Masakra, odradzam wszystkim. Wpłaciłem 100 zł, zagrałem zdarzenia z kursem 2, ale zamiast bonusu 100% dostałem email z informacją, że bonus który powinienem dostać po chwili, dostane dopiero jak zweryfikują moje dane i mam wysłać skan dowodu i kopię rachunku mieszkalnego. Rachunku mieszkalnego nie mam, nieuprzejmy i mało konkretny pan na liveczacie napisał, że może być zrzut ekranu z konta bankowego(?). Ok, zrobiłem, wysłałem, dostałem odpowiedź, że zrzut jest nieprzyjęty i muszę wysłać rachunek mieszkalny lub zrzut ekranu z konta bankowego(?). Niemiła i mało konkretna pani na liveczacie napisała, że muszę wysłać rachunek mieszkalny którego nie mam. Napisałem na support meilowy, z którego dowiedziałem się, że muszę wysłać skan papierowej formy wyciągu z konta bankowego. Problem jest taki, że z konta korzystam tylko w internecie. Gdybym nie miał pewności, że za chwile po zagraniu kursu 2 nie otrzymam bonusu 100% to bym tego przecież nie grał, a tak zabrali mi stówę. Zapewne nie każdego tak sprawdzają ale przestrzegam nowych graczy bo może paść właśnie na was.