>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Euroleague 2013/2014

Status
Zamknięty.
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Dawczan ja się temu nie dziwie, koszykówka to na ten czas najmniej opłacalny interes więc postaw się na ich miejscu.Każdy by chciał by interes się zwrócił a niestety koszykówka przyniesie tylko straty.Jeszcze rozumiem transmisję NBA ale polska liga czy to występ jedynaka w eurolidze gdzie i tak niczego nie osiągną jest totalnie nie opłacalne.
Czy ja wiem ? Euroliga, czyli koszykarska liga mistrzów miała swoich odbiorców...A kanałów też maja mnóstwo, więc pewnie jedyny problem, że może prawa do transmisji były za drogie...No nie wiem, ale szkoda...bo fajnych spotkań z komentarzem Michałowicza było naprawde sporo, a teraz chyba tylko Stelmet w Foxie...

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
FOX zamierza się do założenia kanału FOX Sport, więc zaczynają zbierać rynek. Czy pójdą mecze w serialowych kanałach FOX i FOX Live ?? chyba jeszcze decyzje nie zapadły i szczerze jestem sceptyczny. Coś tam słyszałem, że może SportKlub odkupi jakiś pakiet, ale to tylko spekulacje

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
FOX zamierza się do założenia kanału FOX Sport, więc zaczynają zbierać rynek.
Tego nie wiedziałem. Ale jest już tyle sportowych kanałów, że nie wiem jak sie chca przebić...Chyba właśnie takimi niechcianymi zawodami i turniejami jak euroliga czy tenis, który też ciężko znależć w polskiej TV, a mysle, że mialby swoich odbiorcow.
Czy pójdą mecze w serialowych kanałach FOX i FOX Live ?? chyba jeszcze decyzje nie zapadły i szczerze jestem sceptyczny. Coś tam słyszałem, że może SportKlub odkupi jakiś pakiet, ale to tylko spekulacje
Na poprzedneij stronie wkleilem link, który jasno mówi, że Stelmet będzie leciał na Foxie, tylko nie wiaodmo ktorym czy zwyklym czy tym drugim.

rogz166 514

rogz166

Użytkownik
Początek europejskich zmagań w pucharach i ligach, po sporym zonku ze strony Bonnu na początku zaczynam trochę ostrożniej z grą, tak wiec dzisiaj stawka 3/10 a główny typ to :

Anadolu Efes- Armani Milano typ: Efes – 4 pkt (1,61 bet 365)

Zacznę od ekip Armani, która została mocno przebudowana, w okresie wakacyjnym. Przyszedł nowy trener ( zresztą dobrze radzący Sobie w Sienie Banchi), ze starego składu zostało tylko 3 zawodników Meli,Gentile i Langford, do tego wiele nowych twarzy w ekipie jak dwójka ,która przywędrowała ze Sieny : Kangur,Moss + Wallace z Barcelony i kilku graczy ,ze słabszych drużyn w Europie. Ekipa na pewno na papierze wygląda nieźle nawet jak na zmagania Euroligowe, tylko jak dla mnie po takiej przebudowie potrzeba trochę czasu by to wszystko zaczęło optymalnie funkcjonować.
Turcy w poprzednim sezonie grali w QF , toczą zacięty bój z Olympiakosem. W ekipe trochę się zmieniło, odeszło j dwóch kluczowych graczy(Vujacic,Farmar) , mimo wszystko w ich miejsce sprowadzono nie mniej wartościowych graczy na parkietach europejskich (Planinic i Vasiliadis).
Trzon zespołu i większość zawodników z poprzedniego sezonu została, trener także na swoim miejscu więc taka ekipa 1 rd Euroligi powinna przebrnąć bez problemu, do tego dzisiaj mecz rozgrywają we własnej hali także liczę na ich pewne zwycięstwo.

Pozostałe typy za grosze:
Lietuvos -Panatahiniakos Typ 1 + 7 pkt (1,76 bet365)

Litwini pewnie zagrają na 100 % z pełnym zaangażowaniem , a Grecy jak to Grecy będą grali swoje, jak dobrze mecz się ułoży to wygrają, jak będzie porażka to też wielkiego dramatu nie będzie. Wydaje mi się ,że takie + handi na gospodarzy wygląda dośc dobrze.

Budivielnik – Fenerbachce Typ: 1 + 10 pkt. (1,70 bet365)

Kolejna zdecydowanie słabsza ekipa , która rozpoczyna sezon w Eurolidze , od spotkania ze znacznie wyżej notowanym rywalem. I tak jak w przypadku wyżej , Budivielinik zagra na 100 swoich możliwości, ekipa jest nieobliczalna ( co pokazał zresztą w zeszłym sezonie w Eurocup) , wygrać dzisiaj może nie wygrają ,ale liczę że trochę powalczą i powyżej 10 nie przegrają.

Otrzymane punkty reputacji: +7
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Anadolu Efes- Armani Milano typ: Efes – 4 pkt (1,61 Bet 365)
Jedyne co by trzeba dodać do Twojej analizy to katastrofalny mecz z Galatasaray...67-85 przegrany w swojej hali. Generalnie też mi sie wydaje, że Efes powinien pokonac Wlochów, ale dobrym znakiem taka porazka w lidze tureckiej nie jest...
Czy wie ktoś już dokładnie na jakim kanale pokażą mecz ? miała być informacja wczoraj a nigdzie nie mogę znaleźć..
Na poprzedniej stronie masz o tym sporo napisane. Wklejałem nawet linka.

R 200

rammbike

Użytkownik
Tak widzę, że nikt jeszcze nie podał meczu właśnie Stelmetu. Myślę, że przegra z Bayernem. Skład nowy, sami zawodnicy mówią, że brakuje im zgrania i to niestety widać, chociażby po słabym meczu z Kotwicą. Brakuje też im zawodników na poziom europejski.

Stelmet Zielona Gora (POL) - FC Bayern Munchen (GER)✅
Typ: FC Bayern Munchen (GER)
Kurs: 1,53 ✅
Gamebookers

suchyy 562

suchyy

Użytkownik
Stelmet Zielona Gora (POL) - FC Bayern Munchen (GER)
Typ: FC Bayern Munchen (GER) -3.5 pkt 1.87 bwin ✅✅✅
Kurs: 1,87
Koszarków Zamojskich Hrycaniuków mieliśmy już okazje zobaczyć na Euro baskecie w jakiej są dyspozycji. Jak dla mnie ekipa Stelmetu po odejściu Stevicia i Borovnjaka którzy teraz wygrywają mecze dla Gazientesporu i odejściu Hosleya i Hodge&#39;a stała się dużo słabsza , o wiele niż była sezon temu. W ostatnich 2 meczach tylko pokazali jak &quot;słabą&quot; są drużyną , przegrywając z treflem i i ledwo co po męczarniach w dogrywce wygrywając z Kotwicą. Jutro do Zielonej góry przyjeżdza Bayern. Wg. mnie jeszcze mocniejszy niż rok temu. Do zespołu przyszedł John Bryant , koleś który ma 210 wzrostu i 130 kg wagi. Będzie jutro zjadał Hrycaniuka w każdym aspekcie gry. Bilans BM w BBL to 4 - 0 zwycięstw. Wygrane z Brose Baskets które wczoraj pokazało w meczu Strasbourgiem że wcale słabi nie są , 84-74 , wygrana z ludwisburgiem na wyjeździe róznicą 24 pkt , który jak dla mnie w tym sezonie jest mocniejszy anieżeli rok temu i może smiało powalczyć o play offy , wygrana 33 pktami z Bayruthem i ze średnim Bonnem 5 pktami na wyjeździe robią na mnie wrażenie.
Jeżeli w drużynie została by para chociaż Hodge - Hosley lub Stevic - Borovnjak zastanowiłbym się nad tym typem , ale patrząc na składy i dyspozycje obu zespołów widze tu po prostu ogromną promocje ze strony buków na Bayern. Jak dla mnie mecz ten powinien zakończyć się zwycięstwiem przynajmniej 10 pkt + dla Bayernu. Bawarczycy mają przewage na każdej pozycji i nie wyobrażam sobię żeby mogli przegrać ten mecz.
Polecam mocno grać , jutro kursy pewnie już bedą w okolicach 1.40 a handi -5.5
Mecz 19:15. Powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +1
jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Po wczorajszym niepowodzeniu gdzie zasakująco dobrze zagrali francuzi z Nanterre dzisiaj przyczaiłem się na Real Madryt.Uważam, że handicap wystawiony na gości jest bardzo dobrze dobrany.Real zachował praktycznie cały zespół z poprzedniego sezonu robiąc drobne zmiany.Te zmiany to między innymi sprowadzenie grek Bourosisa oraz młodego talentu Salah Mejri.Przyszedł też Tremmell Darden który poprzedni rok spędził w Żalgirisie.Skład hiszpanów robi wrażenie, trener Laso ma do dyspozycji jednych z najlepszych graczy na swojej pozycji w europie.Obwód jest bardzo mocny, takie strzelby jak Carroll, Fernandez, Rodriguez czy Sergio Lull chciałby mieć każdy europejski coach w swoim składzie. W Żalgirisie nieco odmienna sytuacja.Zredukowano skład pozbywając się bardzo dobrego trenera w osobie Plazy.Odeszło też kilku zawodników kluczowych dla tego zespołu w poprzednim sezonie.Marko Popovic który potrafił trafiać bardzo ważne rzuty w kluczowych momentach, prospekt Mindaugas Kuzminskas, Tremmell Darden, weteren Kaukenas czy Darius Lavrinovic - ich już nie ma w litewskim zespole.Postawiono na młody zespół który będzie &#39;&#39;prowadzony&#39;&#39; przez kilku reprezentacyjnych weteranów. Co jest mocną stroną litwinów? Frontcourt, mając takich walecznych i doświadczonych graczy jak Lavrinovic, Jankunas, Javtokas czy Klimavicius Żalgiris będzie ponownie jednym z lepiej zbierających zespołów w eurolidze.Jednak Klimavicius dopiero co wrócił po kontuzji a Krzysztofa dzisiaj nie zobaczymy ponieważ z powodu kontuzji ma 3 tygodnie z głowy. Real nie może sobie pozwolić na przestoje, to jest największa bolączka tej drużyny.Potencjał mają przeogromny i wierzę że dzisiaj wygrana będzi wyraźna, nie pozostawiająca żadnych złudzeń.Cieżki dzień czeka Rudego Fernandeza, kibice na litwie nigdy nie wybaczą mu zachowania z przed roku kiedy to zachował się jak idiota. Żalgiris w tym składzie niestety moim zdaniem nie osiągnie niczego w tej edycji euroligi.Klub ma ogromne problemy z budżetem i cięcia będą widoczne. Real Madryt(-8) 1.82 Bet365✅

P 6

paulsien

Użytkownik
Stelmet- Bayern -6,5 2 @ 2,15 gładko, łatwo i przyjemnie ???? ???? ????
Podpisuje się pod tym co napisali moi poprzednicy. Zielonogórzanie bez duetu Ho-Ho to już nie to samo. Miałem przyjemność oglądania spotkania z Treflem i jeżeli tak wyglądają dwie najlepsze drużyny w Polsce za ubiegły rok, to szczerze współczuje polskiemu basketowi! Nie pisze, że basket niemiecki jest na jakimś wygórowanym poziomie, ale swoje znaczy w Europie. Jak widzę tych ciemnoskórych Amerykanów w każdej drużynie klubowej w Polsce to zawsze się zastanawiam czy to aby jest na pewno wzmocnienie danego teamu.. Bayern ma dużo bardziej doświadczony roster, duże lepszy budżet klubowy, Stelmet się mocno osłabił, także będą wyglądać tak samo słabo jak w ubiegłym roku Asseco

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
http://probasket.sk/news/euroliga-zadebiutowac-z-przytupem-50538
Tylko trzy lata minęły od awansu Stelmetu Zielona Góra do Tauron Basket Ligi. Tak krótki okres czasu wystarczył do sięgnięcia po brąz, złoto, a w końcu przyszedł czas na debiut w prestiżowej Eurolidze. W piątkowy wieczór rywalem zielonogórzan będzie Bayern Monachium. Początek spotkania o 19:15.
O samym Stelmecie Zielona Góra krótko, bo przedstawialiśmy już zespół przed startem Tauron Basket Ligi. Mimo, że budowa zespołu rozpoczęła się bardzo szybko, to teraz tak naprawdę musi rozpocząć się od nowa. Zrezygnowano z usług rezerwowego rozgrywającego Russela Robinsona, a przecież pamiętać należy, że Łukasz Koszarek dołączył do przygotowań dopiero po EuroBaskecie. Dziwić może obecność w składzie na Euroligę R.T. Guinna, który także jest na wylocie z zespołu, a także zaledwie 16-letniego Marcela Ponitki.
Pierwszym rywalem Stelmetu będzie Bayern Monachium. Niemcy rozpoczęli sezon dużo wcześniej, dlatego Bayern ma już na koncie rozegrane cztery spotkania o punkty. Co ważne wszystkie te mecze wygrał.
Przedstawienie zespołu warto zacząć od trenera Svetislava Pesicia, który jest prawdziwą legendą. Urodzony na terenie byłej Jugosławii trener wygrał praktycznie wszystko co można było w koszykówce wygrać. Asystentem Pesicia jest doskonale znany, szczególnie kibicom Anwilu Włocławek, Emir Mutapcić.
Punktowym liderem Bayernu jest Nihad Djedović, który na swoi koncie notuje przeciętnie 15 oczek. 11.3 punktu na koncie notuje skrzydłowy Robin Benzing . Pod koszem dominuje środkowy John Bryant, który w każdym spotkaniu zbiera 7 piłek z tablic. Dostarczanie piłek kolegom najlepiej idzie Malcolmowi Delaney’owi, który rozdaje ponad sześć asyst w meczu.
Tak naprawdę ciężko znaleźć słaby punkt niemieckiej drużyny. Nie jest to zespół, który bił się będzie o zwycięstwo w całych rozgrywkach, ale zbudowany jest ze słynną niemiecką solidnością. Wielu graczy stawia dopiero pierwsze kroki na tym poziomie, ale mają oni perspektywy na naprawdę wielkie kariery. Zaskakuje bardzo szeroka rotacja Bayernu. Trener Pesić rotuje 11 zawodnikami, a dziesięciu z nich spędza na parkiecie ponad 10 minut.
Ciężko cokolwiek wywróżyć przed debiutem Stelmetu w Eurolidze. Przegrany mecz o Superpuchar z Treflem i dogrywka z Kotwicą pokazały, że przed Michailo Uvalinem jeszcze bardzo dużo pracy. Z racji zmian kadrowych duże znaczenie będą miały popisy indywidualne. O ile rywalizacja z Kotwicą mogła nie wyzwalać w zawodnikach woli walki, to chęć pokazania się na arenie europejskiej powinna sprawić, że w piątkowy wieczór zobaczymy bardzo dobre widowisko.

Otrzymane punkty reputacji: +12
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Pierwszy raz widziałem dzisiaj Stelmet w akcji i w tym momencie kompletnie nie są przygotowani do grania. Większość meczu miałem wrażenie że grają ze sobą po raz pierwszy i nie ma żadnych zagrywek. Jedyne co pokazali to kilka fajnych indywidualnych akcji.
Przez jakiś czas śmiało będzie można grać przeciwko nim bo zanim liderzy dojdą do formy oraz zespół się zgra to minie pierwsza runda Euroligi.

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Pierwszy raz widziałem dzisiaj Stelmet w akcji i w tym momencie kompletnie nie są przygotowani do grania. Większość meczu miałem wrażenie że grają ze sobą po raz pierwszy i nie ma żadnych zagrywek. Jedyne co pokazali to kilka fajnych indywidualnych akcji.
Przez jakiś czas śmiało będzie można grać przeciwko nim bo zanim liderzy dojdą do formy oraz zespół się zgra to minie pierwsza runda Euroligi.
Jacy liderzy? tam nie ma liderów! Garbaty Koszarek gra jak emeryt na wózku zaś kreowany na lidera/gwiazde Eyenga jest pionkiem.Tu nie chodzi o zgranie, połowa składu jest na wymianę.Skład jest fatalnie dobrany i tutaj żadne zgranie nie pomoże, no chyba że mówimy o naszej mega mocnej lidze.

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Z jutrzejszego dnia nie widzę niczego ciekawego.Handicap na Crvene jest nieco zawyżony ale tak będzie zawsze póki Maccabi jest gospodarzem.Uważam, że jutro Kuban zdecydowanie ogra Lietuvos który wygrał z nimi w weekend w lidze VTB.Jednak VTB nie jest dla rosyjskiej drużyny tak ważne jak euroliga i spodziewam się całkowicie innego rezultatu. Na piątek bardzo dobrze moim zdaniem wygląda kurs na Fenerbahce.Barcelona wygląda w tym roku przeciętnie... jedynym dobrym transferem jest grek Papanikolau.No może jeszcze Dorsey który przydaje się jako typowe mięcho pod koszem, reszta raczej na niekorzyść Barcelony.U turków mnóstwo talentu, szeroki skład i własny gorący parkiet gdzie ponoć wyprzedano wszystkie bilety.Stawiam zdecydowanie na Fenerbahce. Fenerbahce Ulker 1.70 Bet365

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Lokomotiv-Kuban v Lietuvos Rytas +10,5
@ 1,59 Marathon

Zacznę może od informacji, że kurs bardzo zawyżony, chyba jedynie Marathon się tak wychylił przed szereg. Lietuvos fantastycznie rozpoczął rozgrywki w Eurolidze, zwycięstwo po dogrywce z Panathiniakosem na pewno był dużym zaskoczeniem. Fantastycznie w tym meczu zagrali Seibutis i Songalia, którzy obaj zdobyli ponad 30 punktów. Dodatkowym, chyba najważniejszym argumentem jest fakt, że Litewscy koszykarze, aklimatyzowali się już kilka dni temu, gdyż w niedziele spotkali się w Kubaniu z dzisiejszym rywalem - dodatkowo wygrali to spotkanie, dość zdecydowanie bo 66:51. Po ich pojedynkach widać, że nie pasuje im litewski rywal, siedem spotkań i aż cztery zwycięstwa Lietuvosu o czymś świadczą. Dodatkowo ten fantastyczny mecz z Grekami też pokazał siłę. Po zwycięstwie w lidze VTB, kurs na Rytas wzrósł, dodatkowo ta wysoka linia handicapu po tak dobrym kursie, nic tylko grać.

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Armani Milano - Zalgiris Kaunas (+8) @ 1.90 Betsson ✅

Po przejrzeniu oferty na dzisiejsze spotkania wybrałem właśnie ten typ. Włoskie Armani Milano zmierzy się z litewskim Zalgirisem. Gospodarze ostatnimi czasy grają bardzo przeciętnie, na początek sezonu zanotowali porażkę z taką drużyną jak Brindisi gdzie zadecydowała bardzo słaba w ich wykonaniu druga połowa. Potem kolejny słaby mecz z Anadolu Efes na wyejździe w Eurolidze gdzie każdy liczył, że trochę powalczą. Linia handi w tym meczu po mniej więcej równych kursach wynosiła 5,5 pkt a tymczasem przegrali to spotkanie 87:67. Przełamanie nastąpiło dopiero z Varese, w meczu, który wygrali 84:72. Jak na razie to nie przekonuje mnie ta ekipa.
Zalgiris w lidze zanotował dość łatwe dwa zwycięstwa z dużo słabszymi rywalami. W Eurolidze porażka z Realem, który jest zespołem kompletnie z innej półki. Nie ma co więcej pisać o wynikach bo dużo tych spotkań nie rozegrali. Jeśli chodzi o zawodników to jest znany na pewno z Eurobasketu reprezentant Litwy - Pocius, którego stać na zdobywanie dużej ilości punktów. Jest także amerykański rozgrywający Dentmon, który gra na przyzwoitym poziomie. W dobrej formie jest też center Jankunas. Ogólnie pierwsza piątka wygląda całkiem solidnie. Myślę, że będzie to raczej wyrównane spotkanie i Włochów nie będzie stać tutaj na jakieś wysokie zwycięstwo. Dlatego też proponuję handi +8 na litewski Zalgiris ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
L 0

lapa1984

Użytkownik
dzis kolejny dzien zmagan Euroligowych i czym dluzej patrze na obsade spotkan tym mniej wiem panowie jakies propozycje ? ???? wczoraj ogolnie plus real under 157,5 po dramaturgii 156 ????

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Ja na dziś ze swojej strony proponuje :

Fenerbahce-Barcelona Typ 2 2,20 eFortuna⛔ Od stanu 46:44 mamy 60:44
Barcelona słabo weszła w sezon porażka z Valencią wymęczone zwycięstwa z z Partizanem i Badaloną, ale jednak w dzisiejszym spotkaniu zdecydowałem się ich pograć.Pod koszem na pewno przewaga Hiszpanów , muszą dobrze bronić jeśli chcą się przeciwstawić Tureckiej machinie.Idealny mecz na odblokowanie.Napewno w drużynie gospodarzy Bogdanovic i McCalleb będą wiedli prym ale czy to wystarczy na tak świetną obrone jak Hiszpańska? Szczerze wątpie po takim kursie wchodze w to dosyć grubo.
Bayern-Siena Typ 1 1,36 eFortuna✅
Najpewniejszy typ dnia, Bayern mocny u siebie, Djedovic i Bryant w tym sezonie bardzo dobrze natomiast Siena to zupełnie inna drużyna niż w poprzednim sezonie, widać słabe zgranie akcje są rwane i mało przemyślane, jeśli Bayern wejdzie dobrze w mecz to nie mam złudzeń kto odniesie zwycięstwo.

Partizan-Nanterre Typ 1 1,43✅ eFortuna W Pył ????
Hala Pionir w Belgradzie będzie największym atutem gospodarzy,drużyna gospodarzy pozostała praktycznie w identycznym skladzie jak przed rokiem, Nanterre jakoś nie przekonuje mnie w tym sezonie i wątpie aby zdołali odnieść zwycięstwo na tak gorącym terenie w Belgradzie, sam Thomas i Daniels nie są w stanie wygrać meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +21
jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Caja Laboral ma ogromne problemy ze składem, nie dość że wyleciał Clark tak teraz dodatkowo kontuzjowani są San Emeterio i Thomas Kelati.Wczoraj jeszcze handicap był grywalny na Panathinaikos ale dzisiaj to już trochę za dużo ale jak kto woli. Anadolu Efes dzisiaj bez Savanovica który co mecz robi te 20pkt, bardzo duża strata.Być może pierwsze zwycięstwo francuzów dzisiaj zobaczymy. Co do typu kolegi wyżej... Barcelona ma w tym roku jedną z najgorszych defensyw od lat.Dawno już nie wyglądali tak słabo i podejrzewam że dzisiaj zostaną stłamszeni przez turków.

M 1,9K

mandragon

Użytkownik
Ja na dziś ze swojej strony proponuje :

Fenerbahce-Barcelona Typ 2 2,20 eFortuna
Barcelona słabo weszła w sezon porażka z Valencią wymęczone zwycięstwa z z Partizanem i Badaloną, ale jednak w dzisiejszym spotkaniu zdecydowałem się ich pograć.Pod koszem na pewno przewaga Hiszpanów , muszą dobrze bronić jeśli chcą się przeciwstawić Tureckiej machinie.Idealny mecz na odblokowanie.Napewno w drużynie gospodarzy Bogdanovic i McCalleb będą wiedli prym ale czy to wystarczy na tak świetną obrone jak Hiszpańska? Szczerze wątpie po takim kursie wchodze w to dosyć grubo.
pozwolę się zdecydowanie nie zgodzić bo dla mnie to są brednie. Słabo weszła w sezon bo to inny zespół niż rok temu i tacy zawodnicy jak Papanikolao, Dorsey, Lampe, Nachbar muszą się wkomponować w zespół. Aktualnie grają słabo dodatkowo Lorbek i Oleson out. Fener ultra ofensywny a Barca nie ma kim bronić tak naprawdę a 14 tyś fanów zrobi swoje. Ciężko mi sobie wyobrazić zwycięstwo Barcy i faworyzowanie Turkow to nie przypadek.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom