dostaje szewskiej pasji...wysłałem już 4ry mejle z prośbą żeby uaktualnili mi mój e-mail. Gdyż e-mail który tam figuruje jest zdezaktualizowany. nie używałem już go ze dwa lata tyle też czasu nie zaglądałem na expekt na którym się zarejestrowałem ze 3 czy 4lata temu, pisze i pisze....tłumacze że z tamtego mejla nie korzystam bo zapomniałem hasła ...pisze żeby mi zmienili...i qrva nawet nie raczą odpisać...4ry mejle i qrva czysty monolog...to jest qrva żenada!!! tłumcze że ze względów bezpieczeńśtw zależy mi na zmianie mejla bo wczoraj dokonałem pierwszego depozytu u nich...a próbując założyć mejla takiego samego jak stary wskakuje mi że "Nazwa konta jest już zajęta" więc qrva może być pięknie jak obca osoba mi się zaloguje na moim koncie w expekcie i namiesza...
tłumacze qrva pytam się czy wysłać im skan dowodu na potwierdzenie jeżeli taka operacja jak zmiana maila musi być zweryfikowana żeby wykluczyć oszustwo...i chuj żadnej odpowiedzi...totalne ignorowanie z ich strony...:/
tłumacze qrva pytam się czy wysłać im skan dowodu na potwierdzenie jeżeli taka operacja jak zmiana maila musi być zweryfikowana żeby wykluczyć oszustwo...i chuj żadnej odpowiedzi...totalne ignorowanie z ich strony...:/