kolega widze wielce zdziwiony, oczy ze zdumienia przeciera jak to mozliwe ze tak niski kurs na Gruzje z Moldawia? czyzby jakis gruzinski jasnowidz przewdzial dzis zwyciestwo? a moze nasa odebrala dziwna wiadomosc z kosmosu, mowiaca o zwyciestwie Gruzinow?Gruzja vs Mołdawia
godz. 18.00
Typ: 2
Kurs: 8
Bukmacher : bet365
Witam serdecznie.
Dzisiaj na tapecie mamy mecz, o którym rozmyślałem już cały tydzień. Jak bukmacherzy mogą wystawić taki kurs gdzie Gruzja nie jest ani jakimś wybitnym zespołem? Kursy rosną a ja zacieram ręce.
Ostatnie wyniki i Gruzji i Mołdawii nie napawają optymizmem, ja jednak mam przeczucie, że Mołdawia w końcu wygra, jak dla mnie obie ekipy poziomem różnią się nieznacznie, fakt, że Gruzja miała okazję wygrać z Hiszpanią sensacyjnie, czy zremisować z Austrią stawia ich w roli faworyta, Mołdawia jedyną w ostatnich 10 meczach miała z Andorą, reszta to pasmo porażek i remis z Maltą.
Ostatnie mecze tych drużyn wyglądają tak:
11.11.11 FI Gruzja Mołdawia 2 : 0
11.08.10 FI Mołdawia Gruzja 0 : 0
06.06.09 FI Gruzja Mołdawia 1 : 2
18.08.04 FI Mołdawia Gruzja 1 : 0
12.02.03 FI Gruzja Mołdawia 2 : 2
Jak widać historia pojedynków tych drużyn mówi, że wszystko może się zdarzyć, chociaż to Mołdawia jako drużyna ma lepsze statystyki, wiem, że nie ma co się tym kierować, ale myślę, że typ jest godny uwagi. Bezpieczniej jak ktoś chce, może zagrać Mołdawia +1.5 po kursie 1.52 @ bet365
Stawka 1/10
Pozdrawiam
czy kolega slyszal o czyms takim, jak... sklady? :grin:
kursy z kosmosu sie nie biora. moldawia dzisiaj bez: Calancea(gk 18/0), Cebotaru(mf 46/1), Armas(df 48/2), Ionita(mf 20/2), Andronic(mf 32/4), Dedov(mf 32/2), Cojocari(mf 22/1) i chyba nie trzeba nikomu mowic, ze zespol lawki za szerokiej nie ma. do tego Gruzini w trzech ostatnich spotkaniach zaprezentowali sie dobrze, mimo tylko jednego zdobytego punktu. grali z duzo mocniejszymi od siebie przeciwnikami jak rowny z rownym i latwo punktow nie oddali. jak dla mnie ich zwyciestwo to bardzo dobry bet na dzis.
Typ: 1
Kurs: 1.5
Bukmacher : bet365