A ja jestem ciekaw spotkania "naszej" Levadii z Debrecenem. Jak wiemy węgierska drużyna zaprezentowała się znakomicie w poprzedniej edycji
LM i trafiła do fazy grupowej. Zespół estoński dobrze pamiętamy i myślę, że może to być ciekawe spotkanie. Tym bardziej, że obydwie drużyny spotkały się już ze sobą w poprzednich eliminacjach. Wtedy górą był Debrecen, który dwa razy wygrał po 1:0. Myślę, że tym razem spotkanie będzie bardziej wyrównane i padnie remis. Dosyć pewny wydaje się też typ na liczbę bramek, uważam, że będzie poniżej 2.5 goli. Już niecały rok temu obie ekipy pokazały, że prezentują w miarę podobny poziom i nie strzelają wiele goli. Sądzę, że i tym razem będzie podobnie.
Levadia Tallin - VSC Debreceni
X @ 3,20 (bet at home)
Levadia Tallin - VSC Debreceni liczba goli:
poniżej 2,5 @ 1,60 (bet365)
Jeśli chodzi o Lecha, to będzie miał naprawdę trudną przeprawę. Jak już ktoś pisał temperatury w Azerbejdżanie są jeszcze wyższe niż w Polsce. Mimo wszystko myślę, że ten czynnik będzie dokuczał tak jednej, jak i drugiej drużynie. Problemem "Kolejorza" mogą być napastnicy. W kadrze na to spotkanie nominalnych jest dwóch, w tym nie w pełni sił Wichniarek i niedoświadczony Mikołajczak. Siłą może być za to pomoc. Został Sławek Peszko, do tego jest niezły zmiennik Kiełb, co raz lepszą formę prezentuje podobno Wilk, próbowany w roli środkowego pomocnika. Do tego w bramce stanie prawdopodobnie Kotorowski, który imponował formą na zgrupowaniu w Austrii.
Tak więc plusów jest raczej więcej i myślę, że z Baku Lech wyjedzie ze skromną zaliczką, w postaci wygranej 1:0. Dla lubiących ryzykować ten zakład powinien być optymalny ????
Inter Baku - Lech Poznań
2 @ 2,15 (
bet-at-home)
Inter Baku - Lech Poznań liczba goli:
poniżej 2,5 @ 1,75 (bet365)
Inter Baku - Lech Poznań DW:
0:1 @ 7,50 (bet 365)