>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eliminacje MŚ 18 - Europa [11-13 listopad 2016]

Status
Zamknięty.
C 272

cowboy

Użytkownik
Gruzja vs Mołdawia
godz. 18.00
Typ: 2
Kurs: 8
Bukmacher : bet365
Witam serdecznie.
Dzisiaj na tapecie mamy mecz, o którym rozmyślałem już cały tydzień. Jak bukmacherzy mogą wystawić taki kurs gdzie Gruzja nie jest ani jakimś wybitnym zespołem? Kursy rosną a ja zacieram ręce.
Ostatnie wyniki i Gruzji i Mołdawii nie napawają optymizmem, ja jednak mam przeczucie, że Mołdawia w końcu wygra, jak dla mnie obie ekipy poziomem różnią się nieznacznie, fakt, że Gruzja miała okazję wygrać z Hiszpanią sensacyjnie, czy zremisować z Austrią stawia ich w roli faworyta, Mołdawia jedyną w ostatnich 10 meczach miała z Andorą, reszta to pasmo porażek i remis z Maltą.
Ostatnie mecze tych drużyn wyglądają tak:
11.11.11 FI Gruzja Mołdawia 2 : 0
11.08.10 FI Mołdawia Gruzja 0 : 0
06.06.09 FI Gruzja Mołdawia 1 : 2
18.08.04 FI Mołdawia Gruzja 1 : 0
12.02.03 FI Gruzja Mołdawia 2 : 2
Jak widać historia pojedynków tych drużyn mówi, że wszystko może się zdarzyć, chociaż to Mołdawia jako drużyna ma lepsze statystyki, wiem, że nie ma co się tym kierować, ale myślę, że typ jest godny uwagi. Bezpieczniej jak ktoś chce, może zagrać Mołdawia +1.5 po kursie 1.52 @ bet365
Stawka 1/10
Pozdrawiam
kolega widze wielce zdziwiony, oczy ze zdumienia przeciera jak to mozliwe ze tak niski kurs na Gruzje z Moldawia? czyzby jakis gruzinski jasnowidz przewdzial dzis zwyciestwo? a moze nasa odebrala dziwna wiadomosc z kosmosu, mowiaca o zwyciestwie Gruzinow?
czy kolega slyszal o czyms takim, jak... sklady? :grin:
kursy z kosmosu sie nie biora. moldawia dzisiaj bez: Calancea(gk 18/0), Cebotaru(mf 46/1), Armas(df 48/2), Ionita(mf 20/2), Andronic(mf 32/4), Dedov(mf 32/2), Cojocari(mf 22/1) i chyba nie trzeba nikomu mowic, ze zespol lawki za szerokiej nie ma. do tego Gruzini w trzech ostatnich spotkaniach zaprezentowali sie dobrze, mimo tylko jednego zdobytego punktu. grali z duzo mocniejszymi od siebie przeciwnikami jak rowny z rownym i latwo punktow nie oddali. jak dla mnie ich zwyciestwo to bardzo dobry bet na dzis.
Typ: 1
Kurs: 1.5

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Austria - Irlandia
Reprezentacja Austrii podejmuje na swoim terenie drużynę narodową Irlandii - gospodarze zajmują czwarte miejsce i tracą do swojego najbliższego rywala, który plasuje się na drugiej pozycji trzy punkty. Austria w trzech rozegranych jak do tej pory spotkaniach strzelała jak i traciła bramki - ich bilans to 6-6.
Irlandczycy to solidna drużyna, która w tych eliminacjach nie przegrała jeszcze spotkania. W dwóch meczach stracili jak i zdobywali przynajmniej gola - jedynie mecz z Gruzją zakończył się skromnym zwycięstwem 1:0. Ich bilans bramkowy to 6-3.
Obie ekipy cały czas grają o pierwsze miejsce w grupie i możemy spodziewać się zaciętego spotkania z dużą ilością goli, bo zarówno Irlandia jak i Austria potrafią tego gole zdobywać, ale i też tracić.
over 2.5 @2.15 ⛔
BTS @1.95 ⛔

