>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Elitserien i Allsvenskan 2013

Status
Zamknięty.
levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Protasiewicz over 9,5 @1,60 Tobet✅12 pkt

Za niska trochę ta linia,choć oczywiście kurs nie powala.Protas ten tor zna bardzo dobrze.W parze z Balińskim,więc nie jest źle.W tym sezonie pojechał tu na razie 2 mecze: 14 i 12 pkt,średnia 2,600 na bieg.W poprzednim sezonie wykręcił tu średnią na bieg 2,04.Piotr początek sezonu miał nie najlepszy,ale po występach w Polsce widać że wszystko idzie w dobrym kierunku.
------------
Tomasz Jędrzejak-Daniel Nermark: Nermark @5,75 Betsafe✅6-7 pkt

Skoro Nermark wraca tzn że jest już zdolny do jazdy i do walki mam nadzieję.Obaj mają wymagających partnerów w swoich biegach.Jedyna przewaga Ogóra to że jest rozjeżdżony,ale daleko mu do wysokiej formy.Daniel głodny jazdy,dużo zależeć będzie zapewne od toru i tego czy dobry start będzie dawał spory handicap.Jeśli tak,to Szwed ma szansę.

Otrzymane punkty reputacji: +26
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Iversen - Miedziński 1 @ 1,60 Unibet ⛔ 8-17 ???? Miedziak
Betsson dla przykładu na Nielsa daje @1,3 więc tu jest zawyżenie kursu. Co prawda Niels w tym roku w Kumli spisuje się słabiej niż na wyjazdach to dzisiaj mecz będzie w moim przekonaniu bardzo wyrównany i to właśnie Niels powinien decydować o losach meczu. Jest w gazie ostatnio latał po Wrocławiu i oby tą dyspozycję przeniósł na Elitserien. A dzisiaj Indianie bez Sajfutdinowa, co prawda Emil zawodził w Szwecji ale to zawsze Emil. Więc obowiązek liderowania spada na NKI. Miedziak ostatnie mecze w Szwecji słabsze bo 6 i 8 punktów. W Polsce też widać było zmęczenie w Lesznie i chyba odbija się to lekko na dyspozycji. Dzisiaj ma trudnych rywali do pokonania bo Bambino, Protasiewicz, Iversen czy nawet Holta łatwi do objechania nie będą, a tacy Baliński i Kilokarpi mają coś do udowodnienia także stawiam w tym H2H na Duńczyka.
Nermark - Zorro -0,5 2 @ 1,65 Sportingbet ✅ 7-10
Nermark? myślałem że ten zawodnik już sportowo umarł a jednak jedzie. To że jedzie nie znaczy że wrócił do dyspozycji. Po prostu nie ma już L4 i skończyło się R/R za tego zawodnika. Dzisiaj 4 albo nawet 3 biegi i pod prysznic. Nie odegra pewnie żadnej roli, jedzie w parze z Harrisem i o punkty będzie bardzo ciężko. Tym bardziej że skład gości również imponujący i można się głowić co w takim towarzystwie robi sobie tak słabeusz jak Nermark. Więcej pożytku na pewno było kiedy było za niego R/R wtedy dodatkowe starty mieli liderzy drużyny i mogli ładnie wynik trzymać, a ja tym samym co kolejkę pobierałem over Ljunga :grin::grin: Ale do rzeczy. Zorro dzisiaj z rezerwy i pewnie 6 biegów. W porównaniu z 4 startami Nermarka to przepaść. Do tego jadąc z rezerwy ma dość proste biegi. W dwóch biegach pomiędzy rezerwowymi co najmniej 4 oczka dołoży. W Szwecji raczej bez błysku ale robił po ok 6 punktów. A po przesunięciu na rezerwę zrobi ich pewnie ok 10. Nermark w życiu tyle nie zrobi.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Masarna - FNC Gnistorna 1 @ 2,00 Tobet
U gości nie jedzie dzisiaj Ljung także spore osłabienie. U gospodarzy nie ma Jeleniewskiego ale za niego Thorssell także to aż taka wielka strata nie jest, może nawet nie być odczuwalna bo Szwed ostatnio notował zwyżkę formy. Obie drużyny co prawda zamykają tabelę, właśnie na ostatnim miejscu jest Masarna ale to jest odpowiedni moment by wygrać drugie spotkanie i może nawet awansować na 1 miejsce :grin: bo liga jest tak wyrównana że 1 drużynę i ostatnią dzielą tylko 2 punkty. Kadrowo Alden, Lindbaeck, E.Anderson, Rosen czy wspomniany wcześniej Thorssell raczej zaprezentują wyższy poziom niż Miśkowiak, Max czy pozostali zawodnicy gości. No i przedewszystkim rezerwa silniejsza po stronie Masarny.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Michael Jepsen Jensen over 9,5 @ 1,60 Tobet✅

MJJ to obok Freda, lider Dackarny i dzisiaj, jak i w pozostałych spotkaniach, to właśnie na nim spoczywa ciężar zdobywania punktów. Dzisiejszym rywalem będzie Vastervik czyli ekipa bez gwiazd ale bardzo wyrównana. MJJ jedzie w parze z Michelsenem, na którym liczę, że punktów tracił nie będzie. Potem dostaje Anderssona, który jest cienki więc ogólnie ma w miarę łatwe bieg. Do tego u siebie średnia ponad 2pkt na bieg więc 10 &quot;oczek&quot; powinien dzisiaj przywieźć, bo liczę na start w biegu 15.

Krzysztof Buczkowski over 7,5 @ 1,68 Tobet⛔

Buczek w barwach Polonii łapie forme, a w Esklistunie czuje się świetnie i punktuje udanie. Do tej pory na własnym torze 13, 9 i 6 czyli występy naprawdę udane. Widać, że domowy tor mu służy ale niestety znowu w parze z Łagutą, który tam jest także mega mocny. Potem dostaje do pary Larsena więc trochę lepiej. Ogólnie rzecz biorąc to chyba Puk jest takim pewniakiem u gości do punktów, a pozostałych spokojnie może objeżdżać, dlatego też 8pkt może wykręcić w 4 biegach.

Aleksandr Loktaev over 9,5 @ 1,80 Tobet⛔

Zdecydowałem się także na over Ukraińca, bo dzisiaj jedzie spod numeru 7 czyli łatwiejszego. Dwa biegi rezerwowych, to już jest jakieś 5pkt dla niego. Do tego jedzie w biegu 5 czyli też okazja na w miarę łatwe punkty. Z resztą Aleks jest na tyle dobrym zawodnikiem, że dzisiaj chyba tyko Hampel poza jego zasięgiem. A jeszcze dodać należy, że przy dobrej jeździe, to tacy zawodnicy jak Alden czy Aspegren mogą być przez niego zastępowani więc moim zdaniem dycha w jego zasięgu.

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Krzysztof Buczkowski over 7,5 @ 1,68 Tobet
Buczek w barwach Polonii łapie forme, a w Esklistunie czuje się świetnie i punktuje udanie. Do tej pory na własnym torze 13, 9 i 6 czyli występy naprawdę udane. Widać, że domowy tor mu służy ale niestety znowu w parze z Łagutą, który tam jest także mega mocny. Potem dostaje do pary Larsena więc trochę lepiej. Ogólnie rzecz biorąc to chyba Puk jest takim pewniakiem u gości do punktów, a pozostałych spokojnie może objeżdżać, dlatego też 8pkt może wykręcić w 4 biegach.
over 6,5 pkt - 1.83 @ bet365

pierzakrys 178

pierzakrys

Użytkownik
Skład Västervikna mecz z Dackarna. Za Nermarka zz, Bomber wchodzi pod 4 a za niego Musielak.
1. Daniel Nermark R/R
2. Tomasz Jedrzejak
3. Peter Ljung (K)
4. Chris Harris
5. Troy Batchelor
6. Ludvig Lindgren
7. Tobiasz Musielak
info http://www.wmsk.se/speedway/

Otrzymane punkty reputacji: +4
K 65

konji

Użytkownik
Smederna Eskilstuna - Indianerna Kumla
Rune Holta powyżej 6 pkt.
@2.37 Bet365
Holta w tym sezonie w barwach Indianderny poniżej 7. punktów zszedł tylko raz (w inauguracyjnym meczu zdobył sześć &quot;oczek&quot;), tym bardziej nie spodziewam się, żeby zrobił to dzisiaj. Najlepszym argumentem, potwierdzających moje spojrzenie jest to, jak Norweg spisał się ostatnio w Polsce - jedenaście punktów, nawet w rywalizacji z tak słabym zespołem, jak Start Gniezno, to wynik bardzo dobry. Być może jest to prognostyk lepszej jazdy byłego reprezentanta Polski. Co prawda dzisiejszy rywal Indianerny trudny, albowiem &quot;Indianie&quot; wybierają się do trzeciej drużyny Elitserien, Smederny, ale paradoksalnie i tu można upatrywać szansy na over Holty, gdyby po jednym udanym starcie miał wskoczyć na rezerwę taktyczną, przy niedyspozycji któregoś z kolegów. Jest to co prawda chyba jedyna szansa, by Rune pojechał pięć razy (w nominowanym zapewne Iversen i &quot;Pepesza&quot;), choć ja uważam, że nawet w czterech startach taka linia będzie dla niego osiągalna.
// Dobrze, że sprawa overu nie decydowała się w ostatnim biegu. Tak jak nieśmiało sądziłem, linia pokryta już po czterech biegach.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Andreas Jonsson-Peter Karlsson 2 @ 2,70 Betsafe⛔

Jak dla mnie, to spore value na Pikeja jest ale po kolei. Pikej dzisiaj z AJ w parze i dwa razy razem jadą. Do tego Pikej jedzie w biegu 5, gdzie ma obok siebie Zorro, Balińskiego i Thoernbloma oraz 13 gdzie obok niego będą Kylmakorpki, Baliński i Łaguta. AJ z kolei jedzie w biegu 14, gdzie za partnera będzie miał Larsena ale przeciwko niemu jadą Pepe i Puk. Jak więc widać biegi o wiele trudniejsze ma AJ, do tego Pikej fajnie ostatnio zapunktował w dwóch spotkaniach więc lekko w jego stronę można pójść.

Martin Vaculik-Bartosz Zmarzlik 2 @ 2,50 Betsafe▶
Grzegorz Walasek-Bartosz Zmarzlik 2 @ 4,00▶

Gram także dwa zakłady na Bartka, którego buki nie doceniają zbytnio. Wiem, że on do tej pory głównie punktował u siebie ale ogólnie widać, że forma idzie w górę, co potwierdził niezłym GP oraz ligowym spotkaniem w ZG. Dzisiaj pod 2 jedzie czyli 3x z Vaculikiem, a potem niestety dostaje Hampela do pary ale rywalami będą Aspegren i Max. Vaculik z kolei dostaje potem THJ do pary ale przeciwko niemu pojadą Madsen i Artiom więc trudniejsze zadanie w moim mniemaniu.

Jeśli chodzi o Walaska, to ten dużo lepiej punktuje poza stolicą Szwecji. Pamiętajmy też, że Walasek jedzie 2x w parze z Madsenem, a raz z Loktaevem czyli jest na kim punkty tracić. Do tego dwa razy przeciwko niemu jedzie Hampel, a w 14 biegu oprócz niego jeszcze Kołodziej jako rywal. Tak więc widać, że punktów łatwo mu zdobywać nie będzie, zatem gram na Bartka.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Grisza Laguta-Magnus Zetterstroem: Zetterstroem @2,70 Betsafe✅✅10-12pkt

Tym razem sprawdziłem-Zorro ma 6 średnią w zespole więc może jechać z rezerwy,tak jak jest awizowany(czy znów jestem w błędzie?).Czyli ma dwa łatwe biegi z Brenzentonem,Thoernblomem i Antonem.Czyli jak dla mnie realne 4-6 pkt w tych biegach.Grisza nie tylko w Polsce jest niestabilny,w Szwecji podobnie gdzie notuje albo kilkanaście pkt albo 1 czy 4.Zorro w tym sezonie na własnym torze nie jechał jeszcze z rezerwy,więc punktowo bez szału: 5,4 i 8. Dziś powinno być nawet dwu-cyfrowo w wykonaniu Magnusa.A Laguta to niewiadoma jak dla mnie więc widzę walju;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
M 83,1K

mazinho87

Użytkownik
No i wracamy do mojej ulubionej ligi - czyli szwedzkiej. Na dzisiaj widze dwa fajne typy w milenium ???? .

1) Nicholls - Gapiński 2 2.05

Jak dla mnie bet dnia. Gapiński pomału notuje progres. Po dwóch słabszych biegach w Częsochowie we wczorajszym meczu pojechał trzy kolejne beigi dobrze, zdobywajac w kazdym bigu 2 pkt i bedac szybkim na dystansie. Gapa poczynił inestycje sprzetowe, niedawno urodzilo mu sie dziecko i jak mówi jest już spokojniejszy i skupia się teraz na poprawie swojej jazdy. Dodatkowo Gapiński jest ustawiony z numerem drugim i w swoim drugim starcie trafia na bardzo łatwych rywali: Thorsella, Aspegrena i Klinga. Typ jak najbardziej do gry, bo kurs jest za bardzo przeszacowany.
Typy oczywiscie weszły z palcem w nosie ???? . Czekamy na kolejna kolejke Elitserien ????
2) Smedersena - Piraterna (0-2) 2 1.85
Goście to przede wszystkim Greg Hancock i Chris Holder, czyli maszynki do wygrywania indywidualnie biegów. Do tego jest solidny PRzemek Pawlicki, jezdzacy poprawnie Jonas Davidsson oraz ZZ-tka (za Linusa Sundstroema) lub Maciej Janowski. Taki zespół nie ma dziur i jest na prawde mocny. Gospodarze poza Jonssonem mają niepewnych: Zetterstroema, Karlssona, Buczkowskiego i Larsena. Rezerwowi tez nie przekonują.
Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +2
K 46

karny

Użytkownik
Z moich dzisiejszych betów wybrałem najbardziej ryzykowny acz chyba warty uwagi:
Martin Vaculik - Poniżej 9 @ 2.20 Bet365
Martin od długiego czasu nie jest w formie - najprościej przytoczyć tu liczby: 4 pkt. GP w Gorzowie, ostatnie mecze w Polce to zdobycze na poziomie 7 czy 8 pkt., a w Szwecji ostatnim czasem do 8 pkt. w meczu - wyjątek spotkanie w Sztokholmie gdzie uzbierał 11 oczek w 6 startach. Dziś Vetlanda mierzy się z Vargarna i na pewno nie będzie łatwo o punkty - w składzie gospodarzy jest bowiem Pedersen, Kildemand, Nicholls czy jeżdżący w Szwecji przyzwoicie Gapiński. Może jestem zbytnim optymistą lecz liczę na to, że Martin nie wyjdzie poza 8 oczek w ew. 5 startach ;)
Edit. Nie wiem czemu ale kurs nagle poleciał do 1.44 w takim razie value może być powyżej 9 - 3.5 plus dobrze że skontrowałem ten bet wyżej ;)

K 65

konji

Użytkownik
Magnus Zetterstroem (-0) - Jonas Davidsson 2 @3.10 Bet365 ✅ (2:8)
&quot;Zorro&quot; może i jako rezerwowy robi dwucyfrówki, ale jazda z numerami 2 lub 4 mu zwyczajnie nie wychodzi. W ostatnich dwóch spotkaniach na torze w Eskilstunie zdobył odpowiednio 4 i 5 punktów, co na kolana zdecydowanie nie powala. Tu także znajduje leży kolejna wskazówka - starszy ze Szwedów bardzo przeciętnie radzi sobie na własnym owalu, a Smederna Piraternę podejmuje dziś u siebie. Davidsson z kolei pokazał już w tym sezonie, że choć na polskich arenach formą nie błyszczy, to w ojczyźnie potrafi utrzeć nosa nawet dużo bardziej renomowanym rywalom. Dowodem na to są choćby jego wyjazdowe zdobycze (5,7,11 pkt. w ostatnich trzech meczach).
Według programu obaj panowie spotkają się na torze aż trzykrotnie, co mocno utrudnia analizę ewentualnych wyników na podstawie poszczególnych startów, niemniej jednak sądzę, że decydujące może być zastępstwo zawodnika za kontuzjowanego Linusa Sundstroema, dające Jonasowi szansę na pięć występów.
// Bieg z R/R, na który po cichu liczyłem jako &#39;decider&#39; okazał się sromotnie przegrany, za to w bezpośrednich pojedynkach &quot;Zorro&quot; był po prostu bez szans. 2:8, brawo Jonas!

Otrzymane punkty reputacji: +14
emil1702 380

emil1702

Użytkownik
Gnistorna - Masarna 48:42 ✅
1.90 | Tobet
6/10
✅ 5.4j

Obie drużyny okupują na razie dół tabeli, jednak rozegrały jedno spotkanie mniej od przeciwników, które miało odbyć się w Aveście. Dziś zespoły przyjadą do Malmo, gdzie zmierzą się w meczu 7. kolejki Allsvenskan. Gospodarze w swoim składzie posiadają przede wszystkim Petera Ljunga, który w meczach na własnym torze zdobywał 8+1 (4 starty) i 13+2 oczek. Drugim z liderów drużyny jest Mikael Max (11+1 i 14+2 - 6 startów). Mocnym punktem drużyny jest także Szwed Mathias Thoernblom (5+2 i 13+1). W zespole Gnistorny wystąpi również Polak - Robert Miśkowiak, który w tym sezonie nie startował w meczach domowych swojej drużyny, jednak na wyjazdach zdobywał 11 i 7 (4 starty) punktów. Skład uzupełnią Soegaard, Brantvik i notujący przyzwoite występy Carlsson.
Masarna Avesta na mecz w Malmo przybędzie bez swojego lidera Sebastiana Aldena, natomiast z mającym poważne problemy Antonio Lindbaeckiem, Łotyszem Maksimem Bogdanowem, Polakiem Danielem Jeleniewskim i młodym Jacobem Thorssellem. W poprzednich spotkaniach Masarny na wyjeździe dwucyfrowy wynik na swoim koncie zapisał jedynie Lindbaeck i nieobecny Alden. W jednym domowym meczu swojego teamu wystartował Bogdanow, zdobywając 12 oczek. Pozostali zawodnicy zawody kończą najczęściej z dorobkiem cztero, pięcio, sześcio lub siedmiopunktowym.
W tym wyrwanym spotkaniu według mnie faworytami będą gospodarze, który mają bardziej wyrównany i pełen skład oraz atut swojego toru.

Otrzymane punkty reputacji: +10
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Elit Vetlanda-Ikaros Smederna(+14,5) 1 @ 1,85 Tobet✅60-30
Dzisiaj goscie z Esklistuny dostaja potezne lanie i tutaj nie ma watpliwosci. Za AJ mamy zz-etke, nie ma Griszy, nie ma Kenniego Larsena. Liderowac maja starszy Pikej i Zorro oraz Buczkowski. Poza tym Berntzon, Ekloef i Wozniak, to naprawde slabe polaczenie... Po stronie gospodarzy Jarek, Koldi, ktory u siebie mocny jest, do tego Vaculik, Zmarzlik ktorzy swoje dorzuca. Na rezerwie tez przewaga gospodarzy. Tak wiec 20+ szykuje sie po stronie Vetlandy.

Otrzymane punkty reputacji: +26
M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Kołodziej - Zorro unibet @2,0 ✅ 9 - 10
Zorro dziś z/z + taktyczna (jeśli będą walczyć o wynik) + prawdopodobnie start w 15 biegu. Jeśli nie odpuszczą meczu to w 15 biegu, przy takiej formie Buczka, widzę Zorra i PKeja. Linus Ekloef, Oliver Berntzon, Szymon Woźniak to nie są zawodnicy na 15 bieg. Hampel Vaculik i Kolodziej to kandydaci do 15 biegu u gospodarzy, więc wcale nie powiedziane, że Koldi będzie miał 5 biegów. Widzę tutaj spore value!
Hampel - PKej unibet @2,60 ⛔ 13 - 7
PK dziś z/z + taktyczna (jeśli będą walczyć o wynik) + prawdopodobnie start w 15 biegu. Jeśli nie odpuszczą meczu to w 15 biegu, przy takiej formie Buczka, widzę Zorra i PKeja. Linus Ekloef, Oliver Berntzon, Szymon Woźniak to nie są zawodnicy na 15 bieg. Hampel Vaculik i Kolodziej to kandydaci do 15 biegu u gospodarzy, więc wcale nie powiedziane, że Hampel będzie miał 5 biegów. Widzę tutaj spore value! Nawet jeśli będzie 5 - 7 w biegach myślę, że warto. 2 biegi więcej to spora zaliczka.
Peter Ljung +1.5 - Pedersen @2,10 tobet
Kompletnie nie rozumiem takiego kursu. Ljung ma dodatkowy start jako z/z. Jeśli załapie się do 15biegu, a Nicki nie będzie jechał taktyka to spokojnie powinien te handi pokryć. Zakładając, że Nicki zdobędzie 13oczek to Ljung w 6 biegach musi zdobyć ich 12. Wg mnie jest to do wykonania biorąc pod uwagę formę Szweda.
Ward powyżej 11 @1,90 b365 ⛔ 11
Perełka na dziś. Darcy dziś przynajmniej 6 startów, zakładając że Piraci będą prowadzić 6 oczkami. Trudne biegi z Holderem czy Hancockiem, ale wystarczy że nie będzie woził śliwek to powinien pokryć tą linie. Obawiam się trochę o jego zdrowie po upadku w Toruniu, bo w formie był wyśmienitej mówie tu o GP Danii i meczu w Szwecji

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Hancock-Dudek: Dudek @2,70 Betsafe✅✅8-14pkt

Dackarna dziś pojedzie takim składem:

1. Patryk Dudek
2. Dennis Andersson
3. Darcy Ward
4. Mikkel Michelsen
5. Michael Jepsen Jensen
6. Simon Gustafsson
7. Joel Larsson

Betsafe myślą że pod 4 jedzie Lindgren,ale to taki drobny szczegół;)

Dudek obok Warda i Jensena to będzie dziś lider gości.Możliwe,a nawet bardzo możliwe 6 startów.Rok temu na tym torze Duzers zrobił 14 pkt w 6 startach z rezerwy co prawda,ale chyba można pokusić się o stwierdzenie że tor mu leżał.Patryk może być trochę zmęczony,bo w weekend 2 zawody odjechane(kolega klubowy z Dackarny Jensen ma dziś 4 zawody przez 4 dni!).Dziadek Hancock swoje punkty przywiezie,ale zawsze można liczyć na jakąś stratę punktów na koledze z pary czy też na 4 starty Amerykanina w całym meczu.Jest valju;)

Otrzymane punkty reputacji: +27
coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Peter Ljung +1.5 - Pedersen @2,10 tobet
Kompletnie nie rozumiem takiego kursu. Ljung ma dodatkowy start jako z/z. Jeśli załapie się do 15biegu, a Nicki nie będzie jechał taktyka to spokojnie powinien te handi pokryć. Zakładając, że Nicki zdobędzie 13oczek to Ljung w 6 biegach musi zdobyć ich 12. Wg mnie jest to do wykonania biorąc pod uwagę formę Szweda.
Kompletnie nie rozumiesz kursu ? Ma dodatkowy start jako Z/Z ale także jedzie w parze 3x z Z/Z czyli Batchelor, Jędrzejak oraz pewnie Harris lub Andersen także na kolegach śmiało może tracić punkty. Ljung w formie ? Na pewno obniżył loty co do formy z przed 3-4 tygodni to raz, a dwa w Szwecji to już na pewno i u siebie od początku jeździ bez rewelacji. Co do dodatkowego startu to Ljung może mieć problem bo jest co najmniej 4 żużlowców co może jechać w ostatnim biegu.
Co do Pedersena to ma murowany start w 15 biegu, jeżeli pojedzie jeszcze jako taktyk to 6 biegów i może tak wyjść, że pojedzie on o 1 bieg więcej niż Ljung. Forma Pedersena bez zarzutu, powinien być liderem zespołu i ciągnąć wynik. Dobrą sprawą jest to, że 2 razy pojadą ze sobą na pewno, a jeżeli jeszcze obaj w 15 biegu wystąpią to już 3 razy i tutaj Nicki spokojnie może pokryć handicap.
Jeżeli tutaj coś typować to według mnie na Pedersena, ale nie z handicapem tylko 1.60 jest w betsson lub 1.55 w unibet.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Ward - Holder 1 @ 1,90 Betsson ✅

Ward co najmniej 1 bieg więcej jak nie dwa a może nawet 3. Bo Holder raz w Szwecji jedzie dobrze a raz ładuje śliwki. Do tego Piraci raczej wygrają więc może odpuści bieg 15, bo u gospodarzy ma kto jechać w 15 no. Dziadek, Pawlicki czy nawet Jonas. Ward raczej jest pewniakiem na 15 ze strony Gwiazd.

Hammarby +1,5 - Indianerna 1 @ 1,90 Betsson
✅
Hammarby mocny skład, przedewszystkim wyrównany. Walasek swoje robi, Okoń coś dorzuci. Artiom na nieregulaminowym sprzęcie wozi komplety. Madsen łapie wysoką formą. Max u siebie te 8 zdobędzie. Rezerwa równa ze wskazaniem na gospodarzy. U Indian niby Iversen ale ten ostatnio nie błyszczy formą. Pussy w Lesznie pokazał że ma problemy w poszczególnych biegach. Holda, Balon i Kilokarpi żadne pewniaki a Bambo z rezerwy to żaden handicap.
Hampel - Karlsson 2 @ 2,90 Betsson ⛔

PK 7 biegów dzisiaj pewnie więc spora różnica przy 5 Hampela. Mam nadzieję że Hampel nie będzie latał jak w Lesznie i może zrezygnuje z 15 biegu :grin: PK swoje robi R/R za AJ + rezerwa taktyczna, tak jak mówię 7 biegów w każdym 2 i mamy 14 oczek, a czy Mały dziabnie komplet wątpię bo może kogoś od siebie przepuścić.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom