Jeśli chodzi o granie u tego buka, to jak na razie mam tylko dobre wspomnienia. Jest parę rzeczy, które mogli by ulepszyć, ale moja ogólna ocena dla nich to 5/6.
Na pewno nie można narzekać na kursy, bo zwykle są jednymi z najwyższych na rynku, ale ten medal ma także drugą stronę, bo nie jest to miejsce dla miłośników underdogów.
Oferta może nie jest aż tak rozbudowana jak chociażby w bet365, ale zupełnie wystarczająca, szczególnie dla początkujących graczy. Można znaleźć tu raczej niespotykane gdzie indziej zakłady na liczbę fauli, spalonych czy strzałów w meczu, co prawda tylko na ligę angielską i
LM, ale zawsze to jakieś urozmaicenie.
Nie wiem jakie miał przygody z
live chatem kolega
marcinglg, ale akurat ja nie mogę powiedzieć złego słowa na obsługę. Co ogromnie ważne,
live chat jest dostępny przez cały tydzień od 8-24, a to spory plus. Mi np. zdarzyło się w sobotę ok. godziny 23 walczyć o poprawne rozliczenie kuponu (który nie wiedzieć czemu został błędnie uznany za przegrany) i pan z chata dość szybko to załatwił.
Tak jak wspomniał już
Brelo, dużą zaletą jest mała zmienność kursów. Expekt zwykle jako jeden z ostatnich obniża kurs na dane zdarzenie, więc często udaje się tu złapać najlepszą okazję.
Jeśli chodzi o wypłatę na MB, to również pozytywne wrażenie, bo ja pierwszą zleciłem ok. północy, uploadując uprzednio skany dowodu osobistego, a pieniądze na MB znalazły się już ok. 10.30, co było dla mnie miłym zaskoczeniem, bo podobna operacja na bwin zajęła 2-3 dni.
Mi najbardziej doskwierał brak handicapów azjatycki i azjatyckiej ilości bramek, które są dostępne np. na bet365.
Dość uciążliwe jest to szybkie wylogowywanie z konta. Nie wiem po ilu dokładnie minutach to następuje, ale na pewno zbyt szybko.
Dziwne dla mnie było po puszczeniu kuponu, branie części stawki do zatwierdzenia. Nie grałem jakimiś zawrotnymi stawkami, bo przeważnie były to duble po 100-200 zł na kupon, a parę razy zdarzyło mi się, że grając za np. 100 zł system przyjmował kwotę 69 czy 90, a reszta miała być dopiero "zatwierdzona". Choć nie zdarzyło mi się jeszcze by nie zatwierdzili mi pełnej sumy, to jednak nie podoba mi się takie działanie.
Na koniec mam pytanie do innych graczy korzystających z tego bukmachera. Otóż oferuje on możliwość wysłania wyniku zagranego kuponu na telefon komórkowy i kilka razy skorzystałem z tej opcji, ale zawsze te smsy przychodziły niekompletne, a w treści mieściło się tylko to jaki to był zakład, ale nie było napisane jakim wynikiem się zakończył i czy kupon jest wygrany. Ciekaw jestem czy inni mieli tak samo i z czego to wynika? Czy z niedoskonałości systemu Expekta czy może z braku jakiegoś oprogramowania telefonu?