Semtex
Użytkownik
Francja - Hiszpania
godz.: 20:30
Bukmacher: Totalbet
typ: T. Heurtel powyżej 10.5 pt
Kurs: 1,72
Wielki finał dwie uznane marki europejskiego basketu, chociaż na pewno przed turniejem nie byli oni głównymi faworytami do gry w finale, ponieważ wyższe notowania miały ekipy Serbii i Słowenii.
Mecz finałowy więc głowni gracze dostaną maksymalną liczbę minut na parkiecie stąd mój typ na over punktowy rozgrywającego francuzów, linia do pokrycia na spokojnie, myślę ze będzie to jedna z kluczowych pozycji w tym meczu i licze na rywalizację z rozgrywającym Hiszpanów L. Brownem który w drużynie Hiszpańskiej często bierze na siebie ciężar zdobywania punktów i często to odbija się na grze obronnej. Huertel z meczu na mecz jest w coraz lepszej formie plus tylko raz gdy zagrał ponad 20 min w meczu nie pokrył swojej linii punktowej na tym turnieju w finale myślę ze zagra ponad 30 minut dlatego uważam że ten typ wejdzie dziś bez większych problemów .
Huertel nie musi zagrać tutaj nawet więcej niż 20 minut, on nie jest pierwszą opcją na jedynce u francuzów, jak trzeba będzie twardo bronić z Hiszpanami to wydaje mi się, że jednak Albicy będzie odgrywał kluczową role w bronieniu Browna, Albicy świetnie broni i może być bardziej przydatny. Moim zdaniem Francja zgarnie dzisiaj złoto, francuska obrona znów wygra mecz, w D grają najlepiej w całym turnieju.
Francja @1.62