Gram w expekt od 3 lat z przerwami, roznie bywalo, ale to co sie tam ostatnio dzieje to masakra totalna.
Dzisiaj od 5 godzin wisza kupony w dziale "w trakcie", oczywiscie nie omieszkalem powiadomic supporta angielskiego (narazie nie widze reakcji....)
Zeby bylo smieszniej co 2-gi kupon w ciagu ostatnich 2 mieszkow ma poprzekrecane wyniki i co chwila musze wszystko prostowac przez support (nie wiem czy oni licza moze na to, ze leszcze nie sprawdzaja wynikow ? czy po prostu chca okradac ludzi ?)
Potworne problemy z zakladami
live, potrafia anulowac postawione i wygrane zaklady na
live co dla mnie porazka absolutna.
Czlek sleczy przed monitorkiem i
tv obstawia cos, przyjmuja zaklad po czym po 2 godzinkach status anulowany ???? Ciekawe czy jak bym przegral tez bym mial anulowany taki zakladzik.)
Dzisiaj zlukalem ponownie regulamin i jest nowy nieciekawy zapis dajacy im prawo blokowania konta gracza podejrzewanego o zarabianiu salaty na wymianie walut. Ktos juz sie zreszta zalil, ze mu nie chcieli wyplacic pieniedzy z konta bez obrotu w kasynie (chodzilo o kilka tysiecy zl). Sam zreszta mam kolo 4000 zl na koncie w tej chwili i nie wiem czy nie bedzie problemow z wyplata.
Z rzeczy ktore mnie pozytywnie zaskoczyly dzisiaj to 100 euro nie wiem wogole skad wyladowalo u mnie na koncie
kasyna :] Nie moglem ich wyplacic wiec obrocilem vabanque w blackjacka, fartem 100 euro zarobilem i ta kaske juz wyplacilem. Nie wiem skad, sie ona wziela bo nie jest to zaden bonus, rano bylo 0.0 euro :]
---update co do tych 100 euro----
oto co tam mam w dziale bonusy w kasynie:
"Place 2-5 in Swedish High-
Odds Competition Dec 08
Kwota bonusu: € 100.0 Status: Unfinished"
Ktos wie o co w tym chodzi bo nie pamietam zebym zajal jakies premiowane kasa miejsce w blackjacku i to na dodatek w grudniu....
18.01.2009
tak jak i wczoraj tak i dzisiaj kupony znowu wisza... expekt sie sypie i to ostro
18.01.2009
musieli chyba dostac opier..... od uzytkownikow bo nagle przyspieszyli rozliczenia i juz sie nawet nie pomylili w kuponach dzisiaj....