N
431,9K
niewierny-janek
Użytkownik
Mecz w którym nie zdziwi mnie wygrana ani jednych ani drugich. Dlatego też idę w ogólną ilość zdobytych pkt przez obie ekipy. Rzadko grywam under, więc i tym razem pójdę w ofensywę i zagram over. Linia jest dość niska więc tym bardziej sprzyja. Gospodarze będą chcieli narzucić swój styl a to oni są bardziej ofensywni w tej parze i notują wyższe średnie zdobywanych pkt jak i pkt które padają w ich meczach. Crvena Zvezda gra bardziej defensywnie, gdyż jeśli chcą wygrywać w Eurolidze to głównie obroną. Dzisiaj rywal nie należy od najmocniejszych więc można trochę odejść od tej taktyki i spróbować zagrać ofensywnie na co ja liczę. Wyrównany poziom obu ekip oraz akt że ta teoretycznie słabsza gra u siebie powinno spowodować, że to spotkanie będzie wyrównane z dość dużą ilością pkt. Liczę że obie ekipy zagrają podobnie jak w poprzedniej kolejce a wtedy over powinien spokojnie zostać pokryty.Jak kolega wyżej widzę tutaj kilku punktowe zwycięstwo gospodarzy. Obie ekipy nie zachwycają w tym sezonie. Valencia niby o 1 zwycięstwo lepsza ale w delegacjach wygrali tylko raz. Fenerbahce natomiast po 3 porażkach z rzędu i o ile te z Anadolu i Panatą można im wybaczyć, to już z Zenitem powinni wygrać, myślę więc że za to porażkę przed własną publicznością będą chcieli się zrehabilitować. Po za tym Valencia gra już pojutrze w lidze ACB z Teneryfą ważne spotkanie w kontekście walki o PO. Turcy grają dopiero w poniedziałek z mniej wymagającym rywalem. Mecz mają pod Stambułem, to blisko w porównaniu z męczącym powrotem do Hiszpanii.
Różnica w kursach jest miażdżąca. Owszem Barca gra w tym sezonie bardzo borze a Olympiakos w kratkę, jednak nie jestem przekonany, że Barca wygra to tak wysoko. Wygrać, pewnie wygrają. Ale żeby uzyskać ciekawy kurs to trzeba brać dwu cyfrowe HA w kierunku Barcy. A Grecy są w stanie dotrzymywać przez większość meczu kroku drużynie z Katalonii. Uważam że jeśli Hiszpanie trochę odjadą to dopiero pod koniec w czwartej kwarcie i to do max 12-14 pkt. Liczę, że drużyna z Pireusu postawi twarde warunki i zobaczymy dobre ofensywne spotkanie, bo w końcu oba zespoły potrafią grać ofensywnie.
Różnica w kursach jest miażdżąca. Owszem Barca gra w tym sezonie bardzo borze a Olympiakos w kratkę, jednak nie jestem przekonany, że Barca wygra to tak wysoko. Wygrać, pewnie wygrają. Ale żeby uzyskać ciekawy kurs to trzeba brać dwu cyfrowe HA w kierunku Barcy. A Grecy są w stanie dotrzymywać przez większość meczu kroku drużynie z Katalonii. Uważam że jeśli Hiszpanie trochę odjadą to dopiero pod koniec w czwartej kwarcie i to do max 12-14 pkt. Liczę, że drużyna z Pireusu postawi twarde warunki i zobaczymy dobre ofensywne spotkanie, bo w końcu oba zespoły potrafią grać ofensywnie.