>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Elitserien i Allsvenskan 2012

Status
Zamknięty.
ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Ja dzisiaj polecam pograć na ekipę z Vastervik. Grubo na zwycięstwo za 1,4 lub trochę mniej za handi -4.⛔
Ekipa ze stolicy cieniuje na całej linii, Gollob jeździ mizernie, Walasek też nie jest jakimś tam wielkim liderem na 13-14pkt, Zorro na wyjazdach to nędza, od Toffika nie ma co cudów od razu wymagać. Miedziński jest dla mnie symbolem anty żużla więc pominę jego osobą w analizie.
Gospodarze: dwóch liderów (Watt i Harris) powinna zrobić sporo punktów, do tego bardzo mocna (tym bardziej u siebie) druga linia: Pavlic, Max, Liung, rezerwowi: King bardzo dobry + Aspgren, który wczoraj w Anglii pojechał tragicznie więc na przekór uważam, że dzisiaj może być tylko lepiej (a jak będzie źle to go szybko King zmieni).
Czyżby nie padało? Niestety liderzy okazali się drugą linią.
Nie podniecałbym się jakoś wielce na Indianernę, natomiast Vetlanda✅ spokojnie powinna wygrać.
Vetlanda tak powinna zawsze jeździć + trochę więcej punktów Rudego.
Brawo potężni Kumlanie!! ... prawie przegrał mecz, na szczęście Ward nie był w stanie dogonić i skasować Iversena w 15 biegu ????

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
K.Buczkowski - Karlsson -0,5 SB @1,85 10j
PK Solidna firma w Skandynawii, Buczek ostatnio w kratkę, zresztą jak cały jego zespół. Raz jedzie Artem z Kasprzakiem innym razem Kościecha z Buczkiem, nieprzewidywalny zespół. Gram zatem na Szweda.
sts @4,33 70j
Indiaderna
Walasek under 9,5
Crump under 10,5

India wzmocniona, Wallasek słaba forma, ostatni mecz też przeciętny, Crump ma trudne biegi np z Holderem Hampelem i Emilem... ktoś tu musi być ostatni. Jason ma gdzie gupić pkt.
Watt -0,5 - M.Zetterstrom SB @1,85 10j Zorro słaba forma, słabo w Grudziądzu w zeszłym roku na tym torze podajrze 3pkt nie wiem co on robi w parze z Wattem...

bet365
Bjerre -1 - Davidsson @1,75 10j
Przemek P. +2 - Emil @1,95 10j
Watt over 6 @2,10 10j
Ljung +2 - Walasek @1,83 10j
Bjerrego opisał Feekus, Przemek trudne biegi więc typ dość ryzykowny, Watta też opisał Feekus, a Ljung w parze z &quot;Gregiem&quot; uważam, że jest 50/50 +2 dla Szweda pobieram z przyjemnością....

M 126

mj_bull

Użytkownik
Większość zapewne już ogląda, ale dla tych, którzy mają problemy link do transmisji Indianerna - Dackarna:
http://coolsport.tv/stream9.php
Pozdrawiam

Nie no co ten sędzia odwalił to jakaś masakra. Dlaczego wyklucza Protasiewicza? Ward w niego uderzył, uszkodził mu motocykl i jeszcze Polak wykluczony. Swoją drogą gospodarze dzisiaj sami sobie zrobili pod górkę. Przegrać dwa biegi po 5-0?

madizks 7

madizks

Użytkownik
Nie no co ten sędzia odwalił to jakaś masakra. Dlaczego wyklucza Protasiewicza? Ward w niego uderzył, uszkodził mu motocykl i jeszcze Polak wykluczony. Swoją drogą gospodarze dzisiaj sami sobie zrobili pod górkę. Przegrać dwa biegi po 5-0?
Faktycznie oglądałem to spotkanie i w końcówce zrobiło się nerwowo dla gospodarzy, no i właśnie ten sędzia z jednej strony w momencie upadku Protasiewicza nikt mu nie pomógł bo mu sie zerwał lańcuch, ale chwilę wcześniej Ward stworzył niebezpieczną sytuacje, która została opanowana przez Pepe, ale przyczyniła się do tego zerwania łańcucha i tego sędzia już nie widział.
I ten nie samowity PUK, aż dziw że nie dostał dzikiej karty na GP, bo gdzie by nie pojechał to jest znaczącą postacią swojego zespołu.

_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
Faktycznie oglądałem to spotkanie i w końcówce zrobiło się nerwowo dla gospodarzy, no i właśnie ten sędzia z jednej strony w momencie upadku Protasiewicza nikt mu nie pomógł bo mu sie zerwał lańcuch, ale chwilę wcześniej Ward stworzył niebezpieczną sytuacje, która została opanowana przez Pepe, ale przyczyniła się do tego zerwania łańcucha i tego sędzia już nie widział.
I ten nie samowity PUK, aż dziw że nie dostał dzikiej karty na GP, bo gdzie by nie pojechał to jest znaczącą postacią swojego zespołu.
Pograłem gospodarzy po 1,83 po 3 biegu i nie spodziewałem się tak nerwowej koncówki. Nawet gdyby Pepe został wyprzedzony przez Warda, to i tak dwójkę, by raczej na pewno przywiózł i nerwów w ostatnim biegu by nie było... Pamiętam doskonale słowa Krzyśka Cegielskiego, który mówił, że nie zawsze zawodnik powinien upaść po to, żeby sędzia przerwał bieg i wykluczył winowajcę. Wczoraj ewidentnie powinna mieć miejsce taka sytuacja. Całe szczęście, że Lindgren miał niesamowity refleks i ominął Protasiewicza o pół metra.
CO do dzikiej. Oj, jeszcze by wygrał, to GP, a to Nicki ma być na pierwszym miejscu i walczyć o MŚ :p

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Ja nie widziałem żadnej winy Warda takie sytuacje się zdarzają jeśli jest walka na torze, chyba ostatnio w GP była podobna sytuacja (albo w EL bo niedawno oglądałem takie zdarzenie). Protasiewicz się przewrócił nie będąc przez nikogo atakowanym, więc czemu miałby być Ward wykluczony. Pomijam fakt że tor był tak dziurawy że zawodnicy mieli trudności na drugim łuku by utrzymać się na motorze. Mogło to być co najwyżej nieeleganckie zachowanie, ale Iversen w 15 biegu na ostatnim łuku wszedł bardzo wąsko i później się wyrzucił, gdyby pod płotem jechał Ward to by go wysadził, taka prawda. To jest żużel a nie jazda panienek ;)

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Ja nie widziałem żadnej winy Warda takie sytuacje się zdarzają jeśli jest walka na torze, chyba ostatnio w GP była podobna sytuacja (albo w EL bo niedawno oglądałem takie zdarzenie). Protasiewicz się przewrócił nie będąc przez nikogo atakowanym, więc czemu miałby być Ward wykluczony. Pomijam fakt że tor był tak dziurawy że zawodnicy mieli trudności na drugim łuku by utrzymać się na motorze. Mogło to być co najwyżej nieeleganckie zachowanie, ale Iversen w 15 biegu na ostatnim łuku wszedł bardzo wąsko i później się wyrzucił, gdyby pod płotem jechał Ward to by go wysadził, taka prawda. To jest żużel a nie jazda panienek
Nie widziałeś winy Warda? Protasiewicz przez nikogo nie atakowany się przewrócił? Dlaczego Ward miałby być wykluczony? Ano dlatego, że spowodował ten upadek Piotrka, bo w końcu ten sam sobie łancucha nie zerwał tylko zaraz po kontakcie poszedł siwy dymek z wydechu i cud, że przez kierownice PePe nie przeleciał. Ewidentna wina Kangura, przedziwna decyzja, bo to on był sprawcą... To samo było w Grudziądzu w biegu 11tym i Andersena sędzia wykluczył w trakcie trwania wyścigu, a tu uznał 5:0. Kompromitacja arbitra wczoraj...

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Nie widziałeś winy Warda? Protasiewicz przez nikogo nie atakowany się przewrócił? Dlaczego Ward miałby być wykluczony? Ano dlatego, że spowodował ten upadek Piotrka, bo w końcu ten sam sobie łancucha nie zerwał tylko zaraz po kontakcie poszedł siwy dymek z wydechu i cud, że przez kierownice PePe nie przeleciał. Ewidentna wina Kangura, przedziwna decyzja, bo to on był sprawcą...
Czemu zawsze cytujesz moje posty:?:
Żużlem interesuję się i chodzę od kilkunastu lat. Nigdy nie widziałem sytuacji by sędzia w takiej sytuacji wykluczał zawodnika który rzekomo spowodował upadek rywala. By nie być gołosłownym w tym roku mieliśmy mecz Wolverhampton Wolves - Poole Pirates. Bieg 7 spod taśmy równo startuje Woffinden i Ward. Woffi agresywnie (ale fair tak jak wczoraj Ward Protasa) atakuje Warda na pierwszym łuku zrywa mu łańcuch, Darcy się jednak nie przewraca. Według Twojej wizji Woffinden powinien być wykluczony? Ale nie! to jest walka na torze, Ward zjeżdża potulnie na trawę i obserwuje bieg z innej perspektywy. Drugi przykład w ubiegłym roku mecz Polonia Piła jedzie bodajże z Wandą Kraków, Piotr Pawlicki po małej atakuje rywala, robi się tzw sklejka, na wyjściu Piotra pociągnęło, była obcierka z rywalem i zrywa łańcuch przeciwnikowi, ten się nie przewraca zjeżdża potulnie na murawę i po biegu nie ma żadnych pretensji bo wie że to była walka i równie dobrze to on mógł zerwać łańcuch rywalowi.
Dobrze że Protas nie odniósł żadnej kontuzji bo Ward przecież pojechał po chamsku :-|
To samo było w Grudziądzu w biegu 11tym i Andersena sędzia wykluczył w trakcie trwania wyścigu, a tu uznał 5:0.
Pozwolę sobie zacytować fragment dotyczący tej sytuacji ze strony sportowefakty.pl
Spotkanie w środkowej fazie miało charakter remisowy. Największe kontrowersje wywołał bieg numer 11, w którym taśmy dotknął Peter Ljung. W jego miejsce trener Robert Kempiński desygnował Łukasza Cyrana. W drugim podejściu utworzyły się dwie pary. Kapitalną walkę o prowadzenie na pograniczu ryzyka stoczyli Hans Andersen i Antonio Lindbaeck. Zwycięsko z tej potyczki wyszedł Hans Andersen. Natomiast ambitny Łukasz Cyran do samego końca nękał atakami Adama Skórnickiego. Na ostatnim wirażu młody zawodnik GTŻ-u wyniósł się na zewnętrzną i był już minimalnie przed rywalem, który wypchnął Cyrana, a ten upadł na tor. Sporo kontrowersji wzbudziła decyzja arbitra. Sędzia Ryszard Bryła wykluczył Hansa Andersena za zbyt niebezpieczną jazdę. Natomiast w drugim przypadku uznał Łukasza Cyrana winnym, przez co bieg zakończył się zwycięstwem Startu 5:0.
I odpowiedź na tą sytuację
- Uważałem pana Bryłę za dobrego sędziego, ale za to co zrobił w jedenastym biegu trzeba go zawiesić. On nie powinien sędziować nawet Pomorskiej Ligi Młodzieżowej. To sędzia wypaczył wynik spotkania, bo zawodnicy jechali do końca - podsumował prezes Zbigniew Fiałkowski.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Ja uważam, że sędzia nie miał racji.
Ward atakując Protasiewicza popełnił błąd na wyjściu z łuku, dociążył tył za mocno pociągneło go i wjechał w Piotrka. Ten raz, że się utrzymał na motocyklu, dwa miał defekt i dopiero składając się na łuku i okręcając manetkę silnik mu stanął (być może koło zablokowało) i ten upadek. Sędzia powinien wykluczyć Australijczyka w mojej opinii, PePe w wywiadzie powiedział dokładnie to samo, że był z przodu, a jego defekt był spowodowany, tym że Ward w niego wjechał...

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Ornarna Mariestad v Rospiggarna Hallstavik @1,77 tobet 50j

Griparna Nyköping v Ikaros Smederna @2,17 tobet 50j

FNC Gnistorna - Masarna @1.48 tobet 200j

później dopisze analize
coś mi net szwankuje i się wszystko psuje dziś... krótko bo 5min do meczu obstawiam gospodarzy bo widzę zdecydowanego faworyta z Gnistorna i 2x b. dobre kursy. Pierwsze 2 mecze będą na styku, więc kursy super.

Otrzymane punkty reputacji: +1
feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Dackarna Malilla - Valsarna Hagfors
Dackarna Malilla: Andreas Jonsson, Michael Jepsen Jensen, Darcy Ward, Patryk Dudek, Fredrik Lindgren, Jonas Davidsson, Tim Gudmundsson.
Valsarna Hagfors: Krzysztof Buczkowski, Artiom Łaguta, Grigorij Łaguta, Krzysztof Kasprzak, Daniel Nermark, Victor Palovaara, Tomasz Gapiński.

Hammarby Sztokholm - Indianerna Kumla
Hammarby Sztokholm: Grzegorz Walasek, Dennis Andersson, Magnus Zetterstroem, Adrian Miedziński, Tomasz Gollob, Sebastian Alden, Tobiasz Musielak.
Indianerna Kumla: Joonas Kylmaekorpi, Hans Andersen, Niels Kristian Iversen, Antonio Lindbaeck, Piotr Protasiewicz, Mathias Thoernblom, Kenneth Bjerre.

Piraterna Motala - Vastervik Speedway
Piraterna Motala: Greg Hancock, Maciej Janowski, Chris Holder, Piotr Pawlicki, Przemysław Pawlicki, Anton Rosen, Linus Sundstroem.
Vastervik: Jurica Pavlic, Tomasz Jędrzejak, Chris Harris, Davey Watt, Mikael Max, Pontus Aspgren, Peter Ljung.

Vargarna Norrkoeping - Elit Vetlanda
Vargarna Norrkoeping: Peter Karlsson, Kim Nilsson, Bjarne Pedersen, Peter Kildemand, Nicki Pedersen, Anders Mellgren, Adam Skórnicki.
Elit Vetlanda: Emil Sajfutdinow, Martin Vaculik, Thomas H. Jonasson, Leon Madsen, Jason Crump, Jacob Thorssell, David Ruud.
sportowefakty.pl
Jeśli składy się potwierdzą to warto przejść się do totomixa i zagrać Ljunga +1 z Maxem @ 1.9
Nie ma się co rozpisywać na ten temat, Peter na rezerwie ma kilka punktów z urzędu, bo klasą przewyższa słabszych rywali. Nie wiem jakie są tam warunki gry itp. dlatego do KzS nie dodaję tego typu, ale polecam gorąco!

Otrzymane punkty reputacji: +9
C 407

cekaem

Użytkownik
N.K.Iversen over 9,5 @ 1.60 Tobet - zwrot mecz odwołany
Iversen mnie w tym sezonie jeszcze nie zawiódł ani razu jak na niego grałem. 10 pkt w Hammarby gdzie tylko Walasek i Gollob? mogą mu zagrażać. Nie widzę innej możliwości. Polecam
Protasiewicz +3 - Walasek @ 1.65 Bet365 zwrot mecz odwołany
czy to aby nie przesada? Uważam , że linia bardzo przesadzona. Walasek w Szwecji nie śmiga tak jak w Polsce. Ja się skusze na pewno na Protasa.

C 2

conte

Użytkownik
Kuszący jest zakład A. Jonsson - F. Lindgren(+1.5) 2 w tobet.
Kurs aż 2.30, a jak się spojrzy na ostatnie występy obydwu zawodników, to widać, że Jonssonowi w Szwecji wybitnie nie idzie. W Grand Prix szału też nie ma, prawdopodobnie są jakieś problemy sprzętowe. Lindgren z kolei w ostatnich dwóch zawodach z cyklu Grand Prix stawał na podium, a w lidze jeździ znacznie lepiej od aktualnego wicemistrza świata. W ostatnich czterech spotkaniach typ ten wszedłby trzykrotnie, więc warto spróbować.

C 407

cekaem

Użytkownik
po przejrzeniu oferty bet 365 zdecydowałem się pograć jeszcze
Vargarna -2 - Vetlanda +2 @ 1.72✅ 40-50
Szwedzki Dream Team jedzie dzisiaj bez Jarka, jednak nawet bez niego ich skład jest tak mocny i wyrównany , że nie widzę możliwości aby mogli stracić punkty w Vargarnie. Zresztą tabela mówi sama za siebie. Ostatnia z pierwszą drużyną...
A.Miedziński - A.Lindback 1 @ 2.00 zwrot mecz odwołany
tutaj stawiam zdecydowanie na Miedziaka. Toninho w Szwecji w tym sezonie notował występy 2,3,4,5,5 i 9 pkt. Jego forma jest po prostu daremna. Miedziak lepsze występy przeplata gorszymi ale przewaga własnego toru leży po jego stronie. Do tego Lindback w parze z Iversenem z którym jak wiadomo nie ma raczej żadnych szans.

M 126

mj_bull

Użytkownik
Ja dziś gram następujące trio w Betsson/Betsafe
Przemek Pawlicki - Piotrek Pawlicki 1@1,3
Ward - Dudek 1@1,2
Iversen - Gollob 1@1,55
AKO: 2,41
Piotrek jedzie w parze z Holderem, Przemek z juniorem, więc bardzo duży handicap dla starszego z braci. Nie ma co tutaj dużo pisać, Przemek jest po prostu lepszym zawodnikiem. Piotruś zdobywał bardzo dużo punktów jadać z rezerwy, ale na pozycjach 1-5 idzie mu już o wiele słabiej.
Kolejna para to zestawienie Warda z Dudkiem. Ward jest w tej chwili najlepszym zawodnikiem gospodarzy. W każdym spotkaniu, w którym startował jechał w 15 biegu. Na swoim torze legitymuje się średnią 2,4. Dudek jeździ poprawnie, ale to za mało na Australijczyka.
Ostatnia para to Iversen z Gollobem. Duńczyk jest najlepszym zawodnikiem ligi. Jeździ jak natchniony na wszystkich frontach. Tomek ma bardzo duże problemy. Od czasu upadku nie może się pozbierać. Średnia Iversena wyjazd to 2,27, średnia Golloba dom 1,07.

S 202

szymontom

Użytkownik
Nie prawda...w razie rownej ilosci punktow w Betsafe o wygranej decyduje wieksza ilosc pierwszych miejsc(Wprowadzili taka zmiane ostatnio i jest ona w regulaminie,)jesli tu jest remis to dopiero wtedy mamy zwrot...
/// Dokładnie. MJ BULL sprawdzaj informacje, które podajesz ...

C 407

cekaem

Użytkownik
F.Lindgren - D.Nermark ( -0,5) @ 2.30 Sportingbet ⛔ 12-2 Nermark dał dupy po całości...
Nermark ewidentnie rozkręca się. Pokazały to mistrzostwa Szwecji , ostatnie 2 mecze w polskiej lidze. Do tego ma wizję 6 startów a kurs jest baaaaardzo zachęcający. Lindgren w Szwecji jedzie w kratkę bardzo. Jego występy w Gp może i owszem są dobre ale nie ma to aż takiego przełożenia na ligę. Według mnie bardzo ciekawa pozycja warta zagrania.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Piotr Pawlicki - Peter Ljung -2,5 2 @ 1,85 Sportingbet ✅ 2-14
Piotruś jeździ z Holderem i wątpię że na nim będzie zdobywał punkty. Według mnie jeżdżąc pod numerami 1-5 zarówno w Polsce jak i Szwecji marnuje się. Jest to za młody zawodnik by jeździć jako senior, w tym roku jego talent zdecydowanie stoi w miejscu i Piotrek nie rozwija się. W Szwecji wyniki takie se, ale zawsze bez szału. Peter to dobry zawodnik w Elitserien. Dzisiaj dodatkowo jedzie z rezerwy więc punktów nałapie. Bardzo słabo wyglądają Piraci na rezerwie więc myślę że Peter biegi rezerwowych wygra więc teoretycznie ma już 6 punktów. Do tego pewnie będzie zmieniał pozostałych seniorów i myślę że ok 11 punktów dzisiaj zdobędzie. A Piotrek jak 5-6 zdobędzie to będzie gitara.
Adrian Miedziński - Joonas Kylmakorpi -0,5 2 @ 1,75 Sportingbet ▶ mecz odwołany
Drugi typ para Miedziński - Kilokarpi. Adrian bardzo słaby w tym roku, praktycznie wszędzie zawodzi i nie spełnia oczekiwań. W Szwecji też szału nie ma. Jeszcze jak jechał z rezerwy to było nieźle ale spod numerów 1-5 spisuje się słabo. Do tego w parze z Zorro który mam nadzieję że się w końcu ogarnie i zacznie punktować na poziomie. Kilokarpi wrócił po kontuzji i nie zawodzi. W Polsce bardzo dobrze spasowany oprócz ostatniego meczu, w Szwecji też było fajnie. Jeździ w parze z Andersenem który ostatnio obniżył loty. Ogólnie w Szwecji Hansior jeździ bez błysku i w tym upatruję wysokiej zdobyczy Kilokarpiego.
Chris Holder -0,5 - Chris Harris 1 @ 1,55 Sportingbet ✅ 9-5
Trzeci typ na Holdera. Chrispy jedzie z Piotrkiem Pawlickim już wyżej pisałem że na nim punktów nie będzie tracił. Do tego jedzie z 3 a to dość fajny numer w Szwecji. W formie jest dobrej co ostatnio potwierdzał. Może w Szwecji rewelacji nie ma ale jest solidność. Harris jedzie w parze z Wattem i według mnie na nim może tracić punkty. Ogólnie Harris poprawił swoją dyspozycję, ale dzisiaj jest z kim przegrywać bu u Piratów Pawlicki, Hancock, Janowski czy Holder o wygraną biegową będzie ciężko. Według mnie Holdera stać na przynajmniej 11 punktów a Harris jak 9-10 zrobi to będzie dużo.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Gapiński +3 - J. Davidsson bet365 @1,95 15 - 5 Pewka ✅
Obaj jadą z rezerwy, Gapa średni na wyspach, ale poniżej 4-5pkt nie schodzi. Przy handi +3 to będzie miał już ich 8, a nie wydaje mi się, że tragicznie jeżdżącego w tym sezonie Joonasa stać by było na taki wynik. Obaj jadą z rezerwy obaj mają teoretycznie 2x przynajmniej po 2/3pkt. Jeśli w jednym z biegów między sobą (a mają ich 2) Gapa przyjedzie przed Szwedem to automatycznie jego handi wzrośnie do 4pkt... Dla mnie bet dnia może to nie jest bo są lepsze, ale po kursach @1,45 i @1,55. Z wysokich kursów takich 50%-50% ten bet wydaje mi się najlepszy!!
Pozostałe co gram, ale sorki już nie zdąże opisać bo lecą Czechy - Grecy
Wszystko SB

F.Lindgren v Nermark(-0.5) @2,10 ⛔ 12 - 2

A.Jonsson v G.Laguta(+1.5) @1,55 ⛔ 17 - 4

T.Gollob v N.Iversen(-1.5) @1,85 zwrot

G.Walasek v P.Protasiewicz(+3.5) @1,55 zwrot

H. Andersen v S.Alden(+4.5) @1,45 zwrot

Piraterna -12 @1,90 Bet365 ⛔

madizks 7

madizks

Użytkownik
Wczoraj Elitserien pokazała swoje oblicze, jakie można zauważyć oglądając mecze w TV i śledząc tą ligę np wczorajsze spotkanie Dackarny-Valsarna do 6 biegu 10 pkt gospodarze w tył, a następnie mozolne odrabianie strat i w ostatnich 2 biegach odjazd i wygrana. niczego silniejsze drużyny nie mogą być pewni.
Najbardziej nie obliczalna drużyna jak dla mnie to Vastervik u siebie jadą padakę, a na wyjazdach o niebo lepsza jazda i potrafią napsuć krwi lepszym od siebie, ale nie zawsze kończy się to ich szczęściem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom