>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eurobasket 2011 - kobiety - Polska

Status
Zamknięty.
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Litwa - Rosja 4.50 ✅
Unibet
2/10

Tutaj, aż żal nie spróbować. Rosjanki grają słabo. Pisałem o tym już przed meczem ze Słowaczkami, gdzie były naprawdę bliskie porażki. Dziś pewnie zagrają, lepiej, ale kto tam je wie, to kobiety w końcu. A kurs warty ruszenia patrząc na to co działo się wczoraj. Jeżeli takie kłopoty pod koszem sprawiały Rosjankom Lawlessowa, Jurcenkoca czy Kupcikova, to Petronyte czy Abromaite zrobią im tam jakąś miazgę. No wgl Litwinki są mocniejsze od Słowaczek, więc skoro Słowaczki były tak blisko, to nie widzę powodu by nie spróbować na Litwinki pograć.

Niemcy - Polska 2.700 ⛔
Pinnacle
3/10

Znów gram przeciwko Polkom, bo wczoraj była padaka totalna, zresztą pisałem już tutaj. Argument za Polkami to taki, że może być tylko lepiej. Niemki wczoraj dobry mecz z Hiszpankami, ładnie pokryły mój handicap, dziś myślę, że są w stanie zagrać kolejny dobry mecz, a przy grze naszych reprezentantek to powinno przynieść sukces, niestety.

Chorwacja - Grecja 1.437 ⛔
Pinnacle
4/10

Wczoraj Greczynki dobry mecz, już pisałem. Chorwatki nie miały za bardzo szans z Francją, no ale bez przesady, zagrały totalną lipę i dziś Grecja powinna sobie dać z nimi spokojniutko radę.

Póki co tyle, później może coś jeszcze.

A więcej oczywiście, na blogu ;)

A i cyknąć w reklamę nie zaszkodzi.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Rosja under 70.5 1.833 ✅
Sportingbet
3/10

Wczoraj Rosjanki uratowały się od, nie bójmy się słów, kompromitacji. Porażki ze Słowaczkami nie dałoby się inaczej nazwać, przy takim składzie. Dziś mecz z Litwinkami, które zaskakująco łatwo poradziły sobie z Turczynkami. Mimo 23 strat i tylko 9 zbiórek na atakowanej desce spokojnie sobie poradziły i kontrolowały przebieg meczu. W ostatniej kwarcie lekko spuściły z tonu, ale i tak kontrolowały grę. Rosjanki wczoraj rzucały na niezłym procencie, nie traciły za wiele piłek, ale mimo to wynik nie powala. Sporo punktów wczoraj z wolnych, bo aż 29 fauli Słowacji, Litwa raczej do tylu nie doprowadzi. Nawet w sparingach Ruskie nie szalały, 76 z Białorusią, 71 z Kanadą, 47 z Francją, z Czeszkami też nie było za wiele. To ekipa raczej bardziej defensywna, więc myślę, że nie przekroczą tej bariery 70 punktów, zwłaszcza, że Litwinki też w obronie swoje potrafią.

S 20

sav1ola

Użytkownik
Czy będą gdzieś puszczane jakiekolwiek dzisiejsze mecze mistrzostw? Jak wiemy, dziś jest niedziela i tvpsport puszcza żużel., jest jakaś inna możliwość oglądnięcia spotkań?

B 5

borak86

Użytkownik
Dałem na Niemki(+5,5) i wydaje mi się, że rodaczki mnie pogrążą. Może to nie Polki grały tak słabo tylko Czarnogóra jest taka silna....

panmam2 78

panmam2

Użytkownik
Dałem na Niemki(+5,5) i wydaje mi się, że rodaczki mnie pogrążą. Może to nie Polki grały tak słabo tylko Czarnogóra jest taka silna....
Polki wczoraj nic nie pokazały. Szot zamiast grać to na początku faulowała, pierwsze punkty zdobyła pod koniec 2 kwarty(?)
Czarnogóra świetnie rzuca 3,zaimponowała mi Skerovic, J. świetnie grała, do trego 18 De Forge, A. i 17 Perovanovic, I. . Olo miał racje, od siebie dodam,że Polki grały nieskładnie,jakby nie były ograne jakmo zespół.
Dla mnie ciekawy becik to hc na Francję.

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Liga, Data i godzina: Mistrzostwa Europy koszykarek 15-00 19.06.2011
Spotkanie: Chorwacja-Grecja
Typ: 1/1
Kurs: 4,25
Bukmacher: Gamebookers

Analiza
Dziś w drugim dniu koszykarskich mistrzostw europy kobiet rozgrywanych w Polsce Chorwatki zmierza sie z Greczynkami. Za nami pierwszy dzien i pierwsze rozczarowania w wykonaniu naszych koszykarek, zdecydowana porazka z Czarnogora. Mamy nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej, teraz jednak skupmy sie na spotkaniu Grecji z Chorwacja. Zdecydowanym faworytem bukmacherow sa Greczynki. Wygraly one wczoraj swoje pierwsze spotkania z reprezentacja Lotwy 67-57. Chorwatki natomiast wysoko ulegly reprezentacji glownych faworytek mistrzostw a mianowicie trojkolorowym z Francji 40-86. Jednak na dzisiejsze spotkanie nie mozna patrzec tylko po przez pryzmat wczorajszych potyczek. Chorwatki maja naprawde silna ekipe. Z pieciu spotkan towarzyskich przegraly tylko jedno z Czeszkami, ktore tez sa uwazane za bardzo silna ekipe.
09/06-11 Towarzyskie Kobiet Czechy vs. Chorwacja 80:86
08/06-11 Towarzyskie Kobiet Czechy vs. Chorwacja 102:82
04/06-11 Towarzyskie Kobiet Turcja vs. Chorwacja 72:77
03/06-11 Towarzyskie Kobiet Białoruś vs. Chorwacja 74:83
26/05-11 Towarzyskie Kobiet Chorwacja vs. CZARNOGÓRA 70:70
82:80 (
Chorwatki byly w stanie ograc Czarnogorki, Turczynki, Bialorusinki czy zrewanzowac sie Czeszkom. Greczynki przed mistrzostwami zagraly rowniez z Turcja oraz Czarnogora. Oby dwa te spotkania przegraly. Z Turcja wyraznie 52-61, troche mniejsza roznica z Czarnogora 67-72. Greczynki przed mistrzostwami przegraly nawet ze slabiutka ekipa Belgii. W moim odczuciu mamy tu doczynienia z wyraznym value betem. Kursy ustawilbym na to spotkanie bardzo wyrownane z lekka przewaga Chorwacji. Chorwatkom wczoraj mecz nie wyszedl. Sadze jednak, ze dzis bedzie juz zupelnie inaczej i zapisza one na swoim koncie pierwsze zwyciestwo w tych mistrzostwach

B 5

borak86

Użytkownik
Moim zdaniem nie ma co się za bardzo sugerować meczami towarzyskimi, niektóre mecze były rozgrywane dzień po dniu i przypuszczam, że w niektórych spotkaniach grały 2 piątki . Sa to tylko przypuszczenia , moim zdaniem uprawianie koszykówki przez kobitki powinni zabronić ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Może to nie Polki grały tak słabo tylko Czarnogóra jest taka silna....
Czarnogóra swoją drogą gra bardzo dobrze co widać po dzisiejszym kolejnym zwycięstwie - tym razem z Hiszpankami. Ale Polska zagrała dno. Wg mnie gorzej się nie da - oprócz 1 kwarty, która była jako taka.
Szot zamiast grać to na początku faulowała, pierwsze punkty zdobyła pod koniec 2 kwarty(?)
Akurat Szott zostawiłbym w spokoju, bo była najlepszą zawodniczką z Polek.

B 5

borak86

Użytkownik
To wychodzi na to,że francuski Łotwę poniosą z hc . Jak przegrały z Grecją, a greczynki dostają od Chorwacji, która dostała lanie od Francji... trochę namieszałem . Gratulacje radomiak , pierwsze 3 minuty ???? Olo coś do Grecji nie masz szczęścia,,

Otrzymane punkty reputacji: +5
R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
To wychodzi na to,że francuski Łotwę poniosą z hc . Jak przegrały z Grecją, a greczynki dostają od Chorwacji, która dostała lanie od Francji... trochę namieszałem . Gratulacje radomiak , pierwsze 3 minuty ???? Olo coś do Grecji nie masz szczęścia,,
Ogladalem mecz Grecji z Chorwacją. Chorwatki cale spotkanie pod kontrola, do srodka czwartej kwarty gdzie gra sie wyrownala. Chorwatki mialy pod koniec juz 4 punkty przewagi jednak dwie straty i 4 pkt dla Grecji i mielismy remis na 12 sekund przed koncem. Jednak indiwidualna akcja pod kosz jednej z Chorwatek dala im dwa punkty i zwyciestwo ;)

olo 2,4K

olo

Użytkownik
No do Grecji nie mam szczęścia, jakby dziś grały jak wczoraj, a wczoraj jak dziś to byłoby zupełnie inaczej i wiele lepiej :razz:
Ale cóż, kobiety.

Na mecz Polek jeszcze 2 takie wykminiłem lekkie typy:

Bar over 12.5 1.85 ✅
Betsafe
2/10

Kobryn over 13 2.00 ✅
Betsafe
2/10

I z meczu Rosjanek:

Petronyte over 7.5 1.55 ⛔
Fortuna
4/10

Bar powinna nam trochę nawrzucać. Jedna z najlepszych Niemek, a w dodatku nasze wczoraj pokazały jaką mamy podkoszową obronę.
Kobryn musi być liderką, typ trochę patriotyczny, ale ona jest w stanie spokojnie rzucić te 13, także wierzę, że nie spali się jak wczoraj.

A co do Petronyte to w necie linia 11.5, taka już mniej pewna, ale 8 punktów to powinna spokojnie rzucić, zwłaszcza, że Rosjanki też mają trochę dziurę pod koszem w obronie.

Otrzymane punkty reputacji: +2
djgregor 55

djgregor

Użytkownik
Nie ogladalem meczu Niemek z Hiszpankami ale Niemki skazywane na porażke rzucily az 69pkt faworyzowanym Hiszpankom.
Polki rzuciły u siebie tylko 53 pkt a straciły az 70 pokazujac ze do wygrania jakiegokolwiek meczu trzeba wszystko poprawic od A do Z .
Niestety obecnym składem wygrac choc jeden mecz to bedzie juz dobrze
We wczorajszym meczu jedynie pierwsza kwarta byla wyrownana(jak na koszykowke kobiet to poczatek stał na dobrym poziomie jednak im blizej konca meczu moja irytacja gra Polek byla coraz wieksza), z biegiem czasu coraz wiecej strat a takze straszne pudła nie dosc ze z czystych pozycji to i z pod samego kosza.
Niestety nie mamy gwiazd a Szot ktora miala poprowadzic do zwyciestw nasza kadre pierwsze dwie kwarty przespala a wynik 11 pkt nie robi na nikim wrazenia
Dzisiaj wziasc Polki z kursem 1,55 to tak jak isc z motyka na słońce.
Typuje zwyciestwo Niemek a kurs @ 2,5 na ich zwyciestwo jest zachecajacy
A jeszcze bardziej według mnie najlepsza opcja na ten mecz jest handicap na Niemki w obecnej chwili +4,5 pkt.
Moje propozycje
Niemki win @ 2,5⛔
+4,5 pkt Niemki @ 1,9⛔
Polki jednak nadal w grze

Otrzymane punkty reputacji: +1
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Na wieczór tak:

Francja over 72.5 1.833 ⛔
Sportingbet
4/10

Tamane under 11.5 1.85 ✅
Betsafe
3/10

Vesela over 9 1.85 ✅
Betsafe
2/10

Nie widzę powodu by Francja miała nie rzucić tyle. Łotwa dostała 67 z Grecją. Jak Grecja może to Francja też. Spora przewaga pod koszem, ale i nie tylko. Pewnie sporo fauli będzie ze strony Łotyszek, zwłaszcza na zawodniczkach podkoszowych, więc tutaj okazja do punktów. Wgl Francuzki odstają poziomem ponad resztę rywalek grupowych, więc powinny spokojnie rzucić te 73 punkty.
Tamana ma naprzeciw siebie Grude, Ndongue i Yacoubou-Dehoui. Poważne rywalki, także łatwo nie będzie. Wczoraj 12 punktów, czemu by dziś miało być tyle samo:?: Myślę, że akcent jeżeli chodzi o zdobywanie punktów przeniesie się w ekipie Łotwy bardziej na obwód, bo wiedzą, że pod kosz nie mają się co pchać.
A co do Veseli, to myślę, że dziś Czeszki wypracują sobie przewagę dość szybko i dadzą pograć rezerwowym. Vesela to rezerwowa. Wczoraj 8 punktów z wolnych, z gry padaka. Dziś liczę na poprawę.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Kursów póki co mało na jutro, a ja czasu rano wiele nie będę miał, więc trzeba wykorzystać co jest teraz. Na jutro takie coś:

Skerovic under 11.5
1.85 ✅
Betsafe
3/10

Skerovic nie jest główną strzelbą Czarnogóry, są inne. Nam Skera wrzuciła 11, Hiszpankom 13. Jutro czas na Niemki. Tyle, że wydaje mi się, że po 74 minutach w 2 spotkaniach trochę trener da jej odpocząć w meczu z Niemkami. A to oznacza mniej punktów Jeleny. Dla mnie opłacalny bet.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Dzisiejszy mecz w wykonaniu Polek dużo lepszy. Ale właściwie jakoś to dziwić nie może, bo znowu wczorajszy był takim dramatem, że powtórzyć taką grę ponownie byłoby naprawdę ciężko. Kobryn odpaliła i dziś zdecydowana liderka i punktowo i w walce o ważne zbiórki. Dodatkowo wyróżniłbym Pawlak za 2gą połowę. Ważna 3ka wpadła i spokój na osobistych. Generalnie fajny mecz poza znów słabą 2 kwartą.
Jutro o 18 z Hiszpanią. Z taką gra jak dziś liczę na zacięte spotkanie.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Tamane over 11.5 zbiórek 1.85 ⛔
Betsafe
3/10

Tamane to maszyna do zbiórek, zbiera ponad 30% piłek zebranych przez Łotwę. Na 87 zbiórek Łotwy 28 to zbiórki Tamane. Wszystko to przy skuteczności rywalek 25/62 i 17/64 z gry. Na atakowanej desce też lubi sobie pozbierać, a Chorwatki raczej średnio bronią swojej deski. Chorwatki w obu spotkaniach 14/56 i 23/57 z gry. Dziś znowu powinno być coś około 20/55-60 i około 40-45 zbiórek rywalek, a przy takiej ilości piłek Tamane powinna znów zebrać 12 najmniej. Dobrze się ustawia, wie gdzie piłka poleci. A sytuacja w grupie D skomplikowana i Łotwa wciąż musi grać o wygraną.

Otrzymane punkty reputacji: +4
c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Byłem na meczu w Spodku i powiem tak: na słabe Niemcy to nasza gra wczoraj wystarczyła jednak z Hiszpanią szans jakoś nie widzę, Polki grały albo na Kobryń pod kosz albo nie potrafiły akcji przeprowadzić w ataku przez te 20 sekund i potem był &#39;rzut ostatniej szansy&#39; z nieprzygotowanej pozycji. Dodatkowo często stały w ataku (zero ruchu) a jak Niemki przykryły mocniej to się gubiły. Jedyny plus był taki, że Niemki dużo fauli nałapały i osobiste były. Mam nadzieję, że po wczorajszym zwycięstwie nasze dziewczyny uwierzą w siebie i powalczą dzisiaj ???? dla mnie no bet ten meczyk

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom