wladcasmieci
Użytkownik
Może ktoś nakreślić sytuacje w dzisiejszym meczu Zielonej Góry?
Czy naprawdę warto pograć coś w stronę gości? :]
Czy naprawdę warto pograć coś w stronę gości? :]
Mecz Lokomtiv Kuban - Maccabi oceniam jako 50/50 jednak z lekkim wskazaniem na gospodarzy. Maccabi niby troche słabsze niż rok temu ale niewątpliwie jest też w stanie zaskoczyć i odpalić w niespodziewanym momencie. Jednak mimowszystko typowałbym czysty win rusków.To ja także mam pytanko. Jak widzicie mecze Kubań-Maccabi i Crvena-Panathinaikos? Kursy na Ruskich i Greków całkiem całkiem - do dubelka idealne. ????
Ja mam po 1.44 i wszedzie takie spadki, ze juz sie odechciewa pisac do tego analizy. Zastal ma marne szanse na pokonanie Galaty. Mimo, ze sa kontuzje to doszedl Bonsu i maja kilku graczy na poziomie 2 klas wyzej niz ciołki z Zielonej Gory. Swietnie gra Arroyo, wspomnianu M-Bonsu, Macvan, Gordon, Domercant, Dagli, Erceg i solidni z Turcji Kolsal i Guler. Galata zrobi wszystko zeby zmazac plame z Malagi, bilans 1-2 nie wyglada za ciekawie a stac ich na wygrywanie.
Stelmet-Galata 2
1,5
milenium
Ze Sieną sie udało ale to by było chyba na tyle. Galata tez nie gra nic ciekawego jednak musi takie mecze wygrywac,w skladzie jest troche doswiadczonych graczy z epizodami w NBA.Nie widze innej opcji, Stelmet juz honor uratował nie skonczy grupy bez wygranej i to dla nich najwazniejsze. Turcy jednak mają aspiracje zeby wyjść z grupy wiec przegrac tego nie mogą.
Nie mam zdania na temat ML w meczu Sieny, ale jeśli chodzi o Malagę, to pamiętaj, że dzisiaj Unicaja gra w Monachium bez Canera i to może być spora dziura ????Ja mam Galate za 1.42 jak myslicie warto zagrac na Malage i Siene?
Krstić nie poleciał do Barcelony, choć formą nie grzeszy to jest to znacząca strata dla Cska.Na jutro kilka typów:
Barcelona-Cska typ 2 2,30 eFortuna
Typ oparty głównie na przeczuciu, obie drużyny w tym sezonie grają najgorszy basket od lat, jednak moim zdaniem Cska wygląda delikatnie lepiej...Do tego trener Messina który jest specem od wygrywania trudnych spotkań, pod koszem dosyć wyrównanie jednak na obwodzie moim zdaniem przewaga Rosjan, jak będzie zobaczymy...