>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eurobasket 2011 - kobiety - Polska

Status
Zamknięty.
samin1 524

samin1

Użytkownik
To jest jakaś parodia. O ile dobrze pamiętam to finał eurobasketu panów transmitowany był w tvp2 a tutaj nawet na tvpsport niema. Po jakiego wuja oni prawa do transmisji mieli. Mieć wielką impreze i nie spróbować tego wypromować nawet, masakra
Nie wiesz ? TVP jak pies ogrodnika. Sam nie weźmie ale też nikomu nie da. A co do wypromowania to oni nawet nie wiedzieli jak się za to zabrać...Dobrze że na finale ludzie dopisali hehe...bo mogła być pusta hala...żenujące to wszystko w tej naszej Polsce ???? . Powtórzę raz jeszcze...aby zmienić naszą mentalność jako narodu trzeba byłoby bombę...rozwalić...zaorać i zbudować na nowo.

I tak oto zakończono Mistrzostwa Europy. Finał jak finał bez historii i chyba najgorszy od dekady ... ale tak to jest jaka organizacja takie mistrzostwa...

Turki wicemistrzynie ... przy skuteczności ...ok. 30% za 2pts i 14% za 3pts...i oczywiście te zbiórki...ponad 50 do 20-kilku...

BRAWO ROSSIJA

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Parę słów na sam koniec.

Zaskoczeń było niemało dla mnie. Finał Rosja - Turcja, dla mnie zaskoczenie spore. Rosja ok, jeszcze można było się ich spodziewać, chociaż grały jak to one, tak niemrawo. Danilochkina wniosła to coś do kadry, czego brakowało wcześniej. Naprawdę dla mnie odkrycie tego EuroBasketu.
Turczynki zagrały tak jak to zwykle robią Hiszpanie, średni początek, by rozkręcać się w miarę turnieju. Yilmaz cały turniej bardzo dobrze, jak to ona, Nevlin i Vardali się rozbrykały w dobrym momencie.
Czarnogóra - po początkowych meczach wydawało się, że mogą iść nawet na majstra, a tu dupa. Krótka rotacja dała o sobie znać. Podstawowe zagrały słabiej i już nie miał kto ich zastąpić. Na plus Perovanovic i 17-letnia Turcinovic. Za mecze z Turcją, Hiszpanią czy Niemkami ogromny plus dla niej. Jeżeli będzie się dalej tak rozwijać to może być bardzo dobra koszykarka. Co do Czarnogóry jeszcze to 6 miejsce to dobry wynik, choć apetyty rosły bardzo po początkowych spotkaniach. Dodam, że Czarnogóra ma około 40 koszykarek zarejestrowanych w FIBA.
Francja - dla mnie cienizna. To co pokazywały momentami to padaka straszna. Nie wiem czy to brak formy czy koncentracji. Bardzo nierówna gra, nawet Gruda zawodziła momentami.
Czeszki - zaskoczenie. Wydawałoby się, że po odejściu niektórych zawodniczek po MŚ to już koniec poważniejszego grania, a tu zaskoczenie. W sumie fajnie, choć mi tak średnio leżała gra Pepików.
O Polkach już wiele tu było pisane.
Z innych ekip chciałbym wyróżnić, jeszcze Hiszpanię i Białoruś. Te ekipy pokazały jak można z naprawdę mocnym składem zawalić EuroBasket.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom