>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eurovision Song Contest 2016

samarama 119

samarama

Użytkownik
Panowie, poprawcie mnie jeśli się mylę ale czy 2,0 na Francję w TOP 5 to nie jest aby za dużo?? Jeszcze niedawno ten kawałek miał rywalizować o zwycięstwo, tymczasem jego notowania spadły, to nie jest piłka nożna gdzie zdarzają się kontuzje czy coś ale kursy tu to czysta spekulacja. TOP 2 to niewątpliwie Rosja i Australia, Ukraina to nie jest mój faworyt do zajęcia 3 miejsca ale pewnie będzie wysoko. Pozostałe 2 miejsca w TOP 5 przypadną dwójce z trójki Francja/Szwecja/Armenia. O pojedynku Francji i Szwecji w tym temacie już zostało napisane, u ruskich na H2H między tymi dwoma ekipami jest 1,6- 2,37 w uni 1,55-2,22 a w b365 1,83-1,83 więc buki myślą podobnie jak ludzie na forum. Ciekawą rzeczą jest pojedynek Francji z Armenią, gdzie jedynie marathon zaoferował nam bezpośrednie starcie w którym jest 1,83-2,0 dla Armenii. W trakcie pisania analizy kurs na Francję w top 5 urósł do 2,1. Powiedzmy że Armenia przeskakuje Francję i ląduje na 4, to wciąż Francja jest na piątym miejscu i zakład wchodzi. Rok temu była podobna sytuacja z zakładem Belgia- Australia, najpierw była przewaga Belgii, po występie ktoś pewnie przyłożył w Australię i kursy na Belgię podskoczyły, a skończyło się bezpieczną przewagą Belgów. Nie wiem co musiałoby się stać żeby Francja nie znalazła się jednak w najlepszej piątce- zdecydowanie pierwsze miejsce w rankingu tych znawców od EW, trzecie miejsce w głosowaniu na stronie (za Ukrainą i Rosją). Armeńska i Szwedzka muzyka są dużo niżej tego rodzaju ankietach.
Co o tym myślicie??

ludozerca 606

ludozerca

Użytkownik
Hmm, może chodzi o to, że Amir nie śpiewa jakoś super na żywo i może go pogrążyć Jury? No bo o głosy telewidzów byłbym spokojny, piosenka jest bardzo popularna, zajęła nawet 1 miejsce po zsumowaniu wszystkich topów na youtube.

Np. Szpak też trochę słabo zaśpiewał w &quot;jury show&quot;, nie wstrzelił się w ogóle w pierwszy refren i nie spodziewałbym się od Jury zbyt wielu głosów. Ale co do tego czy Węgry będą lepsze od Polski... Warto zwrócić uwagę na to, że Polonia w tym roku jest zmobilizowana jak nigdy, a stare babki szaleją za Szpakiem, więc to może być naprawdę solidne wsparcie :p

Co powiecie na temat Serbi top10 kurs: 1,40 ?
Szczerze? Nie warto ryzykować po takim kursie, nic pewnego jak dla mnie.

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Na fejsbukach i twitterach ładna napinka Polaków. Boże, ale będzie ból dupy wieczorem, ludzie są święcie przekonani, że to będzie wielki triumf.
Odnosząc się do tematu, to ja nie zgadzam się zupełnie w temacie Szwecji. Ta piosenka jest słaba, a brak skrzydeł i innych bajerów nie ma tu nic do rzeczy. Jednocześnie obniżacie szansę Francji, coś mi się nie zgadza. Stylistyka tych dwóch piosenek jest podobna więc można je porównywać, i dla mnie (i tych, których pytałem o zdanie) Francuska jest po prostu lepsza. Do tego to co pisałem, zamachy, Je Suis Paris, muzułmańskie pochodzenie... Ja się trzymam zakładu.
Od Szwecji na pewno wyżej widzę Rosję, Ukrainę, Australię i Francję. Mogą też ich pobić Włochy, Hiszpania i Węgry (tak, mogą, top 10 MOIM ZDANIEM realne).
Co powiecie na temat Serbi top10 kurs: 1,40 ?
Słaby utwór, mało sprzymierzeńców, marny kurs. Zdziwiłbym się.

kopytko1337 1,2K

kopytko1337

Forum VIP
Te rankingi to moim zdaniem trochę o kant dupy, ludziom może szybko się zmienić ulubiona piosenka, szczególnie podczas prób i samego występu na żywo. Dużo widziałem opinii np. o Ukrainie że się nie podobała a po występie na scenie pokochali Jamale. Tak samo z np. z Armenią. U dziennikarzy też średnio oceniony występ. Francja od kilku lat bardzo słabe lokaty. Ja stawiam na jakieś 6-8 miejsce ????

ulatek 2,5K

ulatek

Użytkownik
Pytanie za 100 pkt. .Gdzie mozna puscic kilka zdarzen na 1 kuponie np TOP 10 bo ja nigdzie nie widze takiej opcji

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Pytanie za 100 pkt. .Gdzie mozna puscic kilka zdarzen na 1 kuponie np TOP 10 bo ja nigdzie nie widze takiej opcji
pamiętam też że buk taki jak planetwin365 ostatnio pozwalał na takie ruchy. niby buk nieznany, ale problemów z nim nie ma.

enrico 1,4K

enrico

Użytkownik
pamiętam też że buk taki jak planetwin365 ostatnio pozwalał na takie ruchy. niby buk nieznany, ale problemów z nim nie ma.
potwierdzam, w planetwin można łączyć ako na top 10, można też na to, że kraje nie będą w top 10, nie można jednak łączyć kombinacji na tak/nie

w totolotku chyba już zablokowali taką opcję, bo mi kupon nie przeszedł

shake7 56

shake7

Użytkownik
Panowie ulokowałem patriotycznie jakieś grosze w Polske,teraz szukam drugiego underdoga do wejscia w top10. Co polecacie? Przydałby sie kurs 3+

Węgry?
Hiszpania?

kebi 259

kebi

Użytkownik
Gruzja top 15 - NIE 1.35 @ Marathonbet ✅ (można łączyć z h2h)

Gruzja przeszła do finału, gdzie jeszcze miesiąc temu wydawało się, że może bić się jedynie ze Szwajcarią o to, by nie zająć ostatniego miejsca w półfinale. Jednak finał to już inna bajka i tutaj, aby znaleźć się w top 15 gruziński zespół musiałby wyprzedzić aż 11 krajów. Dlaczego aż, a nie tylko 11? W tegorocznej stawce finałowej jest wiele ciekawych propozycji bijących na głowę &quot;piosenkę&quot; Gruzji. Pewnie będą punkty od Armenii czy Azerbejdżanu. Mogą poradzić sobie z Niemcami, może z Litwą, Czechami, Chorwacją czy Wlk. Brytanią, ale nie jestem w stanie sobie wyobrazić kolejnych 6 piosenek znajdujących się za plecami Gruzinów.

PS: Jeśli ktoś ma konta na Marathonbet i Expekt polecam przyjrzeć się h2h Francja - Armenia :grin:

ludozerca 606

ludozerca

Użytkownik
Bardzo fajny zakład z tą Gruzją, myślę, że izi.

Jeszcze fajny zakład znalazłem, że Hiszpania nie zajmie niższego niż 19 miejsce po 1,40 w Bet365. Też peffka.

I jeszcze podbijam 3,20 Izrael w TOP 10, bo kurs podskoczył.

P 402

plastelina

Użytkownik
O której +/- zacznie się podawanie wyników?
21:55: Contribution 12 - Poland: Michał Szpak - &quot;Color of Your Life&quot;
...
23:47: juries begins disclose their votes
00:24: Måns and Petra reports the results of the telephone voting
00:31: Måns and Petra reveal who has won

Otrzymane punkty reputacji: +10
monta-ellis11 587

monta-ellis11

Użytkownik
Niskich kursow nie tykam, bo nie widze w tym sensu.
Zagralem natomiast tak

Poland top 15 @ 2.38
Hungary top 15 @ 2.25

Wegry zrobily na mnie duze wrazenie i mysle ze szanse sa dosc duze na 15
Szpaku od widzow moze miec bardzo dobry wynik, tylko zeby Jury znow nie zawalilo
Do wczorajszych typow dokladam

Hiszpania-Wlk. Brytania 1 @ 1.55
Wegry-Czechy 1 @ 1.50

Moim zdaniem Hiszpanie spokojnie beda wyzej. Brytyjczycy slabo i widze ich ponizej 20 miejsca.
Czechom przypadnie miejsce max 4 od konca. Kurs bardzo dobry na Wegrow.
Wszystko marathonbet

Do góry Bottom