>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eliminacje Ligi Mistrzów

Status
Zamknięty.
K 23

kajzer

Użytkownik
Renova – Omonia

Typ:2
Kurs:1.35

I po tygodniowej przerwie czas na dwa dni meczy rewanżowych II rundy kwalifikacyjnej do ligi mistrzów. Z wtorkowych meczów wybrałem pojedynek pomiędzy Renovą z Macedonii a Omonią z Cypru. Jak wiemy Cypryjska liga w ostatnich latach dość znacząco podniosła poziom czego doskonałym przykładem jest udział w ubiegłorocznej edycji ligi mistrzów cypryjskiego zespołu, który niespodziewanie przebrnął kwalifikację czy teraz będzie podobnie wkrótce się okaże jak na razie jestem przekonany jedynie, że Omonia z pewnością awansuję do kolejnej rundy ponieważ rywal jest naprawdę słaby a w dodatku w pierwszym meczu Omonia wygrała 3:0 a mogło być dużo więcej. Myślę, że w dzisiejszym meczu również wygra Omonia mimo iż nie musi ponieważ jest drużyna o wiele lepszą i nawet nie wkładając w mecz całego serca powinni wygrać bez żadnych problemów.
HB Torshavn – Salzburg

Typ:2
Kurs:1.25

Kolejny dość pewnym meczem do postawienia jest pojedynek pomiędzy bardzo słabą pół amatorską drużyna HB Torshavn z Salzburgiem. Kurs może nie jest powalający ale mecz wydaję się być naprawdę pewny. W pierwszym spotkaniu obu tych drużyn Salzburg wygrał aż 5:0 choć mogło być jeszcze więcej bramek. Co tu dużo mówić Salzburg miał dużo szczęścia w losowaniu bo trafił na jedną z najsłabszych drużyn , która na co dzień gra w lidze Wysp Owczych, który są naprawdę bardzo słabe piłkarsko. Myślę, że mimo iż trener z pewnością wystawi rezerwowy skład ten bez żadnych problemów rozprawi się z rywalami a może będzie wynik jeszcze wyższy niż w Austrii bo rezerwowi będą chcieli pokazać, że nadają się do drużyny i zagrają ambitnie do końca w przeciwieństwie do zawodników pierwszego składu, którzy w pierwszym meczu już ewidentnie spuścili z tonu gdy strzelili parę bramek
Lech Poznań - Inter Baku
Typ:1
Kurs:1.25

A teraz może jeden typek patriotyczny ze środowego meczu aktualnych mistrzów Polski zawodników Lecha Poznań, którzy zmierzą się z dość słabą drużyną Inter Baku na co dzień grającego w lidze Azerbejdżanu. Po dość skromnym zwycięstwie w Baku spowodowanym głównie myślę, ciężkimi warunkami atmosferycznymi ( duże upały i wilgotność powietrza) nie mogą sobie pozwolić na dekoncentrację i zlekceważenie rywala bo przewaga jest naprawdę niewielka dlatego myślę, że Lech znany z doskonałych występów przed własną publicznością ruszy z impetem na rywala od początku spotkania i szybko strzeli parę bramek przesądzając stan rywalizacji i robiąc kolejny krok do upragnionej ligi mistrzów, na która czeka już naprawdę długo jak wiemy po losowaniu w następnej rundzie na Lech Poznań czeka dużo bardziej wymagająca drużyna Sparty Praga.

sandomingo 58

sandomingo

Użytkownik
Dinamo Tirana- Sheriff Tiraspol LB 2,5 under 1,95 Tobet 1:0 ✅

Czemu tak? W tamtym sezonie w pucharach Moldawianie byli bardzo underowa druzyna. Teraz pierwszy mecz wygrali pewnie 3:1, ale jednak stracili bramke u siebie, ktora daje jakiestam nadzieje Albanczykom. W zwiazku z tym Szerif zagra defensywnie, wydaje mi sie ze padnie jedna, max 2 bramki. 0:0 tez goscie by wzieli w ciemno. A Dinamo to za slaba druzyna IMO by wyeliminowac rywali.

typer36 456

typer36

Użytkownik
Dinamo Tirana- Sheriff Tiraspol LB 2,5 under 1,95 Tobet

Czemu tak? W tamtym sezonie w pucharach Moldawianie byli bardzo underowa druzyna. Teraz pierwszy mecz wygrali pewnie 3:1, ale jednak stracili bramke u siebie, ktora daje jakiestam nadzieje Albanczykom. W zwiazku z tym Szerif zagra defensywnie, wydaje mi sie ze padnie jedna, max 2 bramki. 0:0 tez goscie by wzieli w ciemno. A Dinamo to za slaba druzyna IMO by wyeliminowac rywali.
Szerif zawsze wychodzi z ofensywnym ustawieniem i tutaj też tak będzie. U siebie dali sobie wbić bramę ale to zwykły wypadek. Albańczycy byli zdominowani całkowicie

legia 122

legia

Użytkownik
Olimpi Rustawi- Aktobe Lento x2
Gruzini raczej nie mają czym postraszyć , - nie ma sianka nie ma granka
rodacy Borata dadzą radę , warto atakować

S 0

sebosoft170

Użytkownik
sebosoft
Spotkanie:Lech Poznań - Inter Baku
Typ: hc(0:2.5)
Kurs: 3.50
Buk: Bwin
Analiza:

Lech jest murowanym faworytem tego meczu. W pierwszym spotkaniu w Baku wygrał 1:0 choć mógł znacznie wyżej. Wiadomo że tam warunki atmosferyczne im nie pomagały. Tutaj zagrają na swoim nowoczesnym stadionie gdzie dopingować ich będzie 12 tysięcy fanów. Do tego mecz rozgrywany wieczorem więc pogoda nie powinna przeszkadzać zawodnikom i powinno im się chcieć grać. Kolejorz jest klasę lepszą drużyną od Azerów. Na pewno stworzy sobie mnóstwo okazji podbramkowych i sądzę że co najmniej trzy wykorzysta. Stawiam na pewne zwycięstwo Poznaniaków.

groven 2,2K

groven

Forum VIP

Typ: 1
Kurs: 1.6
Buk: Betgun

1:0 ✅

Hjk wygra ponieważ:
  • Atut własnego boiska 22-krotnego mistrza finlandii drużyny HJK.
  • W pierwszym spotkaniu padła bramka w 3&#39; minucie dla Ekranas która ustawiła całe spotkanie. Potem litwini murowali dostęp do własnej bramki.
  • Passa 5 meczy bez straty gola przez Gości musi zostać przerwana!
  • HJK odpuszcza ostatni mecz w lidze z KuPS Kuopio aby lepiej przygotować się do rewanżu z Ekranas.
  • Bardziej doświadczona w rozgrywkach pucharowych ekipa HJK.
  • Jakoś nie widzę Litwinów walczących o zwycięstwo na Finnair Stadium, Będą grali na uratowanie tego skromnego wyniku z pierwszego meczu. To daje szanse dla HJK.
  • Wielkie oczekiwania i ogromna presja wygranej dla jedynego przedstawiciela Finlandii w Lidze Mistrzów.
  • HJK w tym sezonie w 8 meczach na własnym stadionie tylko 5 straconych bramek.
  • W poprzednim sezonie Ekranas nie przeszedł drugiej rundy Kwal odpadając z FK Baku. Sytuacja była podobna. W pierwszym meczu u siebie wymordowali remis. A na wyjeździe wysoka porażka.

telewizor 24

telewizor

Użytkownik
W pierwszym spotkaniu w Baku wygrał 1:0 choć mógł znacznie wyżej.
chyba inny mecz oglądaliśmy, sytuacji mieli jak na lekarstwo, w zasadzie żadnych 100% ..
hc dla mnie za wysokie, bardziej pasuje mi -1,5
rywale raczej się nie odkryją odrazu, bo wystarczy im jedna bramka, aby wyrównać stan meczu, dopiero w drugiej połowie powinno coś wpaść

M 0

morbid

Użytkownik
chyba inny mecz oglądaliśmy, sytuacji mieli jak na lekarstwo, w zasadzie żadnych 100% ..
hc dla mnie za wysokie, bardziej pasuje mi -1,5
rywale raczej się nie odkryją odrazu, bo wystarczy im jedna bramka, aby wyrównać stan meczu, dopiero w drugiej połowie powinno coś wpaść
To ty chyba inny mecz oglądałeś, no niech policzę: 2x dobra sytuacja Wichniarka, ale strzał z pola karnego w niebo, sam na sam Krivca, doskonała sytuacja Peszki, strzał pietką Kikuta (o mało co gol) mało?
Typ HC -2,5 jak najbardziej możliwy, piłkarze Lecha zechcą pewnie utrzeć nosa Azerom i już od początku ostro na nich ruszą, zwłaszcza przy swojej publiczności.
Ja bym jeszcze dał typ że Stilic strzeli bramkę ???? powinno być też mocno do przodu

telewizor 24

telewizor

Użytkownik
no to widocznie oglądaliśmy, wichniarek strzelał z trudnych pozycji z ostrego kąta, 2 razy wyrzucił piłkę poza stadion, jeśli to dla Ciebie była sytuacja 100% to nie mam pytań, jedyna 100% to była Krivca, strzał Kikuta taką nie był, można powiedzieć, że przypadkowa sytuacja, na pewno nie przygotowywana ..

bartek11 141

bartek11

Użytkownik
Telewizor ma rację, Lech grał zupełnie bez pomysłu na grę. Strzały Wichniarka to żadne &quot;setki&quot; tylko strzały &quot;Panu Bogu w okno&quot;, sytuacja Kikuta to też przypadek takie sytuacyjne zagranie. Nie ma się co podniecać meczem w Baku bo po prostu był słaby a piłkarze byli &quot;rzadcy&quot;, minął tydzień zobaczymy co poprawili i jak im się to dzisiaj będzie &quot;kleić&quot; o ile wgl &quot;skleją&quot; i przejdą...

radula 5,4K

radula

Użytkownik
A ja mam pytanie od kiedy to trzeba mieć 100% sytuacje żeby strzelić bramkę?Jak mówicie akcja po której Kikut próbował piętką była sytuacyjną akcją i właśnie po takich często padają gole.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Haha nie oglądałem meczu, ale to był super horror z mistrzem Azerbejdżanu ???? .
Nie obstawiałem tego meczu bo Polskich drużyn nie ruszam, bo poziom Polskiej piłki jest żenujący.
Ale Sparta Praga powinna ich odstrzelić na kilkunasto bramkowe zwycięstwo.
Zresztą jak się ogląda eliminacje polskich kopaczy świeżo po mundialu to w głowie się nie mieści jak można tak grać ???? .

miles87 63

miles87

Użytkownik
No lech uratował honor Polski nie to co ta WISŁA rok temu. Piękny footbol śliczna bramka europa stoi otworem.

Tak przy okazji typ na następna kolejkę polecam grać na zwycięstwo czechów.

cozmo 19

cozmo

Użytkownik
miles, ale bez obrazania prosze, obecnie to kazdy polski zespol pilkarski powinien byc pisany z malych liter, bo tylko na to zasluguje. Jutro moze i kolejne awansuja, ale w nastepnych rundach bedzie srogie zniwo i nie wierze, by jakakolwiek druzyna doszla do fazy grupowej czegokolwiek grajacy w takim stylu. Polska pilka to bagno i zenada, bez odbioru.

bartek11 141

bartek11

Użytkownik
Lech zagrał dobrze tylko przez pierwsze 10 minut. Reszta czasu to kompletna kompromitacja i nie piszcie mi tu ludzie że zagrali świetnie bo mecz oprócz karnych był żałosnym i żenującym widowiskiem ???? Mistrz Polski nie ma ławki rezerwowych nie oszukujmy się jeśli dalej będą prezentować tak &quot;podły&quot; styl gry to Sparta pokryje w tym meczu handi &quot;-3&quot;. Jedyny pozytyw było trochę nerwówki i emocji, brawo dla Krzysia ????

budziukikus 0

budziukikus

Użytkownik
Cieszmy się z awansu. Po meczach ze spartą przekonamy się jaką siłą dysponuje lech. W pierwszych 10 minutach pokazali potencjal.

K 0

krakk

Użytkownik
Według mnie Sparta wiele nie strzeli, kolejne nudne mecze będą (w sensie mało bramek). Może być tak jak dzisiaj w pierwszych minutach, Lech przyciśnie (dzisiaj po 10 minutach to chociaż jedna bramka powinna paść), ale ofensywa to jest tragiczna, głównie chodzi mi o środek pola, niewiadome jak z kontuzjami, jakie zmiany będą, jakie ustawienie. Defensywa Lecha wyglądała dziś ok na tle Azerów, opanowanie itd, bramka dość przypadkowa, jeden poważny błąd całej defensywy. Peszko i Kiełb może się w końcu opanują, może w kolejnej rundzie nie będą mieli aż tyle emocji, bo to co Kiełb zawalił... 5metrów wolnej bramki a on z całej siły ładuje i to jeszcze w te 2 metry gdzie było 2 obrońców i bramkarz.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Haha nie oglądałem meczu, ale to był super horror z mistrzem Azerbejdżanu ???? .
Nie obstawiałem tego meczu bo Polskich drużyn nie ruszam, bo poziom Polskiej piłki jest żenujący.
Ale Sparta Praga powinna ich odstrzelić na kilkunasto bramkowe zwycięstwo.
Zresztą jak się ogląda eliminacje polskich kopaczy świeżo po mundialu to w głowie się nie mieści jak można tak grać ???? .
Nie oglądałeś meczu, a twierdzisz że nie dało się oglądac tego spotkania ?
Tak Lech dostanie 15-0 w dwumeczu, przestań fantazjowac lepiej.
Cieszmy się z awansu. Po meczach ze spartą przekonamy się jaką siłą dysponuje lech. W pierwszych 10 minutach pokazali potencjal.
Cieszyc się możemy, ale tylko do jutra, tzn mam tutaj na myśli działaczy. Przecież od jutra to oni muszą WZMACNIAC zespół! Napastnik, defensywny pomocnik i paru zmienników na ławkę na gwałt jest potrzebnych. Jeżeli jeszcze teraz kontuzje Arboledy i Stilica okażą się groźne to będzie nie wesoło.
Po 10 minutach meczu myślałem, że będzie z 4-0 minimum. Akcje na pełnych obrotach to mogły zwiastowac, a skończyło się jak widzieliśmy...
Dobrze że nie ma powtórki &quot;Levadii&quot;.

B 0

bas-tajpan

Użytkownik
No szczęście w nieszczęsciu. Dużo osób wtopiło na tym spotkaniu no ale ciagle grze o lige mistrzów Polska drużyna. Fatalny mecz Djurdevicia, potrzbeny szybko zmiennik dla Bandrowskiego któy obecnie jest kontuzjowany. Mam nadzieje że urazy Stilicia i Arboledy nie są jakies groźne i wystąpie w meczu ze Sparta. Szkoda że działcze Lecha tak poźno ogarneli transfer Rudnevsa któy już zdarzył zagrać spotkanie w el. do ligi europejskiej i niestety w el. już Lechowi nie pomoże. Zobaczymy co bedzie z Thibamba jak sie zaprezentuje.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
&quot;życie jest walką, życie jest grą&quot;​

mozi 552

mozi

Użytkownik
Na pewno bardzo emocjonujący mecz, na szczęście z Happy Endem po naszej stronie... Chociaż po dwóch przestrzelonych karnych Lechitów widziałem to w bardzo ciemnych kolorach. A jednak pokazali charakter i to zwycięstwo może Niebieskich z Poznania tylko podbudować. Wiadomo też, że każdy kolejny tydzień powinien być lepszy, w końcu treningi gracze Kolejorza rozpoczęli dopiero kilka tygodni temu! Szkoda, że Ekstraklasa startuje w weekend po drugim meczu z Czechami... Wróci Bandrowski, zagra Tshibamba, spekuluje się jeszcze nad kilkoma transferami, ja na pewno naszego zespołu nie przekreślam, bo akurat Sparta jest do ogrania...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom