Z tych na ktorych gram to napewno LSbet i 22bet.Do jakich bukmacherów w płacę payeer ? ?
Wplacaj usługi lokalne/przelewy24 masz kase w momencie. Opłata bodajże 1.5%a jak najszybciej sprawić, by na konto Eco (Silver) jak najszybciej wpłynęły pieniądze?
Tak by osoba, która zrobi to w piątek np. dziś miała jeszcze w dany, ten sam weekend pieniądze?
Niektóre płatności nie mają podane procent prowizji, od czego dokładnie w danym banku zależy? (np w Aliorze albo Millenium)
I prośba o ostatnią pomoc, jaka jest prowizja przy wpłacie kartą debetową/kredytową, na profilu nie ma żadnej informacji.
Post automatycznie złączony:
P.S. na przykład wybierając opcje Paysafecard albo Przelewy24 jest napisane zamiast procent prowizji: Różne
Właśnie też mam taki problem. Po podaniu kodu wyskakuje mi napis "nieobsługiwane błędy"Dzisiaj zalogowałem się na konto, wszystko działało. Teraz po wpłacie środków nie da się zalogować na konto. Czy też macie taki problem w dniu dzisiejszym? Bo sie zastanawiam czy wypłacać kartą czy zaczekać bo to tylko chwilowy problem.
Też mam taki sam problem, wiec jakaś awaria. Dostałeś e-mail jakoś wczoraj albo przedwczoraj, że zmieniają wygląd strony ?Właśnie też mam taki problem. Po podaniu kodu wyskakuje mi napis "nieobsługiwane błędy"
Tak. Plus drugiego że regulamin się zmieniaTeż mam taki sam problem, wiec jakaś awaria. Dostałeś e-mail jakoś wczoraj albo przedwczoraj, że zmieniają wygląd strony ?
Tylko na jednym mam taki problemJa dzisiaj wypłacałem z unibetu i przelewałem do bet22 bez problemu
Przeczytaj regulamin to się dowiesz. Co może być na plus, wszystko co UK jest aktualnie regulowane i są z tym problemy. Jakie mogą być plusy.. Albo coś działa albo nie.Regulamin się zmienia w ecopayz ? Co jest na plus dla nas ?
Opłaty z nieużywanie konta po 6 m-c a nie po 12Regulamin się zmienia w ecopayz ? Co jest na plus dla nas ?
To można już z powrotem wpłacać i wypłacać przez Eco do bet22?Ja dzisiaj wypłacałem z unibetu i przelewałem do bet22 bez problemu
W 22bet nie było zablokowaneTo można już z powrotem wpłacać i wypłacać przez Eco do bet22?
Nie ma znaczeniaBardzo dawno nie korzystałem z konta na eco i widzę, że moje nazwisko jest bez polskich znaków - tu moje pytanko, jako że zamierzam zamówić swoją pierwszą kartę w PLN - nie ma to znaczenia, czy pisać do supportu?