>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eurobasket 2011 - kobiety - Polska

Status
Zamknięty.
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Anastasiya Verameyenka over 10 1.85 ⛔
Betsafe
4/10

Rosjanki pod koszem nie bronią super. Ze Słowacją Lawless 15, Jurcenkova 10. Z Litwą Sulciute 20 punktów. Z Turcją Yilmaz 18 punktów. Verameyenka póki co 18 punktów w 2 meczach. Rosjanki pozwalają na trochę zbiórek w ataku, a Białorusinka z jej wzrostem i zasięgiem potrafi zgarnąć coś na atakowanej desce. W Eurolidze pokazuje, że potrafi, a przecież nie była główną centerką w Orenburgu, bo tam jest Charles. Anastasiya dostanie pewnie ze 20-25 minut, a to powinno starczyć na dyszke.

Nevriye Yilmaz over 15 1.85
Betsafe
4/10

Kolejny typ na kolejną podkoszową. I u Czeszek podobna sytuacja jak u Rosjanek. Mecz z Izraelem i 10 puntków rzuca taka Levitsky, a 8 Suez Karni. Przyznam szczerze, że nie znałem znikąd tych zawodniczek i nie słyszałem o nich nic. O meczu z Wielką Brytanią nie będę mówił, bo tam była masakra, chociaż pozwolenie Brytyjkom na 17 zbiórek w ataku nie świadczy zbyt dobrze o defensywie Czeszek. Mecz z Białorusią to Leuchanka, Troina i Verameyenka w sumie 25 punktów. Leuchanka i Verameyenka we dwie 7 zbiórek w ataku. Yilmaz jest jedną z bardziej dominujących podkoszowych w Europie. Dostaje sporo piłek i sporo wykorzystuje. Świadczą o tym nawet cyferki. Jest pierwsza w skuteczności za dwa (58.3%) na tym Eurobaskecie, czwarta jeżeli chodzi o ppg (16.3), druga jeżeli chodzi o ilość oddanych dwójek (12) i pierwsza jeżeli chodzi o trafione (7). Wszystkie te liczby per game oczywiście. Wobec średniej obrony podkoszowej Czeszek powinna sobie poszaleć i spokojnie rzucić te 15 punktów, zwłaszcza, że Pepiki forsują tempo raczej. Nawet z wolną Białorusią grały dość szybki mecz, a to oznacza więcej okazji do rzutów. Nie trzeba już chyba dodawać, że Yilmaz jest oczywiście pierwszą opcją Turczynek w ataku.

Więcej typów już teraz na blogu ;)

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Turcja - Czechy
over 130 1.90
Betsafe
3/10

Turczynki grają szybki basket, otwarty, raczej nie bronią za dobrze podkoszowej strefy. Czeszki lubią też szybkie akcje, sporo trójek, no i pod koszem też dadzą Yilmaz pole do popisu. 130 punktów to nie jest tak wiele wbreb pozorom. Jak się Viteckova i Elhotova wstrzelą za 3 to nie będzie żadnego problemu. Bo Yilmaz swoje rzuci na bank.

Białoruś +4 1.90 ✅
Betsafe
3/10

Rosja nie szaleje na tym Euro. Z Turcją wygrały dzięki 1 kwarcie zawalonej przez Turczynki totalnie. Tak to porażka z Litwą i wygrana ledwo ledwo ze Słowacją. Białoruś postawi twarde warunki i łatwo nie będzie, a że potencjał mają na pewno i spore argumenty pod koszem to myślę, że handi pokryją.

Otrzymane punkty reputacji: +13
B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
Na wstepie napisze, ze 2 dzien fazy grupowej jest o wiele trudniejszy od poprzedniego.

Wielka Brytania under 57.5 pts @1.6 totomix 5/10 lub under 55.5 @1.9 unibet 3/10 ⛔

BLR-UK 55-40
CZ-UK 60-45

Meczu z Izraelem nie licze...

a wiec UK: 19 strat na mecz , 25,7% z poldystansu, 16,6% z dystansu , 6 przechwytow i 20 fauli... Nalezy doliczyc dobra deske, biorac pod uwage nawet niecelne rzuty to 15 w ataku i 25 w obronie.

wszystko na co stac UK to nawiazanie walki w 1 kwarcie, pozniej braknie sil i motywacja druzyny drastycznie maleje...

Oczywiscie byly tez wyniku sparingow dosc zaskakujace, gdzie Brytyjki rzucily nawet 80 pts i to czarnogorze czy tez 74 chorwacji, jednak mysle, ze taki wynik, trzeba traktowac z przymruzeniem oka...
dalej...

Litwa over 68.5 pts @1.9 unibet 7/10 ⛔

Litwinki to dla mnie overowy zespol, overowy tymbradziej kiedy gra ze slabszymi przeciwnikami.

W sparingach bylo tak....

Lithuania - Finland 81:58
Lithuania - Ukraine 90:58
Lithuania - Belarus 76:69
Lithuania - Latvia 88:68

Litwinek nie ogladalem w akcji i tutaj sugeruje sie wynikami i statystykami...

Sensacja i to jaka...

B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
Bialorus-Rosja typ Bialorus over 62.5 @1.9 unibet 9/10 ⛔ 4:32 do konca meczu i 2 pts zdobyte... ????

Rosjanki , nie maja tak mocnej obrony jak to sie niektorym wydaje... Mecze sparingowe jak i mecze grupowe
wyraznie pokazuje, ze rywalki rzucaly 65 pts i wiecej...

Tak wiec jelsi Bialorusinki nie beda rozgrywac kazdej akcji po 20 sekund, licze na szybsza gre i wiecej okazji do PTS...

Uwazam tez , ze to Rosjanki beda narzucaly tempo gry...

Nie bede przytaczal wszystkich wynikow , ale...

Russia - Belarus 76:72 spotkanie odbylo sie 2 tygodnie temu... oraz
Russia - Canada 71:66 12 czerwiec.....

tak wiec licze na wyrownana walke i +63 pts BIalorusinek

Bialorus over 62.5 pts @1.9 unibet 9/10

oraz

ROSJA-BIALORUS over 64 pts 1 half @1.9 unibet 7/10 ⛔

Licze na otwarta gre i dobry mecz z obydwu stron...

Jesli Rosjanki sie spreza, co pokazaly po klesce z Litwinkami, to moga wygrac z kazdym...

olo 2,4K

olo

Użytkownik
To był naprawdę dobry mecz. Zwłaszcza w 1 połowie. Było dużo walki i bardzo dobra obrona. Po przerwie trochę Rosja spuchła i pozwalały na bardzo dużo Białorusinkom, które przez cały mecz naprawdę równo. Przede wszystkim w obronie. Dużo w meczu strat wymuszonych agresywnym kryciem, nawet sporo przechwytów i mało fauli. To pokazuje jak wysokimi umiejętnościami obronnymi mogą pochwalić się obie ekipy. Przy tak dobrych zawodniczkach jeżeli chodzi o atak i tak agresywnej obronie jaka dziś była z obu stron tylko 31 fauli w meczu. Naprawdę mecz warty obejrzenia. Jeszcze raz podkreślę, że przede wszystkim ze względu na obronę, wysoki skill obronny obu ekip można było podziwiać dziś.

Jeżeli chodzi o typ na Verameyenke, no to nie trafiłem. Ona trochę tak jak Gruda wczoraj w 1 połowie zagrała. W ataku trochę obok gry, stawiała zasłony, rolowała, ale piłek nie dostawała. Mało aktywna w ataku. Rozważałem ją i Jelene. Za Leuchanke chociaż zwrot bym dostał, bo dyszke rzuciła, ale cóż, nauczka na przyszłość.

A o meczu Litwa - Wielka Brytania można przeczytać obszerną relację na blogu oczywiście ;)

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Burgurova over 7 1.85
Betsafe
2/10

Kolejny typ i kolejny na podkoszową, choć teraz lżej. Turczynki także średnio bronią podkoszowe. Z Litwinkami Petronyte 15, Abromaite 9. Ze Słowacją Lawless 15, Vynuchalova dyszka. Z Rosją Stepanova i Arteshina po 13. Więc czemu by czeskie podkoszowe nie miały rzucać. Lżej, bo jednak Burgurova jest dopiero którąś tam opcją w ataku. Potrafi rzucać, ale nie jest tak pewna jak Yilmaz czy Verameyenka. Po prostu po takim kursie wg mnie warto zaryzykować.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Vesela over 7 1.85
Betsafe
3/10

Vesela wnosi sporo ożywienia do gry. W 1 meczu 8 punktów, w drugim 10, w ostatnim nic. Ale raz, że z Białorusią grała mniej, a dwa, że jej styl gry nie pasuje za bardzo do gry przeciw Białorusinkom. Natomiast w meczu z Turcją powinna się bardzo dobrze odnaleźć. Tam będzie sporo otwartej i szybkiej gry, a to Vesela lubi. Myślę, że te 25 minut zagra, a zdobycie 7 punktów w tym czasie, przy szybkim tempie gry nie powinno być problemem.

B 41,5K

bosky

Użytkownik
Chorwacja - Polska
I połowa, draw no bet 2 1,45
Szału nie ma z kursem na Polki, w przekroju całego meczu wcale się nie zdziwię jeśli przegrają, ale generalnie na tych mistrzostwach bardzo dobrze ZACZYNAJĄ swoje mecze, te pierwsze połowy zazwyczaj wygrywają, lub są na styku. Tym razem rywal taki, że już słabszego na tych mistrzostwach mieć nie będą, Chorwatki póki co w drugiej fazie 3 porażki i - choć ich gra nie powala - łatwym rywalem zapewne nie będą. Tak czy siak, łatwiejszym niż Hiszpania, czy Łotwa, zatem warto spróbować.
betsafe

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Nie chce mi się szukać za bardzo typów, więc póki co tylko jeden.

Czarnogóra +7 1.90
Betsafe
6/10

Czarnogóra jest mocna fest, a Francja ma przestoje jak choćby z Hiszpanią, więc tutaj stawiam na close game zdecydowanie.

Jutro się bardziej rozpiszę o tym meczu.

A 220

andrzej78

Użytkownik
Polska-Chorwacja 2 kurs 3
Ekspertem od kosza nie jestem ale czy chorwatki są aż tak słabe że buki taki kurs wystawiają? Przecież nasze bidulki też słabiutkie. Po takim kursie na pewno zagram. I ponadto widzi mi się overek w tym meczu, ale to zależy od lini których jeszcze niema. Natomiast w pozostałych dwóch meczach Francja-Czarnogóra, Hiszpania-Łotwa czuje w kościach undery, walka toczy się o jak najlepsze rozstawienie i walki w obronie nie zabraknie.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Łotwa over 60.5 1.90
Betsafe
4/10

Wyniki Hiszpanek w tym Euro:

18.06.2011 vs GER [W] 79-69
19.06.2011 vs MNE [L] 57-66
20.06.2011 vs POL [W] 78-63
22.06.2011 vs FRA [L] 55-79

Tracą niemało. Mecz z Francją ok, bardzo mocny rywal, wiadomo. Ale z Niemkami 69 punktów, z Polkami 63. Kurde. Myślę, że Łotwa powinna rzucić te 61. Mają Tamane pod koszem, która rzucać potrafi, a Hiszpanki nie bronią super kosza, o czym pisałem już tutaj:

Wydawać by się mogło, że przy mocnej ekipie Hiszpanii 14 punktów Grudy to dość wysoki próg, ale właściwie wcale tak nie jest. Otóż trzeba przypatrzeć się rezultatom Hiszpanek oraz ich podkoszowym zawodniczkom. Mecz Hiszpanek z Niemkami i po 8 punktów rzucają Kuhn i Glaser grając razem 27 minut. Te dwie zawodniczki rzuciły Hiszpankom 16 z 23 swoich punktów w 27 z 73 minut, które zagrały. A nie są to jakieś podkoszowe wirtuozki. Z Czarnogórą masakra. perovanovic rzuca 18 punktów, Turcinovic 11, Dubljevic 10, Bjelica 5. To wszystko na 66 punktów Czarnogóry. W meczu z Polkami to widać było co Kobryn tam robiła. Myślę, że Gruda podobnie jak nasza Ewka nie powinna mieć problemów ze sforsowaniem obrony podkoszowej Hiszpanii.
Gruda rzuciła 17 punktów tak dla przypomnienia, a w tym samym meczu 16 punktów dołożyła Miyem i 10 Yacoubou-Dehoui. Więc 43 punkty samych podkoszowych. Oczywiście Łotwa nie ma takiej mocy pod koszem, ale poza Tamane są jeszcze Kublina, Jansone czy Niedola, które mogą dołożyć swoje, tak w granicach 5-8 są w stanie rzucić.
Poza podkoszowymi sporo punktów zdobywa Basko, która potrafi dobrze rzucać za 3. Jest Karklina, która jakieś tam małe punkty zawsze dorzuci. No i przede wszystkim jest Elinka, która dobrze sobie radzi w Euro, mimo dość sporej ilości strat. Rzuca 14 punktów na mecz (z Francją 26) ma 5.5 asysty. Zresztą już w Eurolidze pokazała, że obrona w osobach Aguilar czy Cruz nie bardzo jej przeszkadza, bo w meczu z Rivas sypnęła 14 punktów i miała 8 asyst, przy tylko 2 stratach. Wszystko przez 36 minut. Do pierwszego meczu z Rivas gdzie miała 9 punktów i 4 asysty w 20 minut podchodzę z większym dystansem, bo jednak wtedy mieliśmy trenera takiego, a nie innego, który miał swoje fanaberie i robił zmiany co 2 minuty czasem, a to wiadomo nie wpływa dobrze na gre. A w ogóle to w kadrze od Babkiny zależy jeszcze więcej niż w Lotosie, bo tam była jeszcze Wright, więc tutaj Elina powinna zagrać coś pod 35 minut i mieć bardzo długo piłkę, a to da jej sporo możliwości.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Polska -6 1.99
Pinnacle
3/10

Spróbuję na Polki i mam nadzieję, że się nie przejade. Generalnie Polki i Chorwatki mają takie same szanse na awans dalej, czyli bardzo małe. Musiałyby wygrać wszystko w tej grupie. Polska gra z Chorwacją i Francją, a Chorwacja z Polską i Hiszpanią. Można też wygrać tylko jeden mecz i liczyć na to, że Hiszpania przegra i z Łotwą i z Chorwacją, lub Francja przegra z Czarnogórą i Polską. Widać więc, że realność tych sytuacji nie jest zbyt wysoka. Ale do rzeczy. Polki grają u siebie i chcą, mam nadzieję, dla kibiców wygrać ten mecz. Chorwatki nadal bez Lelas, a to niemały problem, o czym mówi ich kołcz:

He&#39;s just trying to figure out how to get his offense on track, get better work on the boards and have more success stopping opponents
without one of his most important players, Ana Lelas.
&quot;We have a big problem having to do without Ana Lelas and that was evident against Montenegro, where we had poor defense, we were out-rebounded by 20 and we didn´t make our shots,&quot; Bralic said.
Polki powinny to w tym meczu wykorzystać. Podkreślam, powinny. Dla mnie to powinny grać chociaż momentami na 2 centerki, poza Kobryn wpuścić na parę minut Gulak lub Chomać. Taki choćby element zaskoczenia na parę minut. Gulak w sparingach grała bardzo dobrze i nie wiem dlaczego nagle na Euro nie dostaje szans. To wie tylko Darek. Żurowska powinna grać mniej niż te jej średnie 22 minuty, bo gra padake totalną. Tutaj wszelkie komentarze, które czytam mają coś wspólnego, że Żurowska powinna grać mniej, bo gra słabo. Generalnie to zawodniczki nie wiedzą co mają robić, tak jakby nikt im nie powiedział. Stąd się bierze sporo rzutów za 3, na prawie najgorszej skuteczności ze wszystkich drużyn. Wchodzi taka Mowlik, rzuci dwie trójki, obrona się bardziej na niej koncentruje i ona nie wie już co robić. Często się kończy kozłowaniem i rzutem pod koniec akcji. I to nie tylko Mowlik ma ten problem, Pawlak też.
Jednak mimo tego wszystkiego pogram lekko na Polki, bo z Chorwatkami powinny sobie dać radę. Chorwatki nie bronią tak super, łapią niemało fauli, tracą trochę piłek. Więc miejmy nadzieję, że tym razem i zawodniczki i Darek się poprawią i zagrają choćby tak jak 1 połowę z Hiszpankami.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Zane Tamane over 9.5 points 1.85
Fonbet
4/10

Po prostu powtórzę kawałek analizy na over 60.5 Łotwy.

Hiszpanki nie bronią super kosza, o czym pisałem już tutaj:

Wydawać by się mogło, że przy mocnej ekipie Hiszpanii 14 punktów Grudy to dość wysoki próg, ale właściwie wcale tak nie jest. Otóż trzeba przypatrzeć się rezultatom Hiszpanek oraz ich podkoszowym zawodniczkom. Mecz Hiszpanek z Niemkami i po 8 punktów rzucają Kuhn i Glaser grając razem 27 minut. Te dwie zawodniczki rzuciły Hiszpankom 16 z 23 swoich punktów w 27 z 73 minut, które zagrały. A nie są to jakieś podkoszowe wirtuozki. Z Czarnogórą masakra. perovanovic rzuca 18 punktów, Turcinovic 11, Dubljevic 10, Bjelica 5. To wszystko na 66 punktów Czarnogóry. W meczu z Polkami to widać było co Kobryn tam robiła. Myślę, że Gruda podobnie jak nasza Ewka nie powinna mieć problemów ze sforsowaniem obrony podkoszowej Hiszpanii.
Gruda rzuciła 17 punktów tak dla przypomnienia, a w tym samym meczu 16 punktów dołożyła Miyem i 10 Yacoubou-Dehoui. Więc 43 punkty samych podkoszowych.

I wg mnie to wystarczy jako uzasadnienie.

Babkina over 6 assists 1.85
Betsafe
3/10

Elina ma średnio 5.5 asysty na mecz, dobrze sobie radzi. Dziś powinna rozdać te 6 piłek. Jak pisałem wyżej podkoszowe Łotwy będą mogły wg mnie dziś zapunktować, więc piłki będą do nich szły. A kto ma podawać jak nie rozgrywająca.

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Liga, Data i godzina: Mistrzostwa Europy Koszykarek 18.00 24.06.2011r
Spotkanie: Chorwacja-Polska
Typ: 1/1
Kurs: 5,0
Bukmacher: gamebookers

Analiza
Dziś w spotkaniu drugiej rundy fazy grupowej mistrzostw europy koszykarek rozgrywanych na polskich parkietach reprezentantki naszego kraju zmierzą się z koszykarkami z Chorwacji. Obydwie druzyny rozegraly jak do tej pory cztery spotkaniach na tych mistrzostwach i obie wygraly zaledwie po jednym spotkaniu. Zarowno polki jak i chorwatki mają niewielkie szanse na awans do cwiercfinalu. Musialaby wygrać pozostale dwa spotkania i liczyć na korzystny uklad innych rezultatow. Napewno jednak będą walczyć i nie odpuszcza tak latwo tego spotkania. Polki w moim odczuciu zawodza oczekiwania zarowno kibicow jak i trenerow jak i pewnie samych siebie. Wygraly tylko ze slabymi, zmeczonymi Niemkami, natomiast musialy uznac wyzszosc zarowno Hiszpanek jak i reprezentantek Czarnogory i Lotwy.Szczegolnie boli porazka z Lotyszkami ktora zminimalizowala szanse na awans do czolowej osemki praktycznie do zera. U Polek wyraznie widać brak zdecydowanej liderki, poza Eweliną Kobryn ktory w moim przekonaniu moze poza pierwszym meczem trzyma rowny, wysoki poziom, reszta zawodniczek wyraznie nie spelnia pokladanych w nich oczekiwan. Nie da się wygrać praktycznie jedną zawodniczka z takimi zespolami jak Hiszpania czy Czarnogora. Dlatego tez uwazam ze Chorwatki nie stoja dzis na straconej pozycji, przynajmniej nie na takiej jak wskazuja na to kursy wystawione przez bukmacherow. Chorwatki jesli tylko zagraja dzis w pelni zmobilizowane, skoncentrowane i z wiara, ze mogą one jeszcze awansowac do czolowej ósemki to mają w mojej opinii duże szanse na drugie zwyciestwo podczas tej imprezy.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Sliskovic over 7 1.85
Fonbet
4/10

Polki nie mają poza Ewką obrony pod koszem. Widać to było najlepiej z Czarnogórą. Niemki nie sprawiały aż takiego problemu. Ale Hiszpanki już tak. Lyttle poszalała, 18 punktów, a gdyby umiała rzucać wolne byłoby więcej. Nawet Pascua zdobyła 8 punktów. Kobryn ma problemy z faulami, 13 fauli w 3 meczach już. Zresztą Kaczmarzczyk czy Żurowska też lubią tam pod koszem złapać trochę fauli.
Tak pisałem przed meczem z Łotwą. Jeżeli chodzi o łotewskie podkoszowe to Kublina 14, Niedola 8, Jansone 5. Także trochę spod kosza wpadło. Jeżeli chodzi o Chorwatki to Sliskovic to podstawowa centerka, około 20 minut w meczu, zdobycze punktowe to 7 z Francją, po 6 z Grecją i Łotwą i 8 z Czarnogórą. Dziś znowu będzie około 20 minut, jak jej będzie dobrze szło to pewnie i więcej. Nadal nie ma Lelas, więc więcej piłek będzie szło do innych zawodniczek, m.in. do Sliskovic. Jakieś wolne może złapie, a to zawsze szansa na punkty, a nasze lubią pod koszem sfaulować czasem. Kurde no skoro w stosunkowo mocnej lidze hiszpańskiej ma średnio 15 punktów i zdobycze po 16 i 13 punktów z Ros, 11 i 14 z Rivas czy 8 i 17 punktów z Avenidą to naszym reprezentantkom powinna rzucić te 8 punktów. Zwłaszcza, że jak pisałem wobec braku Lelas inne zawodniczki podkoszowe będą musiały uzupełnić lukę.

B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
HIszpania-Lotwa.. typ Lotwa +6.5 @1.9 Unibet 7/10 ⛔

Lotyszki pokazaly , ze grac potrafia... Bedac pod presja swietnie sobie radza i ida jak burza... Lotyszki to druzyna, ktorej trzon nie zmienil sie przez ostatnie lata... Stare&quot;dobre&quot; zawodniczki wsparte przez Babkine moga tutaj ostro namieszac i walczyc z powodzeniem o miesjca 1-4...

Przewaga na pewno na zbierkach Lotyszek, czego nie pokazaly z Polkami...
Na obwodzie sam jestem ciekaw

Francuzki pokonane, czas na Hiszpanki, ktore niewiadomo jak zmotywowane wyjda do tego spotkania... I nawet jesli Lotyszki nie wygraja to licze na close game...

damian1948 32

damian1948

Użytkownik
Niestety zagrałem Polki i bardzo żałuje.. Grają bardzo słabo. Kilka akcji 2v1 głupio zmarnowanych, nietrafiane rzuty wolne, i za łatwo w obronie. I jak one chcą wygrać? Nawet ze średnio spisującymi się Chorwatkami..

samin1 524

samin1

Użytkownik
Ja żałować nie żałuję choć też zagrałem Polki ... ale to co one grają na tych mistrzostwach a szczególnie w tym meczu to już włosy można rwać ???? Zero zespołowości, zero pomysłu na grę, zero w obronie, zero na rozegraniu... dosłownie zero. Jakby powiedział Kononowicz ja bym zrobił tak : NIC NIE BĘDZIE !! na początku podziękował bym trenerowi który nie potrafił nic zrobić z zagrywkami mając czas na to aby je przygotować. Następnie niektórym zawodniczkom bym podziękował za grę w reprezentacji i zaczął stawiać na młodzież bo chyba nic innego nam nie zostało... ⛔ I nie zwalajmy wszystkiego że nie ma zawodniczek (bo my nie mamy mózgu zespołu czyli rozgrywającej z prawdziwego zdarzenia).

host3234 85

host3234

Użytkownik
Fantastyczna mecz Polek , świetna współpraca naszych G z Kobryn - te pick&#39;n&#39;roll&#39;e ,że palce lizać. Fantastyczna walka na tablicach - Kobryn po prostu zgniotła Ivanienko w pomalowanym !
Taa...tak chciałoby się teraz napisać
Jedyna postać na plus to Kobryn.
no i Skobel za walkę.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Jestem pod wrażeniem gry Czarnogórek z niesamowitymi Francuzkami. Jedyne co mnie martwi to czy dziewczyny z Bałkanów nie spuchną w 4 ćwiartce i później w najważniejszym momencie turnieju czyli w 1/8.
Wszystko idzie ku wygranej Czarnogóry lub remisie (2.27). I teraz tak jeżeli Czarnogóra to wygra to w kolejnym meczu gram all in przeciwko Czarnogórze bo musi być mecz w którym będzie grała rezerwa bo już będzie &quot;wszystko jasne&quot;. Francuzki przegrały mecz przez skuteczności. Teraz mecz Czarnogórek z Łotwą chyba o nic tak naprawdę bo czy się trawi na Litwę czy Białoruś to i tak podobna skala trudności. Odpocząć przegrać aby się otrząsnąć z tego amoku wygranych i zagrać mecz o wszystko tak naprawdę (półfinał moim zdaniem może być łatwiejszy niż 1/8 dla Czarnogórek). To takie gdybanie ale czuję że tak to może wyglądać - wszystko zweryfikuje czas...
Dziewczyny cieszą się jak dzieci :) bo mają z czego. Naprawdę chyba najlepszy mecz na mistrzostwach.
Mecz z Polską będzie naprawdę wielką lekcją dla nas nie ważne czy wyjdą pierwszą czy może drugą piątką i każdy poniżej - 13,5 to chyba będzie easy z taką grą naszych dziewczyn. Przewaga wysokich będzie miażdżąca a rozgrywające zabawią się z naszymi. Nie widzę żadnych możliwości dobrego wyniku.
Ciekawa sytuacja się robi i widzę naszą grupę tak ( 1. Łotwa 2. Czarnogóra 3. Francja 4 Hiszpania...)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom