Expekt problem
Jestem użytkownikiem Expekta od ponad pół roku i jak dotąd byłem zadowolony z gry u nich - i myślę że Expekt też bo trochę tam przegrałem na początku.
Ale do rzeczy. Otóż zawarłem następujący zakład, został zawarty prawidłowo i wynik był identyczny jak na moim zakładzie, mecz odbył się w całości (1-1 w 1 tercji, a rostrzygnięcie finałowe dopiero po karnych spotkania na co mam wiele dowodów) i został on anulowany z niezrozumiałych dla mnie przyczyn:
Sprawa ostatecznie została rozwiązana na moją korzyść - ale odpowiedzi od suportu angielskiego dostawałem idiotyczne. Trochę bardziej szczegółowo jest to opisane w dziale z pytaniami do "Experta z Expekta" - link:
http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=6989&page=30
Ponieważ jest to dział z opiniami chciałbym wyrazić więc swoją opinię. No więc gram tam jak widać za niewielkie pieniądze i raczej jak dotąd problemów nie było - ale po tym drobnym incydencie zaczynam mieć wątpliwości co by było gdyby to był zakład za 600zł a nie za 60. Czy również rozstrzygnięto by problem na moją korzyść? Chciałem tam zagrać za większe pieniądze, bo qrsy mają naprawdę dobre i interfejs bardzo przejrzysty. Ale teraz to nie wiem.
Byłoby bardzo miło gdyby ludzie podawali swoje największe wygrane na expekcie jakie udało im się odnieść i czy nie mieli z tym problemów - to może bym sie przekonał i zagrał u nich grubiej.
Ogólna ocena -
NEUTRAL - a mogła być bardzo dobra.