>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Elitserien i Allsvenskan 2012

Status
Zamknięty.
siepaldo 388

siepaldo

Użytkownik
Witam!

Vetlanda - Dackarna

Leo Madsen -3 @2.40
M.Jepsen Jensen +3 @1.66

Można powiedzieć mecz gwiazd.E. Sajfutdinow,Crump,A. Jonsson,F. Lindgren i inni.Między innymi panowie z pojedynku w Bet365.Na ten moment dla mnie lepszym zawodnikiem jest M.Jepsen Jensen,który jeszcze nie tak dawno zdobył z Danią Drużynowy Puchar Świata.W tych składach z obecną formą szanse meczowe 50/50.Oby dwie drużyny w zeszłym tygodniu przegrały swoje mecze i każdy będzie chciał dzisiaj pojechać jak najlepiej dla drużyny.Żadnych z/z nie ma,podobnie jak obaj panowie nie mają szans na rezerwę taktyczną.Jepsen Jensen wcale nie musi mieć mniej pkt od Madsena a już nie po dodatnim 3 punktowym hcp.Kurs 1.66 na te zdarzenie uważam za atrakcyjny dlatego też pobieram.Mecz o 19.00 Orange Sport.

M.Jepsen Jensen +3 @1.66 (Bet365) 6/10✅

r_gonzo 7,3K

r_gonzo

Użytkownik
D.Ward -9.5 @1.75 Fortuna ✅ 3 pkt
D.Nermark +7.5 @1.80
Fortuna ✅ 9 pkt
G.Walasek - G.Łaguta 1 @1.85
Fortuna ✅ 10 pkt - 4 pkt
AKO: 5.83
Ward w parze z Jensenem i na dodatek na trudnym terenie w Vetlandzie. Uważam, że 10 pkt nie ma szans zrobić. Nermark jedzie z rezerwowymi. W Szwecji nie schodzi poniżej pewnego poziomu i uważam, że 8 pkt jest w stanie zrobić spokojnie mimo, że jedzie na torze rywala Hammarby. Łaguta w Szwecji to nie jest ten sam żużlowiec co w Polsce. Potrafi pojechać gorzej od swojego brata. Walasek powinien zrobić tutaj ze spokojem więcej punktów.

Otrzymane punkty reputacji: +13
T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Elit Vetlanda - Dackarna Malila 1 1,74 Sportingbet ✅
Andreas Jonsson over 10 punktów 1,83 Bet365
⛔

Bardzo ciekawy mecz, wydaje mi się, że to hit kolejki. Vetlanda to bardzo mocna drużyna chyba z najbogatszym budżetem w lidze. Dzisiaj podejmują bardzo silną drużynę Dackarny, która po słabym zeszłym sezonie w tym roku spisuje się na miarę oczekiwań. Liderem jest Andreas, który w Szwecji imponuje formą. Do tego Darcy i Jensen. Dwaj zawodnicy którzy w przyszłości będą walczyć o medale MŚ. Widać, że Jensenowi na plus wyszła &quot;przeprowadzka&quot; z Torunia do Gorzowa. Ostatnio bardzo dobrą formę złapał również &quot;Tajski&quot;. Jeśli chodzi o gospodarzy to Jason wraca do formy, po kontuzji już chyba nie ma śladu. Dobrze pojechał w Chorwacji a dzień póżniej w Rzeszowie był klasą dla samego siebie. Do tego bardzo mocna &quot;Tarnowska&quot; para Leon - Martin i wracający do formy Emil który był szybki w Chorwacji ale popełniał po prostu za dużo błędów stąd taki a nie inny wynik. Nie ma Jarka ale jest Janusz który również jest w wysokiej formie. Ja stawiam w tym meczu na gospodarzy i over Jonssona. Myślę, że Vetlanda wykorzysta atut własnego toru.

Vargarna Norrkoeping - Piraterna Motala (0-4) 2 1,92 Sportingbet ✅

Drugi bardzo ciekawy pojedynek między Vargarną a mistrzem Szwecji. Goście dzisiaj bez Z/Z za Holdera. Widać, że chłopak po tych &quot;dzwonach&quot; z zeszłego tygodnia chce odpocząć. Ale jest za to Greg, Maciej czy Przemek. Gospodarze to tak na prawdę Nicki Pedersen. Duńczyk jest w mega formie od początku sezonu ale widać, że ostatnio aż tak bardzo w lidze się nie forsuje. Chyba te najlepsze &quot;fury&quot; odłożył na GP i słusznie bo ani z Lotosem ani z Vargarną medalu w tym roku nie zdobędzie. Nicholls, Karlsson czy Bjarne to nie są nie wiadomo jakie tuzy światowego speedway&#39;a i spokojnie Przemek czy Maciej mogą ich objechać bo o Gregu to już nie wspomnę. Uważam, że rezerwy w tym meczu mogą być handicapem po stronie gości. Ogólnie &quot;Piraci&quot; to taka ekipa która rzadko kiedy przegrywa wysoko mecze, często bywa tak, że wyjazdowe mecze wygrywa na styku. Dzisiaj może będzie ciężko o to, że są rezerwy taktyczne więc uważam, że powalczą o dobry wynik tym bardziej, że skład gospodarzy nie jest nie wiadomo jaki super.

Otrzymane punkty reputacji: +1
marasspec 22,8K

marasspec

Użytkownik
ja natomiast uwaąam ze za drobne warto pograć na Protasa z Iversenem w betssonie po kursie 4 ! dlaczego???
Protas u siebie potrafi pojechać pod komplet . Na pewno sporo zapunktuje.Jesli chodzi o puka to uwążam ze troche opuści loty i nie utrzyma tak dobrej dyspozycji jak dotychczas.Dał już temu znaki w ostatnim mecz ligi angielskiej gdzie potrafił przegrać podwójnie i jego dorobek był mizerny i nawet nie pojechał w 15 biegu.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dany King - Davey Watt 2 @ 1,50 Betsafe
Dany wczoraj zaliczył niezłego dzwona w IM Anglii. Nie stwierdzono żadnych złamać jednak jest solidnie poobijany i wczoraj pomimo tego że chciał wystartować w dalszej części zawodów to zdrowie na to nie pozwoliło. Jakby tego było mało dzisiaj jedzie w parze z Harrisem, Bomber co raz lepiej spisuje się i można zakładać że będzie dzisiaj liderem swojej drużyny. Watt jeździ z rezerwowymi i powinien mieć łatwiej. Ma dość dobre starty a to na torze w Kumli bardzo istotne. Patrząc na średnie biegowo to są porównywali w Elitserien, jednak patrząc na sytuacje jaką ma King to warto zagrać na Kangura.

Vargarna - Piraterna 1 @ 1,65 Unibet
Skoro nie ma Z/Z za Holdera to Piraci tego nie wygrają. W tym roku brakuje im armat, Janowski na pewno nie jeździ na tyle ile by oczekiwali działacze. Piotr Pawlicki ostatnio też słabiej i wypadł ze składu. Linus potrafi odpalić ale na niego można liczyć raczej tylko na swoim torze. Hancock i Pawlicki niby liderzy ale tacy liderzy bez błysku. Greg to ostatnio zdecydowanie obniżył loty i wpadł chyba w jakiś dołek. Przemek jak to Przemek może odpalić ale dzisiaj jest z kim przegrywać. Gospodarze bardzo mocni. Z rezerwy jedzie Kildemand i dzisiaj narobi punktów, oj narobi. Do tego mocna obsada pozycji 1-5. PK, Bjarne, Nicki, Nilsson i Scott mogą spokojnie wygrywać biegi. Dla mnie faworytem są gospodarze i liczę że wygrają gdzieś tak 4-6 punktami.

siepaldo 388

siepaldo

Użytkownik
Vetlanda - Dackarna

Vaculik - 4 @2.80
T.Woffinden +4 @1.50

Hcp takie zapewne z powodu wczorajszych zawodów w Anglii gdzie Tai zajął pechowo 3 miejsce a jechał po zwycięstwo tylko bieg został przerwany i w powtórce Harris i Nicholls nie dali już mu szans.Na pewno będzie lekko zmęczony ale to dla wszystkich zawody z dnia na dzień rzeczą normalną.Vaculik jakoś ostatnio nie błyszczy,mecz powinien być wyrównany i myślę że Woffinden sobie spokojnie w tym pojedynku z takim hcp poradzi.

Woffinden +4 @1.50 (Bet365) 4/10⛔

Otrzymane punkty reputacji: +7
M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Örnarna - Masarna @1,30 tobet ⛔ 43 - 47
Ornarna Mariestad: Aleksandr Łoktajew, Victor Palovaara, Daniel Jeleniewski, Daniel Pytel, Andriej Karpow, Christian Ago, Pontus Nilsson.
Masarna Avesta: Jacob Thorssell, Eric Andersson, Sebastian Alden, Anton Rosen, Linus Sundstroem, Ted Hagansbo, Pontus Aspgren.
W ekipie Masarny brak w awizowanym Tonino Lindbaecka, który chyba chcę odpocząć trochę oraz niedysponowanego Bogdanowsa. Pod 3 jest Alden, którego czeka 2 tygodniowa przerwa po upadku w I lidzę angielskiej. Patrząc po nazwiskach to nie ma tu jakiś armat, poza Sundstroem który jest w fenomenalnej formie. Nawet jak za Aldena nie będzie z/z, a wskoczy Brazylijczyk to i tak blado to wygląda na tle gospodarzy.
Łoktajew, Karpow dobrze jeżdżą w Szwecji, swój debiut ma Jeleń, który chyba już zażegnał problemy sprzętowe. Silni rezerwowi to daje przewagę zawodniką Ornarny. Pytel czy Palovaara są w stanie powalczyć z Andersonem i Rosenem. Stawam na 4-6 punktowy win gospodarzy.

marcin_4don 22

marcin_4don

Użytkownik
Lindbaeck na pewno nie wskoczy do składu Masarny gdyż startuje dziś w barwach Turbiny Bałakowo w lidze rosyjskiej. Zgadzam się co do typu, Ukraińcy przy wsparciu Jelenia powinni odnieść zwycięstwo na swoim torze. Brak Toninho, MadMaxa i Aldena u gości to dziury nie do załatania.

marcin_4don 22

marcin_4don

Użytkownik
Masarna Avesta - Gnistorna Malmoe 2,55 Tobet ⛔ 47-43 Bartek, MBJ i Thoernblom zrobili swoje, za mało pkt zdobyli THJ i Max...

Masarna Avesta: Sebastian Alden, Pontus Aspgren, Eric Andersson, Jacob Thorssell, Antonio Lindbaeck, Ted Hagansbbo, Anton Rosen.

Gnistorna Malmoe: Mikkel B. Jensen, Thomas H. Jonasson, Bartosz Zmarzlik, Mathias Thoernblom, Mikael Max, Mattias Nilsson, Olof Nilsson.

Jedno z trzech dzisiejszych spotkań w Allsvenskan. W pozostałych dwóch bardzo pewne zwycięstwa powinni odnieść gospodarze, więc może w Aveście będą bardziej gościnni? Po takim kursie myślę że można spróbować. Gnistorna awizowała naprawdę mocny skład - Szwedzi THJ i Max gwarantują odpowiednią zdobycz punktową na tym poziomie, Jonasson wraca po kontuzji ale już w meczu Gdańska z Wrocławiem pokazał się z bardzo dobrej strony. Do tego zdobywca DPŚ Mikkel B. Jensen i kolejna nadzieja światowego żużla Bartek Zmarzlik. Thoernblom to także niezły wyrobnik w Allsvenskan. Martwić może jedynia obsada pozycji rezerwowych, trudno liczyć na jakieś konkretne punkty ze strony M. i O. Nilssonów. U gospodarzy lider Toninho, brakuje jednak w awizowanym składzie Linusa Sundstroema (startuje dziś w Peterborough) oraz kontuzjowanego Maksima Bogdanowa. Nie wiem czy wykurował się już Alden, reszta to zawodnicy którzy równie dobrze mogą zdobyć 10 jak i 2 punkty w meczu. Podsumowując, więcej pewnych ogniw dostrzegam u gości i myślę że nie są bez szans w tym spotkaniu.

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Martin Vaculik over 8 punktów 2,00 Tobet ✅
Tak jak już zostało napisane, kurs był bombowy mimo, że spadł już do 1,60 ???? . Martina w Częstochowie zrobił komplet punktów, ogólnie teraz on i Greg oraz Janowski stanowią o sile &quot;Jaskółek&quot;, ponieważ Kołodziej coś ostatnio obniżył loty. Martin pojechał w tym sezonie w trzech turniejach Grand Prix z czego był w dwóch finałach.. to mówi samo za siebie. Jest w bardzo wysokiej formie, widać, że ręka Marka Cieślaka jest przy nim. Nasz coach bardzo często nie wiem jakim cudem ale wydobywa ze swoich podopiecznych maksimum. Dzisiaj Martin w parze z Madsen podobnie jak w Polskiej lidze, do tego bieg 5 jak na niego dość łatwy. Jeśli Crump i Kołodziej znowu nie pojadą dobrze, to myślę, że on i Emil mają szansę wystartować w 15 biegu razem. Myślę, że over Słowak pokryje ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
radula 5,4K

radula

Użytkownik
Vaculik over 8 [11pkt]✅ 2,00 Tobet

Ale bomba!Martin lata w ostatnim czasie na torach.Świetnie startuje,mija na trasie naprawdę rewelacja. W Częstochowie w poniedziałek komplet 12pkt.8 oczek to On w 3 startach może zrobić a przed Nim dzisiaj podejrzewam 5 startów więc grać jak najszybciej!!!

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Fredrik Lindgren - Piotr Protasiewicz(-1,5) 2 1,90 Tobet✅✅✅

W Indianernie nie jedzie Iversen więc PePe ma dodatkowy start.Podejrzewam ze może nawet 7 razy się dziś pojawić na torze bo RT bardzo możliwa a dzisiaj to On będzie prawdopodobnie najlepiej punktującym zawodnikiem z Kumli. Fredka jeździ tak sobie w tym sezonie w Szwecji dlatego nie spodziewam się jakiegoś fantastycznego wyniki z Jego strony.Dzisiaj minimum 2 razy spotykają się razem na torze i tu licze na Piotrka. Jeszcze jednak sprawa dzisiaj z rezerwy w Dackarnie jedzie Woffinden który coraz lepiej jeździ więc i na Nim może tracić pkt Szwed.A wcale nie jest powiedziane że dzisiaj ma 5 startów bo do beigu 15 jest przynajmniej 4 chętnych więc moze zdarzyć się tak że PePe będzie miał 3 starty więcej niż Lindgren. Kursik fajny więc próbujemy i to jest ostatni typ na dzisiaj.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Fredrik Lindgren-Piotr Protasiewicz(-1,5) 2 @ 1,90 Tobet✅11-13
Moim zdaniem bardzo fajny zakład na mecz w Mallili. Biorę tutaj Piotrka z ujemnyn handicapem przeciwko Fredowi z kilku powodów. Dzisiaj Indianie bez Iversena, za którego będzie ZZ, tak więc Pepe dostaje już z urzędu 5 startów. Do tego zapewne pojedzie w biegu nominowanym, bo nie widzę zbytnio dwóch od niego dzisiaj lepszych zawodników w zespole, także pojawia się bieg numer 6, a pewnie Indianie będą mieli stratę 6pkt więc może i nawet 7 razy dzisiaj Pepe pojawi się na torze. Z kolei Lindgren u siebie jakoś super nie jeździ. Oczywiście wozi te kilka, a czasem kilkanaście punktów ale nic specjalnego, jak na jego możliwości. Dzisiaj 4 razy na pewno pojedzie, a czy więcej tego nie wiem, bo w nominowanym miejsca są 2, a kandydatów oprócz niego sporo, jak choćby: AJ, Dudek, MJJ czy Ward. Tak więc widać, że Fredowi będzie o wiele trudniej wejść do tego ostatniego biegu, aniżeli Piotrkowi. Zatem przewaga startów jest po stronie Piotrka i tutaj upatruję głównej szansy. Do tego kto jak kto ale pod nieobecność Puk-a to Pepe musi wziąć na siebie ciężar zdobywania punktów i dzisiaj powinien przywieźć w okolicach 12-14pkt w zależności od liczby startów. Jednak przy najbardziej optymistycznej wersji, to może mieć Polak aż 3 starty więcej od Freda, a wtedy to handi siądzie bez problemu. Jeszcze dla porównania występy Freda u siebie w tym sezonie oraz Pepe na wyjazdach:
Fred:
vs Hammarby 7pkt(4 starty)
vs Vastervik 11pkt(6)
vs Vetlanda 9pkt(5)
vs Valsarna 12pkt(6)
vs Piraterna 5pkt(5)
vs Vargarna 7pkt(4)
Pepe:
vs Vetlanda 12pkt(6 startów))
vs Piraterna 10pkt(5)
vs Vastervik 8pkt(6)
vs Vargarna 10pkt(5)
vs Hammarby 6pkt(4)
vs Valsarna 5pkt(4)
Edit: Z tym Vaculikiem to ja bym uważał, bo w tym sezonie na wyjazdach raczej nic wielkiego. Raz zrobił w Norkopeing 10pkt, a poza tym jeszcze 10 w Vastervik ale tam aż 7 razy jechał i raz wykręcił 8pkt z rezerwy Mallili, a poza tym występy na poziomie 3,4,5pkt, a warto zauważyć, że dzisiaj jest z kim przegrywać, bo są i Hancock, i Holder, Janowski czy Przemek Pawlicki oraz u siebie mocny Sundstroem, także moim zdaniem wielce ryzykowny typ ale jak uważacie.

J:// No i od siebie dodam, że możliwe że pojedzie tylko 4 razy ...

Otrzymane punkty reputacji: +2
feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Schlein over 7 @ 1.66
Bet365
Co tu dużo mówić. RooBoy z rezerwy, odnalazł się sprzętowo, wczoraj doskonały start na Wyspach. Dziś spokojnie tą granicę powinien przekroczyć w 4 biegach, ale zapewne dojdzie mu piąty. 2 razy z Wattem i Aspgrenem co powinno zaowocować dwoma trójkami + udział w piątym wyścigu powinien spokojnie wystarczyć. Rywale dziś bez rewelacji zdecydowanie, bez Harrisa nie ma ludzi nie do pokonania. Ostatnio Australijczyk 9 punktów z jednym wykluczeniem, dziś nie widzę opcji, aby było inaczej.

Otrzymane punkty reputacji: +7
verti 3,4K

verti

Forum VIP
Nie widziałem, żeby ktoś się odniósł do dzisiejszych składów, więc korzystając z wolnej chwili podzielę się z Wami paroma informacjami.
Valsarna dzisiaj bez: Grigorija Łaguty (za niego stosowane będzie Z/Z), oraz Krzysztofa Buczkowskiego (w jego miejsce pojedzie Zbigniew Suchecki).
Vargarna jeśli myśli o utrzymaniu powinna bez problemów rozjechać ekipę dowodzoną przez Mike&#39;a Lindha. Czyli handicapy na &quot;Wilki&quot; łyyyykam.
W barwach Vastervik&#39;u nie ma co liczyć na dobry występ Chrisa Harrisa, który we wczorajszym meczu BEL doznał wstrząśnienia mózgu i nie pojedzie w dzisiejszym spotkaniu. W zamian za &quot;Bombera&quot; stosowane będzie zastępstwo zawodnika.
O tym, że Thomas H. Jonasson dzisiaj nie pojedzie było wiadomo nie od dziś. Bosse Wirebrand zaufał Henricowi Lindqvistowi i to jego desygnował w miejsce THJ.
O R/R za Iversena wspomnę tylko ku gwoli ścisłości.

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Nicki Pedersen over 12 bet365 kurs 1,8✅
Skoro jest to wielka szansa dla wilków na zdobycie punktów, o które w tym sezonie im bardzo trudno no to muszą jechać. Skoro u rywali nie ma Griszy i Buczkowskiego to najgroźniejszymi rywalami zdają się być Kasprzak i Nermark a to za groźnie nie brzmi. Nicki może ostatnio jakoś nagminnie nie przekraczał overów ale według mnie ta linia wysoka nie jest (zawsze można podpórkę na równe 12pkt zrobić). Biorąc pod uwagę, że jedzie u siebie to pewnie jakby w drużynie gości jechały wyżej wymienione osłabienia linia byłaby podobna. No nic teoria mówi, żeby grać a czy Suchecki przywiezie wielkiego Nickiego okaże się niebawem;]
Nawet wybitność gapy nie wystarczyła. Nie wiem po co tak dobrze jechał jak mecz i tak w dupę a w polonii zrobi pewnie z 3 pkt.

Otrzymane punkty reputacji: +4
feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
W obliczu absencji Łaguty to Kasper powinien być liderem Valsarny zważyszy, że rok temu był jeźdźcem Vargarny to tor ma obcykany w małym paluszku. Zapewne 7 startów dziś, linia na Krzyśka w tobecie bardzo korzystna, bo zaledwie 10. Warto spróbować, bo kurs sowity, a vis a vis to nie są tuzy światowego speedway&#39;a.
Kasprzak over 10 @ 1.85

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Greg Hancock over 8 punktów 1,72 Bet365 ⛔ nie zmienie o Tobie jednak zdania ???? ????

Greg chyba wraca powoli do formy z pierwszej fazy sezonu. To na pewno nie to co co pokazywał nam &quot;Herbie&quot; w zeszłym sezonie ale już w ligach jest skuteczny, w Chorwacji było przeciętnie ale już we Włoszech wjechał do głównego finału i stanął na podium. Na razie cały czas obrony tytułu nie może być pewny bo naciska strasznie Nicki. Chris i Jason moim zdaniem nie zagrożą Gregowi i walka o złoto rozstrzygnie się między Hancockiem a Nickim. Dzisiaj Greg musi pojechać na wysokim poziomie bo inaczej goście będą mieli dużą szanse na wygraną. Zastanawia mnie linia na Grega, ponieważ ostatnio w Polsce wyniki na poziomie 14 i 12 z tego co pamiętam. Ja stawiam, że dzisiaj Greg przekroczy tą niską jak na niego linie punktową.

Krzysztof Kasprzak over 10 punktów 1,85 Tobet
Kasprzak pozytywnie zaskoczył mnie w niedziele w Rzeszowie, deszcz spadł spodziewałem się, że nic nie pojedzie jak zresztą cała Stal a tu proszę poza pierwszym biegiem był już jedną z najjaśniejszych postaci swojej drużyny. Dzisiaj wystąpi na torze swojego byłego pracodwacy. Jego drużyna jedzie bez &quot;Griszy&quot; więc daje to dodatkowy start dla Krzysztofa. Do tego nie jedzie Buczkowski więc sądzę, że Krzysztof może dzisiaj wystąpić na torze aż 7 krotnie. Więc over bardzo prawdopodobny. Jeśli pojechał by dzisiaj on na poziomie 7-8 punktów to chyba goście nie zdobędą łącznie dzisiaj nawet 30 punktów. Myślę, że dzisiaj spokojnie Polak zdobędzie te 11 punktów sądzę, że w 7 startach..

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
KRZYSZTOF KASPRZAK - UNDER 12 @1.95 ✅ mimo, że 7 biegów, under jest ???? - 10 pkt
BUK: Bet365

Niestety dowiedziałem się o osłabieniach gości po postawieniu kuponu. Mógłbym jeszcze zagrać kontry i być ewentualnie 25 na minus, ale coś mi mówi, że Kasperek nie pojeździ sobie dzisiaj zbyt dobrze. Poczytałem o sytuacji w klubie i mają ogromny problem finansowy, być może to wpłynie na postawę Kaspera, poprostu skorzysta z jakichś &quot;trupów&quot; zamiast silników. Do tego ten mecz goście z góry przegrali według mnie wobec osłabień, na papierze nie istnieją. Istnieje ryzyko że Krzysztof pojedzie w 7 biegach, ale z kolei jeśli źle zacznie zawody to nie będą go dawać z taktyków, bo po co. Forma Kaspera nie imponuje zatem mam ogromną nadzieje że nie wykręci 12stki.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom