>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Elitserien i Allsvenskan 2012

Status
Zamknięty.
masilbn 61

masilbn

Użytkownik
Linia na poziomie 8 na Tobecie, Zorro jedzie z rezerwowymi, wiec nie powinien na nich punktów tracic, pewnie 5 biegów przed nim bo w 15 pewnie on i Walasek, wiec ciekawe. Zastanawiam sie czy pobierac over, bo kusi, ale ma tez z kim przegrywac...

Popieram over na Iversena z postaw wyzej. PUK nie zawodzi, sezon zycia. Nic tylko grac.

shon19 40

shon19

Użytkownik
typ na dzisiaj

Walasek Protasiewicz 2 3,20 Betsson

Teren neutralny, prawdopodobnie ta sama liczba biegów, dobra forma Protasiewicza.

Otrzymane punkty reputacji: +3
radula 5,4K

radula

Użytkownik
Linia na poziomie 8 na Tobecie, Zorro jedzie z rezerwowymi, wiec nie powinien na nich punktów tracic, pewnie 5 biegów przed nim bo w 15 pewnie on i Walasek, wiec ciekawe. Zastanawiam sie czy pobierac over, bo kusi, ale ma tez z kim przegrywac...
Też mnie ta linia zaciekawiła jednak zobacz dwa ostatnie biegi Zorro ma bardzo ciężkie i tam wcale nie musi zapunktować do tego w nominowanym też nie będzie łatwo bo Iversen oraz PePe są w wysokiej formie. Linia według mnie wystawiona tak na pograniczu. Ja tego nie zagram.
aaa i dziwi mnie że każdy pisze PePe w wysokiej formie a niby Walasek jest słaby? Przecież Panowie notują bardzo podobne wynik. Szanse oceniam na 50/50. Patrząc na kursy to buki przesadzili i nie dziwie się że pobieracie typ na Protasiewicza jednak chciałem zauważyć że wyniki obu Panów powinny być zbliżone.
Walasek - Protasiewicz (+1) 2 1,90 Tobet
para według mnie 50/50. Nie ma co pisać że Walasek jedzie u siebie bo to nieprawda. Obaj jadą w parach z zawodnikami słabszymi dlatego +1 na PePe mi pasuje i próbuje to zagrac.

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Ja tylko dołączę się do typu na Iversena. Nie ma co tu po raz kolejny rozpisywać się jaki to solidny zawodnik w tym sezonie. W zespole ze Sztokholmu jest tylko jeden zawodnik, który może nawiązać z nim walkę i jest to Walasek reszta to typowa druga linia, którą Niels w tym sezonie wciąga nosem. W bet365 over 11 pkt jest za 2,0 ????

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Magnus Zetterstroem over 8 punktów 2,30 Bet365 ⛔ ???? ????
Tobet daje na taką samą linie kurs 1,8.. więc to po pierwsze. Typ wydaje się być bardzo dobry, ponieważ Magnus jedzie z rezerwą więc jakieś punkty powinien ciułać, do tego lubi ten tor dobre wyniki zawsze tutaj notował o czym wspominał Verti. Jest szansa na to, że wyjedzie dzisiaj na tor sześć razy, bo pytanie jak &quot;Stołeczni&quot; będą sobie radzili na tym neutralnym gruncie. Ale tak na prawdę czoła &quot;Indianom&quot; stawiać powinien tylko Walasek i właśnie &quot;Zorro&quot;. Wczoraj Magnus w meczu w Vetlandzie pokazał, że ze sprzętem jak na niego jest bardzo dobrze, więc po takim kursie dzisiaj zaryzykuje i zagram jego over punktowy.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Torretoo tylko że w Tobecie jak zdobędzie dokładnie 8 punktów to masz zwrot a w bet3,65 przegrana więc dlatego taka różnica kursowa. Więc gdybyś zagrał w bet3,65 zabezpieczeniem remisu to w praktyce masz kurs 1,76 ;)
Ja ten mecz odpuszczam chciałem zagrać w stronę Hammarby bo do Indian nie mam przekonania w tym sezonie, ale handicap tylko 2,5, w Expekcie 4,5 ale tam nie mam kasy. Liczyłem na SB ale jak zwykle dali ciała, chciałem pograć coś w stronę Walaska to tylko z Protasem, nie ma co grać na siłę ;)

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Przypuszczalne składy na dziś:
HAMMARBY – DACKARNA
Hammarby
1. Grzegorz Walasek
2. Dennis Andersson
3. Magnus Zetterström
4. Sebastian Alden
5. Tomasz Gollob
6. Kamil Brzozowski
7. Adrian Miedzinski
Dackarna
1. Andreas Jonsson
2. Linus Ekloef
3. Michael Jepsen Jensen
4. Darcy Ward z/z
5. Fredrik Lindgren
6. Tim Gudmundsson
7. Jonas Davidsson

INDIANERNA – ELIT VETLANDA
Indianerna
1. Joonas Kylmäkorpi
2. Antonio Lindbäck
3. Niels-Kristian Iversen
4. Hans Andersen
5. Piotr Protasiewicz
6. Rune Holta
7. Mathias Thörnblom
Elit Vetlanda
1. Leon Madsen
2. Martin Vaculik
3. Emil Sayfutdinov
4. Tomas H Jonasson
5. Jason Crump
6. Jacob Thorssell
7. David Ruud

VÄSTERVIK – VARGARNA
Västervik
1. Jurica Pavlic
2. Tomasz Jedrzejak
3. Chris Harris
4. Daniel King
5. Peter Ljung
6. Dave Watt
7. Oskar Karlsson
Vargarna
1. Peter Karlsson
2. Kim Nilsson
3. Nicki Pedersen
4. Peter Kildemand
5. Bjarne Pedersen
6. Anders Mellgren
7. Danil Ivanov

Kolejka zawierająca bardzo ciekawe spotkania, nie zanosi się na żaden pogrom. Oferta już się pojawia, zatem czekam na typy wraz z konstruktywnymi analizami!

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Jest i oferta Tobetu. Powieliło się niemal zdarzenie, które zaproponowałem Wam w Speedway Typerze... ;) zestawienie AJ z Tomkiem Gollobem +4. Dlaczego aż taki plus? Dodatkowy start dla AJ, lepsza dyspozycja Szweda... Gollob wiadomo jak traktuje starty w Szwecji, podejrzewam, że przed SWC może potestować troszkę sprzętem. Jonsson doskonała forma, bardzo równy na wyspach i świetny występ rok temu w Sztokholmie. bardzo prawdopodobna jest również rezerwa taktyczna na korzyść Jonssona oraz układ biegów - AJ w 13tym pojedzie z Zorro, Anderssonem, a Gollob będzie musiał w 14tym walczyć z MJJ, Lindgrenem i Walaskiem - zdecydowanie większa szansa na stratę punktów Polaka. Kurs warty ryzyka patrząc obiektywnie!
Jonsson -4 v Gollob @ 1.65
7/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +4
radula 5,4K

radula

Użytkownik
Hammarby - Dackarna 1 1,42
Indianerna - Elit Vetlanda 1 1,70

Kurs 2,41 Tobet

Mam nadzieję,że Gollob wreszcie pojedzie na przyzwoitym poziomie i zapunktuje dość solidnie. Brak Warda i Dudka to poważne osłabienia.Wiem że jest Z/Z za Warda ale Dudek przecież też na dobrym poziomie punktował.
Co do Idianerny to poprostu wydają mi się być solidniejszą ekipą. Brak Hampela,miał jeździć Kołodziej ale też kontuzja więc gram na gospodarzy. Liczę na kolejny świetny występ Iversena i wygraną Idian.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Jest i oferta Tobetu. Powieliło się niemal zdarzenie, które zaproponowałem Wam w Speedway Typerze... ;) zestawienie AJ z Tomkiem Gollobem +4. Dlaczego aż taki plus? Dodatkowy start dla AJ, lepsza dyspozycja Szweda... Gollob wiadomo jak traktuje starty w Szwecji, podejrzewam, że przed SWC może potestować troszkę sprzętem. Jonsson doskonała forma, bardzo równy na wyspach i świetny występ rok temu w Sztokholmie. bardzo prawdopodobna jest również rezerwa taktyczna na korzyść Jonssona oraz układ biegów - AJ w 13tym pojedzie z Zorro, Anderssonem, a Gollob będzie musiał w 14tym walczyć z MJJ, Lindgrenem i Walaskiem - zdecydowanie większa szansa na stratę punktów Polaka. Kurs warty ryzyka patrząc obiektywnie!
Jonsson -4 v Gollob @ 1.65
7/10
Tobet
Nie wiem jak wygląda sytuacji w lidze szweckiej. Ale wiem, że AJ w rodzimej lidze jeździ bardzo dobrze.
W STSie over [email protected] można brać w ciemno. Liczy się 5 biegów, a jak Feekus pisze, AJ będzie miał dodatkowy start, także w STSie nie będzie liczony bieg ostatni w którym AJ mógłby stracić pkt.
Liczę, że 11 pkt Jonsson zrobi spokojnie ;)

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
bardzo ciekawy bet jeszcze oferuje nam bet365 - over 9 Lindgrena. Może i Szwed zawodzi, ale dziś wielce prawdopodobne 5-6 startów, rywale wcale nie z najwyższej półki, zatem spokojnie dwucyfrówka w jego zasięgu. Spodziewałem się linii w granicach 11.5, ale skoro jest 2 oczka niżej to skrzętnie z tego skorzystam i nie ma co na ten temat się rozpisywać. Zorro, Miedziński, Brzozowski, Andersson to zawodnicy zdecydowanie w zasięgu Fredki, dodając do tego punkty, które zrobi na rezerwowych powinno być very easy.
Lindgren over 9 @ 1.75
8/10
Bet365
I ostatni z typów, nazwałbym go nawet betem dnia.
Bet365 bardzo dziwnie zestawia dwóch rezerwowych ze spotkania Hammarby z Dackarną. +6 na Davidssona? Zawodnik, który dostanie 2 dodatkowe starty (z/z i raz pojedzie za Gudmundssona) w ostatnim spotkaniu na tle Piraterny zapunktował na poziomie 11 oczek. Miedziak z rezerwy, ale nie bardzo ma kogo zmieniać. JD 4 punkty niemalże pewne na biegach rezerwowych -&gt; Brzozowski i Tim zdecydowanie słabsi, a i Andersson, Alden czy Zorro to nie są mocarze nie do pokonania. Handi mocno przesadzone, max +3 bym dał, trzeba korzystać, bo można to nazwać promocją.
Davidsson +6 @ 1.66
9/10
Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Miedziński - Davidsson +6 bet365 @1,66 200j
Szwed jest gorszy ok, jeździ na wyjeździe, ale będzie miał 6 biegów to chyba z te 6pkt zdobędzie. Miedziak 11? Troszkę szaleństwo
Nicki Pedersen powyżej 11 @1,90 100j
Iversen powyżej 12 @1,90 100j
Obaj nie mają z kim przegrywać. Bardzo mocni. Nicki z Harrisem, Ljungiem? No bez przesady...
Iversena już kilka razy opisywałem dziś zdobędzie koło kompletu.
Krótko mówiąc obaj to najlepsi jezdzcy w ligach w tym sezonie bez 2 zdań.

M 126

mj_bull

Użytkownik
BET 365

Vaculik + 3 pkt - Holta co myślicie o tym Holta cieniuje a Vacul w formie i jeszcze punkty mu dodają?
Vacul owszem w formie, ale w parze z Madsenem, który w lidze szwedzkiej lepiej spisuje się od Słowaka. Holta jedzie jako rezerwowy, więc dwa łatwe biegi.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Jurica Pavlic - Tomasz Jędrzejak @5,70 betsafe 20j
Koleś co pracuje w betsafe co raz bardziej mi się podoba. Ciągle daje mi do grania fajne typy. Tym którzy nie mają tam konta zachęcam do otworzenia. Po 2 lokatach po 2x% value z Madsenem dziś dostajemy value z Juricą. Wiadomo Tomek na polskich torach szaleje Juri poza może 3-4 występami jeździ przeciętnie, ale taki kurs to lekka przesada.
Jadą 2x ze sobą w biegu, tutaj każdy wynik jest możliwy, później w 14 z Bjarne i Ljungiem też nie jest bez szans. Owszem faworytem jest Tomek, ale kurs 5,70 to przesada!

Otrzymane punkty reputacji: +7
shon19 40

shon19

Użytkownik
Coś jest nie tak z tym zakładem...ale ja jeszcze kurs 4.00 złapałem. Czuję, że zaraz będzie możliwość zagrania kontry i wyjścia na plus już przed startem meczu. Liga szwedzka to nie liga polska, doświadczenie Jędrzejaka na torach szwedzkich nie jest duże. Za to duuuuuże jest value

hayto 631

hayto

Użytkownik
Pepe - Crump 1 1.60 ⛔
Tak na szybkości, Pepe na własnym torze to raz ostatnio w bardzo dobrej dyspozycji jak sam powiedział po upadku w Lonigo nie ma już żadnych śladów, Crump ostatni jeździ słabo o ile nie jak na niego dramatycznie... Panowie dziś zmierzą się dwa razy w 4 i 14 Biegu, duże prawdopodobieństwo, żę Pepe pojedzie w 15 biegu, a Crumpy nie.
3/10 Betsafe

T 3

thinkpad

Użytkownik
Gdzie wy macie 6 biegów Davidssona specjaliści?? A Miedziński więcej niż 4 raczej nie pojedzie!? Coś chyba średnio to przeanalizowaliście, a przy tej stawce ciekawy jestem za ile wy to pieniędzy gracie... ja się raczej nie dorobiłem..

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Gdzie wy macie 6 biegów Davidssona specjaliści?? A Miedziński 6 nie pojedzie!? Coś chyba średnio to przeanalizowaliście, a przy tej stawce ciekawy jestem za ile wy to pieniędzy gracie... bo ja się raczej nie dorobiłem
gdyby jechał z rezerwy to miałby 6 pewne, a że wskoczył na pozycje 1 5 to siłą rzeczy trudniejszy układ biegów + brak możliwości startu za drugiego rezerwowego. W awizowanym widniał pod szóstką, przed meczem pojawił się z parze z Jonssonem, cóż poradzić, jest wtopa. Za ile my gramy to już nasza sprawa, nie zawsze wszystko idzie po naszej myśli, ale zachęcam do współpracy przy następnej kolejce ;)

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Rospiggarna Hallstavik - Masarna Avesta @1,40 tobet ✅ 47 - 43
Nie wiem jeszcze jaki kurs wystawi tobet, ale gram gospodarzy dziś.
Silniejszy skład, porządny lider, równa forma II lini, wygrają przynajmniej 8-10 pkt.
Link do składów:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/wydarzenie/7126
Masarna ma w swoim składzie dwóch silnych liderów Sundstroema i Lindbaecka, ale na nic to się zda vs A.J. W biegach liderów 14 i 15 nie sądze, żeby odrobili jakieś straty. Nie należy zapominać na Kornelissenie, który legitymuje się średnia 2,0 i wcale nie jest powiedziane, że będzie przegrywał z liderami gości. Punkty powinni dorzucić utalentowani Finowie, którzy powinni dawać sobie radę z Jacob Thorssell, czy Freddie Broms. Rezerwowych oceniam na równi na 3:3 Rosen wygląda ciut solidniej od rezerwowych gospodarzy.
Oczywiście trzeba liczyć się z tym, że składy mogą się różnić od awizowanych na SF
Edit:
Widzę, że połowa forum zagrała ten typ. Bet bardzo dobry szkoda, że nikt nie kliknął dzięki ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom