>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eurovision Song Contest 2016

D 224

dboniem

Użytkownik
Obecnie atrakcyjne kursy,są na to że Białoruś i Gruzja nie wejdą do finału, wcześniej można było dowiedzieć się, że raczej nie byli typowani do finału, jak teraz uważacie ?

S 135

seba96

Użytkownik
Na Gruzję bym uważał, wyróżnia się i to strasznie, do tego na plus położenie geopolityczne. I dobra pozycja startowa.

5567 719

5567

Użytkownik
Nie wygra na pewno ;].
Mi to sie nie podobalo. Takie cygańskie wycie... &quot;uuuuu aaaaa eeeee ooooo....&quot; No ale co kto lubi w sumie. :grin:
Dla mnie najlepsza Australia jak narazie.

marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Co wam sie podobalo? To wszystko to jest tandetny cukrowy chlam.
@ Seba nie szarzuj....jedno wielkie goowno. No chyba ze sluchasz disco-polo to masz spaczony smak. Patrzac na to czuje sie jakby mi ktos narzygal w serce , nie mowiac o sluchaniu , tego czegos.

S 51

szewapxa

Użytkownik
ja polecam zagrać trzy pewne typy za max. stawke: wtorek węgry finał 1.33, czwartek polska finał 1.3 sobota: hiszpania lepsza od niemiec 1.45. oczywiście kursy z Bwin. zaczynając np. od 3 tys. we wtorek możemy skończyć na 7,5 tys w sobotę. Wolę 3 pewne typy niż 1 ryzykowny. Pozdrawiam
✅✅

Ktoś grał ze mną? ostatecznie grałem na bet365 węgry złapałem po 1.33 a polske 1,44. Teraz szukamy typu na finał ????

S 135

seba96

Użytkownik
Witam. To znowu ja, to znowu Bwin. To znowu kurs z kosmosu.
Top Scandinavian Country
Islandia 13.00
Jak widać Bwin nie powiedział, że to koniec prezentów na ten konkurs. Najlepszy kraj skandynawski Islandia. Ten typ ma tylko jedną małą wadę, ale to na koniec. Tak czy siak VALUE JEST OGROMNE. Kurs powinien oscylować w granicach 2-3.5. No ale po kolei.
Szwecja - utwór bardzo słaby jak na ten konkurs. Gdyby musiała przedzierać się przez półfinały przepadłaby z kretesem - uwaga - kurs 1.09. Spadłem z krzesła.
Finlandia - piosenka mocno przeciętna, beznadziejna pozycja w 1. półfinale (występuje jako pierwsza) bez większych szans na awans.
Dania - piosenka na granicy awansu z 2. półfinału. Na ich szczęście wycofali się Rumuni. Może dadzą radę awansować, ale w finale będzie niestety ostatnia piątka. Musiałby się wydarzyć nie mały cud aby przeskoczyli 20. pozycję.
Norwegia - awans do finału powinna sobie wywalczyć. Jestem przekonany, że gdyby była w 1. półfinale nie zobaczylibyśmy Norwegii w finale. Utwór nie jest za bardzo pozytywnie odbierany wśród internautów, lecz wspomóc Norwegię mogą jurorzy. Trochę dziwna piosenka, zarzuca się jej niespójność, tak troszeczkę dziwnie się tego słucha. Norwegia nie powinna przekroczyć w finale 15. miejsca.

Islandia - zdecydowanie najpopularniejsza wśród eurowizyjnych fanów z propozycji skandynawskich. Moim zdaniem również najlepsza muzycznie. Do tego dochodzą efekty wizualne na scenie, które mogą zrobić wrażenie na odbiorcach. Tylko mamy tutaj jeden haczyk. Niestety Islandia znajduje się w 1. półfinale, który jest bardzo wyrównany. Co prawda u buków awans jest po 1.4, tak więc niby do finału powinni wejść. No, ale to jest pierwszy półfinał w którym o finał bić się będą 13-14 państw. Na szczęście Islandię ratuje bardzo dobra pozycja startowa. Występują jako 16. propozycja i występują bezpośrednio po beznadziejnie słabej Czarnogórze. To zdecydowanie na plus. Moim zdaniem Islandia ma spore szanse zająć w tym półfinale miejsca 8-10. Jeżeli tylko Islandia przejdzie do finału jestem pewny wygranej Islandii w krajach skandynawskich. Powtórzę, że gdyby tu był kurs w okolicach 2-3 to zupełnie nie zawracałbym sobie tym głowy. Lecz tutaj mamy kurs 13.
Kurs 13. Brać kto pierwszy ten lepszy. Jak ustawią ten kurs w granicach 2-3 to nie będzie już tak atrakcyjnie. Kolejna mega promocja od Bwin

Edit:Oho, widzę, że zakład znikł z oferty. Kabarety. Lepiej dla buków, żeby Eurowizją się nie zajmowały ???? .
Porażka krajów skandynawskich na całej linii. Żaden nie zakwalifikował się do finału, tylko to mogło uratować Szwecję w tym zakładzie. Sama Szwecja skończy w ostatniej dziesiątce.

S 51

szewapxa

Użytkownik
Porażka krajów skandynawskich na całej linii. Żaden nie zakwalifikował się do finału, tylko to mogło uratować Szwecję w tym zakładzie. Sama Szwecja skończy w ostatniej dziesiątce.
Daj spokój z tą Szwecją i nie wprowadzaj ludzi w błąd! ostatnia 10 serio? dam się pokroić za top10 Szwecji.

S 135

seba96

Użytkownik
Szwecja w TOP 10 to koncepcja nierealistyczna. Powiedz mi co przemawia za Szwecją, że miałaby niby opuścić ostatnią dziesiątkę, a co dopiero wskoczyć do TOP 10. Jestem w stanie wymienić jednym tchem 10 krajów, które będą lepsze od Szwedów...

kamil1989 963

kamil1989

Użytkownik
Szwecja w TOP 10 to koncepcja nierealistyczna. Powiedz mi co przemawia za Szwecją, że miałaby niby opuścić ostatnią dziesiątkę, a co dopiero wskoczyć do TOP 10. Jestem w stanie wymienić jednym tchem 10 krajów, które będą lepsze od Szwedów...
Przesadzasz i to bardzo. Szwedzi będą w 10. Piosenka jest popularna wśród internautów: http://muzyka.onet.pl/newsy/eurowizja-2016-szwecja-i-frans-z-if-i-were-sorry-faworytem-spotify/t9yjfn . To, że nie lubisz tej propozycji nie znaczy, że nie lubi tego Europa.

S 32,1K

sobolekk

Użytkownik
Jak myslicie bukmacherzy moga miec przecieki dotyczace wynikow polfinalu? Wydaje mi sie ze to bardzo prawdopodobne, bo kursy strasznie sie pozmienialy, przykladowo kurs na Szpaka przed polfinalami byl pierw 41 potem 60 a teraz jakims cudem z niewyjasnionych przyczyn skoczyl do 101. Rosja pewnie wygra ale po tak smiesznym kursie sie nie odwaze. Mysle ze musieli miec dobry wynik w polfinale bo kursy tez strasznie polecialy.

S 51

szewapxa

Użytkownik
Mówiłem ze warto poczekać;) perełka na finał to Hiszpania pozycja końcowa 19 lub lepsza za 1.57. Mega value polecam! Kurs z bet365 pobrałem za 8k wiec może trochę spaść.

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
B365 wystawił kursy na finał. Panie i Panowie, sztos alert. Jak dla mnie to niektóre kursy kompletnie znikąd, nie lubię tego stwierdzenia, ale kasa chyba faktycznie leży na ziemi.
Najpierw dwa typy z dużym value:
Francja win @13,00 ⛔
Hiszpania Top10 @4,50 ⛔
Węgry Top10 @8,00 ⛔
Francja to dla mnie główny faworyt do zwycięstwa. Piosenka zbiera pozytywne recenzje, wygrała fanowskie głosowanie w internecie, choć mnie osobiście się nie podoba. Natomiast tutaj idzie polityka. Francję reprezentuje niejaki Amir Haddad, który określa się jako żyd pochodzenia marokańsko-algiersko-hiszpańskiego, lewicowy aktywista walczący o prawa LGTB, równouprawnienie itd. itp. Mokry sen postępowej Europy. Pomnóżmy to przez Je suis Paris i powszechną sympatię do narodu Francuskiego... Myślę że value jest.
Hiszpania to BET DNIA. Wśród piosenka w internetach robi furorę. Jest to piosenka klubowa, według moich znajomych słuchających tego rodzaju muzyki na wysokim poziomie. Co prawda jurorzy kiepsko ją przyjęli, ale pamiętajmy o zmianie zasad głosowania w tym roku, co może duże znaczenie. W głosowaniu internetowym fanów Eurowizji, uplasowała się na TRZECIM miejscu (za Francją i Rosją). W finałowym konkursie pewnie aż tak dobrze nie będzie, ale @4,50 na miejsce w dziesiątce, to wręcz trzeba brać. Z Beta spadły zakłady na Top4, ale jeśli się pojawią (jeszcze rano były) to też można brać za grosze po kursach &lt;15,00.
Przestrzegam przed stawianiem na Rosję. Oczywiście piosenka jest genialna, show Siergieja jeszcze lepszy. Moim zdaniem trzy klasy lepszy utwór niż wszystkie pozostałe ze stawki. ALE, po pierwsze to jest Rosja. Ciężko będzie z głosami na nich ze względu na sytuację polityczną (ZUY Putin, prawak nacjonalista agresor hur-dur). Po drugie, piosenka jest podobna stylistycznie do zeszłorocznego utworu Månsa, a raczej nie zdarza się w Eurowizji żeby podobne utwory wygrywały rok po roku. Kurs @1,61 jest śmiechu wart, nawet na Månsa w zeszłym roku płacili @2,20 na dzień przed finałem, pomimo że był pewniejszym faworytem.
Ukraiński utwór absolutnie do mnie nie przemawia a manifestacja polityczna jest aż odpychająca. Moim zdaniem kursy przeszacowane ale nie wiem jak zareaguje Europa, także wszystkie zakłady z Dżamałą to dla mnie NO BET.
Przechodząc do H2H:
Francja - Szwecja @1,72 ⛔ 4 pkt różnicy
O Francji pisałem, a sytuację Szwecji świetnie opisał kolega wyżej. Piosenka to słabizna i na wysokie punkty spoza Skandynawii raczej nie mogą liczyć. Też uważam że gdyby nie zwycięstwo Månsa to byłby problem z kwalifikacją do finału.
Hiszpania - Wielka Brytania @1,66 ✅
Hiszpankę opisałem, natomiast to co wystawia UK to jest śmiech na sali. Boysbandowa konfekcja w stylu Backstreet Boys, we wszelkich głosowaniach grubo poniżej Hiszpanki. Moim zdaniem warto grubiej.
Węgry - Polska @2,25 ⛔
Węgier to dla mnie czarny koń. Bardzo dobry występ w półfinale, taki madziarski Adam Lambert. Mocna piosenka z dobrym widowiskiem, myślę że może mocno zamieszać. Nasz Szpaczek ma piosenkę nadającą się najwyżej na czołówkę jakiejś telenoweli. Politycznie w obecnej sytuacji ani my ani Węgrzy nie możemy liczyć na wybitną sympatię. Węgier moim zdaniem jest na Top10 (@8,00) a dla Szpaka sukcesem będzie druga dziesiątka.
Zakłady na punkty odpuszczam, bo sam jeszcze nie do końca ogarniam ten nowy system punktacji, muszę zobaczyć jak &quot;w praniu&quot; będzie wyglądał.
Zakłady na miejsca:
Hiszpania 19 lub lepszy @1,57 ⛔ 22
Szwecja 6 lub gorszy @1,61 ⛔ 5 :/ :/

D 224

dboniem

Użytkownik
Betfair

W obecnej chwili na zdecydowanego faworyta wyrasta Rosja:
Rosja wygra - 1,6
Rosja nie wygra - 2,66

Francja w top 5 @ 2,16

Zaskakująco wzrastają kursy na Francję, wcześniej byli typowani do równej walki z Rosją o wygraną, a teraz taki kurs na top 5 - kusi by zagrać

Do góry Bottom