>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Elitserien i Allsvenskan 2012

Status
Zamknięty.
M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Dobra przekonaliście mnie
Valsarna - Indianerna @1,70 unibet
Dziś gospodarze jadą bez swojego lider Griszki, zastąpi go prawdopodobnie Tomek Gapiński, który jest w tym sezonie wyraźnie bez formy (nie licząc paru meczy u siebie w Bydzi), jeśli nie on to pewnie jakiś rezerwowy to już w ogóle skazuje gospodarzy na porażkę. Artem miał być w parze z bratem, bez niego jakoś nie widzę dobrego wyniku obok jego nazwiska. Buczek ostatnio zwyżkuje, pewny jest Nermark w Szwecji i to będą liderzy, parę oczek dołoży Kościacha i rezerwowi.
To może być trochę mało na ekipe z Kumli, ale nie róbmy z nich mega faworytów. Kylmakorpi i Hansio ostatnio słabo czy to w Polsce czy w Anglii. Hansio nas przyzwyczaił do takich występów, ale ostatnio to nawet w Anglii mu nie idzie. Fin stracił sporą część sezonu, więc nie można go obwiniać za słabą jazde. Kolejna para to Pepe i Holtański. Oboje jeżdżą bardzo nierówno. Pewny będzie Iversen którego w Gorzowie bolała ręka, ale poza mocnym potłuczeniem nic się nie stało. Ważne punkty będą dziś rezerwowych, a szczególnie Brazylijczyka, który musi przywieść dwucyfrówke by zespół z Kumli zgraną pełną pulę w tym meczu. Z Griszą mecz bym oceniał na 50/50 bez niego to jednak goście są faworytem.
Tak mi ten mecz przypomina Rzeszów - Z.G niby faworyt goście, ale zawodnicy pokroju Hansio Holta czy Joonas mogą odwalić jakiś numer.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Grzegorz Walasek over 10 @ 2,00 Tobet

Jak dla mnie bardzo przyjemna linia oraz kurs na over Grega. Jak wiemy ten zawodnik to obecnie wróg numer 1 w polskim światku żużlowym, przez ten jego kompromitujący występ w Bydgoszczy w DPŚ. Szkoda, że akurat tam mu się takie coś przydarzyło, bo przecież w Rzeszowie i Sztokholmie jest liderem swoich drużyn i działacze Stali oraz Bajen nie mogą na niego narzekać. Na dobrą sprawę to właśnie Walasek jest jedyną osobą, na którą można liczyć w zespole ze stolicy Szwecji na dobry wynik punktowy. Oto jego dotychczasowe mecze wyjazdowe:
vs Dackarna - 7pkt
vs Valsarna - 5pkt
vs Vastervik - 13pkt
vs Vetlanda - 11pkt(6 startów)
vs Vargarna - 12pkt
Widać, że na początku mu może nie szło ale teraz jest znacznie lepiej i może wygrać z każdym. Dzisiaj jedzie w parze z Sebastianem Aldenem więc na nim punktów nie powinien tracić. Natomiast swój czwarty start ma z D.Anderssonem, który raczej też za dużo nie zdziała w Motali. Ogółem rzecz biorąc to spodziewam się 6 startów tego zawodnika, gdyż do nominowanych w swoim zespole nie powinien mieć problemów się dostać, a do tego oczekuję jakiejś rezerwy taktycznej z jego strony. Na pewno warto pobrać ten over, gdyż w 6 startach wykręcenie 11pkt przy takiej formie nie jest jakimś super trudnym zadaniem w mojej ocenie.
Janusz Kołodziej over 9,5 @ 1,90 Tobet
Kolejny moim zdaniem świetny bet na over polskiego zawodnika. Jasio Kołodziej wraca dzisiaj do Szwecji, gdzie zastąpi Jarka Hampela. Do tego dzisiaj Vetlanda bez THJ oraz zz za Crumpa, co moim zdaniem będzie dobre dla nich, gdyż mają naprawdę mocnych zawodników i oni powinni wykręcić sporo punktów w zastępstwie Kangura. Tak więc Jasio ma z urzędu 5 startów czyli do pokrycia overa wystarczy 5x 2pkt, a to przy jego obecnej formie nie jest zbyt dużym problemem. Do tego dzisiaj jedzie 3x z rezerwowym, a tutaj Vetlanda nie ma zbytniego urodzaju obecnie... Jeśli chodzi o rywali to najgroźniejszym powinien być Jędrzejak ale i tak zawodnicy pokroju Harrisa, Watta czy Ljunga to nie powinno być jakieś wielkie zagrożenie dla naszego zawodnika, gdyż jest od nich po prostu lepszy. Tak więc podsumowując Jasio pojedzie 5, a może nawet 6 razy, rywale nie najmocniejsi, trzy razy ma słabego kolegę z pary więc over jak dla mnie murowany.

S 310

slawek-80

Użytkownik
W pełni popieram over na Walaska. Na 90% drużyna Hammarby będzie stosować rezerwy taktyczne i jeżeli nie stanie się jakiś kataklizm to pojedzie on 6 razy i over spokojnie do zrobienia, zwłaszcza że jedzie w parze ze słabym Aldenem więc tylko na nim powinien spokojnie parę punktów zrobić i co też ważne przy 10pkt mamy zwrot.

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Piraterna Motala -10,5 tobet kurs 1,8✅
Po własnych przemyśleniach i rozmowie odbytej z kolegą Torretto postanowiłem polecić ten typ. Faktycznie patrząc po nazwiskach zawodników obu ekip i atucie własnego toru to to handi jest dość niskie, w końcu to nie Anglia i nikt tu jokerami szaleć nie będzie. Każdy zna składy obu drużyn więc podaruję sobie opisywanie ich. Oby tylko magiczny Maciej po wczorajszych &quot;wyczynach&quot; był w stanie normalnie jeździć no i Zengota, który no trzeba powiedzieć, że jeździ niezbyt. Sztokholm bez Golloba ale czy to plus czy minus trudno mi powiedzieć myślę, że jeden pies.
Typowe

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Piraterna Motala - Hammarby Sztokholm (0-10) 1 1,83 Bet365 ✅
Moim zdanime handicap ustawiony o jakieś 4 punkty za nisko dlaczego? Piraterna to Mistrz Szwecji który ma w swoich szeregach dwóch Mistrzów Świata. Greg może to nie jest ten sam Greg w lidze co w GP ale jednak swoje przywozi czy to Polsce czy w Szwecji. Do tego mamy Holdera który w tym roku zdobędzie według mnie swój pierwszy medal MŚ i jest w super formie. Para juniorów z naszego kraju czy Pawlicki i Janowski. &quot;Magic&quot; co prawda wczoraj zapoznawał się kilkukrotnie z nawierzchnią toru w Anglii to ale myślę, że dzisiaj swoje pojedzie. Jeśli chodzi o gości to tak jak ozborn86 wspomniał, dzisiaj wystąpią bez Tomka który ma olbrzymie kłopoty sprzętowe i życzę mu żebyś chociaż trochę się z nimi uporał do soboty. Tak na prawdę goście mogą dzisiaj liczyć tylko na Walaska bo Miedziński czy &quot;Zorro&quot; to nie są pewniacy tym bardziej na wyjazdowe mecze &quot;Stołecznych&quot;. To wszystko sprawia, że nie pozostaje mi nic innego jak postawić na zwycięstwo &quot;Piratów&quot; minimum 12 punktami.
Piotr Protasiewicz over 7 punktów 1,75 Bet365 ⛔ Tylko Falubazik.. :/
Mimo, że nie przepadam za Piotrem to jednak szanuje go za to jaką formę pokazuje w ligach. Może w Szwecji nie jeżdzi aż tak skutecznie jak w Polsce dla Falubazu. Ale moim zdaniem linia dość nisko ustawiona jak na Piotra. Pojedzie dzisiaj w parze z Holtą, który jednak nie odzyskał formy sprzedać chociażby dwóch sezonów o czym najbardziej się chyba przekonał prezes Dowhan. Dzisiaj zespół Piotra pojedzie na wyjeżdzie z Valsarną i nie bardzo można znależć w drużynie gospodarzy zawodnika który ma jakąś super. Wiadomo, jest Buczkowski czy &quot;Grisza&quot; i z nimi na pewno Piotr przegrać może ale jednak 8 punktów to on jest w stanie zrobić nawet 2 czy 3 biegach mając w parze właśnie Holte, a może dojdzie do tego, że razem z Iversenem wystąpią w biegu 15? Wtedy over jest bardzo prawdopodobny Ale ja uważam, że Piotr over pokryje w ciągu swoich 4 startów, stąd ten typ.
Nicki Pedersen over 13 punktów 2,30 Bet365 ⛔
Na koniec może trochę szalony typ bo nie wiadomo jak do końca potoczą się dzisiaj losy spotkania w Malili. Jednak jeśli Nicki dostanie dzisiaj dodatkowy 6 start to uważam, że over pokryje. Nicki to &quot;złotów&quot; kasa jest dla niego bardzo ważna, nie patrzy na kolegę z pary przez co zły jest na niego trener klubu w Polsce którego Nicki reprezentuje barwy. Ten sezon Nicki w ligach ma super, w Polsce jest najskuteczniejszy a w Szwecji ma trzecią średnią biegową. W sobotę GP Chorwacji więc wypadałoby już mieć sprzęt dograny na 100% tak, żeby w końcu zacząć gonić Grega czego bardzo życzę Nickiemu bo z przeciągu całego sezonu to uważam, że to on powinien zdobyć w tym roku złoty medal. Dzisiaj Nicki raczej oparcia w kolegach mieć nie będzie do tego w parze jedzie ze słabym Kildemandem więc kto wie może 14 punktów uda mu się zgromadzić nawet w 5 startach, ale chciałbym, żeby dzisiaj pojechał 6 razy bo jednak z Jonssonem w Malili może przegrać. Gram over Nickiego ponieważ jest w super formie co udowodnił w niedzielę w Gdańsku (3,3,3,3,2,3) ;)

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Piraterna -10,5 - Hammarby 1 @ 1,80 Unibet ✅ 56-34
Hammarby wzmocniło swój skład na to spotkanie za Golloba jedzie Andersson i szczerze mówiąc gdyby jechał Polak to grałbym grubiej a tak normalna stawka na to spotkanie. Piraterna ma bardzo mocny, wyrównany skład. Bardzo mocna pierwsza para Linus i Chris. Holder ostatnio w Szwecji jechał nieźle i liczę na powtórkę. Linus w każdej chwili może odpalić. Druga para mocna, juniorzy z Polski Janowski i Pawlicki jeśli przełożą dobre wyniki z Polski do Szwecji to będzie fajnie. Greg jest zawsze w formie i raczej poniżej pewnego poziomu nie schodzi. Zengota i Rosen powinni co najmniej zapunktować na takim samym poziomie co rezerwa gości. Hammarby tak jak pisałem nieźle wzmocnione, ale absencja Golloba nie powinna aż tak bardzo podnieść ich potencjału. Pewnego poziomu oni nie przekroczą. Oprócz Walaska to nie ma zawodnika który może dobrze zapunktować. Miedziak bardzo niepewny, Zorro to samo. Alden nic nie zdziała, Denis zrobi więcej niż Gollob no ale ile? maksymalnie 4-5 punktów. Rezerwa szału nie robi bo Schlein nie ma udanego sezonu, a Brzozowski to tylko Brzozowski. Dla mnie wygrana gospodarzy gdzieś tak 14-16 punktami.

Otrzymane punkty reputacji: +3
M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Max -1 - Madsen @1,75 bet365
Duńczyk dziś w parze z zawodnikami z z/z, więc biegi ma z Emilem Kolodziejem i Vaculikiem. Swoje z/z pojedzie w 12 biegu z Emilem na Watta i Kinga więc przynajmniej 2pkt ma pewne. Załóżmy, że wygra jakiś bieg w parze z/z +2, +1 i przynajmniej 2pkt w biegu 12 to już ma ich 8. To jest wariant wg mnie dosyć pesymistyczny. Dodajmy do tego 13 bieg z Vaculikiem na Ljunga to w najgorszy, przypadku skończy z 8-9pkt.
Max w tym roku z rezerwy 6,6,6,5 pkt i niby miał lekko wygrywać biegi rezerw to widzieliśmy co było m.in tydzień temu. Najlepszy jego występ to 10pkt w tym sezonie. Czyli policzmy Max maksymalnie zdobędzie 6-10pkt, a Madsen ma m.in 5 biegów w których zdobędzie 8-9. Jak pojedzie dobrze to i na 15 bieg się załapie. Wg mnie typ 35-65 dla Duńczyka, który nie zapominajmy że ma 5śr w lidze! 5 śr w lidze +1pkt handi, przynajmniej 5 biegów... Pobieram w ciemno!

Bjarne Pedersen +4
- MJJ @1,57 bet365
Bjarne nie jeździ poza ligą polską jakoś rewelacyjnie, ale 4 bieg vs Lindgren, Mellgren, Ekloef to ma 1-2pkt, później 1pkt vs MJJ i Ward w 10 powinien przywieść znowu 2pkt za AJ. W 13 nie daje mu raczej szans. 4-5pkt to niby nie wiele, ale MJJ jedzie 3x z Wardem, 2x vs Nicki więc w biegach Ward MJJ Nicki czy w 12 z Fredką Nickim i Nichollsem te punkty pogubi. W sobote w Lonigo, w niedziele Gorzów, wczoraj bardzo przeciętny występ na Wyspach, dziś liga Szwecka to na pewno trochę za dużo dla tego chłopaka, tym bardziej, że jego bus nie ma nawet łóźka to podróż z Lonigo pewnie do dziś odsypia. MJJ 7-8pkt to max jakie dziś zrobi Bjarne +4 spokojnie powinno wejść.
Po 11 biegu można dać na live dodatnie handi na Vetlande np w bet365 (pod warunkiem, że będzie przegrywała tymi 6-8 pkt) +8 do wzięcia.
Dlaczego? Wystarczy spojrzeć, że w 8 i 10 nic nie odrobią max to Koldi zrobi 3-3, a w 11 wyścig rezerw to gospodarze są &quot;pewniakiem&quot; na 5-1. Dopiero od 12 biegu gdzie jedzie Emil i Madsen goście zaczną odrabiać.

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Dziś mistrz Szwecji na własnym torze podejmie Hammarby Sztokholm. W barwach gospodarzy zobaczymy Grega, który jak na IMŚ przystało musi solidnie zapunktować. Holder w wyśmienitej formie, czy to w Szwecji, czy Polsce. W tym sezonie zdaniem bukmacherów Crispy jest faworytem do zdobycia złota w Grand Prix. Piraterna ma w składzie dwie Polskie perełki, które miejmy nadzieję już niedługo będą oszlifowanymi brylantami. Janowski i Pawlicki w tym sezonie jeżdżą świetnie. Magic dostał szansę od Cieślaka w DPŚ i nie zawiódł. Linus i Zengota w każdym meczu u siebie mogą sporo punktów zrobić, a Anton Rosen jest w świetnej formie, oby pokazał dziś to samo, co w niedzielę w Rawiczu objeżdżając po zewnętrznej każdego, a na rawickim torze do łatwych rzeczy to nie należy. W zespole gości za Golloba, który ma bardzo duże kłopoty pojedzie Andersson i to może być wzmocnienie, bo Tomek w tym sezonie w Szwecji jeździ jak adept sportu żużlowego. W zespole gości Walasek, który powinien parę punktów przywieźć. Zorro i Miedziak na wyjazdach zawsze są zagadką. Alden może dziś wypalić, bo miewa ostatnio dobre występy. Rezerwa Brzozowski ze Schleinem dziś powinni wyprzedzać tylko siebie. Wynik wydaję się już być od początku meczu przesądzony, a handi -10 jak najbardziej do grania.

Piraterna -10 @ 1.83 Bet365

porcupine 0

porcupine

Użytkownik
Dziś na Orange sport mecz VMS Elit Vetlanda - Dackarna Malilla 19:00
Początek wszystkich meczów o godzinie 19:00.
Elit Vetlanda - Dackarna Mallila
Elit Vetlanda: Leon Madsen, Martin Vaculik, Emil Sajfutdinow, Janusz Kołodziej, Jason Crump, Jacob Thorssell, Henric Lindqvist.
Dackarna Malilla: Andreas Jonsson, Tai Woffinden, Darcy Ward, Michael Jepsen Jensen, Fredrik Lindgren, Victor Palovaara, Linus Ekloef.
Hammarby Sztokholm - Valsarna Hagfors
Hammarby Sztokholm: Grzegorz Walasek, Dennis Andersson, Adrian Miedziński, Magnus Zetterstroem, Tomasz Gollob, Kamil Brzozowski, Rory Schlein.
Valsarna Hagfors: Grigorij Łaguta, Artiom Łaguta, Krzysztof Buczkowski, Krzysztof Kasprzak, Daniel Nermark, Daniel Gunnestad, Robert Kościecha.
Indianerna Kumla - Vastervik
Indianerna Kumla: Hans Andersen, Antonio Lindbaeck, Piotr Protasiewicz, Joonas Kylmaekorpi, Niels Kristian Iversen, Rune Holta, Mathias Thoernblom.
Vastervik: Tomasz Jędrzejak, Mikael Max, Chris Harris, Daniel King, Davey Watt, Pontus Aspgren, Peter Ljung.
Vargarna Norrkoeping - Piraterna Motala
Vargarna Norrkoeping: Peter Karlsson, Bjarne Pedersen, Nicki Pedersen, Kim Nilsson, Scott Nicholls, Peter Kildemand, Andre Hertzberg.
Piraterna Motala: Maciej Janowski, Piotr Pawlicki, Greg Hancock, Linus Sundstroem, Przemysław Pawlicki, Grzegorz Zengota, Anton Rosen.

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Hammarby - Valsarna 1 1,40
Indianerna - Västervik 1 1,10

Kurs 1,54 Tobet

W oby przypadkach gospodarze są faworytami. Hammarby na własnym torze bardzo groźne i każdy jeździ tam na dobrym poziomie(ciekawy jestem dyspozycji Tomka Golloba). Rezerwy według mnie dziś po stronie gospodarzy. Goście to nieprzewidywalni bracia Łaguta dalej Buczkowski i Kasprzak z którym to bywa różnie. Atut własnego toru to dużo w tym spotkaniu dlatego stawiam na gosp.
Indianie dziś będą chcieli wygrać za 3pkt i mam nadzieję ze Im się to uda czyli minimum 49-41. Holta jako rezerwy dobry pomysł bo na swoim torze może solidnie zapunktować chociaż wiadomo jak to jest z Jego formą. Iversen,PePe znakomicie się spisują w tym sezonie więc liczę iż pociągną swój zespół.

Andreas Jonsson -0.5 - Emil Sajfutdinov +0.5 1 1,70 Tobet

AJ naprawdę w Szwecji jeździ tak że trudno komukolwiek z Nim wygrać. Dzisiaj Tobet wystawił Go w parze z Emilem. Wiem,że atut własnego toru niby po stronie Rosjanina jednak dla mnie nie ma to znaczenia bo nie raz AJ pokazywał że nie ważne gdzie śmiga i tak zdobywa bardzo dużo pkt. Dzisiaj panowie minimum 2 razy przeciwko sobie i będą to starcia decydujące.AJ w 15 biegu jestem przekonany że pojedzie natomiast Emil to już nie jest takie pewne.

Dennis Andersson under 6 1,85
Przem Pawlicki -0.5 - Maciej Janowski +0.5 1 1,70

Andersson w parze z Walaskiem więc tu już traci. Tylko 5 bieg ma łatwy pozostałe trudne i nie koniecznie musi zdobywać pkt.Myślę,że warto zagrać.
Dwóch Polaków w barwach Piratów. Tak popatrzyłem na rozkład biegów i według mnie łatwiejsze pierwsze 3 biegi ma Przemek dlatego też na Niego stawiam.Wszystko Tobet

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Antonio Lindbaeck-Davey Watt(+2) 2 @ 2,00 Tobet⛔
Trochę dziwna i linia i kurs na Watta ale co tam. Obaj zawodnicy nie najlepiej w tym sezonie jeżdżą w Szwecji. O ile takiej postawy od Watta można było się spodziewać, o tyle po Toninho, to spodziewałem się o wiele więcej, zapewne podobnie jak działacze Indian. Toninho u siebie w Kumli ma wręcz fatalną średnią 1,13... Dzisiaj jedzie w parze z Andersenem więc spore prawdopodobieństwo, że będzie na nim punkty tracił. Jeden bieg ma łatwiejszy, bo jedzie w parze z rezerwowym ale na przeciwko siebie będzie miał Kinga i możliwe, że Ljunga, który powinien zmieniać Aspgrena. Watt z kolei jedzie po 5, a to numer nie jest łatwy. 3 biegi z rezerwowym i zapewne w większości przypadków będzie to Ljung. Jednak Watt może dzisiaj jako taktyk pojechać, bo spodziewam się słabej postawy ekipy z Vastervik i raczej ich porażki kilkoma punktami. Do tego szansę na bieg nominowany u Watta są o wiele większe, aniżeli u zawodnika z Brazylii. Tak więc przewaga w ilości startów oraz handicap na Kangura powinny tutaj zrobić swoje, a kurs naprawdę spory.

marcin_4don 22

marcin_4don

Użytkownik
Vargarna - Piraterna H(0 - 2) 2,00 Tobet ⛔ Nicki d,3,d,3...

Vargarna po zeszłotygodniowej wygranej w Malilli podejmie dziś na swoim torze drużynę z Motali. Goście awizowali skład bez Chrisa Holdera, który odczuwa skutki upadku w sobotniej GP Chorwacji. Jest to z pewnością spore osłabienie Piratów. Swoje punkty przywiezie zapewne Hancock, jednak pozostali zawodnicy gości nie gwarantują na wyjeździe dwucyfrowego wyniku. Szczególnie mam tu na myśli Janowskiego, który dodatkowo w zeszły poniedziałek zaliczył trzy solidne dzwony w Kings Lynn.
Wśród gospodarzy jak zwykle liderem powinien być Nicki, zwycięzca sobotniej GP. Do tego świeżo upieczony IM Anglii Hot Scott Nicholls, solidni na swoim podwórku Szwedzi PiKej i Kim Nilsson oraz Kildemand na rezerwie, który pozytywnie zaskakuje w tym sezonie (Orzeł Łódź, Swindon). Bjarne także nie stoi na straconej pozycji w biegach z braćmi Pawlickimi czy Zengotą. Różnica w tabeli spora jednak liczę dziś na wygraną Vargarny co najmniej trzema punktami.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Iversen - Protasiewicz @ 1.36 Betsson Betsafe
lider klasyfikacji średniej punktowej kontra 15. w tejże zawodnik...
PUK u siebie średnia 2.60 !! przy 1.783 Pepe
12-8 z Piratami
11-7 z Vetlandą
15-6 z Dackarną
14-12 z Valsarną
13-8 z Vargarną...
Jakoś nie wierzę, żeby Pepe wykręcił więcej oczek od PUKa, więc do dubla idealnie...
Lookałem oferte przed 15nastą, kurs był @1,30 ty po 15nastej dodajesz @1,36, teraz 15:22 znowu jest 1,30 ... jak to możliwe? takie wachania?

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Doskonały zakład w betsafe - zestawienie dwóch zawodników Indianerny czyli Kilokarpiego i Holty. Bez żadnego handi...? Dziwne, Rune z rezerwy co daje mu 2 dużo prostsze starty. Fin w parze albo z Protasiewiczem, albo w biegu 12tym z Iversenem także układ biegów zdecydowanie trudniejszy. Łapać taki kurs czym prędzej, bo warto.
Holta v Kylmakorpi @ 1.5
Betsafe
i jeszcze jeden zakład od bet365 na dzisiejszą Elitserien.
Zestawienie Kostka z RooBoy&#39;em. Obaj dziś jako rezerwowi, Schlein póki co słabo w kraju Trzech Koron, ani razu nie przekroczył 6 oczek. Tor w Sztokholmie jakby mu nie służył, forma fatalna Australijczyka i na dodatek nie ma gwarancji dodatkowego startu, bo Brzozowski wcale słabszy być nie musi od zawodnika z Antypodów. Robert natomiast w 100% zastąpi młodego Gunnenstada zatem więcej wizyt na torze czeka Polaka. Może i tor w stolicy jest specyficzny, ale Kościecha był zawodnikiem Hammarby w zeszłym roku także doskonale zna jego geometrie i najlepsze ścieżki. Kurs bardzo fajny, bez handi zatem pograć trzeba.
Kościecha v Schlein @ 1.83
Bet365

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Dziwna linia w bet365, w Tobecie jest 10 na mistrza świata, a tam 13... Wyjazdowe spotkanie, u gospodarzy Nicki Pedersen także ciężko będzie zrobić aż tyle punktów. Greg w tym sezonie tylko 2x przekroczył 12 punktów, ale potrzebował do tego kolejno 6 i 7 startów. Mecz może być na styku, zatem przy braku okazji Amerykanina do dodatkowego startu wątpliwe jest, aby wykręcił aż tyle oczek w obliczu regresu formy w ostatnich dniach/tygodniach. Warto spróbować.
Hancock under 13 @ 1.72
Bet365

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Dziwna linia w bet365, w Tobecie jest 10 na mistrza świata, a tam 13... Wyjazdowe spotkanie, u gospodarzy Nicki Pedersen także ciężko będzie zrobić aż tyle punktów. Greg w tym sezonie tylko 2x przekroczył 12 punktów, ale potrzebował do tego kolejno 6 i 7 startów. Mecz może być na styku, zatem przy braku okazji Amerykanina do dodatkowego startu wątpliwe jest, aby wykręcił aż tyle oczek w obliczu regresu formy w ostatnich dniach/tygodniach. Warto spróbować.
Hancock under 13 @ 1.72
Bet365
A może nie jedzie Piotrek tylko jest z/z za Holdera? (nie jestem pewien czy Herbi mógłby jechać z/z)
Przecież buk raczej by nie ustawił tak wysokiej linii...

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
A może nie jedzie Piotrek tylko jest z/z za Holdera? (nie jestem pewien czy Herbi mógłby jechać z/z)
Przecież buk raczej by nie ustawił tak wysokiej linii...
raczej b365 liczy na taktyka dla Amerykanina, bo w Tobecie linia 10, a i wszystkie h2h na bet365 nie wskazują na z/z, bo niemal każdy zawodnik Piraterny ma dodatnie handi ;)

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Ja tam pograłem Przemka Pawlickiego +1 z Karlssonem bo liczę właśnie na z/z. Przecież trochę bez sensu nie skorzystać, tylko puścić słabego Piotrka (chyba, że są jakieś ograniczenia, a Holder nie chce rezygnować z innych lig).

Jonsson over 10
@1,83 Bet365 ⛔ w 6 biegach 7pkt to jakaś parodia ????
równe 10 @7,50 Bet365 ⛔
Co mogę powiedzieć o AJ? W Gorican coś tam nie zagrało i nie wygrał, bo wg mnie był najszybszy po 3 seriach super. Dziś trudni przeciwnicy bo i Emil, Crumpi, Vaculik, Kolodziej, Madsen, Gubić może punkty na swoim Wardzie, bo na MJJ czy Lindgren raczej nie. Mimo to gram over.
Do GP w Gorcian 3330024 7 15
Dodam jeszcze ostatnie mecze ze Szwecji:
Dackarna Malilla 233333 6 17
Dackarna Malilla 332313 6 15
Dackarna Malilla 333333 6 18
Dackarna Malilla 33333 5 15
Dackarna Malilla 33312 5 12
Dodać można 2x9 punktów w 5 biegach w Polsce i słaby występ w Mallili w DPŚ. Tak to wszystko Jonssonowi ostatnio wychodzi.
Normalnie linie na AJ to 12,5 / 13,5 pkt dziś jest to 10,5, wiadomo trudne biegi bo w każdym biegu czołówka światowa (szkoda, ze w Polskiej lidze debile prezesi wprowadzają jakieś chore ograniczenia i zaniżają poziom ligii), ale na tle czołówki wygląda on najmocniej i najrówniej. 11 oczek w 5 biegach powoduje, że 4x może przyjechać 2 za plecami liderów z Vetlandy, jeśli Dacarna będzie przegrywała 6 oczkami to 6 biegów i linia spokojnie będzie przekroczona.
Przeczytałem w jakimś z komentarzy na sf, że padało w Vetlandzie, więc atut własnego toru troszkę chłopacy stracili.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Ja tam pograłem Przemka Pawlickiego +1 z Karlssonem bo liczę właśnie na z/z. Przecież trochę bez sensu nie skorzystać, tylko puścić słabego Piotrka (chyba, że są jakieś ograniczenia, a Holder nie chce rezygnować z innych lig).
powołując się na stronę svemo.se nie zanosi się na to z/z, bo wskoczyły już oficjalne składy na dziś.
http://ta.svemo.se/Public/Pages/Competition/DrivingSchedule/CompetitionLiveResult.aspx?Branch=Speedway&amp;amp;Columns=CompetitionInfo,Branch,Name,Arena,Organizer,FromDateShort&amp;amp;Datefilter=Today&amp;amp;pagesize=10&amp;amp;CompetitionId=1263

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Chris Harris over 9,5 @ 1,95 Tobet✅
Moim zdaniem za niska linia na Brytola. Fakt, że Harris w tym sezonie jakoś super nie jeździ, to jednak w Szwecji w barwach Vastervik nie zawodzi i zawsze w okolicach 10pkt jest w stanie się zakręcić. Dzisiaj trudny mecz przed Vastervik i nie ukrywam, że liczę tutaj na 6 startów Bombera. Jednak nawet w tych regulaminowych swoich startach powinien overa wykręcić. 2x jedzie w parze z Kingiem, a po razie z Maxem i Wattem. Jedynie na tym ostatnim w mojej ocenie może tracić punkty. Przeciwko sobie ma Iversena czy Protasiewicza, z którymi raczej wygrywać nie będzie, bo to jednak mocni zawodnicy. Ale z Holtą, Andersenem, Kylmakorpim czy Lindbaeckiem to w mojej ocenie wygrywać musi, bo kto ma to zrobić, jak nie lider gości? Myślę, że spokojnie stać go na 5x po 2pkt, a jeśli będzie taktyk to tylko lepiej dla overu tego zawodnika. Dla przypomnienia wyjazdowe wyniki Harrisa z tego sezonu:
vs Vargarna 10pkt(6 startów)
vs Dackarna 5pkt(4)
vs Vetlanda 11pkt(6)
vs Piraterna 5pkt(4)
vs Valsarna 11pkt(6)
Jak więc widać jedynie z ekipami z czołówki tabeli szło mu gorzej, a dzisiaj wśród Indian jest kilku zawodników, z którymi wygrywać musi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom