>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Elitserien i Allsvenskan 2012

Status
Zamknięty.
coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Dla mnie wasze argumenty na Piraterna są mega na wyrost, jak ktoś napisał wcześniej Hancock i Holder zrobią razem 25 pkt, Hancock 1/3 zawiódł , Holder 2/3 zawiódł, co mecz zawodzi zawsze 1 lub 2 z trójki młodych Polaków i jak wcześniej pisałem rezerwa dla mnie lepiej wygląda u gospodarzy...
Drugi typ na dziś co mnie kusi to Vetlanda handicap -14,5 pkt. 6 świetnych u gospodarzy, wiadomo u siebie słabiej jeździ Crump ale nawet jak zrobi te 7-8 pkt to już git, Jarek i Emil swoje pojada i 20 pkt co najmniej zrobią, Jonasson i Madsen podobnie jak Crump powinni się zakręcić i jeszcze Vaculik na rezerwie ok. 10 pkt może zrobić. Dla mnie Vetlanda zakręci się ok. 55 pkt (+/- 2 pkt ) co i tak pokryje handicap. W ogóle ja tutaj spodziewałem się handicapu nawet ok. -18,5 pkt, bo goście nie mają kim straszyć, jak Harris słabo pojedzie, Ljung też pewnie nic specjalnego może nie zrobić przy takich rywalach i jedynie dla mnie Pavlic może coś poszaleć ale to zdecydowanie za mało.

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Kolejna kolejka Elitserien,zgadzam się z typami na handi w stronę Piraterny oraz overy punktowe Pedersena więc nie bd już o tym pisał.Przeglądam ofertę i w sumie nie widzę nic ciekawego,poza dwoma zakładami:
Krzysztof Buczkowski - Robert Kościecha typ:1 kurs:1.75 buk:Tobet ✅
Wszyscy widzą w jakiej formie jest Buczkowski,w tym sezonie jeździ kapitalnie,w parze ma Artioma Łagutę,który zawodzi swoją formą więc nie powinien na nim tracić punktów.Kościecha w parze z Gapińskim,czyli wyrównana para,aczkolwiek Kostek ostatnio w lepszej formie.Mimo wszystko uważam że Buczkowski spokojnie zdobędzie więcej punktów niż Kościecha.

Chris Harris over 8.5 pkt kurs:2.30 buk:Tobet
✅
To bardzo ryzykowny typ,Bomber jeździ średnio ale dzisiaj walczą z jedną z najlepszych ekip w Szwecji i ktoś te punkty po prostu musi zdobywać dla gości.Zanosi się na ostre lanie gości,ale liczę na dobry występ Harrisa i Pavlicia,którzy powinni pojechać po 6 razy licząc rezerwę taktyczną.9 pkt do zdobycia w 6 startach dla Bombera to nie jest linia nie do przeskoczenia zwłaszcza że nie wiadomo w jakiej formie będzie Madsen który ostatnio miał problemy zdrowotne.Jonasson również do objechania.W parze Bomber ma Kinga który nie powinien zabierać mu punktów.Uważam że warto zagrać,przy takim kursie.
Pozdrawiam
Edit: No i bardzo ładnie :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +2
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Fatalna oferta. SB jak zwykle daje ciała z ofertą na Elitserien.
Indianerna Kumla -8 - Valsarna Hagfors 1 @ 1,75 Bet365 ✅ 52-38
Na papierze Indianie wyglądają bardzo dobrze, jednak sezon rozpoczęli fatalnie. Deja vu Dackarny z ubiegłego roku? jak najbardziej. Jednak dzisiaj jeśli nie wygrają chociaż 8 punktami to mogą się lekko ośmieszyć. Goście bez lidera Griszy Laguty i jest to ogromna strata. Artiom Laguta, Kościecha, Gapiński czy Palovaara będą mieli bardzo ciężko o punkty. Buczkowski chyba jeszcze odczuwa skutki ubiegłotygodniowego upadku, Nermark też w Szwecji nie jeździ aż tak rewelacyjnie. Z rezerwy jedzie Kasprzak i on może solidnie zapunktować, no ale bez przesady. Gospodarze mają ciekawy skład. Liderem jest Iversen który zachwyca formą, Protasiewicz nawet nieźle jeździ, Lindbeck zawsze walczy i przeważnie nie zawodzi. Holta spora zagadka ale on w końcu musi się ogarnąć bo gdzie będzie zarabiał kasę. Andersen też powinien zapunktować ja jakimś przyzwoitym poziomie. Z rezerwy jedzie młody Henka i powinien powalczyć z Kasprzakiem z rezerwy, Thoernblom statysta ale może Palovaare objechać.
Adrian Miedziński - Chris Holder -1,5 2 @ 1,72 Expekt ✅ 3-8
Panie!! z czym do ludu. Miedziak jedzie w parze z Walaskiem także na swoim partnerze z pary punktów nie będzie zdobywał. W biegu nominowanym też nie pojedzie. Adrian nie jest w najwyższej formie i grenie przeciwko niemu jest dobrym rozwiązaniem. Holder jedzie z rezerwowymi, jest w kapitalnej formie, potwierdza to w Anglii czy Polsce. Ostatnio w Szwecji zawiódł i dobył tylko 6 punktów, ale nie przesadzajmy to on będzie dzisiaj liderem drużyny i być może poprowadzi Piratów do wygranej.

Otrzymane punkty reputacji: +5
T 1,5K

torretoo

Użytkownik
o 19 Hammarby - Piraterna na OS
tak dla sprostowania, live dzisiaj Orange sport tego meczu nie pokazuje ; ) &quot;premiera&quot; o 23:30 na Orange Sport. Ale w necie na pewno znajdziecie jakiś link do tego meczu z Szwedzkiej telewizji.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Holta powyżej 5pkt @1,60 bet365 30j ✅ 7
Łatwe biegi Norwega... 2x z rezerwowymi + własny tor...
Może nie jest w super formie, ale to 4 zawodnik świata z jedną z najlepszych średnich w Szwecji z roku 2010, później ta feralna kontuzja nadgarstków...
Nicki Pedersen over 11 bet365 30j ⛔ 11...
Typ łatwy już go ktoś wcześniej opisał... Nicki w tym sezonie chce wrócić na szczyt wziął się do roboty, w każdym występie wali 2cyfrówki dziś może pojedzie 6x więc czemu nie?

Lindbaeck -2
vs Buczkowski @2,0 bet365 1j ⛔ 5-6
Walasek -3 vs Prz. Pawlicki @1,95 bet365 1j ⛔ 8-14
Tutaj obstawiam na podstawie gospodarz + lepsza forma... Tonino wyborna forma, a Buczek poobijany, Walasek u siebie piekielnie mocny lepszy od Tomcia Golloba handi -3 ale myślę, że da radę bo będzie miał 1 bieg więcej od Przemsia
Ponad to gram w wzbmilenium za 1j
Walasek over 9,5 @1,80⛔ 8
Nermark under 8,5 @1,75✅ 6
Crump - Harris +3 @1,60✅ 13-11
Przemek - Piotrek Paw @1,65✅ 14-6
ako 8,32 1j=7,32j

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 202

szymontom

Użytkownik
Szwedzka Elitserien | Żużel
Spotkanie.Vargarna Norrköping - Dackarna(-4) handi europejskie
Typ.2
Kurs.1,83
Bukmacher.Bbet365
Data.22.05.2012 g.19.00
Analiza.
Vargarna Norrköping ktora do tej pory wygrala 1 spotkanie i 1 przegrala podejmuje na swoim torze ekipe lidera rozgrywek czyli Dackarna ktora do tej pory na 3 spotkania nie zaznala porazki.A oto awizowane sklady na to spotkanie...
Vargarna Norrkoeping: Adam Shields, Kim Nilsson, Peter Karlsson, Adam Skórnicki, Nicki Pedersen, Anders Mellgren, Danił Iwanow.
Dackarna Malilla: Andreas Jonsson, Jonas Davidsson, Scott Nicholls, Patryk Dudek, Fredrik Lindgren, Tim Gudmundsson,
Tak na prawde to gospodarze nie maja kim dzisiaj straszyc.Adam Shields nie pojedzie bo zakonczyl kariere,Nilsson bez rewelacji,Skora tak samo,a tacy zawodnicy jak Anders Mellgren i Danił Iwanow do tuzow zuzla nie naleza i byc moze ktos slyszy te nazwiska pierwszy raz.Tak wiec pozostaja do robienia punktow w niesamowitej formie ostatnio Nicki Pedersen i wiekowy juz Peter Karlsson.Natomiast ekipa Dackarna to bardzo solidni zawodnicy i co najwazniejsze sa ostatnio w niezlej formie.Andreas Jonsson, Jonas Davidsson, Scott Nicholls, Patryk Dudek, Fredrik Lindgren to bardzo dobrzy zuzlowcy i jedynie problemy z nich ma Jonas Davidsson.Tim Gudmundsson to jedyne slabe ogniwo,ale na rezerwie jest swietny mlody Dunczyk Michael Jepsen Jensen.Tak wiec za gospodarzmi przemawia jedynie wlasny tor,ale przy tak wyrownanej ekipie gosci nawet to nie pozwoli im uniknac porazki na swoim torze.Typuje przekonywujaca wygrana Dackarny.
42-48

K 23

krzychu...

Użytkownik
Rozumiem twoje argumenty, gdyż są one logiczne ale sam przyznasz, że kurs na Hammarby obecnie to śmiech na sali. 1,44 to po prostu jakaś kpina, bo naprzeciwko mamy Holdera czy Hancocka, a oni obaj zrobią około 25pkt, do tego dolicz sobie resztę i myślę, że gości jak najbardziej stać na zwycięstwo i tutaj bardziej w kwestiach value
Trochę się nie zrozumieliśmy, osobiście brałem Hammarby po 1,7 i 1.6 dla mnie to było value w czystej postaci, ponieważ sam tak to wyceniłem, ale jaku już wcześniej było pisane kwestia oceny.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Dackarna Malilla: Andreas Jonsson, Jonas Davidsson, Darcy Ward, Patryk Dudek, Fredrik Lindgren, Michael Jepsen Jensen, Joel Larsson.
Elit Vetlanda: Emil Sajfutdinow, Leon Madsen, Jarosław Hampel, Thomas Jonasson, Jason Crump, Henric Lindqvist, Martin Vaculik.
Piraterna Motala - Vargarna Norrkoeping

Piraterna Motala: Greg Hancock, Chris Holder, Maciej Janowski, Piotr Pawlicki, Przemysław Pawlicki, Anton Rosen, Linus Sundstroem.
Vargarna Norrkoeping: Michał Szczepaniak, Peter Kildemand, Peter Karlsson, Danił Iwanow, Nicki Pedersen, Anders Mellgren, Kim Nilsson.

Valsarna Hagfors: Krzysztof Buczkowski, Artiom Łaguta, Krzysztof Kasprzak, Robert Kościecha, Daniel Nermark, Tomasz Gapiński, Victor Palovaara.
Hammarby Sztokholm: Magnus Zetterstroem, Tobiasz Musielak, Tomasz Gollob, Dennis Andersson, Grzegorz Walasek, Adrian Miedziński, Sebastian Alden.

Vastervik Speedway: Davey Watt, Mikael Max, Chris Harris, Daniel King, Peter Ljung, Pontus Aspgren, Jurica Pavlic.
Indianerna Kumla: Rune Holta, Hans Andersen, Niels Kristian Iversen, Simon Gustafsson, Piotr Protasiewicz, Antonio Lindbaeck, Mathias Thoernblom.
sportowefakty.pl
I na antenie Orange Sport od godziny 19.15 mamy hit sezonu! Dackarna u siebie z niepokonaną Vetlandą. Już zacieram ręce na samą myśl... ????
Czekam na typy poparte analizami z wyszczególnieniem z którego buka jest dane zdarzenie!

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Gästerna som ännu inte tagit någon poäng får klara sig utan Tomasz Gollob som inte är fit for fight efter sin hjärnskakning
To by oznaczało, że drużyna Hammarby pojedzie bez Golloba, choć na ich oficjalce nie ma żadnej informacji ...
Dziwna też sprawa ze składem Piraterny. Niby rzeczywiście Holder ma jechać pod &quot;2&quot; ale wierzyć mi się w to nie chce ...

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Gollob na pewno nie jedzie.
Planuję przerwę w startach. We wtorek miałem jechać w meczu ligi szwedzkiej, ale już ten występ odwołałem. Wracam do Bydgoszczy i idę do szpitala. Trzeba raz jeszcze zrobić wszystkie niezbędne badania i opracować program szybkiego powrotu do zdrowia - mówi Tomasz Gollob w wywiadzie dla &quot;Przeglądu Sportowego&quot;.
Zresztą szwedzkie media już o tym bardzo głośno mówią. Dla mnie lepszym pytaniem jest, czy będzie Z/Z czy pojedzie Batchelor. Jedne gazety mówią o Kangurze, inne o Z/Z. Jak coś znajdę to dam znać.
Kurs na Valsarne 1.50 w SvenskaSpel kuszący, ciekawe ile dadzą &quot;nasze&quot; buki.

Otrzymane punkty reputacji: +6
kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Tobet już wystawił kursy na dzisiejszą kolejkę,więc zaczynamy:

Valsarna - Hammarby typ:1 kurs:1.4 buk:Tobet
⛔ ????
Wobec nieobecności Golloba w drużynie gości,nie widzę innej możliwości niż wygrana Valsarny.Buczkowski+ Łaguta który ostatnio pojechał bardzo dobrze + Kasprzak + Nermark powinni sobie poradzić na własnym torze z osłabionymi gośćmi.Kurs dobry do jakiegoś dubla.

Dackarna - Elit Vetlanda H(0 - 6) typ:2 kurs:
1.85 buk:Tobet
✅
Moim zdaniem to zbyt duża linia na Vetlande która ma bardzo mocną ekipę i równie dobrze może dziś wygrać.A 6 punktów handi biorę na nich zdecydowanie.Sajfutdinow+Crump+Hampel do tego jeszcze nieobliczalny Madsen i Jonasson powinni spokojnie pokryć ten handicap.Gospodarze mają powracającego do formy AJ,bardzo mocną parę Ward+Dudek,młody Jepsen Jensen oraz Lindgren od którego dzisiaj będzie dużo zależeć.Wg buków zdecydowanym faworytem są gospodarze,jednak Vetlanda z taką ekipą jest w stanie wygrać z każdym i takie handi trzeba grać.

Protasiewicz (-2.5) - Holta (+ 2.5) typ:protasiewicz (-2.5) kurs: 1.72 buk:Tobet ✅
Wracający do formy Protasiewicz,który znowu solidnie punktuje,wystawiony w parze z Holtą który jeździ fatalnie.Buki upatrują się tutaj straty punktów Protasiewicza na rzecz Lindbacka który jeździ z nim w parze,Holta w parze z Andersenem który wydaje się jeździć lepiej niż norweg.Uważam że Pepe powinien spokojnie pokryć handi.

Kusi mnie jeszcze zagranie Pedersena over 13.5 pkt bo jak zwykle powinien mieć dzisiaj 6 startów,a jedynym problemem dla niego powinna być para Hancock-Holder.
Kusząco wygląda też bet Hancock-Holder kto lepszy? Kurs na Holdera 1.9 a jest ostatnio w kapitalnej formie,i ma jechać w parze właśnie z Gregiem.Na razie się wstrzymuję,może jeszcze coś dopiszę.
Pozdrawiam

EDIT:protasiewicz i Vetlanda spokojnie,ale wtopa Valsarny to jakieś jaja.Skuteczność w dalszym ciągu na dobrym poziomie ;)

M 126

mj_bull

Użytkownik
Dziś bez zbędnego kombinowania pograłem dubel w osiedlowym STS (przez 4 dni mają promocję i nie obciążają nas podatkiem 12%)

Dackarna - Vetlanda 1@1,6
Valsarna - Hammarby 1@1,4

AKO: 2,24

W obu meczach stawiam na gospodarzy. Jonsson, Ward i Dudek to dla mnie wystarczające zapewnienie. Fredka po ostatnim zwycięstwie w GP też powinien sporo namieszać. Skład uzupełniają Davidsson oraz Jensen. Obie drużyny mają po jednym słabszym ogniwie w postaci rezerwowych. Goście to niesamowicie mocny skład, ale dziś będzie im bardzo ciężko. Hampel ostatnio bardzo w kratkę, zarówno w GP jak i w ligach. Kiedy jeszcze jedzie z wewnętrznych pól jest w stanie coś zrobić, ale już z 3 lub 4 totalny brak pomysłu. Niestety to nie jest Jarek z zeszłego sezonu. Vaculik na wyjazdach jeździ słabo. Dziś wynik dla gości zależy przede wszystkim od będących w dużym gazie Jonassona i Madsena. O Crumpa i Emila można być w miarę spokojnym, choć i Australijczyk w tym sezonie notował zera.

Valsarna nie posiada wielkich gwiazd, ale skład jest niezwykle wyrównany. Nie jedzie starszy Łaguta, ale dziś zastąpi go Kościecha, który solidnie zaprezentował się przeciwko Vetlandzie. Goście w tym sezonie bez punktów, dziś dodatkowo bez swojego lidera Golloba. Musielak dziś debiutuje, więc trudno się po nim spodziewać cudów. Ogólnie Hammarby zawodzi na całej linii i nie sądzę, aby dziś mogli nawiązać wyrównaną walkę. Bardziej muszą się skupić na zdobywaniu punktów na własnym stadionie.

Pozdrawiam

L 28

ludwik666

Użytkownik
Valsarna -4,5 vs Hammarby 1 @1,8 Unibet ⛔
Według mnie typ raczej pewny. Hammarby osłabione, bez Golloba, za niego Z/Z to duża strata. Tak jak koledzy napisali wcześniej Buczkowski, Nermark, Łaguta, Kasprzak powinni objeżdżać rywali. Do tego handicap własnego toru. W meczu z Piraterną i sromotnej porażce do tego na własnym torze Hammarby pokazało brak formy. Jedynie Walasek i Andersson mogą tu coś namieszać, na Miedziaka nie liczę bo w Szwecji nie jeździ dobrze. Handi spokojnie do pokrycia według mnie.
pozdro

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
ja dziś tylko jeden typ (planuję Vetlandę z handi pochytać na live) z Elitserien.
King +1 v Gustafsson @ 1.9
Dlaczego takie handi? Gustafsson wyszedł z rezerwy także dziś prawdopodobnie na 3 biegach skończy, bo raz będzie zmieniony przez Bambo. King punktuje na Wyspach bez zarzutów. Simon zupełnie bez błysku + atut własnego toru na korzyść Kinga. Obecność w parze Iversena jest kolejnym problemem młodego Henki w tym zestawieniu. Wybieram Anglika, wydaje mi się, że podtrzyma pozytywną postawę, którą wczoraj zaprezentował.
King +1 v Gustafsson @ 1.9 ✅
5/10
Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +1
J 0

janisz

Użytkownik
Troy Batchelor ersätter Tomasz Gollob i kvällens match mot Valsarna i Hagfors. Gollob som fortfarande lider av sin hjärnskakning han ådrog sig på Gubbis senast har beordrats vila. Troy som inte har visat så bra form ännu körde mycket bra i gårdagens match i den engelska ligan. Han tog då 12+2 poäng för sitt Swindon på fem heat. Med endast en förlorad pinne till motståndarna ser det nu ut som formen börjar infinna sig för Troy.
żródło, to oficjalna strona klubu. Linku wrzucić nie mogę, bo postów za mało ;)
Szwedzkiego nie znam, ale wychodzi na to, że za Golloba nie będzie Z/Z, tylko pojedzie Troy.
Ciężko powiedzieć czy to wzmocnienie Hammarby. Troy wczoraj ładnie pojechał w Elite League, ale rywale wysoko poprzeczki nie powiesili. Z 5-6 punktów powinien zdobyć, ale raczej nie pomoże to jego drużynie. A kurs 1.80 na Valsarna - Hammarby H(0 - 6) 1 ⛔ wygląda zacnie ???? Tak jak już koledzy wcześniej napisali, goście nie mają dziś czym postraszyć gospodarzy.
Ja proponuję jeszcze jeden typ.
Rider points handicap
Andreas Jonsson -1 - Jaroslaw Hampel +1 typ: Andreas Jonsson -1 (1.65) ⛔ (ech ... nie miał się kiedy obudzić ..)
TOBET
Jonsson w dwóch meczach u siebie zdobywał 6 i 12 punktów.
Hampel w dwóch wyjazdowych zdobył 4 z Hammarby i 6 z Valsarną, czyli słabiutko. Dziś mecz w dużo trudniejszym terenie i z trudniejszymi rywalami.
AJ jedzie w parze z Davidssonem i nie powinien tracić na nim punktów. Jarek jedzie z Jonassonem, który w meczach wyjazdowych punktuje lepiej od niego (9 i 10). AJ powinien spokojnie załapać się do biegu 15, natomiast Hampel, będzie jeździł tak jak dotychczas, to może skończyć na 4 biegach ... prędzej bym widział w biegu 15 Crumpa i Emila, a jest jeszcze Madsen.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Valsarna -4,5 - Hammarby 1 @ 1,80 Unibet ⛔ 44-46
Gdyby Hammarby jechało z Z/Z za Golloba (było by to spore wzmocnienie) jednak jedzie Troy Batchelor. Gospodarze mają bardzo ciekawy skład, Buczkowski jest w niezłej formie, Artiom Laguta w poprzednim spotkaniu zachwycał i wygrywał biegi. Kasprzak i Koścecha to solidna para na tym torze. Nermark w Szwecji raczej bez szału ale z takimi rywalami jak dzisiaj letko będzie wygrywał. Z rezerwy Gapiński który solidnie zapunktuje i Palovaara który raczej nie odegra żadnej roli. Gospodarze mają mocną piątkę także dzisiaj powinni wygrać to spotkanie minimum 8 punktami. Myślałem że goście wzmocnią się Z/Z za Golloba ale oni wystawiają równie marnego Batchelora. Magnus Zetterstroem na wyjazdach szału nie będzie robił w tym roku, Tobiasz Musielak jeszcze sporo chleba musi zjeść by zaistnieć w Szwecji. Dennis Andersson w przeciętnej formie w tym roku, by nie powiedzieć fatalnej. Grzegorz Walasek będzie liderem ale jeden zawodnik nie uciągnie drużyny, z rezerwy Adrian Miedziński i Sebastian Alden mocni ale Gapa może ich pogodzić. Dla mnie wygrana Valsarny minimum 8 punktami.
Dackarna Malila - Elit Vetlanda 1 @ 1,65 Unibet ✅ 47-43
Mecz na szczycie w Elitserien. Gram też z tego względu że będzie w TV. Dackarna jedzie z Wardem i dlatego wygra to spotkanie. Pierwsza para Andreas Jonsson i Jonas Davidsson powinni sobie dobrze radzić na torze w Malilli. Druga para piekielnie silna Darcy Ward i Patryk Dudek, obaj świetni startowcy i wcale się nie zdziwię jak dzisiaj wygrają wszystko 5-1. Fredrik Lindgren zwycięzca ostatniego GP dzisiaj powinien zdobyć ok 9-10 punktów. W Szwecji jest solidny lecz bez fajerwerków. Z rezerwy Michael Jepsen Jensen i Joel Larsson. Ten pierwszy nie powinien przegrywać z rezerwą gości a ten drugi powinien jakieś punkty na rezerwie gości przywieźć. Goście mają mocny skład, ale, no właśnie Hampel nie jest w najwyższej formie tak samo jak Emil i przez to można upatrywać ich przegraną. Crump w Szwecji poza ostatnim meczem nie zachwycał. Jonasson i Madsen w formie ale dzisiaj jest z kim przegrywać. Vaculik z rezerwy z Jensenem będzie miał ciężko o wygrane. Moim zdaniem wygrają gwiazdy z Malili jednak nie więcej niż 6 punktami.

radhu21 4K

radhu21

Użytkownik
2 typy z Fortuny:
N. Pedersen over 10,5 @ 1,7 - kto ma powalczyć w ekipie Vargarny, jak nie Nicki. Kapitalna forma, wszędzie prawie komplety punktów, dzisiaj nie jedzie w jakiś bardzo trudnych biegach, spokojnie powinien zdobyć minimum 11 pkt.
J. Hampel under 10,5 @ 1,60 - nie ma co ukrywać Jarek nie jest w najlepszej dyspozycji, zdarzają mu się słabsze biegi, a dzisiaj we wszystkich wyścigach z jego udziałem bardzo mocna obsada, spodziewam się , że może pojechać tylko w 4 biegach ,ale wtedy najwyżej będzie zwrot.

S 202

szymontom

Użytkownik
Spotkanie.Valsarna-Hammarby (+4.5)
Typ.1
Kurs.1.80
Bukmacher.Unibet
Data.28.05.2012 g.19.00

Analiza.

Dzisiaj w Szwedzkiej Elitserien dojdzie do meczu pomiedzy zespolami Valsarna-Hammarby.Mecz zapowiadal sie jako wyrownany,ale w zespole gosci nie zobaczymy dzisiaj T.Golloba za ktorego ewentualnie goscie mogli wstawiac ZZ i jak by tego bylo malo w skladzie za niego znalazl sie beznadziejny w tym sezonie T.Batchelor.A oto sklady na dzisiejszy mecz...
Valsarna Hagfors: Krzysztof Buczkowski, Artiom Łaguta, Krzysztof Kasprzak, Robert Kościecha, Daniel Nermark, Tomasz Gapiński, Victor Palovaara.

Hammarby Sztokholm: Magnus Zetterstroem, Tobiasz Musielak, Troy Batchelor, Dennis Andersson, Grzegorz Walasek, Adrian Miedziński, Sebastian Alden.

Buczek u siebie jedzie dobrze i ma solidna forme w tym sezonie,Artiom takze prezentuje sie niezle w Szwecji,a czworka Krzysztof Kasprzak, Robert Kościecha, Daniel Nermark, Tomasz Gapiński to zawodnicy ktorzy solidnie punktuja w swojej ekipie i nie schodza ponizej pewnego poziomu...Natomiast ekipa gosci to wiekowy Zorro ktory w tym sezonie jezdzi bez szalu,slabiutki Musielak , Batchelor i Andersson,solidny i pewny Walasek a takze sredni Miedziak i Victor Palovaara.Reasumujac,to z calym szacunkiem dla ekipy Hammarby to nie ma kim dzisiaj ona straszyc.Typuje pewna wygran gopodarzy w granicach 10 punktow co ze spokojem pokryje nasz handicap.Polecam.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dackarna - Vetlanda Bieg 3 wygra Dackarna @ 2,70 Sportingbet ⛔ 3-3
W Dackarnie jedzie Darcy i Dudek w Vetlandzie Hampel i Jonasson. Darky i Patryk to świetni startowcy, na torze też potrafią walczyć. 3 bieg więc będzie już trochę odsypane i da się wyprzedzać. Hampel jest w słabej formie pokazał to w GP i Polsce. Jest wolny na starcie a i na dystansie motory nie są szybkie. Jonasson jest w formie ale on startowcem nie jest także uważam że 3 bieg padnie łupem gospodarzy a kurs zadowalający.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom