>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Euroleague 2013/2014

Status
Zamknięty.
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Prawda jest taka że po odejściu Borovnjaka Hosleya i Hodga ten zespół to cień zespołu z przed roku, niemrawy Koszarek na rozegraniu, nieskuteczny Zamojski a wzmocnienia to nietrafione transfery,Eyenga to straszliwe nieporozumienie w Hiszpanii jeszcze coś tam grał ale w tej drużynie wcale się nie odnajduje, Siena ma zupełnie inny skład niż w poprzednim sezonie ale na tle naszych dziadów wygląda jak real Madryt, pozostał Hackett, przyszli English który w zeszłym sezonie grał w Detroit, Rochestie z Bielli którzy nadają siłe tej drużynie. Moim zdaniem Zastal w obecnej formie nie ma szans aby powalczyć z takim zespołem jak włoska Siena, i minie sporo czasu zanim to zacznie wszystko funkcjonować, przykładem jest tylko jedno wymęczone zwycięstwo z Treflem...

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
To ja także mam pytanko. Jak widzicie mecze Kubań-Maccabi i Crvena-Panathinaikos? Kursy na Ruskich i Greków całkiem całkiem - do dubelka idealne. ????

urbasag 90

urbasag

Użytkownik
Brose – Anadolu Typ : 1/1 (3.50 unibet)
Kurs jak dla mnie za wysoki na to zdarzenie na pewno warto próbować ????
Niemiecka ekipa bardzo waleczna we własnej hali,EFES to już nie ta drużunaa co kiedyś
Ostanie spotkanie między tymi drużynami było bardzo wyrównane i EFES we własnej hali wygrał tylko 3 punktami, dziś liczę na zacięte spotkanie...ale zwyciesko z tego boju wyjdzie druzyna gospodarzy ????
VALUE na dziś, Polecam .

Czekamy do 20.00 , powodzenia!

djgregor 55

djgregor

Użytkownik
Dzisiaj już kurs na Siene tylko 1,28 chociaż w pierwszej fazie było chyba nawet 1,45 ale nadal według mnie opłacalne. Stelmet 2 pierwsze mecze w Eurolidze totalna komromitacja i niestety dzisiaj to także nie zmieni się.
Na dzisiejsze spotkanie myślę że warto zagrać over na Sienę 83,5. Obie drużyny preferują ofensywny styl a po drugie Zastal stracił odpowiednio 94 pkt z Bayernem i 101 z Unicają.
Drugi typ to over punktowy Dragicevica. W pierwszym meczu w Zastalu rzucił jedynie 7 pkt ale tylko grał 17 minut. W pozostalych przekraczał wystawioną na dzisiejsze spotkanie linię 11,5 pkt. Nie dość że spędzał więcej minut na boisku a po drugie na pewno treningi plus mecze przynoszą większe zrozumienie na boisku bo jak wiemy Czarnogórzec został zakontraktowany rzutem na taśme i w sparingach nie miał okazji pokazać się.
over 11,5 Dragicevic 1,833 Sportingbet ✅
over 83,5 Siena 1,833 Siena Sportnigbet ⛔
Brak słów co do meczu. Jednak można zagrać gorzej od Zastalu który nie grał także nic wyjątkowego

Otrzymane punkty reputacji: +3
suchyy 562

suchyy

Użytkownik
To ja także mam pytanko. Jak widzicie mecze Kubań-Maccabi i Crvena-Panathinaikos? Kursy na Ruskich i Greków całkiem całkiem - do dubelka idealne. ????
Mecz Lokomtiv Kuban - Maccabi oceniam jako 50/50 jednak z lekkim wskazaniem na gospodarzy. Maccabi niby troche słabsze niż rok temu ale niewątpliwie jest też w stanie zaskoczyć i odpalić w niespodziewanym momencie. Jednak mimowszystko typowałbym czysty win rusków.

Lokomotiv Kuban win 1.70 ⛔⛔ hehe ????

Aż dziwne że nikt nic nie pisze o meczu Real - Milano. Real jest w znakomitej formie , gromią porządnie w eurolidze jak i w lidze. Milano to taki średniak , u siebie z pewnością są w stanie powalczyć ale na terenie Realu? Real już zmiażdzył u siebie Brose Baskets 40 pktami a Milano dostało 20pktami od słabego Efesu na wyjeździe. Handicap -16.5 jakie proponuje bwin można brać z pocałowaniem ręki. Mój scenariusz przewiduje że gracze Realu pokażą dziś makaroniarzom jak się gra w koszykówke na wysokim poziomie i mecz zakończy się pewną wysoką wygraną.

Real -16.5 pkt 1.86 ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +14
dwill 620

dwill

Użytkownik
Crvena - PAO
2(-5) @ 1.9
Pinnacle
5/10
Duet Diamantidis - Bramos tworzą świetny spacing, a za ich plecami jeden z najlepszych obrońców w całej Eurolidze - Lasme. Ciężki teren Crvena, ale goście to bardzo doświadczony zespół. Pewnie nie uda się powstrzymać Marjonavica, ale najważniejszy, by goście prezentowali swój poziom basketu i to bedzie najważniejsze.
A dodatkowo :
Efes @ 1.96 Marathonbet 5/10
Real -16 @ 1.87 Pinnacle 5/10
Powodzenia!

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Fatalne 2 kwarty w wykonaniu Sieny, bo nie można powiedzieć, że Stelmet gra dobry basket. Za 3 pkt nie wchodzi zawodnikom włoskiego zespołu prawie nic. Ja osobiście, biorę teraz w ciemno wygraną Sieny, po kursie 2.00 w William Hill, bo nie chce mi się wierzyć, że kolejne 2 kwarty zagrają równie słabo. Zobaczymy co z tego wyjdzie xD.
Montepaschi Siena @ 2.00 Match Betting Live 35-27 ⛔⛔⛔ No to się przejechaliśmy ????
Stelmet Zielona Gora v Montepaschi Siena

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
No to z Euroligi pozostał nam na dzisiaj mecz Realu z Milano. Nie ma co się zbytnio rozpisywać. Real w gazie. Dobre mecze w Eurolidze jak i w swojej rodzimej hiszpańskiej lidze. Czy włoski team jest w stanie namieszać coś w dzisiejszym meczu? Raczej pass. Teraz zostaje nam tylko pytanie, jaki handicap dziś zostanie pokryty. Handicap -22.5 po kursie 3.00 w William Hill, to dla mnie value. Biorę.
Real Madrid v Emporio Armani Milano – Alternative Handicap 2 Real Madrid @ 3.00 (-22.5)⛔⛔⛔ Ostatnia kwarta, trudno ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
rogz166 514

rogz166

Użytkownik
Lietuvos – Maccabi Typ 2 -4pkt. (1,66 bet365)⛔⛔⛔

Litwini od ponad 10 dni notują samej porażki w różnych rozgrywkach (Euroliga , VTB), rywali mnie nie łatwy to fakt, ale na tym poziomie nie ma spacerków i trzeba grać. Kursy spadają, co może nie dziwić, bo Maccabi to zdecydowany jak dla mnie faworyt tego meczu. Hickman, Ingles, Sofo, James, Rice i Smith są wstanie załatwić sprawę już 1 połowie ( jak chodź by tydzień temu w Kubaniu). Zdecydowanie silniejsza kadra i na każdej pozycji z pierwszej 5 lepszy zawodnik, do tego drużyna ewidentnie pod formą, poza tym tam gra opiera się na dwóch zawodnikach Seibutis i Cook , wystarczy dobrze wyłączyć któregoś z gry i już gra wygląda słabo.
Jedyny atut to własna hala i na tym się kończy. Żydki trzon zespołu z zeszłego sezonu pozostawiły + do tego jak dla mnie trzy trafione wzmocnienia : Sofo,Ingles i Rice, piekielna mocna ekipa(co najmniej QF) ,która walczy z jedna z najsłabszych ekip Euroligi. Stawka 5/10

Powinni to przegrac, za takie frajerstwo do 27 min przewaga 15-20 pkt, nagle w 2-3 min wszystko tracą. Drużyna z takim doświadczeniem??

Brose – Milan Typ 1 (1,60 bet365)⛔⛔⛔

Ekipy z podobnym potencjałem kadrowym , o Milanie pisałem w trakcie 1 kolejki i na pewno przez 2 tyg. nic się diametralnie nie zmieniło w ich sytuacji. Brose natomiast jest w innej sytuacji , bo ekipa gra większością zawodników dłuższy czas, do tego trener prowadzi ich od ponad 3 lat, tak że są zdecydowanie na innym poziomie zgrania niż gracze z Włoch. Do tego dokonano kilku mniejszych lub większych wzmocnień ( to już ocena indywidualna).
Kolejny ważnym aspektem jest to jak wyglądają spotkania ekip u Siebie i na wyjeździe. Zdecydowanie są to kluby własnych parkietów. Stawka 4/10

Anadolu – Zalgiris Typ : 1 – 10 pkt (2,03 bet365)✅✅✅

Nie będę ukrywał ,że liczę tutaj na pogrom Turków. Dla wielu nie wyglądają tak dobrze jak w poprzednim sezonie , dla mnie jednak to wciąż zdecydowanie jedna z najlepszych ekip, która tą rd. przechodzi bez problemu , do tego na pewno powalczy w TOP 16 jak dla mnie transfery przed sezonem udane jak na razie wszystko musie się dograć, ale już to zaczyna wyglądać dobrze. Litwinach pisałem kolejkę temu , ekipa jest słaba, przemeblowana, odeszło kilku wartościowych zawodników, a wzmocnienia kiepskie, nie da się takim sposobem utrzymać poziomu z zeszłego sezonu, do tego grają wyjazd. Stawka 3/10 + Myślę ,że można po ponad 3 zł w bet365 spróbować za 1/10

Otrzymane punkty reputacji: +14
undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Barca-CSKA +6,5
1,45
milenium

Jak na takie firmy to obie ekipy grają poniżej oczekiwań i są w dpoobnym miejscu. Nie dziwie sie Barcelonie, ktora jednak przebudowała skład dośc radykalnie ale CSKA gra troche ponizej krytyki. Skład wydawało sie, ze został fajnie uzupełniony przed sezonem ale poki co nie widac z tego czegoś fajnego. powinien to być ostry i wyrównany mecz jak zwykle miedzy tymi ekipami bo potencjał w pełnych składach jest podobny, także +6,5 biore z pocałowaniem ręki.
Stelmet-Galata 2
1,5
milenium

Ze Sieną sie udało ale to by było chyba na tyle. Galata tez nie gra nic ciekawego jednak musi takie mecze wygrywac,w skladzie jest troche doswiadczonych graczy z epizodami w NBA.Nie widze innej opcji, Stelmet juz honor uratował nie skonczy grupy bez wygranej i to dla nich najwazniejsze. Turcy jednak mają aspiracje zeby wyjść z grupy wiec przegrac tego nie mogą.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP

Stelmet-Galata 2
1,5
milenium

Ze Sieną sie udało ale to by było chyba na tyle. Galata tez nie gra nic ciekawego jednak musi takie mecze wygrywac,w skladzie jest troche doswiadczonych graczy z epizodami w NBA.Nie widze innej opcji, Stelmet juz honor uratował nie skonczy grupy bez wygranej i to dla nich najwazniejsze. Turcy jednak mają aspiracje zeby wyjść z grupy wiec przegrac tego nie mogą.
Ja mam po 1.44 i wszedzie takie spadki, ze juz sie odechciewa pisac do tego analizy. Zastal ma marne szanse na pokonanie Galaty. Mimo, ze sa kontuzje to doszedl Bonsu i maja kilku graczy na poziomie 2 klas wyzej niz ciołki z Zielonej Gory. Swietnie gra Arroyo, wspomnianu M-Bonsu, Macvan, Gordon, Domercant, Dagli, Erceg i solidni z Turcji Kolsal i Guler. Galata zrobi wszystko zeby zmazac plame z Malagi, bilans 1-2 nie wyglada za ciekawie a stac ich na wygrywanie.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Na jutro kilka typów:
Zastal-Galatasaray Typ✅ 2 1,40 Bet365
Spotkanie opisane dosyć solidnie przez poprzedników, moim zdaniem Galata musi wygrać to spotkanie bo potem czekają ją bardzo trudne mecze a bilans do tej pory nieciekawy, powinni wywalić w powietrze naszych dziadów.
Bayern-Unicaja✅ Typ 1 1,52 Bet365
Moim zdaniem najpewniejszy mecz jutrzejszej kolejki Bayern u siebie piekielnie mocny,Troutman, Djedovic i Bryant robią różnicę do tego własna hala gdzie wygrywają wszystko, tydzień temu minimalna porażka z Olympiakosem w Pireusie, Unicaja mnie nie przekonuje w tym sezonie moim zdaniem są bez szans w paszczy lwa.
Siena-Olympiakos +5,5⛔ 1,91 eFortuna
Zastanawiam się nad dodatnim handicapem na drużynę gospodarzy są jeszcze bez zwycięstwa, muszą się zrehabilitować za sromotną klęskę ze Stelmetem, na pewno we własnej hali są mocni,jeśli Hacket, Carter i English będą mieli swój dzień na obwodzie to mogą nawet wygrać.... Olympiakos wiadomo mistrz euroligi wspaniała defensywa ale we Włoszech zawsze grało im się ciężko...

Barcelona-Cska typ⛔ 2 2,30 eFortuna
Typ oparty głównie na przeczuciu, obie drużyny w tym sezonie grają najgorszy basket od lat, jednak moim zdaniem Cska wygląda delikatnie lepiej...Do tego trener Messina który jest specem od wygrywania trudnych spotkań, pod koszem dosyć wyrównanie jednak na obwodzie moim zdaniem przewaga Rosjan, jak będzie zobaczymy...
Partizan-Fenerbahce +6,5 1,85 eFortuna

Sprawa napewno do przemyślenia, myśle że Partizan u siebie piekielnie mocny, hala Pionir w Belgradzie jest jedną z najgłośniejszych hal w całej Europie, fanatyczni kibicie z pewnością pomagają gospodarzom, do tego Milosavljevic, Bogdanovic, Kinsey w formie, Fenerbahce w tym sezonie wygrali wszystko ale żadnej drużynie w Europie nie gra się łatwo w hali Pionir i moim zdaniem będzie to spotkanie underowe i na styku do ostatnich sekund meczu, zastanawiam się na dodatnim handicapem na gospodarzy albo nawet zwycięstwem, posta edytuję jutro.

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Fenerbahce to chyba aktualnie najlepiej grająca drużyna Euroligi,więc czy hala wystarczy,aby z nimi wygrać?Wątpliwe,można bardziej liczyć ,że nasycili się wygranymi z CSKA i Barceloną.
Ze Sieną sprawa jest prosta,albo im trójka siedzi,albo nie siedzi,z Bayernem nie siedziała, z Zieloną Górą nie siedziała bardzo,czas na przełamanie?może,ale rywal na przełamanie ciężki.
Dla mnie najlepiej na ten moment wygląda dodatnie handi na CSKA.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Josh Carter over 10.5 pkt @ 1.85 by Betsson
Bardzo przyjemną linię na Josha Cartera zaproponował dzisiaj Betsson. No jak on nie będzie punktował, to Siena zginie.
Średnia w lidze 11.5 PPG przy świetnych procentach - 60% za dwa / 63% za trzy (10/16) / 83% za 1.
W Eurolidze średnia równe 10 PPG, ale należy wziąć poprawkę, że w pierwszym meczu z Galatą zaliczył zero. Późnej już było spokojnie kilkanaście punktów w meczu. Lekko 3 trójki powinien ustrzelić, a i pod kosz pewnie się zapędzi z kilka razy i jakieś wolne mogą wpaść.

Juan Carlos Navarro under 12 pkt @ 1.85 by Betsson
Się zestarzał już chyba Król Juan Carlos. W tym sezonie jego największa broń - rzuty zza łuku tylko 24% w lidze (5/21) oraz 22% w Eurolidze (4/18). Średnie punktowe więc naturalnie niskie - 9.8 PPG w ACB / 8.0 PPG w EL.
Dodatkowo w tym sezonie już nie ma niepodważalnego miejsca w składzie i minut jest mniej. Zwyczajnie gra słabo... słabiej od swojego zmiennika i następcy Albrinesa.

Sergij Gladyr over 9.5 pkt @ 1.85 by Betsson
Jedno z większych objawień Eurobasketu 2013. Świetny strzelec za trzy. Linia niska, bo na razie w Eurolidze ta trójka mu nie siedzi - 19% (3/16) ale do tej pory Naterre grało z najlepszymi defensywami w swojej grupie (CSKA, Barca i Partizan). Teraz powinien mieć więcej luzu. Zdolności strzeleckich na pewno nie zatracił, bo w lidze już gra po swojemu - 46% za trzy (18/39) i punktuje dość regularnie powyżej dziesięciu punktów w meczu.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Ja mam Galate za 1.42 jak myslicie warto zagrac na Malage i Siene?
Nie mam zdania na temat ML w meczu Sieny, ale jeśli chodzi o Malagę, to pamiętaj, że dzisiaj Unicaja gra w Monachium bez Canera i to może być spora dziura ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
M 1,9K

mandragon

Użytkownik
Na jutro kilka typów:

Barcelona-Cska typ 2 2,30 eFortuna
Typ oparty głównie na przeczuciu, obie drużyny w tym sezonie grają najgorszy basket od lat, jednak moim zdaniem Cska wygląda delikatnie lepiej...Do tego trener Messina który jest specem od wygrywania trudnych spotkań, pod koszem dosyć wyrównanie jednak na obwodzie moim zdaniem przewaga Rosjan, jak będzie zobaczymy...
Krstić nie poleciał do Barcelony, choć formą nie grzeszy to jest to znacząca strata dla Cska.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Szczerze mówiąc pogubiłem się już z tymi transmisjami Stelmetu z Euroligi...Była mowa o tym kanale Fox. Czy w ogóle Fox robi jeszcze tą transmisje Stelmetu przez neta czy też już nie ?
ed:// OK juz ogarnąłem - 54 kanał na NC+ FOX HD. Fajnie, że w TV i w HD.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Galatasaray - Bayern

To mogą być rekordowe spadki.

Po meczu z Telekomem, pojawiło się takie info.

W tej sytuacji Galatasaray traci dwóch z trzech najlepszych zawodników i zostają im:
PG: Carlos Arroyo, Ender Arslan
SG: Henry Domercant, Sinan Guler, Goksenin Koksal
F: Zoran Erceg, Milan Macvan, Furcan Aldemir
C: Pops Mensah-Bonsu

Dwa ogromne problemy. Po pierwsze dużo minut dla, grającego fatalnie w tym roku Domercanta. Po drugie ciągły brak wartościowego zmiennika dla Mensaha, który wali ponad 30 minut na mecz, a jak złapie faule, to będzie płacz.

To jest niepowtarzalna okazja na świetny wynik dla Bayernu.

Bayern @ 2.02 by Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +12
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom