wilku141
Użytkownik
Jeżeli ktoś gada , że Polska nic nie osiągnęła to niech mi powie CO OSIĄGNĘŁA ANGLIA?! Wszyscy się podniecają jaki to oni mają skład, jakich zawodników ale ci kumaci wiedzą że nic w ostatnich latach nie osiągnęli. Jeżeli mi ktos pisze że Anglia ma Milnera, Lescota i gada że są to zawodnicy mistrza Anglii to ja mu mówię: Spójrz człowieku jak gra City w tym sezonie i jak graja ci zawodnicy i przestań pieprzyć jak nie znasz się na rzeczy. Jagielka na środku obrony- No naprawdę Robert sobie z nim nie poradzi, macie rację za wysoka półka(ironia). Najbardziej to mnie śmieszy gadanie jaki to Hart nie jest najlepszy na świecie bo zobaczyli sezonowcy jeden mecz w Lidze Mistrzów jak bronił z Dortmundem i wielkie podniecanie. Jak bramkarz ma dzień to wyciągnie wszystko nawet z takiej drużyny jak Levante. I to gadanie Polaczków jaki my to mamy słaby skład....kpina. Jeżeli ktoś jest kumaty i widział grę Gerrarda, 3 zawodników z City lub Defoe to wie że mamy ogromną szansę ograć dzis Anglików. Można się bać Cola, Rooneya ale nie reszty. Mamy dobrą 11 z młodością, doświadczeniem i zaangażowaniem. Ja dziś będę szczęsliwy jak po meczu z Portugalią kiedy to było takie samo psioczenie. I będę z garstka ludzi mógł powiedzieć że ja byłem z nimi do końca nawet jak przegrają. A jak wygraja to nagle znowu się zrobi 40 milionów fanów i każdy to będzie gadał jak on to nie wierzył w kadrę. Pozdro dla kumatych!