To pewnie "tajemnica handolowa" i nigdy się tego nie dowiemy, kwoty powyżej tych 25k PLN są dość "ekstremalne" i nie sądzę by ktoś je potwierdził, no chyba, że mamy jakiegoś szczęśliwca z taka kwotą tutaj na forum. Osobiście wyniki 3k PLN na tej liście jest dla mnie wiarygodny, większe sumy o których pisałem już nie bardzo.Czy Waszym zdaniem pokazywani zwycięzcy w danym i ubiegłym tygodniu są prawdziwi? Moim zdaniem to fotomontaż i nakręcanie na większe granie. Typy które tam wygrywają są nieprawdopobne szczęśliwe. Jakoś mnie nie przekonują
Opisz swoją historie ile tam wygrales/przegrales to też jest istotne.... Np. Jeśłi ciągle wygrywałeś wpłacasz większą gotówkę i próbujesz ich znów ograć to od razu dali limit a być może miałeś limit już wcześniej a nawet nie wiesz.nie gralem w tym buku z 2-3 miesiace, wczoraj wplacilem pare stow zeby zagrac jeden singiel. okazalo sie ze ni z tego ni z owego mam limit 50zł. w skrocie mowiac nie polecam ;]
spojrzalem sobie w historie, no i kiedy zalozylem konto czyli od pazdziernika 2012 zagralem...~~ 60 zakladow ????Opisz swoją historie ile tam wygrales/przegrales to też jest istotne.... Np. Jeśłi ciągle wygrywałeś wpłacasz większą gotówkę i próbujesz ich znów ograć to od razu dali limit a być może miałeś limit już wcześniej a nawet nie wiesz.
fajnie, że wpłacałeś różne wielkie kwoty, bo za wpłaty limitów się raczej nie dostanie...Ja wpłacałem różne wielkie kwoty na expekt i nigdy nie miałem żadnego limitu, a grałem czasami i 3 ligi duńskie.
co w tym niby dziwnego, w prawie kazdym buku chca takie rzeczy. w betsafe to chca nawet screenshooty z MBKolega zablokował sobie konto w expeku.Walczy z nimi od lipca 2013.Wpłacił 200 zl i nie ma tego na koncie.Wklejam ostatnia ich odpowiedz:
Witaj Wlodzimierzu,
Uprzejmie dziekujemy za przesłanie kopii dowodu osobistego, która zostala pozytywnie zweryfikowana.
Aby zakończyć procedurę weryfikacji, proszę o przesłanie potwierdzenia adresu zamieszkania: jedno z następujących: rachunek za opłaty komunalne lub wyciąg z banku (moze byc w formie zrzutu z ekranu). Dokument nie może być starszy niż 3 miesiące i powinien zawierać Twoje imię i nazwisko oraz adres.
Dokumenty użytkownik powinien wgrać na naszej stronie internetowej, korzystając z sekcji „Moje konto” i zakładki „Dokumenty”. Akceptujemy następujące typy plików: JPG, GIF oraz PDF.
Zwariowali chyba już do reszty
tez jestem ciekawy jak długo będzie ta przerwaCzy ktos ile czasu ma trwac przerwa techniczna na Expekcie?