>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eliminacje MŚ 18 - Europa [11-13 listopad 2016]

Status
Zamknięty.
borys333 278

borys333

Użytkownik
Stawiałbym w meczu Belgii i Portugalii ponad 2,5 gola.
Oba bardzo ofensywne zespoły, strzelają dużo bramek, grają u siebie i mają słabych przeciwników.
Ponadto: czysto na Holandię i Szwajcarię by powiększyć kurs ogólny, który wyniesie 1.91. Ryzyko w tymi overami? W końcu nigdy nic nie wiadomo. Jeszcze się mocno zastanawiam. ✅

[z poniższych zrezygnowałem - wszystko w temacie pod linkiem]

Zastanawiam się też nad Holandią, a dokładnie nad liczbą bramek. Mógłbym zaryzykować poniżej 2,5 gola w meczu, ale nadal się zastanawiam. Graja na wyjeździe jakoś super bramkostrzelni nie są, ale znowu nie wiadomo jak spotkanie się ułoży. Możliwe jednak, że zrezygnuje z poniższych bramek w meczu Holandii. Nadmierne ryzyko się wydaje.
Poniżej 2,5 kurs 3.00
Poniżej 3,5 kurs 1.78

Myślał ktoś nad takimi opcjami?

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, eliminacje MŚ - Europa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Cypr - Gibraltar
Typ: powyżej 2,5 gola oraz BTS ✅ ✅
Kurs: 3.20
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dziś na froncie europejskim spotykają się dwie najgorsze ekipy z grupy H. Cypr zajmuje przedostatnie (0-0-3, 0:7), Gibraltar ostatnie miejsce (0-0-3, 1:14). Dziś jest doskonała okazja dla obu ekip na podreperowanie swojego stanu punktów. Tak jak widzimy, Cypr jeszcze nie zdobył bramki w tych eliminacjach, zatem spodziewam się, że dziś od początku będą atakować, a Gibraltar bramki lubi tracić. Jednak dlaczego mieliby tej bramki nie stracić także gospodarze? Cypr, który 5 ostatnich spotkań przegrał, ostatnią bramkę strzelając w maju, przeciwko Serbii. Gibraltar z pewnością będzie się ograniczał tylko do pojedynczych kontrataków i jeden może zakończyć się golem. Co ważne - na Cyprze będą dobre warunki do grania w piłkę, prognoza pokazuje ok. 23-20 stopni Celsjusza w godzinach meczu, także mrozu nie będzie. Liczę na to, że Cypr po strzeleniu paru bramek rozluźni się, co wykorzystają gracze Gibraltaru.
/e: Cypr 3:1 Gibraltar, pięknie ✅

Otrzymane punkty reputacji: +9
D 30

dadycool

Użytkownik
Witam
Panowie a co powiecie o Szwajcaria-Wyspy Owcze oraz Cypr-Giblaltar over 3.5 odpowiednio po kursie 1.8 i 1.7??
Na moje oko ani jedno ani drugie. Wyspy to nie takie ogórki jak san Marino czy Andora itd. Szwajcaria to też nie Hiszpania czy Niemcy tam raczej Maks będzie 3 gole. Ja idę w +2.5 na wyspy. A Gibraltar i Cypr też nie dlatego że Gibraltar tu widzi jakąkolwiek swoją szansę to w tym meczu wyjdą autobusem w defensywie a Cypr to żadna siła raczej skończy się wynikiem 1,2:0 na moje może Maks 3 także lepiej już ten under niż over

Otrzymane punkty reputacji: +1
tentyptakma 98

tentyptakma

Użytkownik
BELGIA - ESTONIA
Belgia HA -4 rzuty rożne 1,700 Bet365
Co tu dużo mówić, sam byłem zaskoczony tą linią, zresztą kursy spadają - tutaj z 1,8.
Belgowie będą prowadzić grę i strzelać, a ile strzelą to się okaże. Estończycy zbunkrowani będą wybijać na rożne, a ile oni są w stanie nabić? Nabijają zazwyczaj 1, w porywach do 3(wyjątek z Grecją-5). Nie będą mieć wielu okazji. Za to te minimum 5 Belgowie zrobią z pewnością w ciągu 90 minut, a nie zdziwię się jeśli i w pierwszej połowie. Handicap pokryty również w meczu towarzyskim z Holandią, gdzie obie ekipy spacerowały.
GRECJA - BOŚNIA I HERCEGOWINA
Bośnia DNB 1,72
Bośnia pow. 4,5 rzutu rożnego 1,72[/color]
Grecja ma w dorobku 9 punktów, ale z najsłabszymi drużynami w grupie. Za to Bośniacy mają kilka gwiazd, o których już wspominano wyżej. Co do rożnych - Grecy grają defensywnie - Estonia nabiła im 5, a Cypr 7! Z kolei Bośniacy potrafili nabić 8 Belgom i to tylko w drugiej połowie! Nie sądzę, aby Grecy tu prowadzili grę. 90 minut dla przyjezdnych, by nabić 5 rogów to proste zadanie. Nawet jeśli strzelą na 0-1 nie sądzę, aby się zatrzymali, wszak z grupy na pierwszym najpewniej wyjdzie Belgia, a bramki mogą się liczyć w dalszym rozrachunku drużyn wchodzących z drugiego. Bośnia ma piłkarzy, którzy mogą odmienić losy meczu, nawet przy gorszej dyspozycji zespołu. Gram z podpórką, bowiem jeśli Grecy zagraliby naprawdę wspaniały mecz, remis na dłuższą metę nie będzie niczym złym dla gości. Sądzę jednak, iż Bośnia zgarnie dziś 3 punkty.
Wszystko to grane na jednym kuponie - kurs 5,07 ( godzinę temu 5,34 kursy spadają)
edit: coś mi te kornery wchodzić nie chcą

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
No witam :V
Żeby było śmieszniej też poszedłem dzisiaj mocno w Belgię.
Belgia(-2)
1.66 Całoroczny.
Belgowie zabijają każdy over, a środek pomocy z Vitselem na czele powinna spokojnie kontrolować spotkanie.
Hazard w wybitnej formie, De Bruyne i Lukaku uzupełniają trójkę killerów i każdy z nich nie powinien mieć problemów z mijaniem slalomem kilku Estończyków.
Obrona to najsłabsza formacja, ale to dane za Wilmotsa, bo już Martinez jako trener z prawdziwego zdarzenia potrafił poukładać gwiazdki i stworzyć zwarty blok obronny nie tracący wielu bramek, w tych eliminacjach okrągłe zero
Nie ma co tutaj tworzyć analizy opartej na h2h czy układzie tabeli - Belgia to bierze, bo jest zwyczajnie w innej lidze i nie zdziwię jeśli pokryją kilka wyższych handicap&#39;ów
Gwiazda polskiej ekstraklasy Vasiljew nie uniesie trzech poziomów wyżej i w sumie to tyle o gościach, jakkolwiek chciałbym być merytoryczny(Zespół tracący gola z Gibraltarem nie ma czego szukać z Czerwonymi Diabłami.)

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Eliminacje Mistrzostw Świata
Spotkanie: Szwajcaria - Wyspy Owcze
Godzina: 18:00
Typ: Powyżej 1.5 gola w pierwszej połowie
Kurs: 1.975
Bukmacher: Bet365

Analiza:

W kolejnej serii zmagań w grupie B, będziemy świadkami potyczek między górną, a dolną połową tabeli. Najłatwiejsze zadanie powinno czekać teoretycznie Portugalię i Węgry, ale i Szwajcarzy są zdecydowanym faworytem swojego meczu. Helweci podejmować będą bowiem reprezentację Wysp Owczych, więc każdy inny rezultat niż zwycięstwo gospodarzy będzie można uznać za sensację.

Podstawową kwestią jest to, czy Szwajcarzy podejdą do tego meczu odpowiednio skoncentrowani. Myślę, że możemy być o to spokojni. Farerzy już kilka razy udowodnili, że jeśli się ich zlekceważy to słono się za to zapłaci (pamiętacie chyba wyjazdowy mecz z Grecją? ???? ). W tych eliminacjach też potrafili sprawić niespodzianki, wygrywając z Łotwą na wyjeździe i remisując u siebie z Węgrami. Cztery punkty w trzech meczach można uznać za sukces, mimo, że dwaj rywale są jednak poza zasięgiem rywalizacji.

Gospodarze z dorobkiem 9 punktów są aktualnie liderem. Najbliższy mecz będzie ostatnim ich spotkaniem o punkty w tym roku, przez co za wszelką cenę będą chcieli zakończyć granie okazałym zwycięstwem i umocnieniem się na pierwszym miejscu w grupie. Jak do tej pory Szwajcarzy wygrali wyjazdowe mecze z Andorą i Węgrami, a na swojej ziemi ograli Mistrzów Europy 2:0. Co ciekawe, w starciu z Portugalią oba gole strzelili już przed przerwą.

Znamy już wyjściowe jedenastki na ten mecz. Gospodarze wystąpią w bardzo mocnym zestawieniu, ze Stockerem, Mehmedim, Xhaką, Dzemailim. Po bokach obrony zobaczymy Rozdrigueza i Lichsteinera. Dosyć ofensywnie i niemal optymalnie. Brakuje w głównej mierze tylko Embolo z Schalke, na ławce rozpocznie Seferović, zastąpiony przez Derdiyoka.

Typ ten wybrałem, gdyż przewiduję mocny początek w wykonaniu gospodarze, którzy jak najszybciej będę chcieli ustawić sobie resztę meczu. Dwie bramki do przerwy są jak najbardziej osiągalne, a kurs na to zdarzenie zdecydowanie satysfakcjonujący. Z taką siłą w ataku Helweci powinni dosyć szybko otworzyć wynik i pewnie kontrolować całe spotkanie. Powodzenia ;)

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Portugalia - Łotwa
Który gracz będzie strzelcem bramki (regul. czas gry/samobóje się nie liczą)?
Andre Silva (POR)
1.85
Bwin

Młody zdolniacha, który na co dzień reprezentuje barwy FC Porto. Dla swojego klubu w tym sezonie zdobył już 7 goli na 10 rozegranych spotkań.
Patrząc na jego ostatnie 10 spotkań, to nie strzelał tylko w trzech meczach. Średnia z 10 spotkań wynosi 1,1 gola na mecz.
Jest wielce prawdopodobne, że i dziś zobaczymy, jak młody Silva pokonuje bramkarza rywali. Tym bardziej, że Ronaldo nie błyszczy ostatnio formą, a przeciwnik nie jest z górnej półki.

K 218

krystian95

Użytkownik
Portugalia - Łotwa
Myślę,że warto zagrać w tym spotkaniu na zdarzenie,że Cristiano Ronaldo strzeli 2 lub więcej bramek. Portugalia grać z outsiderami potrafi.Udowodniła to choćby w tym roku ogrywając po 6:0 Andorę czy Wyspy Owcze. Również przed finałami EURO urządziła kanonadę ogrywając bardzo podobny zespół do dzisiejszego przeciwnika,czyli Estonię.
Oczywiście,jeśli zespół Portugalii strzela sporo bramek to prym wiedzie ich lider CR.
Ronaldo w tych eliminacjach zdobył 5 bramek. 4 bramki ustrzelił przeciwko Andorze i jedną w spotkaniu z Wyspami Owczymi. W tym roku w sumie strzelił 11 bramek,w tym duble z Węgrami i Estonią. Owszem,Ronaldo ma ten rok słabszy od poprzedniego.Ale to wciąż najlepszy zawodnik na świecie,obok Messiego. W przypadku tego typu liczę też na sportową złość Cristiano. W ostatnich dwóch spotkaniach nie strzelił gola,a przecież rywalami była Legia i Leganes. Teraz dostaje kolejnego mało wymagającego przeciwnika,więc w końcu liczę na bramki Portugalczyka. Dochodzą również stałe fragmenty gry,które z pewnością będzie egzekwował.
Łotwa jest słaba. Po spojrzeniu na wyniki można odnieść wrażenie,że nie jest źle. Natomiast trzeba wziąć poprawkę,że kalendarz mieli dosyć łatwy. W tych eliminacjach 3 punkty po zwycięstwie nad Andorą. Za to porażki z Węgrami i Wyspami Owczymi.
Wydaje mi się,że Portugalia strzeli dzisiaj kilka bramek,a Ronaldo poprawi dorobek strzelecki. Na pewno będzie miał ku temu w tym spotkaniu wiele sposobności.
Cristiano Ronaldo strzeli 2 gole lub więcej @ 1,90 ✅
bet365

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Cristiano Ronaldo strzeli 2 gole lub więcej @ 1,90
Strzelał, marnował, źle podawał, przegrywał pojedynki, zmarnował karnego, drugiego ledwo wcisnął pod pachą, na koniec dostał piłkę, żeby porwać siatkę, a i tak trafił między nogami bramkarza. Jest totalnie bez formy, ale ma furę szczęścia nawet teraz. To odróżnia graczy wybitnych od przeciętnych.

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Tak sobie obejrzałem ten pogrom w Brukseli i naszła mnie myśl...
Czy Lukaku naprawdę jest gorszy od Lewandowskiego?
Belg dzisiaj zagrał w całości dla drużyny, a i tak znalazł czas na dublet.
Jest świetny technicznie, myśli na boisku, a warunkami fizycznymi i umiejętnością zastawiania wręcz zjada gwiazdora naszej reprezentacji.
Owszem, to była tylko Estonia, ale przywołuję tutaj mecz Polski z Gibraltarem, a to już i tak kaliber niżej.
Jak myślicie, czy to nie Belgowie mają najlepszą 9 tych eliminacji?
Za Lewym stoją statystyki, ale spójrzmy na wiek, klub i ten magiczny pierwiastek, który czyni dobrego napastnika.
Dla mnie Romelu będzie na szczytach list transferowych całej Europy juz za chwilę, a niewypał w Chelsea tylko mu pomoże

maer 322,5K

maer

Typer A-League
To może ja od siebie coś dodam:
Czechy @1.90✅
Albania @2.25⛔
Walia @2.25⛔
Bułgaria @2.05✅
AKO 19.71

Czechy:
Ktoś powie że wymienili trenera i trzon kadry i będzie miał w tym trochę racji jednakże ich rywali Norwegowie to w tym momencie można powiedzieć dno i kilometr mułu do tego grają na wyjeździe a czeska kadra gdzie jak gdzie ale to u siebie będzie chciała zbierać jak najwięcej punktów.
Albania:
Nie oszukujmy się że drużyna z tego małego państwa nie jest wielkim zespołem i do Włochów a szczególnie Hiszpanów to im bardzo daleko ale grając u siebie z bardzo średnim Izraelem powinni wygrać bo przecież to Albania była na ostatnim Euro.
Walia:
Niby Serbowie to liderzy tej grupy tylko ta grupa za mocna to nie jest i są wyrównane drużyny a Serbowie na wyjeździe wygrali z Mołdawią i niestety dla nich Walia to już inny poziom który ma do tego Bale w składzie który zawsze chce gryźć trawę i wygrywać.
Bułgaria:
Bułgarzy są obecnie w głębokim kryzysie i do tego trafili koszmarną grupę z Holandią, Szwecją oraz Francją i czeka ich walka moim zdaniem o 4 miejsce właśnie z Białorusią którą u siebie powinni pokonać bo gorzej już być nie może.
Tak odnośnie moich typów na ta kolejkę europejskich eliminacji do Rosja 2016 Czesi jak i Bułgarzy zrobili to co mieli zrobić.;)
Walia prowadziła przez większość czasu gry po bramce Bale czyli tak jka miało być ale dali sobie strzelić bramkę przed końcem:-(
Najbardziej zawiodła mnie Albania która nie wytrzymała ciśnienia dostając 2 czerwone kartki i tracąc przez to szanse nawet na podjecie walki.????

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Tak sobie obejrzałem ten pogrom w Brukseli i naszła mnie myśl...
Czy Lukaku naprawdę jest gorszy od Lewandowskiego?
Belg dzisiaj zagrał w całości dla drużyny, a i tak znalazł czas na dublet.
Jest świetny technicznie, myśli na boisku, a warunkami fizycznymi i umiejętnością zastawiania wręcz zjada gwiazdora naszej reprezentacji.
Owszem, to była tylko Estonia, ale przywołuję tutaj mecz Polski z Gibraltarem, a to już i tak kaliber niżej.
Jak myślicie, czy to nie Belgowie mają najlepszą 9 tych eliminacji?
Za Lewym stoją statystyki, ale spójrzmy na wiek, klub i ten magiczny pierwiastek, który czyni dobrego napastnika.
Dla mnie Romelu będzie na szczytach list transferowych całej Europy juz za chwilę, a niewypał w Chelsea tylko mu pomoże
On już jest na tych listach od dobrych 2-3 sezonów. Z jakiegoś jednak powodu jeszcze nikt nie wyłożył za niego fortuny.
Jaka jest różnica między nimi? Sam sobie odpowiedziałeś. Lukaku nie sprawdził się w wielkim klubie. Robert od kilku sezonów gra na najwyższym poziomie, strzelał gole w półfinale Ligi Mistrzów Realowi. Strzela w Lidze Mistrzów w Bayernie, strzela w lidze i w reprezentacji. W wielkich meczach przeważnie też gra bardzo dobrze. Lukaku to jednak niewiadoma. Pamiętam Mistrzostwa Świata, kiedy Belgia była chyba najbardziej nahajpowanym zespołem turnieju. Romelu się spalił i bodajże już w 2 meczu usiadł na ławce. Umiejętności ma spore, ale ma jeszcze dużo do udowodnienia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom