Mam złą opinię tego buka.
Gram tylko handicapem w koszykówkę na ilość zdobytych punktów. Podczas zatwierdzania kuponu zmieniła się ilość punktów a kupon się zatwierdził. Zawsze bywało tak , że jeśli zmieniła się ilość punktów lub zmienił się kurs to zakład nie został zatwierdzony i wyskakiwała informacja , że nastąpiła zmiana i mam ponownie zatwierdzić kupon. W moim przypadku , kupon zatwierdzał się przez około 15-20 sekund i po zatwierdzeniu kuponu ilość punktów zmieniła się o 2 pkt co akurat spowodowało , że kupon został uznany jako przegrany bo suma punktów była przekroczona o 0,5 pkt. Złożyłem zaraz po zatwierdzeniu kuponu reklamację , mecz jeszcze trwał a ja tak naprawdę nie wiedziałem jaki będzie wynik. Teraz mija 3 dzień od zawarcia zakładu a ja wciąż nie mam rozliczonego zakładu. Ponoć grupa ekspertów cały czas sprawdza mój kupon postawiony na żywo. Śmiechu warte. Zapewniają mnie , że mi wierzą , ale muszą sprawdzić dokładnie kupon. Zamykam konto i przenoszę się do innego buka, choć grało mi się tutaj fajnie i byłem zadowolony ale nie potrafią przyznać się do błędu.