Hej, mógłbyś mnie polecić? ????Hej, stoję przed założeniem sobie konta w Expekcie, można tam się rejestrować z polecenia. Gdyby był ktoś zainteresowany, to mogę się zarejestrować z Twojego polecenia. Otrzymasz za to 40zł od expekta, więc po 2 dychy by było na podział. Ktoś byłby chętny na taki układ?
jak coś to priv
Proszę podać dokładnie, jakie to było zdarzenie.Nie polecam tego buka. Mają u mnie duży Jak można 4 dni rozliczać kupon ?
W dodatku wygrany co mnie boli. Z przyczyn technicznych ? Gó** prawda !
Edit: Już 6 dni !
Jeszcze raz by każdy to zrozumiał jak słaby to bukmacher i nie warto tu czyt. Expekt wkładać mamony !
Nie polecam. Banda oszustów i kombinatorów !
Panie kolego. Pisałem już kilkukrotnie, że rzuca Pan epitetami na prawo i lewo, a nie podaje Pan żadnych konkretów.też nie polecam i dodam do przedmówcy że mają upośledzony polski support, który naciąga i oszukuje graczy
Kilkudziesieciu?? Napewno nie, ja tam wyplacalem dziesiatki razy i nigdy nie szla wiecej jak 10 godzin.kilkanascie do kilkudziesieciu godzin
No właśnie tez mi sie to wydało dziwne, kilkadziesiąt godz to wychodzi kilka dni. Czyli rozumiem , że generalnie wypłacają w ciągu kilku godz 24h/dobeKilkudziesieciu?? Napewno nie, ja tam wyplacalem dziesiatki razy i nigdy nie szla wiecej jak 10 godzin.
Każdy bukmacher stara się do 24h czasami jest to w skrajnych przypadkach 48.No właśnie tez mi sie to wydało dziwne, kilkadziesiąt godz to wychodzi kilka dni. Czyli rozumiem , że generalnie wypłacają w ciągu kilku godz 24h/dobe
Witam, czy wie ktoś coś o rozliczaniu zakładów ? Czekam na rozliczenie wygranego zakładu już ponad 48h i nie mogę się doczekać, a pieniądze potrzebne
Wszelkie problemy związane z kontem gracza/rozliczaniem proszę kierować pod ten adres: [email protected]dalibyscie kontakt na meila Bo chce odblokowac konto