Walia - Serbia
Uważam, że Walia wygra to spotkanie - po prostu muszą to wygrać, a na pewno nie mogą przegrać. Jeżeli myślą o awansie to trzy punkty zdobyte w tym spotkaniu są bardzo wskazane. Bale w świetnej formie, w ostatnim czasie podtrzymuje Real na swoich barkach i w reprezentacji musi zrobić to samo, poprowadzić drużynę do wygranej. Z Serbami mierzyli się dwukrotnie i dwukrotnie przegrali, ale dzisiaj to jest inna ekipa, dużo silniejsza.
Gareth Bale GOL kiedykolwiek @2.10 ✅✅
Walia wygra @ 2.40
⛔⛔
lub ostrożniej do jakiejś taśmy, albo za większe pieniądze Walia lub remis @1.35 ✅✅

tentyptakma 98

tentyptakma

Użytkownik
Wczoraj tylko w 4 meczach BTSy. Dziś warto spróbować właśnie grać w tą stronę.
Już od wczoraj chodził mi po głowie właśnie BTS za 1,95 w Bet365 na mecz Austrii z Irlandią i całkowicie popieram typ Lukbie w tym momencie. Obie ekipy posiadają w znakomitej większości graczy bardzo dobrze zbudowanych fizycznie, nie powinno zabraknąć ostrej gry. Nie sądzę też, iż Irlandia będzie nastawiona tylko na defensywę. W meczu powinny pojawić się okresy gry wymiana cios-za-cios. Ten mecz przypomina mi nieco ostatnie spotkanie West Hamu ze Stoke jeśli chodzi o charakterystykę drużyn. Tamten mecz był beznadziejny i nudny totalnie, a BTS i tak wjechał. Tutaj, gdy gra idzie o punkty na Mistrzostwa, tym bardziej sądzę, że typ winien być szybko pokryty.
Kto chce zaryzykować i podbić polecam Irlandia pow. 3,5 rożnego 1,66
Pokuszę się o wytypowanie dokładnego wyniku i w mej opinii będzie to 1-1
Uważam także, że w meczu Chorwacji z Islandią BTS za 2,05 jest wielce prawdopodobny. Obie drużyny bardziej nastawione na ofensywę. Co do bramki Chorwacji możemy być spokojni - pytanie kiedy, a i Islandia nie powinna pozostać dłużna. To, iż mecz będzie rozgrywany bez udziału publiczności tylko działa na plus underdoga jakim tutaj jest Islandia (pamiętacie Legię?), bowiem dzięki temu sądzę Chorwaci mogą stracić koncentrację, gdy dajmy na to będą prowadzić.
Ciekawym typem na ten mecz jest także - Obie strzelą i pow.2,5 gola za 2,60.
Z kolei kurs 2,25 Islandia pow. 3,5 rożnego aż prosi się o pobranie.

slaviu 343

slaviu

Użytkownik
kolega widze wielce zdziwiony, oczy ze zdumienia przeciera jak to mozliwe ze tak niski kurs na Gruzje z Moldawia? czyzby jakis gruzinski jasnowidz przewdzial dzis zwyciestwo? a moze nasa odebrala dziwna wiadomosc z kosmosu, mowiaca o zwyciestwie Gruzinow?
czy kolega slyszal o czyms takim, jak... sklady? :grin:

kursy z kosmosu sie nie biora. moldawia dzisiaj bez: Calancea(gk 18/0), Cebotaru(mf 46/1), Armas(df 48/2), Ionita(mf 20/2), Andronic(mf 32/4), Dedov(mf 32/2), Cojocari(mf 22/1) i chyba nie trzeba nikomu mowic, ze zespol lawki za szerokiej nie ma. do tego Gruzini w trzech ostatnich spotkaniach zaprezentowali sie dobrze, mimo tylko jednego zdobytego punktu. grali z duzo mocniejszymi od siebie przeciwnikami jak rowny z rownym i latwo punktow nie oddali. jak dla mnie ich zwyciestwo to bardzo dobry bet na dzis.

Typ: 1
Kurs: 1.5
Nie wspomniałeś o tym, że Gruzini też mocno osłabieni dziś. Nie grają Mchedlidze i przede wszystkim Jano Ananidze. Pierwszy jest podstawowym napastnikiem, a Jano to mózg ofensywny drużyny. Oczywiście Gruzja jest faworytem, ale osłabienie moim zdaniem bardzo duże. Są co prawda Qazaishvili, Okriashvili i Chanturia, ale ubytek jakościowy jednak spory.

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Kwal. Mistrzostw Świata, Europa
Godzina: 20:45
Spotkanie: Walia - Serbia
Typ: 1/+2,5
Kurs: 4.00
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Wczoraj pięknie wszedł typ Polska i powyżej 2,5 gola i dziś idę za ciosem a mianowicie typuję Walia wygra i powyżej 2,5 gola w meczu a dlaczego taki typ? A no dlatego, że Wali u siebie jest bardzo mocna i jest w tym meczu faworytem a, że obie drużyny ostatnio sporo strzelają to i dodaję powyżej 2,5 gola.
Teraz do rzeczy.... Walia rewelacja na ostatnich mistrzostwach europy, która ograła wtedy takie drużyny jak Słowacja 2:1, Rosja 3:0 czy Belgia 3:1 i myślę, że są to drużyny równe jak nie lepsze od Serbii, no Belgia na pewno. Te eliminacje Walia rozpoczęła hmm średnio ponieważ 1:1 remis z Gruzją u siebie można uznać za wynik zły a prócz tego to wywieźli 1 punkt z Austrii po remisie 2:2 i tutaj uważam, że ten punkt był cenny oraz wygrana 4:0 z Mołdawią. Jeśli chodzi o Serbię to rozpoczęli te eliminacje lepiej niż Walijczycy, 2 wygrane i 1 remis - 2:2 z Irlandią, 3:0 z Mołdawią i 3:2 z Austrią.
Walijczycy tracą do lidera czyli Serbii 2 punkty i jeśli chcą myśleć o awansie to muszą dziś wygrać inny wynik nie wchodzi w grę.
Walijczycy moim zdaniem są lepsi piłkarsko co muszą udowodnić na boisku, Bale w kapitalnej formie musi wziasc na swoje barki grę i poprowadzić drużynę do zwycięstwa, po kontuzji wraca A. Ramsey i J. Allen co jest świetną wiadomością bo dużo dają w środku pola. Liczę na ciekawe widowisko ze sporą ilością goli ale to Wali zgrania dziś 3 cenne punkty.
Powodzenia.

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - kwalifikacje MŚ, Europa
Godzina: 20:45
Spotkanie: Liechtenstein - Włochy
Typ: powyżej 1.5 gola w 1. połowie ✅
Kurs: 1.975
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Po trzech rozegranych kolejkach gospodarze dzisiejszego meczu, ekipa Liechtensteinu zajmuje ostatnie miejsce z zerowym dorobkiem, bilans bramek 1:12. Włosi natomiast są na drugim biegunie, 7. oczek, bilans 7:4 - druga pozycja w grupie. Liechtenstein prezentuje się chyba nad wyraz dobrze w tym momencie, porażki 1:2 (0:2 do przerwy) z Izraelem oraz 0:2 (0:1 do przerwy) z Albanią wstydu nie przyniosły, jedynie Hiszpanie potrafili wklepać im 8 bramek (0:1 do przerwy). Tak jak widzimy - dzisiejsi gospodarze nie tracą wielu bramek do przerwy, tak naprawdę tylko Izrael wcisnął im dwie bramki w pierwszych 45. minutach, jednak liczę na Włochów. Jak podaje włoski Eurosport, mają zagrać 3-5-2 z wahadłowym Darmianem i De Sciglio na skrzydłach, zatem nic nie stoi na przeszkodzie temu, aby strzelić Liechtensteinowi dwie bramki do przerwy. Myślę, że Włosi, zgodnie z oczekiwaniami, przejmą szybko inicjatywę i szybko strzelą bramkę, dzięki czemu worek z bramkami posypie się dość znacznie.
/Pojawił się skład, jest 4-4-2 z Rossim i Verattim w środku pola, nie ma Darmiana.

/e: 12 minuta i 0:2, promo as fuck ???? ✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +8
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kwal Mś
Godzina: 18:00
Spotkanie: Szwajcaria-Wyspy Owcze
Typ: over 4.5
Kurs: 3.25
Bukmacher: Sportingbet
Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie w ramach eliminacji do piłkarskich mistrzostw świata w którym ekipa Szwajcarii na swoim stadionie podejmowała będzie drużyne Wysp Owczych, chyba nikt nie zastanawia się czy gospodarze w tym spotkaniu zdołają wygrać a ile bramek zdołają zaaplikować ekipie przyjezdnych , bowiem są w tym starciu zdecydowanym faworytem do wygranej. Szwajcarzy ostatnio radzili sobie z różnym skutkiem ,ale wiszą swoim kibicom jakieś dobre spotkanie bowiem jak mówiłem ostatnio grają średnio , goście natomiast niespodziewanie wygrali spotkanie wyjazdowe do zespołu Łotwy ,te ekipy an stadionie w Szwajcarii grały ze sobą jak do tej pory dwukrotnie , gospodarze obie te potyczki wygrali wysoko w pierwszym spotkaniu 5:1 w drugim 6:0 , ja stawiam że jutro będzie podobnie, Szwajcaria przewodzi w tej grupie z dorobkiem kompletu punktów na swoim koncie i ma przed sobą kolejne teoretycznie łatwe spotkanie w ktorym jeśli wygra to mocno przybliży się do awansu do mistrzostw świata, stawiam na wynik 3:0 do połowy oraz 5:0 po 90 minutach tego meczu.

typer36 456

typer36

Użytkownik
Włosi to minimaliści, niezależnie od klasy rywala wygrywają jedną, dwiema bramkami, od święta wyżej. Nie grajcie żadnych wysokich overów bo to bardzo ryzykowne

kowal1980 35

kowal1980

Użytkownik
Włosi to minimaliści, niezależnie od klasy rywala wygrywają jedną, dwiema bramkami, od święta wyżej. Nie grajcie żadnych wysokich overów bo to bardzo ryzykowne
co do tego pełna zgoda ale z drugiej strony to Lichtenstein nie wygrać z nimi minimum 3 to na prawde trzeba się postarać.

zibicool 99

zibicool

Użytkownik
Z Włochami to jest tak jak było dzisiaj. Łatwa czwórka w pierwszej połowie a potem kontrolowane leżakowanie. Liechtenstein starał się (rożne 6:6), ale mam wrażenie włosi nie tylko nie chcieli stracić bramki ale wręcz sami oszczędzali bramkarza drużyny przeciwnej w drugiej połowie. Jeśli to objaw jakiejś litości to podziwiam ????

M 24

matt36365

Użytkownik
Propozycje na miejmy nadzieję owocną niedzielę:

#4 Bułgaria - Białoruś
Białoruś +0.5 1.7 Bet365

Krótko, Bułgaria w fatalnej formie, ostatnie 5 spotkań to:
0-3 Szwecja, 1-4 Francja, 4-3 z Luksemburgiem po wielkich męczarniach, 0-4 z Danią i 2-7 z Japonią. Białorusini ostatnio potrafili zremisować nawet z Francją 0-0, następnie wysoka porażka z Holandią 1-4 i remis u siebie z Luksemburgiem 1-1. W środę Białorusini w sparingu pokonali Greków 1:0

#5 Luksemburg - Holandia
RR -2.5 Holandia 1.8 Bet365

No tutaj wg mnie -2.5 wejdzie spokojnie. Luksemburg ostatnio w roznych 0-6 z Bułgarią, 3-10 ze Szwecją i 2-6 z Bułgarią. Holandia 8-6 z Francją, 8-1 z Białorusią, 5-4 ze Szwecją.

#6 Portugalia - Łotwa
Portugalia -3 1.8 Bet365

Aż szkoda mi było nie pograć handi -3 na gospodarzy, bo wygrana 3 golami to dla mnie tu będzie najniższy wymiar kary. Portugalczykom ostatnio jak widać chce się strzelać bo ostatnie 2 mecze to 2 razy 6-0 z Andorą i Wyspami Owczami, a chciałbym przypomnieć, że jeszcze miesiąc temu Łotwa Wyspom Owczym uległa 0-2 i to u siebie, następnie porażka 0-2 z Węgrami także u siebie, to co będzie jak zagrają z Portugalią na wyjeździe?

#7 Belgia - Estonia / Portugalia - Łotwa / Luksemburg - Holandia
Belgia wygra 1.07 / Portugalia over 1.5 gola 1.12 / Holandia -1.5 1.50 / AKO 1.80
Bet365

Belgia i Portugalia na podbicie kursy, natomiast głowny typ z tego kuponu to Holendrzy, którzy moim zdaniem mogą jutro przejechać się po Luksemburgu i miało iść handi -2 początkowo, ale jednak poszło tak. Holendrzy w ostatnich spotkaniach grają bardzo ofensywnie i strzelają sporo goli, dlatego jutro myślę, że wygrana ze słabym Luksemburgiem dwoma golami to nie powinien być problem.

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
Portugalia - Łotwa
Typ BTS Nie
Kurs 1.40

Może kurs na.kolana nie powala, ale co tutaj dużo mówić zdecydowanymi faworytami są tutaj gospodarze i nie powinni mieć tak naprawdę żadnych problemów, aby sięgnąć po zwycięstwo. Wssystkie atuty mają po swojej stronie. A obie ekipy dzieli wręcz przepaść. Najlepszym dowodem tego jest fakt, że ekipa Portugalii to aktualnii Mistrzowie Europy,zaś Łotwa to reprezentacja,która regularnie dostarcza punkty podczas elimnacji. Portugalczycy pokazali już w tych elimacjach grając nawet ze słabszymi zespołami nie lekceważa przeciwnika, warto jest przypomnieć ich pojedynki z Wyspami Owxzymi oraz Armenia, gdzie to łącznie tylko Ci.drudzy oddali celny strzał. Nie chcr mi się wierzyć, żeby było inaczej dzisiaj. Lotysze tutaj od samego początku będą się bronic, a tak naprawdę jak im się uda skleic tutaj dobra okazję to będzie spora niespodzianka. z pewnością ciężko będzie im wyjść nawet z dobrą akcja. Reasumując stawiam na pewne i wysokie zwycięstwo podczas tego pojedynku.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:45 Belgia - Estonia
Typ: powyżej 3.5 gola w meczu
Kurs: 1.78
buk: unibet
Wynik: 8:1 ✅
Typ: pierwsza połowa powyżej 1.5 gola
Kurs: 1.83
Wynik: 3:1 ✅
Typ: Eden Hazard strzeli gola
Kurs: 1.68
Wynik: 25 minuta i gola ✅

O ekipie Belgów pisałem ostatnio przed towarzyskim spotkaniem z Holandią. I teraz się powtórzę. Ten zespół potrzebuje czasu aby zbudować pewną i solidną drużynę, która będzie wygrywała mecz za meczem. Mając takie gwiazdy jak Lukaku, Hazard, Carrasco czy De Bruyne, trzeba pokazać piłkarzom, że liczy się dobro drużyny, a nie tylko indywidualności, chociaż te też są potrzebne. Dziś przyjdzie im się zmierzyć z słabą Estonią, która w swoim składzie posiada oczywiście najlepszego zawodnika polskiej Ekstraklasy Konstantina Wassiljewa. Jest też także lewy obrońca Korony Kielce Ken Kallaste. Jednak pomimo tego tak jak w wczorajszych spotkaniach Hiszpanów i Włochów liczę, że gospodarze strzelom rywalowi minimum cztery gole. Dziś od pierwszych minut w ekipie gospodarzy powinniśmy zobaczyć Kompanego, który ostatnio leczył uraz i nie zagrał w spotkaniu z Holandią. Dlatego jak się popatrzy na całą ekipę Belgów to wygląda to bardzo solidnie. Drużyna Roberto Martineza posiada w ofensywnie znakomitych graczy dlatego też spodziewam się kilku goli.
Dodałem też bramkę Hazarda. Chłopak jest w gazie i liczę po prostu na jego kolejne trafienie. Conte w Chelsea znowu odbudował takiego Hazarda na którego wszyscy lubimy patrzeć.

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Ciekawie może dziś wyglądać typ na Bośnie z Grecja...2.80
A nie jest to reprezentacja która przegrywa ze przeciętnymi. Pkt traci w meczach z silnmi zespołami zas z taką Grecja ktora gra przeciętnie myślę że powinni sobie poradzić. To prawdopodobnie w dwumeczu tych drużyn roztrzygna się losy awansu z 2 miejsca w grupie wiec i mecz będzie ciekawy. Chódz moim zdaniem boisko zweryfikuje przewagę Bosniakow jak nie na wyjeździe gdzie dziś jeszcze może być remis to w rewanżu na swoim stadionie...

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Luksemburg - Holandia
Holandia over 6.5 rożnego
@2.00 Bet365⛔

Nie widzę innej opcji jak wygrana Holandii. Druzyna Luksemburga co prawda zrobiła mały postęp w ostatniej dekadzie i już nie przegrywa bardzo wysoko, a coraz częsciej stzrela gole. Mimo to Holandia dziś będzie dominować. Szwedzi bili głową w mur z Luksemburgiem i nabili 10 rożnych. Liczę, że dziś będzie podobnie.

ilovpl 0

ilovpl

Użytkownik
Grecja - Bosnia Harcegowina
pierwsze miejsce w grupie jest praktycznie z automatu zarezerwowane dla Blegi, o wyjscie z drugiego miejsca w walce jest wlasnie grecja oraz bosnia, pozostale zespoly nie sa w stanie zagrozic im o ta walke, w tym momencie bosniacy maja o 3 punkty mniej za jedna przegrana z Belgia, natomiast grecja ma komplet 9 punktow ale graja tylko z tymi z dolu tabeli, w tym meczu nie zabraknie walki bo pilkarze bo obu stronach wiedza o co walcza i ze to wlasnie tu trzeba zdobyc najlepiej te 3 punkty, grecja stracila w 3 potyczkach jedna bramke, z gibraltarem, takze dopiero druzna bosni moze ich zweryfikowac czy to solidna defensywa czy raczej maja dziury, bo z drugiej strony pilkarze bosni wiedza co to znaczy wyciagac pilke z siatki - 4 im wpakowala belgia, licze w tym meczu na :
BTTS kurs 2.00 ✅
albo pewniej w mojej opini przedzial 2-3 gole po kursie 1.95 ✅

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Ja idę dziś w taśmę, nie często zdarza mi się to grać, ale ta wydaje się dość znośna:
Belgia powyżej 1.5 gola @1.10 + Szwajcaria powyżej 1.5 gola @1.14 + Holandia wygra @1.12 + Cypr powyżej 1.5 @1.12 + Portugalia wygra @1.045 = @1.66 ✅ ✅
Pokrótce o meczach można powiedzieć tak: mocne ekipy grają ze słabymi. Dodatkowym atutem jest fakt, iż oprócz Holandii, wszystkie ekipy grają na swoim boisku, co jest dodatkową motywacją, aby wcisnąć rywalowi więcej bramek, niż zadowolić się 1-2 bramkowym prowadzeniem. Ciężko tu cokolwiek więcej napisać, bo każdy widzi, co gram i dlaczego to gram.
/e: pierwsza tasma w zyciu siadla ???? ✅

M 24

matt36365

Użytkownik
2 gole z Austrią, Polską, Anglią, Francją, Walią, Czechami to ledwo? Te drużyny to nie są ogórki jak Luksemburg, więc nie spodziewajmy się, że będą takim drużynom po 4 gole ładować. W ostatnich 13 spotkań tylko raz Holendrzy nie strzelili gola w przedostatnim spotkaniu z Francją, choć okazje były. W ostatnich 13 spotkaniach Holendrzy strzelali 7 razy co najmniej 2 gole, ale grali z podkreślam niezłymi rywalami, 5 razy po 1 golu (Belgia, Szwecja, Irlandia, Grecja) i tylko raz bez gola jak wspomniałem z Francją. 3 gole Holendrów dziś nie powinny być problemem, zwłaszcza, że sytuacja w tabeli nie jest dla nich kolorowa i nie sądzę, aby dziś zlekceważyli rywala, ale zobaczymy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom