Panowie, poprawcie mnie jeśli się mylę ale czy 2,0 na Francję w TOP 5 to nie jest aby za dużo?? Jeszcze niedawno ten kawałek miał rywalizować o zwycięstwo, tymczasem jego notowania spadły, to nie jest
piłka nożna gdzie zdarzają się kontuzje czy coś ale kursy tu to czysta spekulacja. TOP 2 to niewątpliwie
Rosja i
Australia, Ukraina to nie jest mój faworyt do zajęcia 3 miejsca ale pewnie będzie wysoko. Pozostałe 2 miejsca w TOP 5 przypadną dwójce z trójki
Francja/
Szwecja/Armenia. O pojedynku Francji i Szwecji w tym temacie już zostało napisane, u ruskich na H2H między tymi dwoma ekipami jest 1,6- 2,37 w uni 1,55-2,22 a w b365 1,83-1,83 więc buki myślą podobnie jak ludzie na forum. Ciekawą rzeczą jest pojedynek Francji z Armenią, gdzie jedynie marathon zaoferował nam bezpośrednie starcie w którym jest 1,83-2,0 dla Armenii. W trakcie pisania analizy kurs na Francję w top 5 urósł do 2,1. Powiedzmy że Armenia przeskakuje Francję i ląduje na 4, to wciąż
Francja jest na piątym miejscu i zakład wchodzi. Rok temu była podobna sytuacja z zakładem
Belgia-
Australia, najpierw była przewaga Belgii, po występie ktoś pewnie przyłożył w Australię i kursy na Belgię podskoczyły, a skończyło się bezpieczną przewagą Belgów. Nie wiem co musiałoby się stać żeby
Francja nie znalazła się jednak w najlepszej piątce- zdecydowanie pierwsze miejsce w rankingu tych znawców od EW, trzecie miejsce w głosowaniu na stronie (za Ukrainą i Rosją). Armeńska i Szwedzka
muzyka są dużo niżej tego rodzaju ankietach.
Co o tym myślicie??