Chciałem podzielić się opinią na temat Expekt, przy okazji chciałem zapytać Państwa o kilka kwestii. Mam nadzieję że sobie pomożemy.
Po zaprzestaniu działalności Bet365 wróciłem do expekt w którym kiedyś już grałem, ale wycofałem się po przegraniu sporej ilości gotówki. Wówczas przestałem grać w ogole. Jak wróciłem, to do 365. Aż do 1 kwietnia. Sam Expekt wg mnie jest niezły, kursy zazwyczaj niższe niż u reszty, brak transmisji, reakcje
live są ok. Jest Cashout, ale nie korzystam, dobry kursy
live.
Aplikacja. Jedno słowo. Tragedia. Nie wiem, czy związane jest to z systemem iOS 9.3 na moim tablecie, ale czasem postawienie zakładu trwa 15 minut i nie zawsze zakończone jest sukcesem. Czy u Was jest podobnie ? Nierzadko postawienie
live mija się z celem. Mając włączone powiadomienia z flashscore czasem chcę postawić coś
live, i zanim to zrobię, drużyna na którą stawiałem strzela bramkę... masakra. Smaczki takie jak wyłączenie się aplikacji podczas wpisywania kursu pominę, bo jak sobie przypominam to mnie krew zalewa.
Wypłaty ok, ostatnio chciałem wypłacić pieniądze i nie dotarły do mnie, okazało się że potrzebna jest weryfikacja. Może wiąże się to ze zmianą konta do wypłat - zmieniłem na walutowe, bo wypłata po kursie euro równym 4,02 mało mnie interesowała. Wysłałem dowód, wyciąg i załatwione. Kasa na drugi dzień. Max trzeci.
Dzisiaj chciałem się dowiedzieć jak z wypłatą na
skrill. Okazało się że tylko jeśli wpłacam na to konto to jest możliwe.
Obawiam się, bo już sporo pieniędzy z expekt do mnie przyszło. Boję się problemów z bankiem, może macie jakieś rady ?
Pozdrawiam, mam nadzieję, że trochę wam pomogę swoim wpisem.