>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eurovision Song Contest 2016

ariakis 343

ariakis

Użytkownik
Węgry - Polska @2,25
Węgier to dla mnie czarny koń. Bardzo dobry występ w półfinale, taki madziarski Adam Lambert. Mocna piosenka z dobrym widowiskiem, myślę że może mocno zamieszać. Nasz Szpaczek ma piosenkę nadającą się najwyżej na czołówkę jakiejś telenoweli. Politycznie w obecnej sytuacji ani my ani Węgrzy nie możemy liczyć na wybitną sympatię. Węgier moim zdaniem jest na Top10 (@8,00) a dla Szpaka sukcesem będzie druga dziesiątka.
Również polecam zagrać ten zakład, dodam od siebie że Węgier jest najprzystojniejszy z reprezentantów i to również może u niego zapunktować ;)
https://www.youtube.com/watch?v=SD1ESQeYU3U

I 0

ika

Użytkownik
czy sformułowanie
WINNER 2016- top 10
oznacza, że wskazując Kraj, będzie on w pierwszej 10? czy , że 1 miejsce będzie miał z tych 10?

australia top 2 - czy to wskazujemy, że będzie w pierwszej dwójce? czy , że będzie miała 2 miejsce?

kogo obstawiacie na wygraną Rosja, Ukraina, Australia czy może lepiej postawić na Francję?

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
czy sformułowanie
WINNER 2016- top 10
oznacza, że wskazując Kraj, będzie on w pierwszej 10? czy , że 1 miejsce będzie miał z tych 10?

australia top 2 - czy to wskazujemy, że będzie w pierwszej dwójce? czy , że będzie miała 2 miejsce?

kogo obstawiacie na wygraną Rosja, Ukraina, Australia czy może lepiej postawić na Francję?
Top10 oznacza, że kraj będzie w pierwszej dziesiątce. Top2 oznacza, że zajmie miejsce w czołowej dwójce i tak dalej.
Rosja powinna wygrać, ale tak jak pisałem wyżej value w kursie nie ma absolutnie.
Australia naprawdę dobry utwór ale nie wiem czy geopolityka pozwoli im wygrać. Ukraina wątpie żeby wygrała. We Francji widzę value.

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Huraoptymizm na Francje wyraznie spadl. Po tym jak napoczatku kursy spadaly a teraz wyraznie wzrosly to wykluczam Amira z walki o wygrana.

Australia w debiucie zajela wysokie 5 miejsce. Jest to lubiany kraj i teraz maja lepsza propozycje niz przed rokiem.

Moje top3:

1. Rosja (niechetnie ale pewnie wygra)
2. Ukraina
3. Australia

W Top 10 powinna sie znalesc: Francja , Łotwa , Węgry , moze Izrael i Italia ?

Jezeli ktos tak bardzo chce grac na zwyciestwo jakiegos doga to w bet365 jest zaklad na zwyciestwo wykluczajac Rosje:

http://i.imgur.com/JD42AYJ.png

Ja bym sie sklanial ku Ukrainie bo szanse podobne , a wydaje mi sie ze ten utwor mocno zyska w oczach Jury.

samarama 119

samarama

Użytkownik
Opłaca się zagrać Ukraina 1-5 po kursie 1,75 ?
Gdzie jest taki kurs?!?! Na całorocznym jest 1,36 na to więc te 1,75 grałbym za całe zboże świata
Co do grania za cale zboże: Francja TOP 5 1,9 warto w to wchodzić?? Planuję grubiej to zagrać ale chciałbym najpierw poznać Waszą opinię.
Tak w ogóle to eurowizja to coroczna kopalnia pieniędzy, gdybym prowadził buka, nie wystawiałbym oferty na to.
Z lokat:
Australia TOP 5 @ 1,22
Francja TOP 10 @ 1,28
Rosja TOP 2 @ 1,22
b365

Otrzymane punkty reputacji: +2
S 32,1K

sobolekk

Użytkownik
Top 2 na 26 zespolow po kursie 1.22 i to jeszcze dla państwa na który jest duża nagonka w tych czasach? Nawet tego nie komentuje.value widzę w typie odwrotnym top 2 nie. Widziałem na to kurs około 5 a top 2 to cienka granica

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Australia - Ukraina

Czy to ze po drugim polfinale kursy na oba kraje sie odwrocily znaczy to ze Australia wygrala wczorajszy polfinal? Pytam bo dalem na Ukrainie i jestem powaznie zmartwiony tym :/

Przed konkursem na Ukraine bylo 1.4-1.50 ze wygra polfinal a na Australie 3.00 do 4.00 :-(

Takie cos znalazlem:

Chyba nie nie powinienem miec nadziei :;/:

prof 62,3K

prof

Użytkownik
No wiem ze to sa tylko glosy publiki , dziennikarzy zgromadzonych na wczorajszym polfinale jednak jest to jakis punkt zaczepienia.

Buki pewnie tym sie sugerowaly wystawiajac Australie przed Ukraina jednak jest to powod do niepokoju.

Ukraina moze moim zdaniem bardzo duzo zyskac w glosach Jury i ma 2x wieksza ogladalnosc na youtubie od Australi z wczorajszego wystepu.

M 13

mantra

Użytkownik
Co w ogóle robi Australia na EUROwizji? xD Wiem, że to jest festiwal typu europejska wieś tańczy i śpiewa dla lewicowych odchyleńców, ale to jest bk w chvj.
Chociaż osobiście do takiego Szpaka nic nie mam.

Otrzymane punkty reputacji: +13
kopytko1337 1,2K

kopytko1337

Forum VIP
Z tego co sie zorientowałem Australia po półfinale zanotowała ogromna ilośc pobrań na iTunes tylko nie wiem gdzie to sie sprawdza ???? jak wchodzę u siebie na iPhone na ranking piosenek to jest szpaku i jamala w setce. Ciekawe jak sprawdzić jak to wyglada w innych krajach może ktoś wie?

monta-ellis11 587

monta-ellis11

Użytkownik
Niskich kursow nie tykam, bo nie widze w tym sensu.
Zagralem natomiast tak

Poland top 15 @ 2.38
Hungary top 15 @ 2.25

Wegry zrobily na mnie duze wrazenie i mysle ze szanse sa dosc duze na 15
Szpaku od widzow moze miec bardzo dobry wynik, tylko zeby Jury znow nie zawalilo

M 220

mm25

Użytkownik
Szkoda tylko że nie można łączyć zakładów , np na bet365 .. Bo takie niektóre typy , z kursami 1.28 np francja top 10 to przeciez pewne, zrobił bym ako 2 i zagral za więcej, szkoda ze nie mozna.

P 76

profesorgomez

Użytkownik
Niskich kursow nie tykam, bo nie widze w tym sensu.
Zagralem natomiast tak

Poland top 15 @ 2.38
Hungary top 15 @ 2.25

Wegry zrobily na mnie duze wrazenie i mysle ze szanse sa dosc duze na 15
Szpaku od widzow moze miec bardzo dobry wynik, tylko zeby Jury znow nie zawalilo
W jakim buku top 15 zakład grałeś ?

Do góry Bottom