>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eliminacje MŚ 18 - Europa [11-13 listopad 2016]

Status
Zamknięty.
piotrkulinoga 15

piotrkulinoga

Użytkownik
Anglia 1.33
Anglia w swojej grupie jak na razie jest niepokonana. Po zwycięstwie ze Słowacją, Maltą i remisem ze Słowenią przyszedł czas na mecz ze Szkocją. Szkocja jest zespołem słabszym od Anglii, w eliminacjach przegrali 0:3 ze Słowacją, zremisowali z Litwą i wygrali tylko z Maltą. Do składu wraca Harry Kane, który w poprzedniej kolejce BPL strzelił gola Kanonierom w derbach północnego Londynu.

Słowacja 1.36
Słowacja ten mecz musi wygrać. Litwa jest zespołem bardzo słabym na wyjazdach, nie powinni zdobyć punktów w tym meczu. Słowacja po ostatniej wygranej ze Szkocją 3:0 pokazała swoją formę.

K 19

krychaj5

Użytkownik
San Marino vs Niemcy
typ: San Marino +8.0
kurs: 1,36
buk: bet365
Pograłem ten typ jeszcze na początku tygodnia po kursie 1.53, który jak widać zmalał.
Nie sądzę aby Niemcy wbili na wyjeździe 2 cyfrową ilość bramek, oczywiście rozgromią kelnerów lecz mam nosa, że nie więcej niż różnicą 7 bramkową.

kowal1980 35

kowal1980

Użytkownik
Czech Republic - Norway
typ 1
k. 2,00
Pinnacle
Ostatnia szansa dla Czechow, jeżeli tego nie wygrają nie ma szans żegnają sie z awansem do mistrzostw. Czesi graja fatalnie w tych eliminacjach dostali od niemców 0-3 i zremisowali z Iralndia Pólnocną u siebie oraz z Azerbejdzanem na wyjeździe. Dotąd solidna ekipa czech nagle przestała być solidna. Jeżeli jutro nie wygrają a Irlandia Płn i Niemcy wygrają( niemcy na bank bo z san marino) to Czesi będą mieć zbyt duża strate do odrobienia, bo aż 5pkt do drugiej ekipy z Irlandii i 10 do Niemic.Na szczescie knedli, Norwegowie też grają słabo, porazki z Niemcami 0-3 i z Azerbejdzanem 0-1 i tylko wygrana z san marino 4-1. Udalo im sie stracic bramke z jedną z najgorszych ekip w historii piłki europejskiej. Tak więc ja osobiscie spodziewam sie przebudzenia reprezentacji Czechi wydaje mi sie ze wygraja ten mecz.

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
#TAŚMA, KTÓRA WEJDZIE
Malta poniżej 1 @ 1,10 ✅
Litwa poniżej 1 @ 1,16 ✅
Kosowo poniżej 1 @ 1,15 ✅
Liechtenstein poniżej 1 @ 1,09 ✅
Luksemburg poniżej 1 @ 1,17 :confused:
Estonia poniżej 1 @ 1,10 :confused:
Gibraltar poniżej 1 @ 1,15 :confused:
AKO 2,37 @BetCity
✅✅✅ Weszły cztery (piątek i sobota), trzy zwroty (niedziela), co daje nam wygrany kurs 1.60 a więc 160% stawki. Dobry weekend.

Tak niskiej linii oporu jeszcze na forum nie stosował chyba nikt. Warto być jednak pionierem w tej materii. Myślę, że najrozsądniejszym zainwestowaniem środków na najbliższe trzy dni eliminacyjne będzie właśnie taki siedmiokrotny zakład. Zakłady tego typu widziałem również w Marathonbet, jeżeli nie interesuje Was lokowanie pieniędzy za wschodnią granicą, to odsyłam właśnie tam. W każdym razie zamysł jest prosty - przed nami kilka spotkań, w których faworyt jest bardziej niż zdecydowany. Wątpliwą kwestią jest też strzelenie przez te drużyny chociażby bramki, ale zakład przegrywamy tylko w momencie, gdy któraś z tych ekip strzeli AŻ dwukrotnie. A to jest niemalże niemożliwe. Ale jak wiadomo niemożliwe nie istnieje. Ale każde spotkanie potraktujemy kilkoma słowami indywidualnie, tak więc do rzeczy...
Malta z jednym golem w trzech spotkaniach (trafienie ze Szkocją po JEDYNYM strzale celnym w całych eliminacjach). Jeśli do tej pory oddaje się jeden strzał w trzech meczach to nie ma co liczyć na dwa trafienia ze Słowenią, która dwa razy zachowała ostatnio czyste konto. Także również brak gola Malty z kursem 1,43 ✅ to naprawdę sympatyczny zakład.
Drugi mecz na kuponie również z tej samej grupy. Litwa to rewelacja grupy, ale teraz będzie musiała się zmierzyć z dwiema najlepszymi drużynami w Grupie F. Słowacja z kolei nie straciła do tej pory w meczu więcej niż jedną bramkę, a do tego wraca na właściwe tory - rozbicie Szkocji do zera jest tego najlepszym przykładem.
W sobotę również dwa spotkania z naszego kuponu. Byłem pozytywnie nastawiony co do drużyny Kosowa, ale widząc co wyprawiali w meczach z Chorwacją czy Ukrainą to zwątpiłem. Z Ukrainą coś tam pokazali, ale gdy grali z Hrvatską to szkoda było patrzeć. Brak im zgrania i Turcja powinna to spokojnie wykorzystać.
Liechtenstein z Hiszpanią i Albanią nie oddał jakiegokolwiek strzału, o zagrożeniu golem nie mogło być mowy. Włosi z kolei jeszcze bez czystego konta, jeśli strzeli im także drużyna z Księstwa to będę niesamowicie zaskoczony. Również tutaj kurs 1,35 ✅ na czyste konto to dobra inwestycja.
Kupon kończą trzy spotkania z niedzieli. Parafrazując jednego z ekspertów piłkarskich - na początek czekają nas derby Beneluxu bez Belgii. Luksemburg ze Szwecją oddał tylko jeden strzał, oczywiście bez gola. Oprócz tego punkt urwany Białorusi i szalony mecz z Bułgarią. W przypadku Oranje sytuacja taka jak z Włochami - czas na pierwsze czyste konto, w tym przypadku bramka nie powinna być często zagrożona.
Estonia wszystkie swoje gole w tych eliminacjach strzeliła Gibraltarowi, natomiast Grecja i Bośnia z nimi zachowały czyste konta. Będę rozczarowany, jesli Belgia (która notabene nie straciła jeszcze gola w tych EMŚ) tutaj się jednak ugnie. Wierzę jednak, że nie, i kurs 1,40 na brak BTS także polecam.
Ostatni mecz to wycieczka na Cypr. Trochę przeczy to logice, bo przecież Gibraltar strzelił więcej goli niż gospodarze w tych eliminacjach (1&gt;0), ale oklepy zbiera równe (dwa razy więcej goli straconych). Nie sądzę, by Cypr zaryzykował wściekłość kibiców, na własnym terenie nie powinien pozwolić strzelić sobie gola.
Na pewno powyższa analiza pozostawia wiele do życzenia, bo opiera się na dość naiwnym podejściu do sprawy, ale w moim mniemaniu ten siedmiokrotny zakład niemalże nie ma szans na niepowodzenie.

Otrzymane punkty reputacji: +13
yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Denmark - Kazakhstan 4-1
over 2.5 @ 1.74 unibet ✅

Duńczycy jak wiadomo pod ścianą . Wliczona porazka z Polakami orazta ostatnia niespodziewana z Czarnogóra u sibie . Mnóstwo okazji niewykorzystanych do strzelenia gola we wszystkich 3-ech meczach . Kazachowie niczym nie zaskoczą bedą się bronić , moze coś z kontrataku coś będa wyprowadzać . Sadze ze dla duńczyków worek z bramkami się rozwiąze i sami pokryją ten over .

Malta - Słowęnia 0-1
over 2.5 @ 2.00 sportingbet ⛔

Słoweńcy underowo , ale z mocnymi drużynami . Zdobyli punkt z angolami remisując bezbramkowo oraz wygrali 1-0 ze Słowakami . Malta również underowo ale na wyjazdach i to o dziwo z Anglią która nie jest w formie i Szkocją która mocno mnie rozczarowuje od poprzednich eliminacji . U sibie Maltańczycy coś tam mogą strzelić jak to zrobili w meczu ze Szkotami . Słoweńcy powinni 2-ie bramki strzelić minimum . Typ warty gry .

W 115

wrobel007

Użytkownik
Witam, pomyślałem, że zrobie jakąś analize od siebie, bo mam chwilę czasu.

Rumunia - Polska

Na pierwszy ogień biore naszą reprezentacje, jakoś dziwnie boje się tego meczu, po tym co zobaczyłem z Armenią będę bardzo zadowolony jeśli zdobędziemy punkcik. Co prawda kontuzje troche namieszały w meczu z Ormianami, ale Rumunia to trudny rywal i będzie nam bardzo ciężko wygrać na ich terenie.
Myślę, że warto pokusić się coś w strone underów.
Under 2,5 @1,50 Bet365
Ja osobiście ide w remis po @3,10 bet365 - taki ryzykowny becik, ale mam przeczucie ????

Czechy - Norwegia

Jak wszyscy już mówili ostatni gwizdek dla Czechów, bardzo słabe eliminacje, bez strzelonej bramki, Norwegia bilans bramkowy 4:5, obie te drużyny dziś wyjdą po komplet punktów, zapowiada się ciekawy meczyk, liczę na BTS w tym spotkaniu i tak też typuje.
BTS @1,95 bet365

Armenia - Czarnogóra

Kurs na Czarnogóre kusi, ciekawe, czy to właśnie nie jeden z tych meczy, który popsuje kupony grając czysto w stronę Czarnogóry, ale moim zdaniem warto próbować, bo jak do tej pory prezentują się bardzo fajnie. Armenia słabiutka ostatnie miejsce w tabeli, Czarnogóra 7 punktów, równo z naszą reprezentacją więc wydaje mi się, że będą chcieli zbudować przewagę nad Polską w postaci zdobycia tutaj kompletu punktów.
Czarnogóra win @2,20 bet365

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Anglia - Szkocja
Anglicy wygrają to spotkanie, grają u siebie i uważam, że już w pierwszej połowie wyjdą na prowadzenie. Nie ryzykowałbym tutaj typowania wygranej do 0, bo Szkoci mogą coś wcisnąć, ale wygrana przynajmniej dwoma bramkami przez Anglików wchodzi w grę, mają mocną paczkę. Typuję jednak 1. połowa Anglia -0.5 @1.90 ✅✅
Rumunia - Polska
Reprezentacja naszego kraju rozegrała z Rumunami sześć spotkań - wygrała tylko raz, dwa razy remisując i trzy razy przegrywając, jednak nie mieliśmy dawno tak mocnego składu jakim dysponujemy teraz. Rumuni oczywiście są bardzo mocni u siebie i o zwycięstwo będzie trudno, jednak nasi zawodnicy po ostatniej aferce alkoholowej będą gryźć dzisiaj murawę, żeby zmazać tę czarną plamkę. Polska DNB @1.73 ✅✅

Francja - Szwecja

Francuzi tylko raz (na 11 spotkań) wygrali ze Szwedami przewagą trzech bramek i było to w roku 1969! Szwecja to nie jest jakiś chłopiec do bicia, żeby Francuzi nabili im dzisiaj nie wiadomo ile bramek. Uważam, że to będzie bardzo wyrównane spotkanie z minimalnym zwycięstwem gospodarzy. Kursy na trójkolorowych to jakaś masakra dlatego gram ten mecz w kierunku gości. Szwecja +2 @1.80 ✅✅

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Dla mnie granie Czarnogóry to jest jakiś kosmos. Przecież Armenia to nigdy nie był jakiś łatwy teren. Nagle jakaś Czarnogóra aż takim faworytem? Nie dla mnie. Ja mam 1X po dobrym kursie. Czarnogóra fakt ma ok wyniki ale taki poziom im będzie trudno utrzymać. Patrzenie tylko na samą tabelę wg mnie nie tędy drogą ale mogę się mylić. Dnb Armenia też do gry.

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Witam serdecznie i od siebie proponuje następujące typy:
San Marino - Niemcy typ: under 7,5 @1,58 STS
Francja - Szwecja typ: over 2,5 @1,8 Unibett
Walia - Serbia typ: 2 DNB @2,2 Unibett
Pierwszym typem jaki biore na rozkład jest under 7,5 goli w meczu San Marino z Niemcami. Nie mamy wątpliwości kto ten mecz wygra ale myślę że Niemcy nie będą cisnąć wyjątkowo mocno i na siłe. Zadowoli ich 5 może 6 bramek, ostatnim słabeuszem tego typu był zespół Gibraltaru który dostał odpowiednio 7 na wyjeździe i 4 u siebie. San Marino więcej niż 7 bramek straciło w meczu eliminacji w 2013 roku więc widać że coś drgnęło.
Drugie spotkanie to mecz Francuzów ze Szwedami. Francja u siebie zawsze gra o niebo lepiej niż na wyjazdach dlatego głownie w nich upatruje takową szanse na over, w eliminacjach radzą sobie tak jak Szwedzi, maja dokładnie tyle samo pktów jak i bramek. Szwedzi raczej defensywnie przyjadą usposobieni jednak widać że bramki strzelać potrafią i na pewno są w stanie coś ustrzelić.
Ostatnim moim typem jest typ powielany parokrotnie tutaj a mianowicie wygrana Serbów na wyjeździe z Walijczykami. Gram opcje bezpieczniejszą gdyż Serbów już remis urządza, Walia musi grać o pełną pule więc większa presja będzie na nich ciążyć. Sam Bale będzie miał ciężko wygrać z kolektywem Serbów.
Powodzenia ????

jacio 456

jacio

Użytkownik
Irlandia Północna - Azerbejdżan

Obie reprezentacje preferują futbol defensywny dlatego tylko w tym kierunku można iść z typami na to spotkanie. Kursy na under jednak nie do grania w singlu. Dlatego proponuje zakład na bezbramkowy remis do przerwy. O Irlandczykach z północy wiele mówiło się przed Euro, że bardzo rzadko tracą bramkę w pierwszej połowie. I tak tez było we Francji. Tylko Niemcy zdołali wpakować im gola i wynik do przerwy był inni niż 0-0. Po mistrzostwach nic się nie zmieniło, 0-0 ze Słowacją do przerwy i na koniec, tylko 1-0 HT po rzucie karnym z San Marino u siebie i 0-2 na wyjeździe w Niemczech. Azerbejdżan, choć mniej underowy do przerwy to wydaje się idealnym rywalem do tego typu. Ostatnie trzy mecze (Czechy, Norwegia, San Marino) to trzy czyste konta i tylko 2 bramki strzelone. Ostatnie eliminacje to też w większości underowe spotkania. H2H też przemawia za typem, w 4 meczach 4 razy under i 3 bezbramkowe remisy do przerwy.

Mój typ:
0-0 HT @ 2.40 unibet

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Dania-Kazachstan
Dania -1
Dania jest jedną z reprezentacji która miała walczyć o bilet na mundial w Rosji, jednak po dwóch porażka z rzędu z Nami i z Czarnogórą znaleźli się pod toporem i dzisiaj muszą zagrać bez kalkulacji inaczej to pójdzie w kierunku jakiś konfliktów.
Kazachstan to raczej ekipa która o awansie nawet nie marzy, ale z pewnością mają motywację by wyrywać punkty i to się starają robić, ale jest to ekipa którą na niespodzianki stać raczej na swoim terenie, remis z Rumunią i Polską na pewno jakieś wrażenie robi, ale równie wymowna jest porażka 5-0 w Czarnogórze.Myślę że Dania nie potraktuje meczu po macoszemu i pewnie zdobędą 3pkt przybliżając do czołowych miejsc.

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 24

matt36365

Użytkownik
Słowacja - Litwa
Słowacja do 0 1.83 bet365

Must win dla Słowaków, po 3 kolejkach bardzo ciasno w tabeli, Anglia 7 pkt, Litwa 5, Słowenia, 5, Szkocja 4 i Słowacja 3. W ostatniej kolejce bardzo przekonywujące zwycięstwo ze Szkocją 3:0, wcześniej 0-1 na wyjezdzie ze Słowenią i porażka 0-1 z Anglią po golu w 95 minucie. Słowacy mecze ze swoimi najgroźniejszymi rywalami już rozegrali i teraz czas na Litwę i Maltę - to musi być 6 punktów, jeśli chce się myśleć o awansie. Litwa o dziwo ma już 5 punktów w grupie, no ale zwycięstwo 2:0 u siebie z Maltą po golach w 75 i 78&#39; z karnego mnie jakoś nie przekonuje, wcześniej remis ze Szkocją na wyjezdzie 1:1, gdzie powinni przegrać różnicą kilku goli gdyby Szkoci byli skuteczni. Litwini w tym meczu stworzyli jedną okazję, którą udało się wykorzystać. No i pierwszy mecz to remis 2:2 u siebie ze Słowenią. Ale kwestia najważniejsza - Litwa gra dziś na wyjeździe, a te mecze im nie idą. O ile u siebie są groźni i potrafią powalczyć, to na wyjeździe na ostatnie 20 spotkań 2 wygrane (San Marino 2:0 i Finlandia 1:0), 5 remisów i 13 porażek. Tylko w 10 spotkaniach strzelali gola i to maksymalnie jednego wyłączając 2:0 z San Marino. Litwa na wyjazdach po prostu przyjeżdża utrzymać czyste konto i zremisować, ale czy to się uda ze Słowakami? Nie sądzę, ponieważ sytuacje Słowacy na pewno będą mieli i liczę na to, że je wykorzystają. Słowacy na ostatnie 20 spotkań u siebie, tylko w 9 tracili gole i tylko 3 razy przegrali a 5 zremisowali. Słowacja tu nie może pozwolić sobie na głupi remis, i o ich zwycięstwo bym się nie martwił, a, że wygrają to do 0 szansa jest też duża, bo widać jak gra Słowacja u siebie i jak Litwa na wyjeździe.

Wynik: 4:0 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
D 0

diablodaro

Użytkownik
Armenia - Czarnogora
typ : 2
kurs 2.20
Spodziewam sie zacietej walki z obu stron. armenia ktora gra w tych eliminacjach bardzo dobrze ale niestety nie przeklada sie na to zdobycze punktowe jest w stanie przy sporej dawce szczescia urwac punkty bardziej doswiadczonemu rywalowi ktory ma w swoim skladzie wiele gwiazd swiatowego pokroju ale nie sadze by czarnogora zaprzepascila szanse na zgarniecie pelnej puli w tym meczu. Po zacietym meczu spodziewam sie jednak wygranej druzyny gosci ktora jest moim zdaniem lepszym zespolem na chwile obecna dlatego moj typ na to spotkanie to wygrana gosci 2-0. Kazdy inny wynik bedzie dla mnie spora niespodzianka do ktorej mam jednak nadzieje ze nie dojdzie.
s90/dopisz bukmachera

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
18:00 Armenia - Czarnogóra
Typ: 2
Kurs: 2.02
buk: unibet
Wynik: 3:2 ⛔ z 0:2 do 3:2 brak słów
!​

Jest to spotkanie ostatniej drużyny w grupie z naszym liderem. Armenia, która jest na razie tylko statystą w naszej grupie raczej nie zdziała zbyt wiele w tym spotkaniu. Czarnogóra, która tutaj myśli poważnie o awansie nie może sobie pozwolić na utratę punktów w tak ważnym spotkaniu. Spotkanie na pewno nie będzie należało do łatwych, bo gospodarze potrafią się w jakiś sposób przeciwstawić i tego się obawiam, że padnie tu jakiś nudny remis. Jednak mam nadzieje, że goście do tego meczu podejdą poważnie i go wygrają. Nie oczekuję tu wysokiego zwycięstwa, a nawet skromne 0:1 mnie zadowoli. Powiedzmy sobie szczerze, że przy naszej wygranej i wygranej Czarnogóry, taki obieg sprawy przybliży oba zespoły do upragnionego awansu.

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Kto pierwszy 7 rożnych- Irlandia
Kurs: 2,50
Stawiam na rogi wyspiarzy. Nabijają oni średnio 4 rogi na mecz lecz nie w nich upatruję szansę a w rewelacji tych kwalifikacji- Azerów. Wiedzą o co grają i będą się bronić. Jeśli szybko bramka nie wpadnie dla Irlandii ten typ ma naprawdę duże szanse wejścia. Ostatnio grając z Czechami i Azerami na wyjeździe dali im nabić odpowiednio 9 i 12 rożnych. Wyspiarze nie mają wybitnie technicznie piłkarzy, to będzie podanie na skrzydło i wrzutka dzięki czemu szansa na rogi rośnie. Powodzonka

s90/ Dopisz bukmachera

brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
San Marino - Niemcy
Typ: Powyżej 2.5 i obie NIE strzelą - 1.28/bet365
✅ izzi
Kursik trochę szaleje, bo pierw było 1.16 potem wzrosło do 1.3 a teraz 1.28. Ktoś może powiedzieć, że za niski kurs i nie warto atakować jednak dla mnie to jest mega Value. Słyszałem o braku Boatenga czy też Neuera jednak spójrzmy prawdzie w oczy. Niemcy do światowy top od wielu, wielu lat. Nie tracą oni bramek z ogórkami. Ostatnią bramkę ze słabą drużyną w meczu o punkty stracili z Gruzinami ponad rok temu. W mojej opinii Gruzini to ekipa, która jest wiele klas lepsza od San Marino. Zresztą czy w Europie mamy aktualnie słabszą drużynę? Wydaję mi się, że nie. Niemcy nawet jeżeli nie wyjdą optymalnym składem to nie powinni dać sobie strzelić bramki. Dość już tych bramek słabych reprezentacji. Moim zdaniem bardzo dobry kurs dla grających grubymi stawkami jednak ja gram to w dubelku i uznaję za lokatę!

Z 123

zakucyk

Użytkownik
Mnie zaintrygowało tąpnięcie kursów na Słowenie na przestrzeni ostatnich godzin (z średnio 1,25 do 1,15). Oczywiście są oni zdecydowanym faworytem, ale też do potęg nie należą, a z drugiej strony Malta jest zespołem o półkę lepszym od takiej Andory, czy Gibraltaru. Do tego Słoweńcy słabiutko grają na wyjazdach, w ostatnich 10 meczach wygrali tylko 2 razy (z San Marino i Litwą). Mnie tu nie zdziwi wyrównany mecz lub nawet niespodzianka.
Malta - Słowenia
Malta (+1,5) 3,1
Btts? tak 4
bet365

elefant90 16

elefant90

Użytkownik
Irlandia Północna - Azerbejdżan Under 1,5 bramki
2.35 forBet ⛔
Obie ekipy prezentują defensywny futbol.Na ostatnie 5 spotkań Irlandia Północna zdobyła 4 bramki z czego wszystkie w meczu z San Marino..Wynikiem poniżej 1,5 bramki kończyły się 3 z ostatnich 5 ich spotkań.Azerbejdżan zdobył 4 bramki w ostatnich 5 spotkaniach i także 3 z tych 5 spotkań kończyły się under 1,5 bramki.W ostatnich 2 meczach między tymi zespołami padały po 2 bramki (1:1 i 2:0) ,ale w obu meczach zostały strzelone dopiero w 95 i 96 minucie.Liczę na to ,że w dzisiejszym meczu Azerbejdżan zabunkruje się we własnym polu karnym i mecz zakończy się wynikiem 0:0.

comendador 428

comendador

Użytkownik
Belgia - Estonia
Dwa typy na to spotkanie jeden to bramka Edena Hazard&#39;a jako singiel drugi to over 2,5 do dubla+. Wyśmienita forma gracza Chelsea plus kurs naprawdę fajny, jak do tego dodamy Estonię jako przeciwnika, mecz u siebie, to na prawdę warto to pograć. Co tu dużo pisać Belgowie robią swoje grupa łatwa i tyle, 3 bramki to minimum które moim zdaniem wcisną rywalom.
Dania - Kazachstan
Moim zdaniem Duńczycy tutaj wygrają do 0, Kazachowie silni u siebie, Duńczycy nie mogą sobie pozwolić na stratę kolejnych punktów, plus ich skuteczność również nie jest najlepsza, ja tutaj liczę na 1:0 bądź 2:0 no chyba że będą mieli dziś swój dzień, ale bramki nie powinni stracić.
Portugalia - Łotwa
Kurs do dubla+, trzy gole to min. które Ronaldo i spółka powinni rywalom wbić, szczególnie u siebie.
Luksemburg - Holandia
Ja do dwóch powyższych overów dokładam zwycięstwo gości, z najsłabszą drużyną w grupie powinni sobie spokojnie poradzić.
Anglia - Szkocja
Bardzo niska linia na RR Szkotów, obie drużyny słabo sobie radzą w tych eliminacjach, co prawda Anglicy 7 punktów, no ale w pierwszym meczu ze Słowacją wygranym 1:0 bramka w doliczonym czasie, grają nieskutecznie. Szkoci powinni mieć swoje sytuacje w meczu i spokojnie 3 RR nabić.
Hazard ⚽ # 1,85 #Betsson
Dania wygra do zera # 1,70 # Bettson
Bel - Est # Over 2,5 # 1,29
Por - Łot # Over 2,5 # 1,27
Holandia Win # 1,13
AKO : 1,85 # Betsson

Szkocja over 2,5 RR # 1,72 # Bettson

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Malta - Słowenia
Najbardziej dzisiaj śmierdzący mecz, wali z niego na kilometr. Kursy w tym meczu to rollercoaster z góry na dół, z bardzo dużą prędkością. Kursy na overy pospadały o jakieś 0,40. W takim krzaku jak bet-at-home aktualnie jest najwyższy kurs na surebet nawet, wynosi 42,05 (Pinnacle 38,00) przy startowym 11,67. Handicap w Pinnacle -2 spadł z otwarcia 2,45 do aktualnie 1,44. Prawie na każdym rynku jakiś surebet by się znalazł ???? .

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom