zakładałeś konto w funtach?:-D Jak widzisz sam sobie tworzysz problemy, założyłeś w tej walucie, to graj w tej walucie, jak nie ma możliwości zmiany.Moje zdanie to expekt to banda kłamców ;/
Wysłałem im propozycje w sprawie zamkniecia konta i założenie nowego na innej walucie bo nie chce mieć GBP iż napisałem że nie zawierałem jakich kolwiek transakcji i kuponów ani grosza nie wpłaciłem na to konto a oni piszą mi że
Szanowny Panie na tym koncie gracza sa zrejestrowane transakcje , zmiana waluty nie jest mozliwa. Mozemy jednak zamknac to konto na zyczenie klienta i umozliwic otworzenie nowego ze zmieniona waluta na nowym koncie nie bedzie przyslugiwal bonus od pierwszego depozytu.
Ani złotówki nie wpłacałem !!! ciekawe skąd wytrząsnęli że zawierałem transakcje ;/ widać że kłamią tylko oby zatrzymać bonus pfff
podobno Rus po wygranym turze mial tego odpuscic i były glosy ze gra przeciwko sobie u buków ( już nie raz tak robił) jednak to byla nie prawda i dosc duzo buków wysofało te zdarzenie