TommyTSW
Forum VIP
Nie wiem jak po takim meczu można pisać usprawiedliwienia, Lech pokazał że na tym etapie rozgrywek nie potrafi wywalczyć sobie kolejnej rundy przegrywając w Poznaniu więc powinni odsapnąć od pucharów
Rok temu jechali do Szwajcarii i przywozili 7 goli i cóż z tego że jest to Polska drużyna? Tak by było najlepiej, trzeba grać w piłkę i zdecydowanie wygrywać a nie liczyć względy naciułane punktami przepychając się przez kolejne rundy jak stara baba w tramwaju zwłaszcza z takimi rywalami jak Inter Baku,
Drugi rok beka z mistrza kraju, przynajmniej rok temu nie musieliśmy oglądać więcej takich obrazków
koniec imprezy, nie ma takiego grania
Rok temu jechali do Szwajcarii i przywozili 7 goli i cóż z tego że jest to Polska drużyna? Tak by było najlepiej, trzeba grać w piłkę i zdecydowanie wygrywać a nie liczyć względy naciułane punktami przepychając się przez kolejne rundy jak stara baba w tramwaju zwłaszcza z takimi rywalami jak Inter Baku,
Drugi rok beka z mistrza kraju, przynajmniej rok temu nie musieliśmy oglądać więcej takich obrazków
Levadia w ubiegłym roku jak i w tym nawiązała równorzędną walkę z Debrecenem więc ja mam małe wątpliwości co do poziomu Baku/Levadia sam awans Lecha w tym wypadku nic nie znaczy wygrali los monetą i pojadą jeszcze na parę wycieczek...a może się otrząsną, teraz będzie tylko lepiej hehe skąd ja to znam, kubeł zimnej wody i kolejny sezon wspinaczki w ligowej tabeli, wartościowi gracze na zachód a pieniądze z transferów znikają bez echaDobrze że nie ma powtórki "Levadii".
koniec imprezy, nie ma takiego grania