>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Elitserien i Allsvenskan 2013

Status
Zamknięty.
S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
To wytlumaczy mi ktos kursy na MJJ czy Fredke z Holderem ? Nie dosc ze jada zz, nie dosc ze jada u siebie, nie dosc ze ktorys bankowo jedzie w 15 biegu a przy Holderze to nie wiadomo bo tydzien temu nie jechal..
Buki nie uwzgledniaja tego ze jedzie Janowski tak ?

radula 5,4K

radula

Użytkownik
To wytlumaczy mi ktos kursy na MJJ czy Fredke z Holderem ? Nie dosc ze jada zz, nie dosc ze jada u siebie, nie dosc ze ktorys bankowo jedzie w 15 biegu a przy Holderze to nie wiadomo bo tydzien temu nie jechal..
Buki nie uwzgledniaja tego ze jedzie Janowski tak ?
To graj przeciwko Holderowi jak Ci pasuje;) Tylko weź pod uwagę że Holder ma też być może 6 biegów bo RT jest bardzo możliwa w tym meczu.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
To graj przeciwko Holderowi jak Ci pasuje Tylko weź pod uwagę że Holder ma też być może 6 biegów bo RT jest bardzo możliwa w tym meczu.
To jak zakladasz RT Holdera to graj Dackarne za 1,50.. Bzdurne pisanie

S 26

spawacz

Użytkownik
Nie ma zadnego ZZ za Warda, Gustafsson pod 4 i Michelsen pod 7 zamiast Larssona. Wzmocnienie na rezerwie kosztem lekkiej dziury pod 4 i 2, jak dla mnie to oslabienie, dlatego +8 w Bet365 na Piratów wyglada niezle

R 67

route66

Użytkownik
Jak bzdurne? to ze bedzie RT nie oznacza ze mecz zostanie wygrany ! I to ze tydzien temu nie jechał nie ma nic do rzeczy bo jak w tamtmy roku Holder raz jechał krzaka a raz robił 2 cyfrówkkę w 4 startach , dlatego rzadko gram na nie szwedzkich liderów bo jedzą jak im sie zachce

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Dackarna Malila - Piraterna Motala 1 1,50 Betsafe
Mecz powinien być wyrównany ale nie koniecznie. Mimo, że nie ma Z/Z z tego co piszecie to jednak uważam, że Jonas dzisiaj nie pojedzie takiego meczu jak przed tygodniem. Zobaczymy co pokaże Pawlicki i Janowski bo jednak wyjazd to zupełnie co innego a obaj nie są w mojej ocenie w rewelacyjnych formach od początku sezonu. Myślę, że Chris wszedł już na takie obroty, że dzisiaj będzie liderem gości. Co do gospodarzy uważam, że Patryk Fredrik i Jensen będą trzymać wysoki poziom. Szczególny handicap widzę pod numerami 6 i 7 jeśli chodzi o gospodarzy a i Gustafsson i Andersson uważam, spokojnie są w stanie zdobyć więcej punktów niż Jonas i Linus. Stawiam na gospodarzy którzy być może nie zdecydowanie ale w mojej ocenie wygrają to spotkanie.
Jarosław Hampel over 10 punktów 1,75 Bet365
Tutaj za dużo mówić chyba nie trzeba. W tym sezonie powinien być liderem Vetlandy. Jest w super formie przed tygodniem 11 punktów w tym defekt. Dzisiaj może pojedzie sześć razy kto wie a bęzie to na pewno w dużym stopniu zależało od postawy Vaculika i Jonassona. Jeśli będą seryjnie przegrywać to jest duże prawdopodobieństwo, że Jarek dzisiaj wyjedzie na tor sześć razy. Gram w tym przypadku over po fajnym kursie który już spadł.

edit // Przepraszam, że się wtrącam ale gdzie Holder nie jechał tydzień temu? Bo jeśli mówicie o lidze w Szwecji to zalecam zajrzeć tutaj.. http://www.sportowefakty.pl/zuzel/356004/elitserien-piraterna-motala-smederna-eskilstuna-5139-platny-komplet-pawlickiego
1. Chris Holder - 8+2 (1*,1*,3,3)

Otrzymane punkty reputacji: +8
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Dlatego pytam czy jest zz czy jedzie Gustafsson.. jesli jedzie Gustafsson to dalsza gadka nie ma sensu
Syfy dają Warda i zz-etka ale z kolei strona Dackarny dała, że jedzie Simon pod 4, a przed chwilą byłem na aktuellspeedway i tam dali też Simona pod 4 i Michelsena pod 7, tak jak kolega wspomniał.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Syfy dają Warda i zz-etka ale z kolei strona Dackarny dała, że jedzie Simon pod 4, a przed chwilą byłem na aktuellspeedway i tam dali też Simona pod 4 i Michelsena pod 7, tak jak kolega wspomniał.
W takim razie kursy dobrze wystawione. To teraz wszyscy ktorzy twierdzili ze nawet mimo ZZ Holder mialby szanse teraz maja okazje pograc w jego strone bo ZZ nie ma i MJJ jak i Fredka startu wiecej nie maja. Walicie ;] ?

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Miedziński - Batchelor 2 @ 2,95 Betsafe

Jest value, Miedziński może nawet tylko 4 starty, a jak będzie jechał nawet 5 to biegi 15 i wcześniej 14 bardzo bardzo trudne. Batchelor z rezerwy więc w dwóch biegach pomiędzy rezerwowymi ma szanse na 6 punktów bo jest najlepszym rezerwowym. Do tego dodatkowy start z Z/Z za Nermarka i ogólnie może nawet 6 albo 7 startów jak dobrze pojedzie. Taki kurs biere.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Bartosz Zmarzlik-Martin Vaculik 1 @ 1,85 Betsafe

Jedziemy z betem na Bartka, który znowu z rezerwy czyli dwa biegi stosunkowo łatwe, w których chyba jedynie Kenni Larsen może mu odebrać punkty, no ale 4pkt nawet w tych biegach, to wynik dobry. Vaculik z kolei numer 5 czyli trudny, bo ma bieg 14 gdzie pojedzie z Hampelem, a rywalem będzie chociażby AJ. Do tego jeszcze jedzie z Bartkiem w parze więc też na nim może stracić, a Bartek też swojego kolegę rezerwowego Thorssella może zmieniać i mnie to nie zdziwi. Zatem liczba startów będzie raczej podobna ale Bartek ma zdecydowanie łatwiejsze biegi i powinien zdobyć w nich więcej punktów, zatem gram na niego.

Hans Andersen-Troy Batchelor 2 @ 1,65 Betsafe

Też gram na rezerwowego przeciwko 5 w jednym zespole, a dotyczy to Vastervik. Troy podobnie jak Bartek ma łatwiejsze bieg, zatem i o punkty łatwiej. Hansio ostatnio trochę gorzej jeździ więc dzisiaj nie zdziwi mnie jego kolejny średni występ. Jedzie też spod 5 więc nie łatwy numer i punkty potraci. Dlatego też spodziewam się, że z dwójki liderów Swindon, to właśnie Kangur będzie lepszy.

Otrzymane punkty reputacji: +2
J 3,9K

jacques

Forum VIP
Bet365: Dackarna Malilla - Piraterna Motala (+8) 2 @ 1,83 ⛔ 51-39
Z Elitserien jak zwykle jaja ze składami i do końca nic nie wiadomo. Jednak, jak podano tutaj Dackarna nie tylko jedzie bez ZZ, co nawet Greg Hancock może dziś wystąpić zamiast Janowskiego. Jeśli tak się stanie to kurs zaoferowany przez Bet365 jest grubo przeszacowany. Hancock, Holder, do tego bardzo dobrze jeżdżący w tym sezonie Pawlicki. &quot;Seniorkę&quot; dopełnią Sundstroem i znający tor Davidsson bo rok temu jeździł w Dackarnie. Przecież to jest niesamowicie silne zestawienie. Nawet z Janowskim ja bym tutaj nigdy nie dał 3,20 (np. Tobet czy SBet dają 2,45) ani takiego handicapu. Rosen to też nie totalny ogórek. Jak pojedzie Hancock, to ja bym nawet widział gości jako wygranych. Jeśli pojedzie Janoś to i tak pogromu być nie powinno.

Otrzymane punkty reputacji: +2
hayto 631

hayto

Użytkownik
Patryk Dudek – Przemysław Pawlicki 11-8
Patryk Dudek w takiej formie, jakiej znajduje się obecnie i przy tym, iż jedzie w Mallili nie powinien mieć problemu z „objechaniem” punktowo Przemka Pawlickiego. Zielonogórzanin pierwsze dwa swoje biegi jedzie z Andessonem potem z Larsonem. Obaj Panowie spotkają się ze sobą dwa razy w pozostałych biegach na papierze wydaje mi się, że łatwiej będzie miał Duzers (chodzi o poszczególne biegi). W drużynie Piratów bez Z/Z czyli też bez obaw, mecz powinien być na styku więc również bez obaw względem RT.
Patryk Dudek 1.60 Betsafe✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
F 79

fafa-87435

Użytkownik
P. Ljung - T. Jędrzejak 1 1.55
Buk: Milenium
Dziwi mnie trochę zestawienie tej pary. Ljung, który w tym sezonie zaskakuje pozytywnie i &quot;Ogór&quot;, który zaskakuje in minus. Co prawda podczas inauguracji obaj pojechali równie dobrze, to forma Szweda jest bezsprzecznie lepsza. Jędrzejak w tym roku dobrze spisuje się tylko na domowych torach. Za to Ljung radzi sobie wszędzie. Wczoraj w Rzeszowie oprócz Tai&#39;a był wyróżniającą się postacią wrocławian. Za to Jędrzejak pojechał bardzo słabo. Oczywiście, możecie mówić, że &quot;Ogór&quot; nigdy nie przepadał za tym torem. Jednak w tym roku na każdym wyjeździe nie zachwyca. Co innego Ljung, dzięki któremu Sparta ciągle walczy w Ekstralidze. Podsumowując na torze w Vastervik odpuścił bym sobie tą parę. Dzisiaj, jednak pobieram bez skrupułów.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
3 szybkie typy, bo tyle co z pracy wróciłem.
Batchelor -1.5 vs Gapiński @ 1.55 ✅
kurs bez szału, ale Australijczyk jako rezerwowy, plus pewnie start na z/z także minimum 5 razy na torze, bieg drugi i 11ty to formalność żeby przywieźć minimum te 5 oczek. Gapiński trudny bieg po zmianie par także powinno być lajtowo.
Vetlanda +8 @ 1.85 ⛔
Jednak to kandydat do tytułu, gospodarze potęgą nie są, mecz widzę na styku także takie handi bardzo przyjemne.
Vastervik @ 1.74 ✅
Goście równy skład, rok temu zwycięstwo na torze dzisiejszego rywala i co najważniejsze - masakryczna przewaga na rezerwach.
wszystko sportingbet

J 13

jofranco

Użytkownik
Witam
Elit Vetlanda - Indianerna Kumla, godz. 19:00 LIVE ---&gt;&gt;&gt;
Elit: 1. Martin Vaculik 2. Thomas H. Jonasson 3. Jarosław Hampel 4. Mikkel B. Jensen 5. Janusz Kołodziej 6. Jacob Thorssell 7. Ricky Kling
Indianerna: 1. Emil Sajfutdinow 2. Joonas Kylmaekorpi 3. Piotr Protasiewicz 4. Antonio Lindbaeck 5. Niels Kristian Iversen 6. Mathias Thoernblom 7. Damian Baliński

protas nie jedzie Piotr Protasiewicz nie wystartuje dziś w mecz szwedzkiej Elitserien! PePe zdecydował się pozostać w Polsce i kontynuować rehabilitację po upadku w 1/4 IMP w Pile. (Falubaz facebook)
Co myślicie w takim razie dubelek:
Vetlanda - Indianerna 1.75
Hamarby - Vargarna 1.45 ako 2.54 (unibet)
czy mimo to strach obstawiać Vetlande? myslicie ze Iversen i Emil sa wstanie pociagnac druzyne do zwycieztwa ? tydz temu gospodarze u beniaminka sie nie popisali....

Otrzymane punkty reputacji: +5
radula 5,4K

radula

Użytkownik
Vastervik - Piraterna 1 1,45 Unibet zwrot

Według mnie gospodarze są faworytem tego spotkania. Osłabienie gości a mianowicie brak Przemka Pawlickiego będzie odczuwalny. Powraca niby Greg Hancock ale ciekawe jak się zaprezentuje...Holder będzie liderem gości i pewnie zakręci się w okolicach kompletu.Davidsson bardzo nieprzewidywalny. Rezerwowi Piraterny w porównaniu do rezerwowych Vastervik wyglądają słabo i w dwóch beigach rezerw stawiam minimum 9:3 dla gosp. Ogólnie to własnie rezerwowi w tym meczu według mnie robią tak dużą różnicę że to zadecyduje o wygranej gospodarzy.Ljung,Harris w gazie więc o nich jestem spokojny. Jędrzejak+Hansio to są niewiadome jednak na swoim torze nie powinni zejść poniżej pewnego poziomu i pojedynki z Davdissonem czy rezerwowymi powinni wygrywać.

Smederna - Dackarna 1 1,25 Unibet ✅

Trochę niski ten kurs ale patrząc na kadry obu zespołów to wielką niespodzianką była by strata pkt przez gospodarzy. Jeśli jeden zawodnik pojedzie słabiej to jest następny który spokojnie może go zastąpić. Bardzo wyrównany skład Smedarny powinien spokojnie ich dziś poprowadzić do wygranej. Na rezerwie znakomity Keni Larsen więc wrazie słabszego występu któregoś podstawowego zawodnika to On napewno dostanie kolejne szanse. Dackarna ma Anderssona i Gustafssona któzy w moim odczuciu będą dzisiaj sporo przegrywać. Dudek też spokojnie do objechania. Sam Jensen i Fredka meczu nie wygrają.Rezerwowi bardzo podobny poziom.
Poczekam na handi bo też warto będzie pograć coś czuje.

AKO=1,81

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Miedziński-Artem Laguta: Laguta +0,5 @1,95 Tobet 1/10⛔⛔ 16-12 pkt

Obaj siekli komplety w weekend w Polsce,stąd takie zestawienie.No i zapewne dodatkowy start Miedziaka.To takie czynniki,którymi zapewne kierował się ten kolega co wystawia kursy w Tobet,a później je koryguje po naszych wpisach ???? Czemu więc ja gram na Rosjanina? On jest szybki na każdym torze w tym roku,Adrian przede wszystkim na MA.Artem w parze z Okoniewskim,ale jako prowadzący parę więc ma 2 razy lepsze pole.Z kim miałby przegrywać za bardzo nie wiem: Kildemand/Zengota,Nilsson/Gapiński,Mellgren/Miedziński,Gapiński/Zengota. Na takie pary ma rozpiskę Laguta.Miedziak jedzie spod 5,więc też ciężkich partnerów nie dostanie.Ale wygrać mu z Lagutą czy Walaskiem nie będzie już tak łatwo.Typ zepewne będzie na styk,nawet przy tych 6 startach Miedziaka,które wcale nie są pewne.
-------------
Hammarby -6 @1,80 Bet365 2/10✅✅49-41

Tor w Sztokholmie to jest bardzo duży handicap.
---------
Holder-Batchelor: Batchelor @2,20 Betsafe 2/10
ZWROT

Batchelor jedzie z rezerwy,czyli to tak jakby doliczyć mu 4-6 pkt handicapu względem Holdera.Do tego Batch jest w formie i tylko mam nadzieję,że trener da mu pojechać więcej niż 4 razy.Wtedy jestem spokojny o wygraną w tym H2H.

Jędrzejak-Davidsson: Davidsson @3,55 Betsafe 1/10 ZWROT

Ogór jest w fatalnej formie,Jonas w Polsce również tragedia. Tyle,że w Szwecji Jonas zdecydowanie częściej nie zawodzi.Ogór to wielka niewiadoma,dlatego widzę tu spore value w kursie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom