monta-ellis11
Użytkownik
Zagralem to w Marathonbecie
betsson ma nawet z lepszym kursem, @2.5Bardzo spodobał mi się zakład na top15 Węgrow, ale niestety po założeniu konta na MarathonBet jest problem z wpłatą, ponieważ nie posiadam karty Visa, a jest to jedyna możliwość... Wiecie jaki buk posiada jeszcze takowy zakład u siebie? Dodatkowo chciałbym zapytać gdzie obstawiacie finał Eurowizji i możną połączyć np. H2H czy inne rzeczy?
Wyniki pojawią się na oficjalnej stronie eurowizji zaraz po zakończeniu finałuZnalazł ktoś może szczegółowe wyniki 1 i 2 półfinału ? Jak głosowali ludzie i jak to jury ?
Nina skopała występ w półfinale. Jak nie poprawi poziomu to może być ciężko, chociaż prawdę mówiąc nie wiem co ludzie widzą w piosenkach Serbii i Bułgarii bo dla mnie są słabe.Ciekawy zakład znalazłem:
Najlepszy - kraje bałkańskie - Chorwacja 7,00 Bet365
Moim zdaniem Chorwacja jest "underrated" i to konkretnie. Swego czasu piosenka Niny była w TOP 3 w zestawieniu bukmacherów i nagle zleciała nie wiedzieć czemu poza pierwszą 20. Po takim kursie żal nie spróbować, bo utwór ma fajny klimat, a głos Chorwatka ma znakomity i moim zdaniem spokojnie może być wyżej niż Bułgaria i Serbia. Sam mam zamiar oddać na nią głos
A Francja vs Szwecja na Francję 1,72 to chyba największa promocja. Frans to jest porażka moim zdaniem, on nawet nie śpiewa tylko coś tam bełkocze do mikrofonu.
Przecież polityka od zawsze była elementem tego konkursu. Gdyby nie polityka to pewnie nie interesowałbym się tym tak mocnoA czy myslicie ze kwestie polityczne moga tu zamieszac?
W poprzednich edycjach kilku uczestnikow wypowiadalo sie na ten temat
nie... TOP 15 to jedyne czym można się zainteresowaćWęgry maja chociaż 5 % szans na triumf ?