Zmarzlik - Piotr Pawlicki 2 2,20 Betsafe dwie rury!
Jak dla mnie kurs na Piotrka zdecydowanie przesadzony. Ostatnie mecze w Szwecji dobre a nawet bardzo dobre w Jego wykonaniu.W półfinałach Piotrek zdobył na swoim torze(12+1) w parze z Hancockiem natomiast na wyjeździe (7+1) w parze z Zagarem. Dzisiaj jedzie pod numerem 5 a co to oznacza?A no mniej więcej tyle ze:
4 bieg i jedzie przeciwko Kołodziejowi i dwójce rezerwowych co według mnie daje Mu 2pkt
8 bieg i tutaj może mieć ciężko o pkt bo para Hampel THJ bardzo mocno jednak przy dobrym starcie 2pkt relane a 1 to minimum.
10 bieg i tu nie widze innej opcji jak 3 pkt. Vaculik miewa przebłyski ale bardzo rzadko i liczę że w tym biegu akurat nie pojedzie bdb.
14 bieg i tu znowu Vaculik i brat Przemek którzy są do objechania przez Piotrka.
Wychodzi mi jakieś 8-10pkt Piotrka a może przy dobrej jeździ pojedzie jak RT?
Bartek "Rura" Zmarzlik:grin:
Notuje wyniki w okolicach 7pkt w ostatnich meczach.Bieg 1 i odrazu ma na rozpisce Grega Hancocka świetnego startowca dlatego liczę że z Nim przegra a może i Vaculik być przed nim.
W 5 biegu ma Zagara z którym też jak najbardziej może przegrać.
7 bieg to mocna para Zagar - Przemek Pawlicki i Vaculik i tu tak naprawdę każdy wynik możliwy.
13 bieg i tu 0 baardzo relane bo obsada mega mocna.
Reasumując według mnie Piotrek powinien po 4 biegach mieć 1-2pkt więcej a kurs taki jaki daje Nam Betsafe biorę z miłą chęcią.