>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Elitserien i Allsvenskan 2012

Status
Zamknięty.
M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Ward -1,5 - Vaculik @1,75 sportingbet 10j ✅12 - 8 +7,5j
Ward zawodnik którego stać na mnóstwo punktów, jeździ świetnie w Anglii, Polsce w Szwecji brakuje mu regularności bo jeździł na zmianę z Nichollsem, nie wiem kiedy dowiedział się, że dziś jedzie mam nadzieje, że nie dziś w nocy po upadku Anglika i będzie dobrze przygotowany... Słowak jak to on 4-5pkt w Szwecji na pewno zrobi, ale czy będzie liderem i przywiezie 2cyfrówke? Śmiem wątpić (oczywiście stać go na to)
Pavlic - Protasiewicz -0,5 @1,85 sportingbet 5j ⛔ 10 - 8 2 defekty?
Pavlic - Iversen -1,5 @1,95 bet365 5j ✅ 10 - 17 izzunia ✅ +4,75j
Jurica stracił swój najlepszy silnik w niedziele, a co zrobił na rezerwowym sprzęcie każdy widział... tak samo było z Przemkiem 14pkt w Szwecji, a do ZG ten silnik już nie dojechał i jechał na jakiś rumaczkach co nie wchodziły na obroty i był wolny na trasie. Temu gram przeciwko Chorwatowi, a PePe wrócił do formy, Iversen jest w fenomenalnej formie.
A. Laguta -1,5 - Musielak SB @1,85 10j Zwrot
Rozpieszcza SB w tej kolejce, Musielakowi ambicji nie można odmówić, ale debiut w Szwecji vs Artem na motorze Griszki? Widzę tu 1-2 do 8-10 w pkt.
Efortuna ako 3,81 45j (153)
Lindgren pon 9,5 @1,70 ✅ 9
Linie tą przekroczył tylko raz w tym sezonie, rozumiem dobrze w Polsce wygrał gp, ale dziś nie wróże mu wielu punktów, ba nawet wątpie żeby pojechał 5x bo do 15 biegu aspirują inni zawodnicy
Hancock pon 11,5 @1,60 ✅ 9
Linia ogromna jak na pare z Holderem + bieg vs Nicki Pedersen, jest gdzie tracić punkty i na kim, można i powiedzieć, że jak wynik będzie wysoki dla gospodarzy, a zapewne taki będzie to Herbi nie pojedzie 5x
Valsarna - Hammarby @1,40 ????⛔ 44 - 46 Jak bym wiedział o 18, że Laguta nie jedzie nie ruszył bym tego!! Bjarne Pedersen też w Czechach jechał... Pewniak nie wszedł przez to, że nie jechał Artem
Tu już wszystko było powiedziane w dziale żużel, nic dodać nic ująć
Indianerna -2 @1,90 bet365 10j ⛔ 48 - 42 przeliczyłem siły gości
Pepe (w końcu) Iversen w formie, Hansio zrobi swoje, Holta zaczął jechać, Simon i Lindbaeck nieobliczalni mogą zrobić zarówno 2 jak i 10pkt. Myślę, że na Harissa to wystarczy. Pavlic nie pojedzie, Watt i Ljung poobijani, Max to przeciętniak King może mieć 2pkt jak i 9. Myślę że goście ogarną.
Piraterna -14 @1,83 bet365 5j ✅ 58 - 31 +4,15
Nicki ok 14-15, PK 7-8, a reszta? długo długo nic... vs Janowski pogodził się z tunerem bo zaczął jechał Holder i Herbie 3x 5-1 Przemek i Piotrek swoje przywiozą martwie się tylko o Sundstorema który zaliczył dzwona.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
mało czasu, ale teraz zdecydowałem się dopiero.
Vaculik +3 v Jensen @ 1.7 ⛔
5/10
Bet365
Forma niezła, występ na rezerwie czyli 4 punkty pewne. 5 występów (raz zmieni Lindqvista) także powinien zakręcić koło 6-7 punktów. Forma Crumpa jest niewiadomą, może i na nim coś zapunktować. Handi dosyć wysokie, MJJ rollercoaster w Szwecji także pobieram dodatni kurs na Martina!

verti 3,4K

verti

Forum VIP
  • Bajen Speedway - Vargarna Typ: 1 (-19.5), kurs 1.85 w Betsafe ⛔

Dramatttt ... :|

W Szwecji lubią się dziać różne dziwne rzeczy, ale nie tym razem.
Dość nietypowo bo w poniedziałkowe popołudnie rozegranie zostanie zaległe spotkanie szwedzkiej Elitserien, mecz nie odbył się w pierwotnym terminie ze względu na tragiczną śmierć Lee Richardsona. Sternicy &quot;Wilków&quot; nie popisali się wyobraźnią anonsując rozegranie tego spotkania na dzień 4 czerwca. Trójka ich podstawowych zawodników: Karlsson, Kildemand i Nilsson w tym samym czasie mają zaplanowane mecze na Wyspach Brytyjskich, a że priorytetem dla nich są rozgrywki w Elite League na torze Gubbangens w Sztokholmie ich nie zobaczymy. Są to niewątpliwie obok Nickiego Pedersena najjaśniejsze ogniwa ekipy z Norkoeping. Jakby tego było mało to Peter Jansson nie może desygnować również do boju Michała Szczepaniaka, natomiast Adamowi Shieldsowi zabawa w żużel się znudziła i postanowił zakończyć karierę w trakcie sezonu. Jak dla mnie Vargarna na chwilę obecną kadrowo i pod względem potencjału wygląda najsłabiej w Elitserien. Na poziomie jadą jedynie &quot;Power&quot; i &quot;Pikej&quot;, z czego sympatycznego okularnika dzisiaj zabraknie. Honoru &quot;Wilków&quot; będzie bronił Nicki Pedersen, osamotniony raczej niewiele wskóra. Niby jest jeszcze Bjarne Pedersen, ale on jakoś mnie nie przekonuje tym bardziej, że na torze w Sztokholmie idzie mu raczej mizernie.
W efekcie problemów kadrowych Peter Jansson stoi pod ścianą i został zmuszony posłać do boju takich asów jak: Magnus Karlsson, Andre Hertzberg i Viktor Bergstrom, którzy w sumie w tym sezonie mają odjechanych (UWAGA) zero biegów na poziomie najwyższej klasy rozgrywkowej. Do tego jest jeszcze specjalista od jazdy na lodowej odmianie speedwaya Danił Iwanow. Nigdy bym nawet o tym nie wspomniał, ale w obliczu takich przetasowań brak Andre Mellgrena jest nawet bardzo dotkliwy : O
Gospodarze zdają się wracać na właściwe tory. Ostatnio pokonali na wyjeździe Valsarne. Było to ich premierowe zwycięstwo w tym sezonie. Imponujący debiut zaliczył wówczas Tobiasz Musielak. To właśnie na Polaków stawiają w stolicy Szwecji, obok młodego wychowanka leszczyńskiej Unii zobaczymy również innych zawodników z kraju nad Wisłą, będą to Gollob, Walasek, Miedziński i Brzozowski. Skład uzupełniają Szwedzi - Zetterstrom i Andersson. Zawodzi Gollob, kibice od niego wymagają znacznie więcej. &quot;Zorro&quot; i &quot;Greg&quot; powinni zaliczyć dobre występy. Liczę na parę rezerwowych Miedziak &amp; Brzozowski, którzy za rywali będą mieć prawdziwych kelnerów, oczekuję że w gonitwach 2 i 11 wynik dwukrotnie będzie brzmiał 5-1 dla miejscowych. Chociaż myślę, że to niejedyne biegi, które zakończą się tym właśnie rezultatem.
Reasumując. Gospodarze powinni dzisiaj zniszczyć przyjezdnych. Już w miniony wtorek dostali wciry w Motali (58-31) tylko, że wtedy jechali w zdecydowanie silniejszym zestawieniu, z tamtego składu został jedynie Pedersen i Iwanow i niewątpliwie tylko trzykrotny IMŚ może tu dzisiaj napsuć krwi gospodarzom. Na wspaniały mecz Skóry i BP nie liczę. Obym się nie przeliczył.
Składy:
Hammarby: 1. Grzegorz Walasek, 2. Dennis Andersson, 3. Magnus Zetterstroem, 4. Tobiasz Musielak, 5. Tomasz Gollob, 6. Adrian Miedziński, 7. Kamil Brzozowski
Vargarna: 1. Adam Skórnicki, 2. Magnus Karlsson, 3. Bjarne Pedersen, 4. Danił Iwanow, 5. Nicki Pedersen, 6. Viktor Bergstroem, 7. Andre Hertzberg.
W zasadzie line&#39;up &quot;Wilków&quot; mówi wszystko ...
Bardzo polecam.
PS. A w ogóle handi w fortunie -17.5 to jakaś bajeczka. Szkoda, że maks stawka = 200zł, i jeszcze podatek ... brr

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Trochę mnie dziwi to, że PK czy Nilsson dziś nie jadą,, przecież mają szwedzką licencje i powinni jechać w Szwecji, a nie w Anglii. Do rzeczy czy goście nie mogą skorzystać z z/z za któregoś z nich, czy te składy co podałeś to są na 100%?
Edit: PK jest w ofercie BS (temu pytam o składy), a handi już -20,5

J 0

janisz

Użytkownik
Do rzeczy czy goście nie mogą skorzystać z z/z za któregoś z nich, czy te składy co podałeś to są na 100%?
Na 100% nie chcę się wypowiadać, ale zarówno strona Hammarby jak i Vargarny awizuje takie składy:
Hammarby
1. Grzegorz Walasek
2. Dennis Andersson
3. Magnus Zetterström
4. Tobiasz Musielak
5. Tomasz Gollob
6. Adrian Miedzinski
7. Kamil Brzozowski
Vargarna
1. Adam Skornicki
2. Magnus Karlsson
3. Bjarne Pedersen
4. Danil Ivanov
5. Nicki Pedersen
6. Viktor Bergström
7. André Hertzberg
Skoro obie strony są zgodne, to można z dużym prawdopodobieństwem założyć, że pojadą w takich składach.

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Mnie tak wysokie handi nie przekonuje. Faktycznie w teorii to wygląda tak, że tylko Nicki powinien podjąć rękawicę ale znając życie Ci kelnerzy, o których wspominacie zrobią pewnie po 2,3,4 pkt zamiast zakładanych 0,1 i już nie będzie tak wesoło. Ivanov powalczy, Bjarne też, a może i Skóra wygra jakiś bieg bo on lubi przywozić coś w stylu: 0,1,d,3;] Nicki jedzie 6 razy na 100% i sam naczepie z 16pkt bo z kim ma przegrywać? Raz z Zorro i raz z Walaskiem to max. Gollob wiadomo jak jeździ więc nie ma sensu nic pisać. Według mnie to ciężki mecz do typowania bo jest wiele niewiadomych jednak jak już grać to dodatnio na gości.
Hammarby - Vargarna +19,5 2✅
Dwóch liderów + wygrany bieg Skóry i handi pokryte bez problemu. Nawet kelnerzy mogli dzisiaj pojechać jak na nich przystało ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Warty pogrania jest
Walasek powyżej 9,5 w efortunie @1,7 2j ⛔ 6
Gollob poniżej 9,5 efortuna @1,9 10j ✅ 8
Te typy jako single musimy spleść z 2 innymi zdarzeniami min ako 3 zdarzenia (ja dałem 2 raczej pewne tenisy po kursie 1,12)
Greg prezentuje w miarę stabilną formę ostatnio w błocie nie mógł się dopasować jak i cała drużyna mam nadzieje, ze wyciągnął z tego wnioski i dziś pojedzie jak w końcówce meczu vs Piratom. Stawka dość niska bo padało wczoraj, padało w nocy w Sztokholmie, więc nie ma co ryzykować grubszej kasy.
Chudy pokazał wczoraj jak jeździ na trudnym torze, 2 dni temu na betonie równym jak stół piękny występ w Gnieźnie, wczoraj trochę popadało i Gollobik zamykał gaz, jego motorki nie jechały już tak ładnie. Dziś tor też będzie trudny, lekki hadicap gospodarze przez to stracą. Nie wróże Tomkowi dziś dobrego występu bo to już nie jest ten sam Gollob co w mojej młodości kiedy jechał tam gdzie inny nogi by nie włożył, za dużo upadków, za dużo gwiazdorzenia.
Nicki -3,5 - Gollob tobet @1,65 10j✅ 15 - 8
Nicki wczoraj raczej przeciętnie w Polsce ostatnio jego wyniki poszły nieco w dół. Nie wiem czy to zmęczenie materiału czy może tunner dał partie gorszych motorków, ale na Tomka to powinno wystarczyć. Dziś Nicki za przeciwników będzie miał Musielaka i Walaska, bo na Chudego czy Zorro bym nie liczył. Zakładam, że w biegach będzie 6 do 4 na rzeczy Duńczyka więc przy jakieś wpadce w wyścigu 0 pkt to i tak pokryje te handi.
Musielak +2 - Zorro tobet @1,95 2j ⛔ 3 - 7
Wczoraj Tobiasz bez kompleksów w Gorzowie, a Zorro bardzo przeciętnie w Grudziądzu. Widzę tu value na Polaka, kto wie może ujrzymy go nawet w nominowanym?
✅+11,5

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Prezent od sportingbetu?
Składy każdy widzi, handi każdy widzi... Zakład h2h sportingbetu przedziwny!! Bjarne dziś 6 startów pewne, Tobiasz max 4. Musielak uzupełnia parę z Zorro, który powinien trzaskać więcej punktów niż zawodnik Unii Leszno, a co za tym idzie odbierac mu zdobycz punktową. Bjarne i Nicki to jedyni zawodnicy, którzy mogą stawić opór gospodarzom ze stolicy. Ja bym dał linię -2.5/-3.5 na Bjarne, a widząc tylko minus pół korzystam! Wczoraj Bjarne bardzo szybki w Grudziądzu...
Musielak - B.Pedersen (-0.5) @ 1.85 ✅
9/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +8
M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Początek wszystkich spotkań o godzinie 19:00.

Valsarna Hagfors - Vargarna Norrkoeping

Valsarna Hagfors:
Krzysztof Buczkowski, Artiom Łaguta, Krzysztof Kasprzak, Tomasz Gapiński, Daniel Nermark, Victor Palovaara, Robert Kościecha.
Vargarna Norrkoeping: Bjarne Pedersen, Adam Skórnicki, Peter Karlsson, Peter Kildemand, Nicki Pedersen, Anders Mellgren, Kim Nilsson.
Gospodarze osłabieni brakiem Grigorija, zmierzą się z Vargarną do której powrócili po wczorajszym odwołanym meczu w Anglii Nilsson, Kildemand i P Karlsson. Wczoraj osłabieni potrafili zdobyć, bagatela 38pkt praktycznie we 2. Nicki i Bjarne Pedersen zdobyli ich 25, więc na pewno nie można ich spisywać na straty patrząc na słabą formę Artema czy Gapy. W ekipie gospodarzy mocno liczą na Kościechę jadącego z rezerwy.
Indianerna Kumla - Dackarna Malilla

Indianerna Kumla:
Antonio Lindbaeck, Joonas Kylmaekorpi, Niels Kristian Iversen, Hans Andersen, Piotr Protasiewicz, Kenneth Bjerre, Kim Asling.
Dackarna Malilla: Andreas Jonsson, Michael Jepsen Jensen, Darcy Ward, Patryk Dudek, Fredrik Lindgren, Joel Larsson, Jonas Davidsson.
Tutaj faworyta trudno wskazać, na pierwszy rzut oka wydaje się nim być gospodarz, powraca do składu Fin i Kennio Bjerre i jeśli nie zawiodą to powinni wygrać, ale goście w tym sezonie nie przegrali żadnego meczu Jonsson, MJJ, Darcy, Dudek są w super formach, Słabym punktem są rezerwowi, Z/Z za Lindgrena wg mnie to wzmocnienie bo ten rzadko kiedy zdobywał więcej niż 8pkt w meczu.
Elit Vetlanda - Piraterna Motala

Elit Vetlanda:
Emil Sajfutdinow, Thomas Jonasson, Jarosław Hampel, Leon Madsen, Jason Crump, Martin Vaculik, Henric Lindqvist.
Piraterna Motala: Maciej Janowski, Piotr Pawlicki, Greg Hancock, Przemysław Pawlicki, Chris Holder, Anton Rosen, Linus Sundstroem.
Tego meczu nie oceniam. Silna Vetlanda vs młodość ciężko wskazać faworyta.
Vastervik Speedway - Hammarby Sztokholm

Vastervik:
Davey Watt, Mikael Max, Chris Harris, Jurica Pavlic, Peter Ljung, Daniel King, Pontus Aspgren.
Hammarby Sztokholm: Grzegorz Walasek, Dennis Andersson, Tomasz Gollob, Tobiasz Musielak, Magnus Zetterstroem, Adrian Miedziński, Sebastian Alden.
Patrząc po nazwiskach to mocniejszy zespół ma ekipa ze stolicy. Ta jedna wygrała tylko 2 mecze w tym sezonie z 2 słabymi przeciwnikami, słabo ostatnio jeździ Gollob, Walasek w kratke, Zorro też. Dużo będzie zależało od postawy Kinga i Aspgrena w tym meczu, jeśli gospodarze chcą to wygrać oni nie mogą przywozić 0.
Źródło SportoweFakty
Deszcz drodzy koledzy pada od dwóch dni w każdym mieście, są to niewielkie opady ok 1-2mm, dziś wieczorem jest jedynie zapowiadana przelotny kapuśniaczek w Kumlii, nie przesadzajcie z tą pogodą tak

B 0

buba90

Użytkownik
Dzięki za info , jak wiadomo deszcz odgrywa też swoją rolę w żużlu i bardzo promuje startowców czyli trzeba mecz Indian brać z lekkim przymrużeniem oka.

B 0

buba90

Użytkownik
na fortunie linie już wystawione . Ciekawie wyglada Valsarna (-5.5) , tylko nie wiem czy nie ma czasem jakiś absencji bo skład Vargarny mocno wzmocniony w porównaniu z wczorajszym spotkaniem chyba mają nadzieję zeby urwać jakieś pkt.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Na szybko 2 typy, bo kursy lecą na łeb na szyję.
Pierwszy to dubel. Kasprzak v Łaguta - nie ma o czym tu długo rozwodzić. Kasprzak ze słabym Gapą w parze, a Łaguta z Buczkiem na którym powinien stracić kilka oczek. Krzysiek powinien być liderem swojej drużyny, Artem słaby sezon i nic nie skazuje, żeby nagle się to odmieniło. Dubluje to z Vetlandą, która podejmie Piraternę. Szlagierowe spotkanie, Elit powinno podołać trudnemu zadaniu i pokonać Piratów. Pozycje od 1 do 5 niesamowicie silne, a i Vaculik na rezerwie robi różnice.
Kasprzak + Vetlanda @ 2.15 ✅
4/10

Drugie zdarzenie to linia wystawiona na Patryka Dudka w spotkaniu Indian z Dackarną. 8 punktów? No jak... słabo w Gdańsku, 4 starty max + jazda w parze z Wardem i bardzo solidni przeciwnicy to bariera nie do przeskoczenia dla Duzersa. Nie ma o czym pisać nawet, spokojnie wejść powinno. W przypadku 8 oczek zwrot także izzi...

Dudek under 8 @ 1.65 ✅
7/10
Tobet

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Lindgren jednak jedzie w Kumli także warto pograć na gospodarzy. Byłaby zamota przy ewentualnej z/z, ale Fredka nigdy nie szalał na torze Indian (ostatnio chyba 4 punkty). Bjerre na rezerwie, powrót Kilokarpiego i solidni Iversen i Protasiewicz. Miejscowi powinni zwyciężyć przeciw niepokonanej do tej pory drużynie z Malili. Piekielnie mocna obsada tego spotkania, warto spróbować, bo kurs na miejscowych wyborny!

Indianerna @ 1.5 ✅
6/10
Tobet

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Indianerna - Dackarna 1 1,50 45:43✅
Elit Vetlanda - Piraterna H(0 - 8) 2 1,90 51:39⛔Tragicznie młody pawlicki i Holder

Kurs 2,85 Tobet

Pierwsze jak i drugie spotkania bardzo wyrównane. Stawiam na Indianerne ponieważ w składzie znalazł się w ostatnich dniach niesamowicie mocny Fin Joonas Kylmaekorpi co uważam za bardzo duże wzmocnienie.Do tego wydaje się że powracający Bjerre również dzisiaj powinien solidnie zapunktować gdyż jedzie z nr.14W ekipie gości nie wiem czego się spodziewać po Fredka Lindgrenie ale dzisiaj raczej niczym pozytywnym nie zaskoczy.Kurs zachęcający więc pobieram.
Drugie spotkanie patrząc na składy obu ekip wydaje się że to gospodarze wygrają to spotkanie jednak handi+8 w stronę Piratów kusi no i mnie skusiło i pobrałem. Piratów trochę strach grac bo dużo zależy od dyspozycji młodych Naszych ale wierzę że każdy pojedzie na swoim poziomie.Emil i Jonasson są w tym roku nieprzewidywalni w Szwecji podobnie Jarek Hampel który jednego tyg.zdobywa po 12pkt innego połowe mniej. Uważam,że warto spróbowac.

C 407

cekaem

Użytkownik
N.K.Iversen - A. Jonsson 1 1.85 Fortuna (max 5 startów) ✅
Adrenalina w tym sezonie jeździ zdecydowanie w kratkę , dobre występy przeplata słabszymi. Iversen natomiast wszędzie pokazuje bardzo wysoką i stabilną formę. Posiada przewagę własnego toru , Jonsson do tego ma taką konkurencję w zespole , że może nawet w nominowanym biegu nie pojechać. Jak dla mnie okazja.

Otrzymane punkty reputacji: +2
feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Dziwne rzeczy w bet365...
Na pierwszy rzut oka typ najpewniejszy.
Pytanie gdzie tu jest haczyk? Linia bardzo niska, 4 biegi to spokojnie do pokrycia. W parze z Kilokarpim, który po kontuzji jedzie pierwszy raz w Szwecji.. Przeciwnicy może i mocni, ale czy Bambo nie będzie w stanie przewieźć rezerw, Dudka i MJJ? Lindgren też na mocarza nie wygląda także baaardzo dobrze prezentujący się zakład.
Lindback over 5 @ 1.72 ⛔
8/10
Bet365

Kolejny typ i kolejny raz gdzie tu jakiś haczyk? Linia na Watty&#39;ego zadziwiająco niska, bo tylko 6 oczek. W parze z Maxem także 50/50, ale przecież przeciwnicy bez szału... Walasek, Zorro, Andersson czy Musielak to zawodnicy na wyjazdach co najwyżej przeciętni. Dobra forma Australijczyka, ja to kupuję!
Watt over 6 @ 2.1 ⛔
6/10
Bet365

I typ ostatni to zestawienie dwóch rezerwowych ze spotkania w Kumli czyli Bjerre i JD. Kenio zdecydowanie odżył po nawiązaniu współpracy z nowym mechanikiem. W Czewie śmigał aż miło, problemy sprzętowe podobno zażegnane, a i morale w obozie Bjerre wysokie. Davidsson na drugim biegunie całkowicie, w Polsce zawodzi po całości, w Elitserien jak widać też skoro wylądował na rezerwie. Do tego obcy tor...
Bjerre -1 @ 1.9 ✅
5/10
Bet365

B 12

bookman

Użytkownik
Na wstepnie chciałem napisać ze sts ostatnio przoduje w wystawianiu ulotki na żużel, dzisiaj można zgarnąć niezłe typki.
Ward - Dudek -1 1,55 ✅
Ward świetna dyspozycja jak i również Patryk lecz nie sądze ze da radę objechać bardziej doświadczonych zawodników z Kumli co nie można zarzucić tego Wardowi.
Vastervik Speedway - Hammarby Sztokholm -1 1,7 ⛔
Vastervik 5 dobrych zawodników raczej pewnych do zdobywania u siebie pkt, w Hammarby zagubiony Gollob, wyjazdowy Andersson, nie doswiadczony Musielak lub też wypalony Zorro.
I teraz wyśmienite kursy z STS.
Pavlić over 7,5 1,7 ⛔ Byłem pewnie ze pojedzie w 15 biegu z Harrisem, niestety trener wybrał M.Maxa i w pałe.
Dobra forma ostatnio licze na dwucyfrową zdobycz.
Buczek under 8,5 1,7 ✅
Nie ma zbytnio wymagajacych przeciwników, ale w 4/5 startach nie sadze aby 9 pkt zdobył
Dudek under 8,5 1,55 ✅
Para z Wardem, już jest dla niego bolączką.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom